NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 102
42
18:00, Net4+, DAZN
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem tudom mit kell tagadni állandóan, minden Colts drive-nál lapos labdát kapott Luck, egyébként a pickjeinél is látszott, hogy a labda éppen "behorpad", annyira lapos.A laposabbat könyebb elkapni 😛
Brady meg megkapta a felfújt, jó labdákat.
Óvni fogunk!Stez
több mint 11 éve
miért nem tudjátok megállni, hogy ne etessétek???Jaja. Pont csak ezért döntőzünk hatodszor 2001 óta. Csak ezért volt kilenc AFC-döntőnk. Ezért nyertük meg a csoportot 14 év alatt 12-szer. És csak ezért van a legtöbb PO-győzelme BB-nek és Bradynek.WyattLol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSECpedig a frencsájzotok arculatába pont illik a dolog.gedam

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Lol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSECHát ha ezt megcsinálta BB, akkor az tényleg szánalom lenne.
több mint 11 éve
Nem tudom mit kell tagadni állandóan, minden Colts drive-nál lapos labdát kapott Luck, egyébként a pickjeinél is látszott, hogy a labda éppen "behorpad", annyira lapos.Brady meg megkapta a felfújt, jó labdákat.
Óvni fogunk!
több mint 11 éve
Hát mert a legnagyobb csalásra még nem derült fény! :p 😀😀😀Jaja. Pont csak ezért döntőzünk hatodszor 2001 óta. Csak ezért volt kilenc AFC-döntőnk. Ezért nyertük meg a csoportot 14 év alatt 12-szer. És csak ezért van a legtöbb PO-győzelme BB-nek és Bradynek.WyattLol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSECpedig a frencsájzotok arculatába pont illik a dolog.gedam
több mint 11 éve
Jaja. Pont csak ezért döntőzünk hatodszor 2001 óta. Csak ezért volt kilenc AFC-döntőnk. Ezért nyertük meg a csoportot 14 év alatt 12-szer. És csak ezért van a legtöbb PO-győzelme BB-nek és Bradynek.Lol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSECpedig a frencsájzotok arculatába pont illik a dolog.gedam

több mint 11 éve
gedam
6 507
Lol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSECpedig a frencsájzotok arculatába pont illik a dolog.
több mint 11 éve
3. pipa, már csak az utolsó hiányzik a boldogsághoz! 😀Én nem bánom, hogy a Ravens jön. Matchupba nem a lehető legjobb, de van miért visszavágnia a csapatnak és komoly erőpróba lesz, amit, ha sikerrel abszolválunk, akkor megszerezhetjük a szükséges lendületet.Na első kettő szépen bejött, remélem a másik kettő is ülni fog. 😀ervinator
Figyelem Bold Prediction következik:
Ravens első drive TD fórumon szinte mindenki aggódik, de nyerünk.
Colts megüti a Denvert és jönnek Bostonba
Megnyerjük az AFC-t, ezzel utazunk Arizonába, ahol a Seattle lesz az ellenfél.
Brady begyűjti a 4. gyűrűjét.ervinator
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
ez még viccnek is eléggé rossz, persze nagyon kellett trükközni mert különben elúszott volna a W.....de ha már annyira akarnak ellenőrizni,ugyan árulja már el valaki hogy lehetne ezt normálisan kivizsgálni, kb sehogy mert ha ott a helyszínen adott pillanatban nem mérte meg senki a labdában a nyomást akkor utólag már kb oly mind1 hogy mi volt mert értelmes döntést hozni nem lehet.
De összességében ez egy hatalmas nagy bullshit, outcoaching>lapos labda...
több mint 11 éve
Lol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Ja, álmodozni lehet ám. 😊Mi a picsa? sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/deflate-gate--report--patriots-being-investigated-for-deflated-footballs-062844133.htmlempty taxiTudtam én, hogy ezért voltunk ilyen szarok! Cinkelést kiáltunk, megkapja a Colts 3-0-val a meccset, Belichicket Indianapolisba tradelik, Bradyt meg eltiltja a liga három évre.Stez
Ez az egész sztori nekem nagyon bullshit-nek tűnik. A labda mindenkinek ugyanolyan, nem ezért nyert ám a csapat. Ki kell valamivel tölteni az SB-ig azt a 2 hetet...

több mint 11 éve
Mi a picsa? sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/deflate-gate--report--patriots-being-investigated-for-deflated-footballs-062844133.htmlempty taxiTudtam én, hogy ezért voltunk ilyen szarok! Cinkelést kiáltunk, megkapja a Colts 3-0-val a meccset, Belichicket Indianapolisba tradelik, Bradyt meg eltiltja a liga három évre.
több mint 11 éve
Kemény meccs lesz a SuperBowl. De miért is ne lenne az? 😊
több mint 11 éve
Ott olyasmit mondott a kommentátor, hogy a kickoffhoz használt labdát tettték le a Los-hoz, de aztán ki is cserélték. Az már tetszett a bíróknak is.Állítólag az után nyomoznak, hogy az AFC-döntőn a labda nem volt felfújva eléggé, a 3. negyedet később is kezdték amiatt, mert a bírók gyanősnak találták a labdákat.empty taxiMi a picsa? sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/deflate-gate--report--patriots-being-investigated-for-deflated-footballs-062844133.htmlempty taxiTömören a lényeget leírnád magyarul?DeX
több mint 11 éve
Szerintem sem itt a helye a kérdés kitárgyalásának most. De Wilsont szívesebben látnám a Patsben. (A mai három negyedes gyenge teljesítménye mellett is.)Burkusaz szerintem nagy hiba lenne, nem igazán illik a rendszerbe. Én NAGYON szívesen látnám Luck-ot a csapatban, sőt, a fiatalok közül őt leginkább.
több mint 11 éve
A GB szúrta el minden lehetséges módon, az igaz. De a Seattle meg kb. 6 perc alatt csinált három TD-t, 1:43 és 0:44 alatt az első kettőt. És meghúzni az utolsó passzt arra a Kearse-re, akinek nem ment a foci egész nap, nagyon tökös húzás volt.Mondjuk azt nem tudom a tegnapi meccsen csak tartással összejön-e:SB!!!Meg azt is, hogy van tartása....Helmut Zimmer
Készüljünk a Seahawks ellen, tegnap a GB megmutatta, hogy nem verhetetlenek, sőt (csak az uccsó 5 percet elcseszték). 110%-os meccset kell hozni!vpi
- 5 perccel a vége elött az INT-nél a védő nem fut, hanem lefekszik a pálya közepén és elkezdik ünnepelni a W-t
- halott 2 pontos play, de egyszer a meccsen az egyik homály dobás véletlenül talál egy elkapót (és még saját csapattárs is 😊 ) és egy endzone-ban szerelni álló védőt
- egy balfasz TE onsidekicknél
Szóval nem vitatom, hogy óriási tartás van a SEA-be, de inkább a GB b@szta el szerintem, mint ti szedtétek össze magatokat.
Ettől persze nagyon jó csapatotok van meg minden, csak elnézve a SEA fórumot nem merül fel a mázli faktorotok kimaxolása 😉
Sok sikert, jó kis meccs lesz!vpi
több mint 11 éve
Meg mi lehet a szankció, megint elvesznek egy 2. kört? Egy sb-ért sztem simán megéri 😊 meg gondolom a labda ugyanolyan volt mind2 csapatnak...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Mi ez a f@sság, hogy azt mondják leeresztett labdákkal játszottunk? Az NFL vizsgálódik ez ügyben...A sporiknak nem tűnik fel, hogy puha a labda?
több mint 11 éve
Irány Arizona!!!!!!!!! 😊 Go Pats!!!
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 11 éve
Mondjuk azt nem tudom a tegnapi meccsen csak tartással összejön-e:SB!!!Meg azt is, hogy van tartása....Helmut Zimmer
Készüljünk a Seahawks ellen, tegnap a GB megmutatta, hogy nem verhetetlenek, sőt (csak az uccsó 5 percet elcseszték). 110%-os meccset kell hozni!vpi
- 5 perccel a vége elött az INT-nél a védő nem fut, hanem lefekszik a pálya közepén és elkezdik ünnepelni a W-t
- halott 2 pontos play, de egyszer a meccsen az egyik homály dobás véletlenül talál egy elkapót (és még saját csapattárs is 😊 ) és egy endzone-ban szerelni álló védőt
- egy balfasz TE onsidekicknél
Szóval nem vitatom, hogy óriási tartás van a SEA-be, de inkább a GB b@szta el szerintem, mint ti szedtétek össze magatokat.
Ettől persze nagyon jó csapatotok van meg minden, csak elnézve a SEA fórumot nem merül fel a mázli faktorotok kimaxolása 😉
Sok sikert, jó kis meccs lesz!
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 11 éve
A kiégett,motiválatlan és a PO-ban győzni nem tudó TB : www.foxsports.com/nfl/laces-out/new-england-patriots-tom-brady-pumps-up-crowd-foxboro-afc-title-game-011815?cmpid=tsmfb%3Afscom%3Anflonfox
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
SB!!!Meg azt is, hogy van tartása....
több mint 11 éve
Nagyon fáradt vagyok és nagyon örülök!Ma minden a helyén volt. Tanári volt, ahogy Arrington és McCourty közösen védekeztek TY Hiltonon.
Nem számítottam ilyen sima meccsre és a Colts Luck-kal fog még SB játszani, de idén nekünk kell megmutatni, hogy fogható a Seahawks!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
SB!!! Készüljünk a Seahawks ellen, tegnap a GB megmutatta, hogy nem verhetetlenek, sőt (csak az uccsó 5 percet elcseszték). 110%-os meccset kell hozni!
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 11 éve
Stez már az eredménykövetőben leírta hogy csaltunk 😊
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.