NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
642
35
1:00
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Hoyer sztem! nem jobb, mint Sanchez igaz nem is rosszabb. Ha megint normálisan építik fel Sancho köré a játékot, esetleg Spiller is maradna, akkor eljuthatnak addig míg Ortonnal jutottak illetve tovább. Orton sem jobb mint Sancho, aki talán nálunk is tanult egy-két dolgot ami hasznára válhat. Csak ugye Schwartzit meg kellett volna tartani, de Rexy meg nem nagyon viselt volna el olyan kalibert maga mellett D szakemberként mint ő. Kiderül mire jutnak, ha Sancho egyáltalán ide jön.dandeKépességekben szerintem sem nagy különbség, én a karakterben látom a különbséget. Szerintem Hoyer győztes típus, Sanchez meg nem. Csak erre gondoltam, különben egyetértünk.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Amúgy azt hittem ezt viccnek veszitek, ahogy én is. Ha valaki, Ryan biztosan tudja, hogy pont most, egy ilyen kaliberrel semmivel sincs előrébb a csapata. Nálánál jobb game managerek is kerülnek majd utcára szerintem. Jobban aggódnék, ha azt hallanám, hogy Brian Hoyerért kilincsel.KollegaHoyer sztem! nem jobb, mint Sanchez igaz nem is rosszabb. Ha megint normálisan építik fel Sancho köré a játékot, esetleg Spiller is maradna, akkor eljuthatnak addig míg Ortonnal jutottak illetve tovább. Orton sem jobb mint Sancho, aki talán nálunk is tanult egy-két dolgot ami hasznára válhat. Csak ugye Schwartzit meg kellett volna tartani, de Rexy meg nem nagyon viselt volna el olyan kalibert maga mellett D szakemberként mint ő. Kiderül mire jutnak, ha Sancho egyáltalán ide jön.
több mint 11 éve
Annyira nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy ide tegyem a butt fumble-t, de az 2012.Bezzeg máshol épp próbálják régi barátunkat, Száncsót összehozni a Bills-el. Szóval azért még nem reménytelen a helyzetünk a csoportban 😊KollegaAzért emlékezzünk vissza mi volt akkor amikor Sancheznek nem fr. QB-nak kellett lennie a Jetsnél, hanem csak game manager-nek. 2009, 2010zinedine5
Jó visszaemlékszem: annyira sikerült felidegesíteni Belichicket, hogy végre hajlandó volt belenyúlni a malacperselybe és idehozni egy normális CB-t, hogy legalább az ilyen Sanchez félék ne passzoljanak már 300yard felett ellenünk.
Amúgy azt hittem ezt viccnek veszitek, ahogy én is. Ha valaki, Ryan biztosan tudja, hogy pont most, egy ilyen kaliberrel semmivel sincs előrébb a csapata. Nálánál jobb game managerek is kerülnek majd utcára szerintem. Jobban aggódnék, ha azt hallanám, hogy Brian Hoyerért kilincsel.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Azok a secondaryk még őt is naggyá tették jaja 😊 Meg néha azért az Eaglesben is mutatott biztató dolgokat. De ettől függetlenül egy Billsnek elég pl egy game manager, ahhoz a kerethez. Hogy Sancho elég-e a PO-hoz, az passz, de ha egyben tudják tartani azt a D-t, akkor igen vadmalac lesz idén isBezzeg máshol épp próbálják régi barátunkat, Száncsót összehozni a Bills-el. Szóval azért még nem reménytelen a helyzetünk a csoportban 😊KollegaAzért emlékezzünk vissza mi volt akkor amikor Sancheznek nem fr. QB-nak kellett lennie a Jetsnél, hanem csak game manager-nek. 2009, 2010zinedine5

több mint 11 éve
Bezzeg máshol épp próbálják régi barátunkat, Száncsót összehozni a Bills-el. Szóval azért még nem reménytelen a helyzetünk a csoportban 😊KollegaAzért emlékezzünk vissza mi volt akkor amikor Sancheznek nem fr. QB-nak kellett lennie a Jetsnél, hanem csak game manager-nek. 2009, 2010
több mint 11 éve
Ő mindenből kétszer ennyit csinált volna. Mindenből 😊Erről a videóról az jutott eszembe,hogy a SB után a Ravens topikban azt írta egy kolléga ,hogy TB semmi különöset nem csinált a meccsen,ezt Alex Smith is megcsinálta volna....😀😀kolok1972Ha Flakon csinálta volna akkor Best QB ever rangot sem tudnánk lemosni rólaThundersNFL
Egyébként tényleg nem csinált Brady nagy játékokat, de kicsikből olyan sokat megcsinált, amennyit előtte senki. Ilyen éles meccsen, ennyi sikeres passzt tolni - még a két eladott labda ellenére is - erre kevés QB képes. Azon a napon ez volt a módja a győzelemnek. Amitől pedig végképp sírva fakadhatnak, hogy Ő már több mint 10 éve így tolja és esze ágában sincs abbahagyni az ellenfelek elszomorítását.
Bezzeg máshol épp próbálják régi barátunkat, Száncsót összehozni a Bills-el. Szóval azért még nem reménytelen a helyzetünk a csoportban 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Erről a videóról az jutott eszembe,hogy a SB után a Ravens topikban azt írta egy kolléga ,hogy TB semmi különöset nem csinált a meccsen,ezt Alex Smith is megcsinálta volna....😀😀kolok1972Nyilvan. Egesz evben nem kapott ilyen sokat a seahawks. Yard es td. Dobott.
több mint 11 éve
Erről a videóról az jutott eszembe,hogy a SB után a Ravens topikban azt írta egy kolléga ,hogy TB semmi különöset nem csinált a meccsen,ezt Alex Smith is megcsinálta volna....😀😀kolok1972Ha Flakon csinálta volna akkor Best QB ever rangot sem tudnánk lemosni róla
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Erről a videóról az jutott eszembe,hogy a SB után a Ravens topikban azt írta egy kolléga ,hogy TB semmi különöset nem csinált a meccsen,ezt Alex Smith is megcsinálta volna....😀😀
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Minden napi videónkat add meg nekünk ma... 😀Zseniális alkotás, kár, hogy a háttérzene ennyire hangos, elcseszi az igazi élményt...
🏈
Demecs

több mint 11 éve
Szolgálati: Hamarosan érkezik a 3 Games to Glory 4. része. Már előrendelhető a csapat shopjában. Már meg is kértem Joe bácsit, hogy küldje, ha megjelent 😉Másik kérdés: Ha jól tudom, a Patriots radio play-by-play hangja egy Bob Socci nevű őrült arc. Ezekben az összefoglalókban az NFL filmen időnként bevágják azt az elvetemült, rekedt üvöltést, nekem meg égnek áll tőle a nemlétező hajam!
Ha valakinek lenne arról infója, hogy lehetne esetleg megszerezni a döntőt a Patriots radio hangjával, kérem ne tartsa vissza!
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Én mindig ideges leszek, ha papírlapot látok a kezében, de aztán kibetűztem a szöveget és úgy már megnyugodtam:
Már többen is linkelték, hogy Belichick Lettermanál volt.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Egy elemzésben azt írták, hogy Revis talán marad -12-13 millióért hosszabb távra. Jó lenne. Persze ezek csak találgatások, de akkor is jó lenne.
több mint 11 éve
Koszonom mindenkinek a valaszokat. Akkor azt hiszem L-es lesz. 😊
több mint 11 éve
Annyi. 6 láb 6 hüvelyk. Az 198. Brady 193. Törpe... 😊Ne bassz! Tényleg! 😀tomi-tomi
Gronk is „csak” 198Wyatt
több mint 11 éve
Ne bassz! Tényleg! 😀
Gronk is „csak” 198Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Maradjon. De Gronk is „csak” 198Még gyarapodok egy kicsit és Wilfork helyére is jó leszek 😊BurkusWilfork-nak magas vagy, Gronknak alacsony; maradj Burkus! 😊tomi-tomi

több mint 11 éve
Még gyarapodok egy kicsit és Wilfork helyére is jó leszek 😊BurkusWilfork-nak magas vagy, Gronknak alacsony; maradj Burkus! 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=e6gf_QCO8JENézve ezt a videót, közhely, de ez tényleg csapatjáték! Az SB-n megénekelt játékosokon kívül hány és hány játékos tette a dolgát a CSAPATÉRT! Valahol sajnálom is egy picit, hogy az SB-n sem Wright, sem Gray nem kapott szerepet. Tyms lehet a jövő évi meglepetés emberünk!
HD minőségű összefoglaló az alapszakasz legszebb jeleneteiről! Jó felidézni.Burkus
több mint 11 éve
Az igazság kiderült: miért így történt az utolsó játékhívás.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=e6gf_QCO8JEArrington igazi TD-gyár. Az is mókás, hogy Brownernek hányszor dobták hátra az interception után 😀
HD minőségű összefoglaló az alapszakasz legszebb jeleneteiről! Jó felidézni.Burkus
De nagyon nagy mínusz, hogy nem volt benne Brady futása a Delfinek ellen 😕

több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=e6gf_QCO8JEHD minőségű összefoglaló az alapszakasz legszebb jeleneteiről! Jó felidézni.
több mint 11 éve
Nem tudom láttátok-e már, de gondoltam belinkelem:Kb. ez a reális. Jackson megcsinálta az interceptiont, eltette a labdát, aztán támadt egy jobb ötlete: leeresztette és megcsinálta a balhét. Nem tudom, azt nézték-e a videókon, hogy mi történt a labdával az INT után.
www.youtube.com/watch?v=6aqXfF1iPdomalkav
BB nem egy ideális interjúalany, ezt be kell látni. 😊
több mint 11 éve
Nem tudom láttátok-e már, de gondoltam belinkelem:www.youtube.com/watch?v=6aqXfF1iPdo