New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Brees a veszélyes. Ugyanannyi TD-je van mint Bradynek, már most több a yardja, és másfél évvel fiatalabb. És Brees az utóbbi években TD-ben is magasabb átlagokat dobál, yardban meg kiszalad a térképről még rossz évben is...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
PM ellovagol a naplementében, Brady ha kitölti a négy évét, és nem esik nagyon vissza, megelőzheti őt két kategóriában isyardok
PM: 71 940
Brady: 58 028
Kell még: 13 912
Átlagban: 3 478
TD-k
PM: 539
Brady: 428
kell még: 111
átlag: 27,75
Egyik sem tűnik vészesnek
Ha viszont csak három év jönne össze, az már karcosabb
4637.33 yard, 37 TD kellene akkor átlagban

több mint 10 éve
www.instagram.com/p/BCmRyfMiUUc/BB 4 Prez!
😕
winston

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Hát nem erre a Flemingre gondoltunk..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Mondjuk ezek után a Cannon, Fleming párost is kibaszhatnák a picsába...Fleming már csomagol is! Tartok tőle, nem erre a Fleming-re gondoltál. 😊
Gyulus
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Mondjuk ezek után a Cannon, Fleming párost is kibaszhatnák a picsába...Ezzel csak az a baj, hogy eddig elég komoly lyukakat ütöttünk a WR -TE- DT szekción. Ideális esetben a két fenti játékos csak rotációban kapna szerepet, sőt Fleming még ott sem. Cannon sokat keres ez igaz, paycut esélyes de kirakni nem fogjuk mert Scar szerette.
Gyulus
Jelenleg van kb18milla, TB hozzádob még szerintem kb 5öt, egy -két struktúrálással felmehet ez 30ra.
Ha ez megvan mehet a matek.
Btw Garoppolot első körért lehet vinni ha jól láttam.
több mint 10 éve
Mondjuk ezek után a Cannon, Fleming párost is kibaszhatnák a picsába...
több mint 10 éve
Örüljünk, hogy nem Török Szultán stílusban kavarja...BB mindig kavarja... 😊Állítólag nagyon elszaladt vele aló..Horror árat akar.. Mi pedig nem szoktunk nagy pénzt fizetni elkapóknak..Ki akartam keresni Moss szerződésének részleteit, erre belefutottam ebbe:
www.patspulpit.com/2015/7/16/8976261/new-england-patriots-have-a-history-of-paying-record-contracts-for-players
Szerintem ez mindent elmond. Ha úgy érzik, hogy valaki megéri a pénzét akkor kicsengetik érte.
A cutoknál mindig az jut eszembe, hogy mii csak a játékosok edzéseit és teljesítményét látjuk és az alapján ítélünk.
De azt nem tudjuk, hogy mi megy a háttérben. Lehet valaki el akar menni vagy több pénzt akar, esetleg rombolja a csapatmorált vagy épp az edzői stáb úgy gondolja van az adott embernél alkalmasabb, elérhető ember a piacon, drafton stb. Mehetnek a háttéralkuk a csapatok között is rendesen.
Belichick nekem olyan mint Piszkos Fred. Sose tudom eldönteni, hogy most kavarja vagy nem kavarja 😀
Ha az amik ismernék ezt a karaktert, tuti vele azonosítanák 😀
Solymi
kolok1972
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
BB mindig kavarja... 😊Állítólag nagyon elszaladt vele aló..Horror árat akar.. Mi pedig nem szoktunk nagy pénzt fizetni elkapóknak..Ki akartam keresni Moss szerződésének részleteit, erre belefutottam ebbe:
www.patspulpit.com/2015/7/16/8976261/new-england-patriots-have-a-history-of-paying-record-contracts-for-players
Szerintem ez mindent elmond. Ha úgy érzik, hogy valaki megéri a pénzét akkor kicsengetik érte.
A cutoknál mindig az jut eszembe, hogy mii csak a játékosok edzéseit és teljesítményét látjuk és az alapján ítélünk.
De azt nem tudjuk, hogy mi megy a háttérben. Lehet valaki el akar menni vagy több pénzt akar, esetleg rombolja a csapatmorált vagy épp az edzői stáb úgy gondolja van az adott embernél alkalmasabb, elérhető ember a piacon, drafton stb. Mehetnek a háttéralkuk a csapatok között is rendesen.
Belichick nekem olyan mint Piszkos Fred. Sose tudom eldönteni, hogy most kavarja vagy nem kavarja 😀
Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
SolymiÁllítólag nagyon elszaladt vele aló..Horror árat akar.. Mi pedig nem szoktunk nagy pénzt fizetni elkapóknak..
[/quote]Ki akartam keresni Moss szerződésének részleteit, erre belefutottam ebbe:
[/quote]Ha megnézed az idei FA WR és TE felhozatalt, akkor látod, hogy igazán elit játékos, mint akkor Moss volt, most nincs..
Gordon is írta korábban, hogy mivel szükség van jó pár csapatnak elkapóra, így nagyon el fognak szállni a fizetési igények ezen a fronton..Aki újonc szerződéséből jön nagyot akar szakítani, a máshol már bevált seniorok meg azért..
Persze van 1-2 név akit szívesen elnéznék nálunk, de nem hiszem, hogy licitháborúba akarnánk menni idén, főleg, hogy nincs igazán elkölthető pénzünk..
Többen kijelentették már, hogy meg akarják mérni a piacot és sok pénzt akarnak szerezni..Ilyen Kearse, Marvin Jones, Sanu, Travis Benjamin is..
De valakinek jönnie kell, mert nem hiszem, hogy a szélső elkapásokat Dobsonra és Harperre akarjuk építeni..
Személy szerint a veteránok közül adnék egy esélyt Colstonnak, vagy Andre Holmes-nak..Meglátnám mit bírnak az edzőtáborokban, mennyit tudnak még hozzátenni a szélső játékokhoz..A fiatalabb FA elkapók közül Darrius Heyward-Bayt látnám nálunk szívesen..Benne van potenciál a széleken és slotban is..A PO-ban nagyon szép munkákat csinált a Steelers meccseken..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Állítólag nagyon elszaladt vele aló..Horror árat akar.. Mi pedig nem szoktunk nagy pénzt fizetni elkapóknak..Ki akartam keresni Moss szerződésének részleteit, erre belefutottam ebbe:
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 10 éve
Kearse.Állítólag nagyon elszaladt vele aló..Horror árat akar.. Mi pedig nem szoktunk nagy pénzt fizetni elkapóknak..
undisputedly
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Kearse.ő nem a nagy pénzre hajt, mintha lett volna ilyen kijelentése év közben, nem?
undisputedly

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Kearse.Butlerrel jó haverok lennének 😀 Egyébként nem lenne rossz.
undisputedly
több mint 10 éve
ezért szerintem kár:Mike ReissVerified account @MikeReiss
As @Rand_Getlin said, Patriots and DT Sealver Siliga (restricted free agent) prepared to amicably part ways. Siliga won't receive a tender.
több mint 10 éve
Kearse.
több mint 10 éve
Tyms után Gibson is elköszönt a csapattól tegnap.. Pedig tavaly jól nyomta holtszezonban..3 nap alatt 3 WR ment el..
Maradt még Julian, Dola, Martin, Dobson és Harper..
Kíváncsi leszek, hogy ki jön, vagy még ki megy..
Dola, ha nem engedi átstrukturálni a szerződését hamar utcán találhatja magát..Nem venne szép fényt, ha többet keresne mint Jules..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
A Nickelodeon berendelte a Crashletes című sport tematikájú vírusvideókat bemutató sorozatát, melynek műsorvezetője Rob Gronkowski lesz. 20 rész. Executive producer: Rob Dyrdek. sorozatjunkie
több mint 10 éve
Na, ő tökéletes lenne nekünk. Pont illene a minden meccsen kiesik valaki a támadók közül sorba 😀Bill bá vakarja már a tenyerét a sérült aktáját olvasva 😊
Wyatt
több mint 10 éve
Na, ő tökéletes lenne nekünk. Pont illene a minden meccsen kiesik valaki a támadók közül sorba 😀

több mint 10 éve
Chandler nem ment át a fizikai felmérőn a hírek szerint. Amúgy őt sajnálom, azt hittem, hogy végre megint Twin Towers offense jön és a szezon elején a 4 TE-es felállások gyönyörűek - és sikeresek - voltak.
több mint 10 éve
Hát akkor mindenképpen kell egy minőségi szélső WR és Gronk mellé egy TE is..Annyira gyenge a WR-TE piac, hogy mindenkit túlfognak fizetni. Nem hiszem, hogy belemennénk egy ilyen licitháborúba.
Akik hozzá is tudnak tenni a játékhoz, s nem csak lézengenek a pályán..
Azért rengeteg pénzünk nincs FA piacra..De többen megpedzegették már, hogy a Coltsból érdemes lenne átcsábítani Dwayne Allant.. Ő valószínűleg többet tudna segíteni, mint Chandler..
WR fronton nem várható szerintem nagy név..Többen írják kint, hogy LaFellhez hasonlóan egy jobb képességű, de nem sztár szélső elkapót fogunk szerezni. Mondják Chris Hogan-t a Billsből, valamint Rod Streatert a Raiders-ből..
Mindketten jó route futók..Évi 6-800 yard, 4-5 TD-t tudnak szerezni, ha számolnak velük a játékokban..
A drafton szeretném ha hátsó körökben behúznánk Ben Braunecker Harvardi srácot..Bostoni, kötődik a csapathoz, elképesztő munkamorálja van és a leírások alapján nem tehetségtelen gyerek..6,3-as magassággal, 250 fontos súllyal..Jó a keze, jól futja az útvonalakat..48 elkapása volt tavaly, 850 yardért, 8TD-vel párosulva..+ rendkívűl jól blokkol!!!! Gronk 2.0 lehetne a gyerek..Mivel a Harvard az Ivy Ligában játszott, így nem fognak kapkodni érte az első körökben..De kivételes játékos lehet, egy jó TE edzővel..
kyobalu
több mint 10 éve
Én egyáltalán nem bánom, ha Develin egészséges és jól tudjuk használni. Ettől függetlenül kellene a csapatba egy blokkoló TE, legalább egy olyan kaliber, mint Hómanó volt.
We are all PATRIOTS!