NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 446
50
18:00, Net4+, DAZN
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
peterk! Mi alapvetően a Pats elleni utálatot nem értjük szerintem..Mert igazából nem arról van szó, hogy valaki nem kedveli a csapatunkat, hanem arról, ha zsigerből utálja, sőt azt is ki meri mondani, hogy gyűlöli a csapatot, vagy Brady-t..Én is elkezdtem nekik választ írni, de aztán töröltem. Minek csesszem az agyam rajtuk, úgyis a a meccs érdekes csak... Egyébként ez szimpla kisebbrendűségi komplexus az elmúlt másfél évtized legsikeresebb csapatával meg azzal szemben , hogy Flacco hiába kap nagy szerződést és nyert egy gyűrűt, soha nem lesz Tom Brady magasságába emelkedő irányító.BurkusKisebbrendűségi komplexus? Az utóbbi fél évtized legeredményesebb playoff csapata a Ravens. Nem is picurkával Az SB győzelem mellé van egy 8-3-as playoff rekordjuk. Csak összehasonlításképp, a Pats rekordja ebben az időszakban 4-5, a Steelers-é 3-3, a Green Bay-é 5-4, Seattle 5-2.
Ha valamilyen komplexusuk lehet, az éppenséggel a felsőbbrendűségi. 😀 Én ugyan nem mondanám ennek, de a megnövekedett önbizalmat határozottan érezni. De, hát joggal, nyertek ismét. Azon meg, hogy az egyik average joe-nak nevezi a másik irányítóját a másik meg sírós Brady-nek kár fennakadni. Ha ez is így felcseszi az agyadat, akkor nem lennék most az a sofőr aki rád dudál a forgalomban. 😀peterk2005
Nekem igazából néha ezzel van bajom, mert nem nagyon tudom érteni..
Mert nekem is van 1-2 csapat akinek nem szurkolnék soha, sőt van 4-5 játékos, akit kifejezetten nem szeretek, de nem szajkózom mindig, állandóan, hogy ilyen-olyan, meg mennyire gyűlölöm, meg ecetera, ecetara...
Néha én is érzek kisebbségi komplexust más csapat szurkolóitól, sőt játékosaitól is..Nem tehetünk róla, hogy az elmúlt 10-12 évben domináltuk többször az AFC-t, ennyi divizió győzelmet, AFC champ meccset, SB-t játszottunk..Jobban mondva a csapat tehet róla, mert kőkeményen megdolgozott ezért..A táblánál, az edzőteremben és a pályán!!! Azért mert mi a támadó szellemű, "okos", taktikás focit szeretjük, s az elmúlt években inkább ez volt ránk jellemző, azért nem cicafiúk, akik nálunk játszanak, s nem tüllszoknyában futnak fel a gyepre..Mankins mondta egyszer:" Mi nem játszunk fizikális focit? Akkor kérdezzenek bármilyen falembert aki velem szemben játszik, hogy mennyire vagyok fizikális?" Wilfork is mondott már hasonlót.
Több csapat is hasonló jellegű támadó focit játszik a ligában..Green Bay, Saints, Denver, Colts stb..De mégsem utálja őket annyira annyi ember mint minket...Mert mi vagyunk az irritálóan nagyképűek, fellengzősek, Rinya Brady-sek.. Ezt nem értem igazából..Mert nálunk kifejezetten figyelnek erre..Soha egy játékosunk sem volt soha nagyképű, fellengzős, nagyszájú..Nálunk nem divat a trashtalk..Nincsenek balhék, beszólások másoknak..Itt végzik a dolgukat az emberek..Nálunk a pályán bizonyítanak, nem mellette..
Ez a csapat minden eredményét a pályán érte el..Kemény és okos játékkal.. Ez van..Valakinek ez nem megy le a torkán, s nem jut neki más, mint gyűlölködni..Ez nem trashtalk..Ez gyűlölködés, amit nem szeretek(ünk)..
Szeretem a kemény smasmouth focit is..Szerintem a mi csapatunk a 2000-es évek elején ezt is játszotta..Sőt úgy gondolom, hogy most is e felé is tart kissé a csapat..Tudunk kemény, futójátékra alapozó meccseket hozni..Kemény ütközésekkel, csatákkal..Keményen, fizikálisan...
Tavaly és idén is bebizonyítottuk többször..Többek között Baltimore-ban is.. Szétfutottuk és szétvágtuk őket otthon. A mi védelmünk dominált, nem az övék. 😀
Remélem, most is kemény meccs lesz. Keményen, fizikálisan játszunk, minden szinten..Brady pedig szétszivatja a Ravens védelmet..mint tavaly..Nekem ez lenne a legnagyobb elégtétel..S nem a Ravens-en, hanem inkább a nagyszájú, öntelt szurkolóikon.. Mert szeretjük és kedveljük mi is kemény focit..csak az alattomosat nem..Meg a nagy szájkaratés szurkolókat.
Szombat este kiderül...
Peace! 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Mert nem kellett wild card körben játszani. 😀Erre reagálva most be tudnék gyűjteni egy valag baltimore-i lájkot és ugyanannyi bostoni dislike-ot, és fordítva is, de inkább kimaradok. 😀 Pedig trastalkalnék szívesen - elvégre playoff van -, de totál meg vagyok lőve a héten a DEN-IND meccsel. 😀
Az árnyalja a képet. 😀Demecs

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Mert nem kellett wild card körben játszani. 😀Én is elkezdtem nekik választ írni, de aztán töröltem. Minek csesszem az agyam rajtuk, úgyis a a meccs érdekes csak... Egyébként ez szimpla kisebbrendűségi komplexus az elmúlt másfél évtized legsikeresebb csapatával meg azzal szemben , hogy Flacco hiába kap nagy szerződést és nyert egy gyűrűt, soha nem lesz Tom Brady magasságába emelkedő irányító.BurkusKisebbrendűségi komplexus? Az utóbbi fél évtized legeredményesebb playoff csapata a Ravens. Nem is picurkával Az SB győzelem mellé van egy 8-3-as playoff rekordjuk. Csak összehasonlításképp, a Pats rekordja ebben az időszakban 4-5, a Steelers-é 3-3, a Green Bay-é 5-4, Seattle 5-2.
Ha valamilyen komplexusuk lehet, az éppenséggel a felsőbbrendűségi. 😀 Én ugyan nem mondanám ennek, de a megnövekedett önbizalmat határozottan érezni. De, hát joggal, nyertek ismét. Azon meg, hogy az egyik average joe-nak nevezi a másik irányítóját a másik meg sírós Brady-nek kár fennakadni. Ha ez is így felcseszi az agyadat, akkor nem lennék most az a sofőr aki rád dudál a forgalomban. 😀peterk2005
Az árnyalja a képet. 😀
több mint 11 éve
Én is elkezdtem nekik választ írni, de aztán töröltem. Minek csesszem az agyam rajtuk, úgyis a a meccs érdekes csak... Egyébként ez szimpla kisebbrendűségi komplexus az elmúlt másfél évtized legsikeresebb csapatával meg azzal szemben , hogy Flacco hiába kap nagy szerződést és nyert egy gyűrűt, soha nem lesz Tom Brady magasságába emelkedő irányító.BurkusKisebbrendűségi komplexus? Az utóbbi fél évtized legeredményesebb playoff csapata a Ravens. Nem is picurkával Az SB győzelem mellé van egy 8-3-as playoff rekordjuk. Csak összehasonlításképp, a Pats rekordja ebben az időszakban 4-5, a Steelers-é 3-3, a Green Bay-é 5-4, Seattle 5-2.
Ha valamilyen komplexusuk lehet, az éppenséggel a felsőbbrendűségi. 😀 Én ugyan nem mondanám ennek, de a megnövekedett önbizalmat határozottan érezni. De, hát joggal, nyertek ismét. Azon meg, hogy az egyik average joe-nak nevezi a másik irányítóját a másik meg sírós Brady-nek kár fennakadni. Ha ez is így felcseszi az agyadat, akkor nem lennék most az a sofőr aki rád dudál a forgalomban. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Akárcsak a zászlóért "sírás", Szerintem hagyjuk ezeket a dolgokat. Mindkét csapat megérdemelten van itt, ahol, győzzön a jobb. Akármelyik győz, valószinüleg megérdemelten teszi majd . Nem a szurkolók agymenései fogják szerencsére eldönteni a találkozót.nem jellemző, kiragadott példagedamegyébként a kemény foci meg a szabálytalan, alattomos foci között van egy kis különbség. gedamNem mondod!
tomi-tomi
több mint 11 éve
gedam
6 507
ti toljátok túl a hisztit.az utolsó mondat igazi klasszikus. lényegében végig-gyűlölködted a hozzászólást.a te klasszikusaid nyomába sem érhet...
egyébként a kemény foci meg a szabálytalan, alattomos foci között van egy kis különbség. kár egyébként hisztizni, meccshangulatba hozó cinkelésbe gyűlölködést látni. ennyire azért nem kell félni a varnyútól, nem bánt az, csak megkóstól.gedam
semmi baj nincs a cinkelésekkel, sőőőt, csak az a baj, hogy te túl komolyan vetted az egészet és már ostobaságokat büfögsz felZERO_L
több mint 11 éve
gedam
6 507
nem jellemző, kiragadott példaegyébként a kemény foci meg a szabálytalan, alattomos foci között van egy kis különbség. gedamNem mondod!
tomi-tomi
több mint 11 éve
egyébként a kemény foci meg a szabálytalan, alattomos foci között van egy kis különbség. gedamNem mondod!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
az utolsó mondat igazi klasszikus. lényegében végig-gyűlölködted a hozzászólást.a te klasszikusaid nyomába sem érhet...
egyébként a kemény foci meg a szabálytalan, alattomos foci között van egy kis különbség. kár egyébként hisztizni, meccshangulatba hozó cinkelésbe gyűlölködést látni. ennyire azért nem kell félni a varnyútól, nem bánt az, csak megkóstól.gedam
semmi baj nincs a cinkelésekkel, sőőőt, csak az a baj, hogy te túl komolyan vetted az egészet és már ostobaságokat büfögsz fel

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Én bízom benne, hogy olyan lesz a hangulat majd az end zoneban, mint ha tényleg az end zonbeban lennénk, csak éppen a meccsen. Ahol békésen együtt szurkolnak mind két csapatnak. Persze szurkálódások lehetnek. De cicafocizni meg üvegezni kár. Most néztem meg a Broncos elleni meccsünket és volt mikor kapott late hitet nem is LB-től, hanem az egyik falembertől és semmi, csak nézte a labdát merre száll.
A csapat azért megmutatta tud fizikális lenni ( jó ez a duma egy fizikális játékná 😀l) Jets Bills és Lions ellen. A többit nem is értem.
több mint 11 éve
gedam
6 507
az utolsó mondat igazi klasszikus. lényegében végig-gyűlölködted a hozzászólást.Ja a cicafoci, meg a tüllszoknyában tündöklés, meg a rinya Brady állandóan előjön..Én is elkezdtem nekik választ írni, de aztán töröltem. Minek csesszem az agyam rajtuk, úgyis a a meccs érdekes csak... Egyébként ez szimpla kisebbrendűségi komplexus az elmúlt másfél évtized legsikeresebb csapatával meg azzal szemben , hogy Flacco hiába kap nagy szerződést és nyert egy gyűrűt, soha nem lesz Tom Brady magasságába emelkedő irányító.
Mindenki tudja, hogy az "igazi, kőkemény" focit csak az AFC North-ban játsszák.. 😀 Ők a legkeményebbek a világon.. 😀 Sokáig gondolkodtam rajta, hogy reagálok én is valami vicceset, de úgy gondolom, hogy vasárnap jobb lesz erre válaszolni.. Remélem, hogy a 2013-as meccshez hasonlítunk majd, s szétdomináljuk őket minden szinten..De abban mindenképpen reménykedem, hogy a mi D-line-unk és LB sorunk aprít majd, mint legutóbb..Csak mert úgy látszik, hogy a legnagyobb zakókon simán túllépnek a Ravens, North fanok..S hátha igazi Patriots-os cicafocit kapnak az arcukba.. S ettől talán kisebb lesz.. De nem hiszem.. 😕kyobalu
Pedig az a mulatságos, hogy még a Steelerstől is fényévekre vannak eredményeket illetően, nem beszélve arról, hogy BigBen is egészen más kaliber mint Flacco.
Ha nekik meg az a jó foci, hogy törnek a csontok és sérülnek a játékosok, hát lelkük rajta.
Mondjuk azt megértem, hogy ezek után vannak, akik nem szívesen szurkolnának azok társaságában, akiknek a szurkolás a gyűlölködéssel azonos kategória.Burkus
egyébként a kemény foci meg a szabálytalan, alattomos foci között van egy kis különbség. kár egyébként hisztizni, meccshangulatba hozó cinkelésbe gyűlölködést látni. ennyire azért nem kell félni a varnyútól, nem bánt az, csak megkóstól.
több mint 11 éve
Ja a cicafoci, meg a tüllszoknyában tündöklés, meg a rinya Brady állandóan előjön..Én is elkezdtem nekik választ írni, de aztán töröltem. Minek csesszem az agyam rajtuk, úgyis a a meccs érdekes csak... Egyébként ez szimpla kisebbrendűségi komplexus az elmúlt másfél évtized legsikeresebb csapatával meg azzal szemben , hogy Flacco hiába kap nagy szerződést és nyert egy gyűrűt, soha nem lesz Tom Brady magasságába emelkedő irányító.
Mindenki tudja, hogy az "igazi, kőkemény" focit csak az AFC North-ban játsszák.. 😀 Ők a legkeményebbek a világon.. 😀 Sokáig gondolkodtam rajta, hogy reagálok én is valami vicceset, de úgy gondolom, hogy vasárnap jobb lesz erre válaszolni.. Remélem, hogy a 2013-as meccshez hasonlítunk majd, s szétdomináljuk őket minden szinten..De abban mindenképpen reménykedem, hogy a mi D-line-unk és LB sorunk aprít majd, mint legutóbb..Csak mert úgy látszik, hogy a legnagyobb zakókon simán túllépnek a Ravens, North fanok..S hátha igazi Patriots-os cicafocit kapnak az arcukba.. S ettől talán kisebb lesz.. De nem hiszem.. 😕kyobalu
Pedig az a mulatságos, hogy még a Steelerstől is fényévekre vannak eredményeket illetően, nem beszélve arról, hogy BigBen is egészen más kaliber mint Flacco.
Ha nekik meg az a jó foci, hogy törnek a csontok és sérülnek a játékosok, hát lelkük rajta.
Mondjuk azt megértem, hogy ezek után vannak, akik nem szívesen szurkolnának azok társaságában, akiknek a szurkolás a gyűlölködéssel azonos kategória.
több mint 11 éve
Ja a cicafoci, meg a tüllszoknyában tündöklés, meg a rinya Brady állandóan előjön..Mindenki tudja, hogy az "igazi, kőkemény" focit csak az AFC North-ban játsszák.. 😀 Ők a legkeményebbek a világon.. 😀 Sokáig gondolkodtam rajta, hogy reagálok én is valami vicceset, de úgy gondolom, hogy vasárnap jobb lesz erre válaszolni.. Remélem, hogy a 2013-as meccshez hasonlítunk majd, s szétdomináljuk őket minden szinten..De abban mindenképpen reménykedem, hogy a mi D-line-unk és LB sorunk aprít majd, mint legutóbb..Csak mert úgy látszik, hogy a legnagyobb zakókon simán túllépnek a Ravens, North fanok..S hátha igazi Patriots-os cicafocit kapnak az arcukba.. S ettől talán kisebb lesz.. De nem hiszem.. 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Na, megcsinálták a hangulatomat 5 perc alatt a holnapi meccshez. 😊 A Ravens topicban néhányan elég érdekesen állnak hozzá a dolgokhoz, pluszban Don Undefeated Shula bácsika meg jól megaszondta Bill bácsinak.Ó,nem kell azt olyan komolyan venni,se megsértődni. Egy kis trashtalk,de nem vészes abszolút. Az lenne a legfrappánsabb válasz,ha jól elpicsáznánk őket szombaton.TB meg mondjuk egy keményebb QB hit után kiosztana néhány TD passzt,meg látnék szívesen olyan Gronk pancake blokkot Suggson
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24945025/don-shula-refers-to-bill-belichick-as-beli-cheat
Nem tudok menni meccsnézésre, de be kell vallanom elolvasva, hogy milyen agresszívan trashtalkozó, illetve háborúzó Ravens szurkerekkel lenne módom ott találkozni, nem is bánom, mert nem való nekem a kemény, férfias közeg.
Maradok otthon, a barátnőm megengedi talán kivételesen, hogy 5%-os hangerőn nézzem a meccset és próbálom majd kiszurkolni, hogy az ergya O-falunk adjon Tommycicának 2.39 mp-t(idén átlagosan ennyi kellett neki, hogy szabaduljon a labdától), hogy azt a szedett-vedett Ravens secondaryt szétdobálgathassa, és ezzel megint eljussunk Belicheattel és a puhány cicafocikánkkal az AFC-döntőjébe.görcs
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Na, megcsinálták a hangulatomat 5 perc alatt a holnapi meccshez. 😊 A Ravens topicban néhányan elég érdekesen állnak hozzá a dolgokhoz, pluszban Don Undefeated Shula bácsika meg jól megaszondta Bill bácsinak.www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24945025/don-shula-refers-to-bill-belichick-as-beli-cheat
Nem tudok menni meccsnézésre, de be kell vallanom elolvasva, hogy milyen agresszívan trashtalkozó, illetve háborúzó Ravens szurkerekkel lenne módom ott találkozni, nem is bánom, mert nem való nekem a kemény, férfias közeg.
Maradok otthon, a barátnőm megengedi talán kivételesen, hogy 5%-os hangerőn nézzem a meccset és próbálom majd kiszurkolni, hogy az ergya O-falunk adjon Tommycicának 2.39 mp-t(idén átlagosan ennyi kellett neki, hogy szabaduljon a labdától), hogy azt a szedett-vedett Ravens secondaryt szétdobálgathassa, és ezzel megint eljussunk Belicheattel és a puhány cicafocikánkkal az AFC-döntőjébe.
több mint 11 éve
Üdv Mindenkinek!Oks, 30 hely van foglalva, időben érkezzen mindenki és akkor lesz idő egy kis eszmecserére 😀
+1end zone
21.00-kor jómagam is ott leszek teljes felszerelésben.
GOSB4GOSB4
több mint 11 éve
Sajnálom, hogy nem lehetek veletek a közös meccsnézésen 😊De azért remélem ezt a mondatot el fogjátok sütni párszor: "Were you in the End Zone after the punt return?"
😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Üdv Mindenkinek! +1end zone
21.00-kor jómagam is ott leszek teljes felszerelésben.
GOSB4
GOSB6
több mint 11 éve
Pécsett van valami hely, ahol lehet meccset nézni?
több mint 11 éve
Gordon: Köszönöm szépen! Már nagyon beleéltem magam,örülök hogy minőségi-műértő társaságban nézhetjük a meccset. Szerintem 9kor már betámadjuk a helyet, Brady papa jótanácsát megfodva hidratálódunk egy kicsit a meccs előtt.
több mint 11 éve
Lehet hogy én is megyek Gyöngyösről, de ezt csak később tudom realizálni...Sziasztok! Bocsi az off-ért, de beírom ide is hátha kapok választ emberi időben (ha nem, akkor alternatív megoldást kell keresnem :S )Persze. Már láttam a kommentedet a pats.hu-n is. Este beszélek Atival , hogy kb mennyien leszünk és szól a tulajnak.gordon
Van még 2 hely a közös meccsnézésen az Endzone-ban?fejszee
több mint 11 éve
Sziasztok! Bocsi az off-ért, de beírom ide is hátha kapok választ emberi időben (ha nem, akkor alternatív megoldást kell keresnem :S )Persze. Már láttam a kommentedet a pats.hu-n is. Este beszélek Atival , hogy kb mennyien leszünk és szól a tulajnak.
Van még 2 hely a közös meccsnézésen az Endzone-ban?fejszee
több mint 11 éve
Sziasztok! Bocsi az off-ért, de beírom ide is hátha kapok választ emberi időben (ha nem, akkor alternatív megoldást kell keresnem :S ) Van még 2 hely a közös meccsnézésen az Endzone-ban?
több mint 11 éve
PFF 2014-es OL értékelő szerint:"23. New England Patriots (14th)
Pass Blocking Ranking: 31st, Run Blocking Ranking: 8th, Penalties Ranking: 19th
Stud: Our second-team All-Pro right tackle Sebastian Vollmer had himself another good year and avoided the injury bug for a change. Bonus.
Dud: The 306 snaps that Jordan Devey managed were brutal to watch at times. Not much of a pass blocker, he didn’t exactly light it up in the run game either.
Breakdown: Nate Solder had a bad year by his standards and the interior gave up way too much pressure. They did bloody some rookies, but this group appeared a unit in transition, with the team trying to patch up something just good enough to not harm their skill players too much."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."