NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Nem tudom mit kell tagadni állandóan, minden Colts drive-nál lapos labdát kapott Luck, egyébként a pickjeinél is látszott, hogy a labda éppen "behorpad", annyira lapos.
Brady meg megkapta a felfújt, jó labdákat.
Óvni fogunk!Stez
A laposabbat könyebb elkapni 😛
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 160 — situational football
Lol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSEC
pedig a frencsájzotok arculatába pont illik a dolog.gedam
Jaja. Pont csak ezért döntőzünk hatodszor 2001 óta. Csak ezért volt kilenc AFC-döntőnk. Ezért nyertük meg a csoportot 14 év alatt 12-szer. És csak ezért van a legtöbb PO-győzelme BB-nek és Bradynek.Wyatt
miért nem tudjátok megállni, hogy ne etessétek???

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 773 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Lol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.ParadSEC
Hát ha ezt megcsinálta BB, akkor az tényleg szánalom lenne.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 48 229 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem tudom mit kell tagadni állandóan, minden Colts drive-nál lapos labdát kapott Luck, egyébként a pickjeinél is látszott, hogy a labda éppen "behorpad", annyira lapos.
Brady meg megkapta a felfújt, jó labdákat.
Óvni fogunk!

több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 687 — Poloska confirmed
Jaja. Pont csak ezért döntőzünk hatodszor 2001 óta. Csak ezért volt kilenc AFC-döntőnk. Ezért nyertük meg a csoportot 14 év alatt 12-szer. És csak ezért van a legtöbb PO-győzelme BB-nek és Bradynek.Wyatt
Hát mert a legnagyobb csalásra még nem derült fény! :p 😀😀😀
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jaja. Pont csak ezért döntőzünk hatodszor 2001 óta. Csak ezért volt kilenc AFC-döntőnk. Ezért nyertük meg a csoportot 14 év alatt 12-szer. És csak ezért van a legtöbb PO-győzelme BB-nek és Bradynek.

több mint 11 éve
gedam 6 507
pedig a frencsájzotok arculatába pont illik a dolog.
több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 036
Én nem bánom, hogy a Ravens jön. Matchupba nem a lehető legjobb, de van miért visszavágnia a csapatnak és komoly erőpróba lesz, amit, ha sikerrel abszolválunk, akkor megszerezhetjük a szükséges lendületet.

Figyelem Bold Prediction következik:
Ravens első drive TD fórumon szinte mindenki aggódik, de nyerünk.
Colts megüti a Denvert és jönnek Bostonba
Megnyerjük az AFC-t, ezzel utazunk Arizonába, ahol a Seattle lesz az ellenfél.
Brady begyűjti a 4. gyűrűjét.ervinator
Na első kettő szépen bejött, remélem a másik kettő is ülni fog. 😀ervinator
3. pipa, már csak az utolsó hiányzik a boldogsághoz! 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 609 — Patriots fan
ez még viccnek is eléggé rossz, persze nagyon kellett trükközni mert különben elúszott volna a W.....
de ha már annyira akarnak ellenőrizni,ugyan árulja már el valaki hogy lehetne ezt normálisan kivizsgálni, kb sehogy mert ha ott a helyszínen adott pillanatban nem mérte meg senki a labdában a nyomást akkor utólag már kb oly mind1 hogy mi volt mert értelmes döntést hozni nem lehet.
De összességében ez egy hatalmas nagy bullshit, outcoaching>lapos labda...

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Lol szánalom:-lapos a labda...gondolom a 45 pontot csakis a lapos labdának köszönhetjük.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Mi a picsa?  sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/deflate-gate--report--patriots-being-investigated-for-deflated-footballs-062844133.htmlempty taxi
Tudtam én, hogy ezért voltunk ilyen szarok! Cinkelést kiáltunk, megkapja a Colts 3-0-val a meccset, Belichicket Indianapolisba tradelik, Bradyt meg eltiltja a liga három évre.Stez
Ja, álmodozni lehet ám. 😊

Ez az egész sztori nekem nagyon bullshit-nek tűnik. A labda mindenkinek ugyanolyan, nem ezért nyert ám a csapat. Ki kell valamivel tölteni az SB-ig azt a 2 hetet...

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 48 229 — Whoops, looks like something went wrong.
Mi a picsa?  sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/deflate-gate--report--patriots-being-investigated-for-deflated-footballs-062844133.htmlempty taxi
Tudtam én, hogy ezért voltunk ilyen szarok! Cinkelést kiáltunk, megkapja a Colts 3-0-val a meccset, Belichicket Indianapolisba tradelik, Bradyt meg eltiltja a liga három évre.

több mint 11 éve
Attilahawks 284 — Seahawks fan
Kemény meccs lesz a SuperBowl. De miért is ne lenne az? 😊
több mint 11 éve
Tömören a lényeget leírnád magyarul?DeX
Állítólag az után nyomoznak, hogy az AFC-döntőn a labda nem volt felfújva eléggé, a 3. negyedet később is kezdték amiatt, mert a bírók gyanősnak találták a labdákat.empty taxi
Ott olyasmit mondott a kommentátor, hogy a kickoffhoz használt labdát tettték le a Los-hoz, de aztán ki is cserélték. Az már tetszett a bíróknak is.
több mint 11 éve
Szerintem sem itt a helye a kérdés kitárgyalásának most. De Wilsont szívesebben látnám a Patsben. (A mai három negyedes gyenge teljesítménye mellett is.)Burkus
az szerintem nagy hiba lenne, nem igazán illik a rendszerbe. Én NAGYON szívesen látnám Luck-ot a csapatban, sőt, a fiatalok közül őt leginkább.
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
SB!!!

Készüljünk a Seahawks ellen, tegnap a GB megmutatta, hogy nem verhetetlenek, sőt (csak az uccsó 5 percet elcseszték). 110%-os meccset kell hozni!vpi
Meg azt is, hogy van tartása....Helmut Zimmer
Mondjuk azt nem tudom a tegnapi meccsen csak tartással összejön-e:
- 5 perccel a vége elött az INT-nél a védő nem fut, hanem lefekszik a pálya közepén és elkezdik ünnepelni a W-t
- halott 2 pontos play, de egyszer a meccsen az egyik homály dobás véletlenül talál egy elkapót (és még saját csapattárs is 😊 ) és egy endzone-ban szerelni álló védőt
- egy balfasz TE onsidekicknél

Szóval nem vitatom, hogy óriási tartás van a SEA-be, de inkább a GB b@szta el szerintem, mint ti szedtétek össze magatokat.
Ettől persze nagyon jó csapatotok van meg minden, csak elnézve a SEA fórumot nem merül fel a mázli faktorotok kimaxolása 😉

Sok sikert, jó kis meccs lesz!vpi
A GB szúrta el minden lehetséges módon, az igaz. De a Seattle meg kb. 6 perc alatt csinált három TD-t, 1:43 és 0:44 alatt az első kettőt. És meghúzni az utolsó passzt arra a Kearse-re, akinek nem ment a foci egész nap, nagyon tökös húzás volt.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 874 — a new hope (again)
Meg mi lehet a szankció, megint elvesznek egy 2. kört? Egy sb-ért sztem simán megéri 😊 meg gondolom a labda ugyanolyan volt mind2 csapatnak...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Mi ez a f@sság, hogy azt mondják leeresztett labdákkal játszottunk? Az NFL vizsgálódik ez ügyben...
A sporiknak nem tűnik fel, hogy puha a labda?

több mint 11 éve
darthmushroom New England Patriots 219
Irány Arizona!!!!!!!!! 😊 Go Pats!!!

A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 11 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 624 — Patriot
SB!!!

Készüljünk a Seahawks ellen, tegnap a GB megmutatta, hogy nem verhetetlenek, sőt (csak az uccsó 5 percet elcseszték). 110%-os meccset kell hozni!vpi
Meg azt is, hogy van tartása....Helmut Zimmer
Mondjuk azt nem tudom a tegnapi meccsen csak tartással összejön-e:
- 5 perccel a vége elött az INT-nél a védő nem fut, hanem lefekszik a pálya közepén és elkezdik ünnepelni a W-t
- halott 2 pontos play, de egyszer a meccsen az egyik homály dobás véletlenül talál egy elkapót (és még saját csapattárs is 😊 ) és egy endzone-ban szerelni álló védőt
- egy balfasz TE onsidekicknél

Szóval nem vitatom, hogy óriási tartás van a SEA-be, de inkább a GB b@szta el szerintem, mint ti szedtétek össze magatokat.
Ettől persze nagyon jó csapatotok van meg minden, csak elnézve a SEA fórumot nem merül fel a mázli faktorotok kimaxolása 😉

Sok sikert, jó kis meccs lesz!

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 120 — Pats fan
A kiégett,motiválatlan és a PO-ban győzni nem tudó TB :  www.foxsports.com/nfl/laces-out/new-england-patriots-tom-brady-pumps-up-crowd-foxboro-afc-title-game-011815?cmpid=tsmfb%3Afscom%3Anflonfox

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
SB!!!

Meg azt is, hogy van tartása....
több mint 11 éve
Egon bá New England Patriots 1 233 — Saints GM
Nagyon fáradt vagyok és nagyon örülök!
Ma minden a helyén volt. Tanári volt, ahogy Arrington és McCourty közösen védekeztek TY Hiltonon.
Nem számítottam ilyen sima meccsre és a Colts Luck-kal fog még SB játszani, de idén nekünk kell megmutatni, hogy fogható a Seahawks!

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 624 — Patriot
SB!!!

Készüljünk a Seahawks ellen, tegnap a GB megmutatta, hogy nem verhetetlenek, sőt (csak az uccsó 5 percet elcseszték). 110%-os meccset kell hozni!

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 120 — Pats fan
Stez már az eredménykövetőben leírta hogy csaltunk 😊

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.