New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Elkezdődött a tampering időszak, de úgy néz ki nem csak a csapatok, hanem a játékosok részéről is... 😊
(nincs pénzünk rá, hacsak nem ad le nagyon nagyon az igényeiből)

www.patspulpit.com/2016/3/7/11171770/chargers-s-eric-weddle-wants-to-play-for-the-new-england-patriots
Spigo
Nagyon jó csóka, de pont safetyben nincs egyáltalán needünk 😕
Wyatt
Éppenséggel pont azt írák, hogy jöhetne, mert jó SS lenne és nagyobb mélységet és variációs lehetőséget adna.
Persze függ attól is, hogy mennyit kér, kik a további kérői és mit akar a csapat.
Solymi
Igen nagyából pont ezektől függ 😁
Ezen a pénzen hozzunk inkább egy minőségi WR-t.
több mint 10 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 155
Elkezdődött a tampering időszak, de úgy néz ki nem csak a csapatok, hanem a játékosok részéről is... 😊

www.patspulpit.com/2016/3/7/11171770/chargers-s-eric-weddle-wants-to-play-for-the-new-england-patriots
Spigo
Wyatt
Éppenséggel pont azt írák, hogy jöhetne, mert jó SS lenne és nagyobb mélységet és variációs lehetőséget adna.
Persze függ attól is, hogy mennyit kér, kik a további kérői és mit akar a csapat.
több mint 10 éve
Ha valaki tud valamit TB cap számairól ossza már meg velünk. Én nem találok még sehol semmit.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Spigo

több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 236 — Patriots GM

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ehh. Megmondja nekem valaki így kapásból, hogy a maga korában hány egyéni rekordot tartott Bart Starr? (Jó, itt biztos van valaki, aki még ezt is tudja.) De arra biztosan mindenki emlékszik, hogy ő nyerte az első két SB-t a Packers-szel.

Az egyéni rekordokat megdöntik. A gyűrűkre mindenki emlékszik.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Guggenheim 38
Szerintem, ha már statisztika, akkor elsődlegesen inkább a győzelmi rekordra hajthat BB és TB.

Egyrészt Belichick 27 győzelemre van a harmadik helytől az edzői rangsorban, ami abszolút lőtávolon belül van (a 328 és a 318-as győzelem szám az azért megközelíthetetlen BB-nek).  en.wikipedia.org/wiki/List_of_National_Football_League_head_coaches_with_50_wins . Az öreget szerintem motiválja az, hogy harmadik legyen ezen a listán.

Másrészt Brady alapszakasz-győzelmekben 14-re van az első helytől (Manningtől), az pedig az elmúlt évek 12-4-es mérlege mellett ugye két szezon (rájátszásban 22 győzelme van Brady-nek, Manning "csak" 14 az már eléggé megközelíthetetlen sokak számára, legfeljebb BB, Wilson és hát Flacco tud sokat feljebb lépni). Szerintem TD-passzok, yardok, meg egyebek eléggé messze vannak azért Brady számára, meg szerintem mégiscsak értékesebb jelző a pályafutásra, hogy a legtöbb győzelmet szerző irányító evör, mint az hogy, legtöbb yardot vagy TD passzolta. Ezek szépek és jó dolgok, ámde mégiscsak, a meccs végén győztesen vagy vesztesen jöttél-e le a pályáról, ez az ami igazán számít egy sportolónak.  en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_wins_by_a_National_Football_League_starting_quarterback
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
Hát nem erre a Flemingre gondoltunk..
kyobalu
sőt azt a Fleminget tenderelte a Patriots a hírek szerint
Spigo
A weei.com és Hannable szerint igen..Betenderezte a csapat..Nem tudom mit látnak Flemingben és Cannonban az elmúlt 2-3 év alapján..Az utolsó 3 havi teljesítményük alapján meg főleg..
kyobalu
A tender nem jelent garantált pénzt, ettől még nyugodtan ki lehet majd tenni. De addig felesleges, amíg nem szerzünk jobbat - akár a draftról, akár a piacról.
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
kyobalu
Spigo
A weei.com és Hannable szerint igen..Betenderezte a csapat..Nem tudom mit látnak Flemingben és Cannonban az elmúlt 2-3 év alapján..Az utolsó 3 havi teljesítményük alapján meg főleg..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 236 — Patriots GM
kyobalu
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 728 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát kíváncsi leszek. (Én nem bánnám, ha igazad lenne 😊 )
peterk2005
Jobb lenne, ha Bradyé lenne a rekord, mint Breesé? 😀
Wyatt
A rekord Lucké lesz, úgyhogy ez így nem merült fel 😀

De komolyan, én Breestől jobban tartok. Egyszerűen az életkor miatt. Brady még nagyon jól néz ki, és ő is az a Schumacher, Jordan (Manning) fajta, akiknek mindegy mennyi sikert értek el, sose szűnik belőlük a motiváció. Úgyhogy biztos, hogy nem úgy fog visszavonulni, hogy otthon társasjátékozik a kölkökkel meg Gisell-el és hirtelen beugrik neki, hogy unja már, hanem amíg bírja, addig pályán lesz. De az a 42 év nagyon durva... Még a 41 is. A vasember, sose sérült, meccset ki nem hagyó Favre élete egyik legjobb szezonját produkálta 39 évesen, aztán a következő idényben úgy olvad el, mint a tavaszi hó. És Manningről se sokan mondták volna meg a rekord döntő 2013-as éve után, hogy a következő idény felében hirtelen elfogy, és sose lesz már a régi. A father time ilyen hirtelen érkezik.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Na jó! Azért Brees neje is rendben van 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nekem a múltkor az éjszakai buszon egy szakértő már elmagyarázta, hogy Brees mennyivel komplettebb és jobb QB, mint Brady. Úgyhogy vita eldöntve.
Kollega
örülj neki, hogy ezt magyarázta és nem hányt az öledbe 😊
ZERO_L
De hisz azt csinálta! Vagy félreértettem miről magyarázott? 😀
vpi
Ehh... Nyilvánvalóan értelmetlen ilyen vitát folytatni egy éjszakai buszon (valami patses felső volt rajtam, onnan jött elő). Én abszolúte tisztelem Breest és amit elért, esetleg ő is mutathatott volna egy kis tiszteletet: elvégre ugyanabban az évben szerepelni a Törtetők filmben és a Ted2-ben, az nem kis dolog. Na és ki a Drew Brees és milyen filmben játszott! He!

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 379 — nabege2@yahoo.com
de hát TB nem hajszolja a rekordokat, szóval szerintem felesleges ezeket megdönteni😊
illetve egyet kérek tőle a következő 4 év alatt
legyen ő a legtöbbet nyerő játékos 😊
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 606 — Patriot
Nekem a múltkor az éjszakai buszon egy szakértő már elmagyarázta, hogy Brees mennyivel komplettebb és jobb QB, mint Brady. Úgyhogy vita eldöntve.
Kollega
ZERO_L
De hisz azt csinálta! Vagy félreértettem miről magyarázott? 😀
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 079 — situational football
Kollega

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 48 046 — Whoops, looks like something went wrong.
peterk2005
Wyatt
De a legjobb az, ha Lucké lenne.

több mint 10 éve
peterk2005

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 728 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Szerintem benne kevesebb van hátra, ő szerintem nem megy el még négy évet, de hármat sem

több mint 10 éve
Mindegy, mennyivel fiatalabb, kevesebbet játszik szerintem legalább egy évvel. Mondjuk ha csak egy év lesz a difi, akkor az tényleg lehet karcosWyatt
Miért játszana kevesebbet? Fizikailag nincs gondja, és azt is mondja minden alkalommal, hogy még bőven nem érzi a végét, még játszani akar. Én nem érzem rajta, hogy a vége felé kacsintgatna. Szerintem ő kifejezetten hajt is a rekordra, a TD streak döntésnél és a yardrekordnál is látszott, hogy fontosak neki. És neki igazán csak ez marad opciónak, ezzel tud(na) valami olyant csinálni, amit más nem.

több mint 10 éve
PM ellovagol a naplementében, Brady ha kitölti a négy évét, és nem esik nagyon vissza, megelőzheti őt két kategóriában is

yardok
PM: 71 940
Brady: 58 028
Kell még: 13 912
Átlagban: 3 478

TD-k
PM: 539
Brady: 428
kell még: 111
átlag: 27,75

Egyik sem tűnik vészesnek
Ha viszont csak három év jönne össze, az már karcosabb
4637.33 yard, 37 TD kellene akkor átlagban
Wyatt
Teszek én a yardokra, gyűrűt szerezzen még vazze😁
gordon
Az is lesz, de a Super Bowlokat illetően így is elég pöpecül áll, még ezt a kettőt kellene szépen megdöntenie^^

több mint 10 éve
Brees a veszélyes. Ugyanannyi TD-je van mint Bradynek, már most több a yardja, és másfél évvel fiatalabb. És Brees az utóbbi években TD-ben is magasabb átlagokat dobál, yardban meg kiszalad a térképről még rossz évben is...
peterk2005
Mindegy, mennyivel fiatalabb, kevesebbet játszik szerintem legalább egy évvel. Mondjuk ha csak egy év lesz a difi, akkor az tényleg lehet karcos
TD-kben az elmúlt két évben pont nem volt magasabb átlagú amúgy
36–32
33–33

Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
PM ellovagol a naplementében, Brady ha kitölti a négy évét, és nem esik nagyon vissza, megelőzheti őt két kategóriában is

yardok
PM: 71 940
Brady: 58 028
Kell még: 13 912
Átlagban: 3 478

TD-k
PM: 539
Brady: 428
kell még: 111
átlag: 27,75

Egyik sem tűnik vészesnek
Ha viszont csak három év jönne össze, az már karcosabb