New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Gondolom ez vmi mókolás, hogy idei cappel tudjon a Pats játszani, ha nem az rossz hír nekünk. 😀ha idén több hely lesz a capben az nem az? 😊
Beki
btw, doppingteszt borítékolható 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gondolom ez vmi mókolás, hogy idei cappel tudjon a Pats játszani, ha nem az rossz hír nekünk. 😀
több mint 10 éve
Brady hosszabbitott ket evvel.
több mint 10 éve
Az elmúlt másfél évtized draftjainak ismeretében nem is fárasztom magam, hogy komolyan elemezgessem a mock draftokat, mert azok a mi esetünkben soha nem voltak még csak köszönő viszonyban sem a tényleges döntéssel. Amúgy én Cannon helyére várnék falembert és általában O-fal erősítést - bár nyilván bíznak Scar "sz...ból is várat építek" képességében - mert Brady 40 felé közeledve nyilván egyre nagyobb kockázatot visel, amikor nyeli a sackeket.Többek szerint a Drafton a második körben a legjobb értékű játékost fogjuk húzni első választásunkra..Ifedi-t és Spriggs-t írtam már én is, vagy Vadal Alexander. Örülnék ha közülük valaki jönne.
Mondják Jonathan Bullardot (DE), és Su'a Cravent (OLB) is, akik nagy szerencsével maradhatnak 2. kör végére..
Személy szerint én jobban örülnék, ha 2. körre még bent maradna Jerald Hawkins, Jason Spriggs, vagy Germain Ifedi (OT). A falat erősíteném reménykeltő második körös prospectekkel.. 😉
kyobalu
a 2. kör mindig nagy meglepetéseket szokott okozni, még jó, hogy nem azt vették el 😀
szerk: elolvastam Alexander combine értékelését, az már nem tűnik olyan jónak.
winston
több mint 10 éve
Ritka csúnya darabok, nyilván kényelmesek, stb., de akkor is 😊 És annyira nem passzolnak Bradyhez, hogy nagyon! De hát pénz beszél...Brady egyik legnagyobb szponzora az Under Armour-on túl az ausztrál Ugg cipőcég, akik szuperprémium cipőket, lábbeliket csinálnak..Így általában az otthoni, home videóin, képein szinte mindig ilyen cipőkben, mamuszokban pózol..Nem kis pénzért.. 😉www.facebook.com/TomBrady/videos/vb.214003275307497/1076615859046230/?type=2&theaterNekem is ilyen oroszlánbőr mamusz-mokaszin kell!
nem tudom hogy lehet fb videót linkelni, már ha lehet 😀 de ez hatalmas
Borbinho
gyeek
De itt egy mamusz reklám by Brady:
www.youtube.com/watch?v=VtlhSUrrE-w
kyobalu
több mint 10 éve
Többek szerint a Drafton a második körben a legjobb értékű játékost fogjuk húzni első választásunkra..Ifedi-t és Spriggs-t írtam már én is, vagy Vadal Alexander. Örülnék ha közülük valaki jönne.
Mondják Jonathan Bullardot (DE), és Su'a Cravent (OLB) is, akik nagy szerencsével maradhatnak 2. kör végére..
Személy szerint én jobban örülnék, ha 2. körre még bent maradna Jerald Hawkins, Jason Spriggs, vagy Germain Ifedi (OT). A falat erősíteném reménykeltő második körös prospectekkel.. 😉
kyobalu
a 2. kör mindig nagy meglepetéseket szokott okozni, még jó, hogy nem azt vették el 😀
szerk: elolvastam Alexander combine értékelését, az már nem tűnik olyan jónak.
Szerkesztette: winston
több mint 10 éve
Többek szerint a Drafton a második körben a legjobb értékű játékost fogjuk húzni első választásunkra..Mondják Jonathan Bullardot (DE), és Su'a Cravent (OLB) is, akik nagy szerencsével maradhatnak 2. kör végére..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Jaja, húzni játékost 😊Cserélni idén még nem lehet őket, de lehet, hogy ez a szabály jövőre már megváltozik 😊

több mint 10 éve
FK-n az Eagles cikkben alatti kommentekben említették a kompenzációs pick-eket és dobtak egy szép kis linket is:overthecap.com/compensatory-draft-picks-cancellation-chart/
Ezek szerint lesz pár kompenzációs pick amivel lehet kezdeni valamit a többivel együtt.
több mint 10 éve
Brady egyik legnagyobb szponzora az Under Armour-on túl az ausztrál Ugg cipőcég, akik szuperprémium cipőket, lábbeliket csinálnak..Így általában az otthoni, home videóin, képein szinte mindig ilyen cipőkben, mamuszokban pózol..Nem kis pénzért.. 😉www.facebook.com/TomBrady/videos/vb.214003275307497/1076615859046230/?type=2&theaterNekem is ilyen oroszlánbőr mamusz-mokaszin kell!
Borbinho
gyeek
De itt egy mamusz reklám by Brady:
www.youtube.com/watch?v=VtlhSUrrE-w
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
www.facebook.com/TomBrady/videos/vb.214003275307497/1076615859046230/?type=2&theaterNekem is ilyen oroszlánbőr mamusz-mokaszin kell!
Borbinho
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Nick Caserioval van egy interjú a patriots.com-on. Ott említettek egy érdekes dolgot a drafttal kapcsolatban.Draft - tipikusan nem az a csapat vagyunk, hogy hype-olunk valakit akit drafton kiválasztunk és rábízzuk a csapat jövőjét. A Suck for Luck tőlünk nyugatabbra jellemző. 😊
Nem csak azt nézik, hogy milyen pozícióra kell draftolni jelenleg, hanem a jövőben hova kellhet ember illetve folyamatosan figyelik a szabadügynököket és az underclassmeneket is.
One of the interesting themes to come out of Wednesday’s opening round of press conferences with NFL coaches and general managers was the idea of drafting with the future in mind. The Patriots have done this occasionally in the past, specifically in 2008 and 2011 when they took tackles Sebastian Vollmer and Nate Solder when Matt Light was still in place and tackle wasn’t necessarily a huge need, but figured to be in the near future.Illetve voltak még más érdekes dolgok is megemlítve, érdemes elolvasni.
Read
Last season the Patriots took a pair of pass rushers – Geneo Grissom and Trey Flowers – in the middle rounds with Chandler Jones nearing the end of his rookie contract.
Btw, rebesgetik, hogy Blount marad itt.
Solymi
Ráadásul amikor needekről beszélünk, akkor ne építsünk arra, hogy bárki akit kiválasztunk (a második körben) rendbe fog tenni bármilyen posztot varázsütésre. Mayo-n és Gronk-on kívül nem emléxem olyanra, akir már az első szezonjában nagyon kitünt volna. Kell 2-3 év, hogy a system-et befogadja valaki.
több mint 10 éve
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Pláne nálunk, ahol jellemző, hogy évekre előre draftol a csapat, mert van olyan erős a keret, hogy ne kezdőket kelljen húzni. Ilyeneknél meg jobban belefér (sőt), ha a csapat a potenciálra megy rá, és ha két-három év alatt ki tudják hozni, akkor lehet mutogatni, hogy na, a Patsnek csak igaza lett. Addig meg nem kell azzal foglalkozni, hogy C-s draft, mert megint nulla kezdő jött 😊

több mint 10 éve
Nick Caserioval van egy interjú a patriots.com-on. Ott említettek egy érdekes dolgot a drafttal kapcsolatban.Nem csak azt nézik, hogy milyen pozícióra kell draftolni jelenleg, hanem a jövőben hova kellhet ember illetve folyamatosan figyelik a szabadügynököket és az underclassmeneket is.
One of the interesting themes to come out of Wednesday’s opening round of press conferences with NFL coaches and general managers was the idea of drafting with the future in mind. The Patriots have done this occasionally in the past, specifically in 2008 and 2011 when they took tackles Sebastian Vollmer and Nate Solder when Matt Light was still in place and tackle wasn’t necessarily a huge need, but figured to be in the near future.Illetve voltak még más érdekes dolgok is megemlítve, érdemes elolvasni.
Read
Last season the Patriots took a pair of pass rushers – Geneo Grissom and Trey Flowers – in the middle rounds with Chandler Jones nearing the end of his rookie contract.
Btw, rebesgetik, hogy Blount marad itt.
több mint 10 éve
A boston.com szerint Lewis ACL sérülése több, mint szépen alakul..Több, mint valószínű, hogy a nyáron már teljes értékű munkát végezhet..Nincs is első választásunk. 😀
Az espn szerint mindenképpen szeretnénk megegyezni Develin-el, mert a csapat szerint is lényegesen jobban működik vele a futás.. 😉 A csapat szívesen venné a hátsó körökben a KisGronkot hozzánk..Aki FB, de tud TE-t is játszani..
Valamint mindenki WR-t vizionál hozzánk első választásra a Drafton..Will Fuller, Josh Doctson, Leonte Carroo,Tyler Boyd, Braxton Miller nevekkel dobálóznak..
Holtszezon.. 😉
kyobalu
Rúgjatok seggbe. 😀
Szerintem hülyeség lenne wr-t draftolni. Így is van egy csomó olyan,aki alig lépett pályára.
Van nagyobb need is.
több mint 10 éve
Én pedig Forte idehozatala helyett megtartanám Hicks-t.tényleg klassz forgatókönyv, bár szerintem több helyen igen optimista. Chandlert pedig nem küldeném el, 1,5 milliót fog keresni, annyit bőven megér. de minimum megversenyeztetném a preseasonben AJ Derbyvel.Ha már a Saint's kirakta Colstont, én megkínálnám egy proov- it szerződéssel...Lehet, hogy sérülékenyebb, s nem olyan gyors már mint régen, de nem hinném, hogy ne tudna LaFell fölé, elé nőni a csapatban.. A tapasztalata és 6,4-es magassága sokat tudna segíteni Bradynek a vonal mellett..Én kedveltem mindig is.. Minőségi elkapója volt Brees-nek. 😉Ezek a levitézlett WR projektek - Galloway, Greg Lewis, Ocho stb. - mindig besülnek. Én nem hiszek abban, hogy mindig a "second-hand" megoldást kell WR fronton csinálni.
kyobalu
A pats.hu-én Miguel Benzan cikkét fordította Spigo, érdekes eszmefuttatás egy lehetséges offseason forgatókönyvről.
Burkus
winston
több mint 10 éve
tényleg klassz forgatókönyv, bár szerintem több helyen igen optimista. Chandlert pedig nem küldeném el, 1,5 milliót fog keresni, annyit bőven megér. de minimum megversenyeztetném a preseasonben AJ Derbyvel.Ha már a Saint's kirakta Colstont, én megkínálnám egy proov- it szerződéssel...Lehet, hogy sérülékenyebb, s nem olyan gyors már mint régen, de nem hinném, hogy ne tudna LaFell fölé, elé nőni a csapatban.. A tapasztalata és 6,4-es magassága sokat tudna segíteni Bradynek a vonal mellett..Én kedveltem mindig is.. Minőségi elkapója volt Brees-nek. 😉Ezek a levitézlett WR projektek - Galloway, Greg Lewis, Ocho stb. - mindig besülnek. Én nem hiszek abban, hogy mindig a "second-hand" megoldást kell WR fronton csinálni.
kyobalu
A pats.hu-én Miguel Benzan cikkét fordította Spigo, érdekes eszmefuttatás egy lehetséges offseason forgatókönyvről.
Burkus
több mint 10 éve
Ha már a Saint's kirakta Colstont, én megkínálnám egy proov- it szerződéssel...Lehet, hogy sérülékenyebb, s nem olyan gyors már mint régen, de nem hinném, hogy ne tudna LaFell fölé, elé nőni a csapatban.. A tapasztalata és 6,4-es magassága sokat tudna segíteni Bradynek a vonal mellett..Én kedveltem mindig is.. Minőségi elkapója volt Brees-nek. 😉Ezek a levitézlett WR projektek - Galloway, Greg Lewis, Ocho stb. - mindig besülnek. Én nem hiszek abban, hogy mindig a "second-hand" megoldást kell WR fronton csinálni.
kyobalu
több mint 10 éve
Akartam én is kérdezni, hogy mennyire lenne opció.Végülis ismerni ismerhetik, közös edzés is volt, viszont már tényleg nem fiatal, úgyhogy gondoltam kiesik, annyira nyomják itt Sanut meg más WR-eket.
Viszont egy próbát megérhetne.
több mint 10 éve
Tegnap este nekem is eszembe jutott, egy próbát megérhet, ha bírja, ha nem, akkor sem vesztünk semmit, úgyis default a lehalás minden csapatrészen. Többet nyerhetünk vele, mint veszthetünk (:

több mint 10 éve
Ha már a Saint's kirakta Colstont, én megkínálnám egy proov- it szerződéssel...Lehet, hogy sérülékenyebb, s nem olyan gyors már mint régen, de nem hinném, hogy ne tudna LaFell fölé, elé nőni a csapatban.. A tapasztalata és 6,4-es magassága sokat tudna segíteni Bradynek a vonal mellett..Én kedveltem mindig is.. Minőségi elkapója volt Brees-nek. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
A boston.com szerint Lewis ACL sérülése több, mint szépen alakul..Több, mint valószínű, hogy a nyáron már teljes értékű munkát végezhet..Az espn szerint mindenképpen szeretnénk megegyezni Develin-el, mert a csapat szerint is lényegesen jobban működik vele a futás.. 😉 A csapat szívesen venné a hátsó körökben a KisGronkot hozzánk..Aki FB, de tud TE-t is játszani..
Valamint mindenki WR-t vizionál hozzánk első választásra a Drafton..Will Fuller, Josh Doctson, Leonte Carroo,Tyler Boyd, Braxton Miller nevekkel dobálóznak..
Holtszezon.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Neeem. Azt, hogy 250 évesen milyen jól tartja magát!WyattMekkora orra van... Vagy nem azt kell nézni? 😀
Matthew99