New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Lehet hülyén fogalmaztam, én is erre gondoltam😊 Közben a HOU-s qb milyen TD-t nyomott, vajon TD-től várhatok ilyen valamikor?Ide is beírom. Egy ilyen meccs után bírózni, mikor rögtön meg lett mondva, hogy ez idei szabály és jól fújtak. Az a csapat aki 21-10-re vezet és kivédekezi az ellent 2x, de utána 6 támadásból semmit nem csinál, az szégyellje magát! Ilyen töketlen O-t, csak Gronk volt mikor passzolni kellett, a 2. félidőben se Collie, se Edelman, se Thomkins, se Dobson. Brady is megint homály volt. Dühös vagyok, mert egy riválistól kaptunk ki...NB2Éppenséggel az volt az egyik probléma, hogy egyfolytában Gronkot erőltettük.gdavid
több mint 12 éve
Na most legyünk elegánsak és ne bírózzunk. Miénk volt a lehetőség a OT-ban is, hogy legalább FG-ig menjünk, de közünk nem volt a dologhoz. Ezt a meccsen nem csalta el senki, hanem elvesztette az impotens támadóegység. Ennyi.LordTamasÉs a támadóegység az egész szezonban impotens a második félidőben, kivéve az Atlanta meccset. A Saints ellen szerencsénk volt és a Saints elcseszte time managementet. De 7 meccsből már konzekvenciákat lehet (és kellene) levonni.
több mint 12 éve
Hightower = ADIICsak LB-n lehet rádiós sisak?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Ide is beírom. Egy ilyen meccs után bírózni, mikor rögtön meg lett mondva, hogy ez idei szabály és jól fújtak. Az a csapat aki 21-10-re vezet és kivédekezi az ellent 2x, de utána 6 támadásból semmit nem csinál, az szégyellje magát! Ilyen töketlen O-t, csak Gronk volt mikor passzolni kellett, a 2. félidőben se Collie, se Edelman, se Thomkins, se Dobson. Brady is megint homály volt. Dühös vagyok, mert egy riválistól kaptunk ki...NB2Éppenséggel az volt az egyik probléma, hogy egyfolytában Gronkot erőltettük.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Ide is beírom. Egy ilyen meccs után bírózni, mikor rögtön meg lett mondva, hogy ez idei szabály és jól fújtak. Az a csapat aki 21-10-re vezet és kivédekezi az ellent 2x, de utána 6 támadásból semmit nem csinál, az szégyellje magát! Ilyen töketlen O-t, csak Gronk volt mikor passzolni kellett, a 2. félidőben se Collie, se Edelman, se Thomkins, se Dobson. Brady is megint homály volt. Dühös vagyok, mert egy riválistól kaptunk ki...
több mint 12 éve
Na most legyünk elegánsak és ne bírózzunk. Miénk volt a lehetőség a OT-ban is, hogy legalább FG-ig menjünk, de közünk nem volt a dologhoz. Ezt a meccsen nem csalta el senki, hanem elvesztette az impotens támadóegység. Ennyi.
több mint 12 éve
Azért a meccslabdát adjátok a sporinak, javaslom😊Egyrészt, nem érdemeltük meg a győzelmet.Mike Pereira @MikePereira 3 perc
Másrészt, egyszerűen undorító volt az, amit a sporik a végén műveltek, én ilyen közbelépést még nem láttam eddig, pedig 10 éve nézek mecseket.
(szvsz kb egy mp-re volt a másik falember mögött Vellano, megkerülte a társát, qrva véleményes volt).Gyulus
That is correct call in NE/NYJ game. New rule this year can't push a teammate into the offensive formation on a field goal or try attempt.Beki
több mint 12 éve
Áhhh.....Ez már benne volt, a "falak csatáját" csúnyán elveszítettük.Sztem is amióta nincs Wes, azóta szar az egész. XD
Szóval:
1: túl vagyunk értékelve. Ez a csapat sehol nem top 5-6, egy komoly ellenfelet vertünk meg, elég nagy mázlival.
2: megint elkezdtük beszopni a 3rd-and-long-ot. Ez a jele, hogy a def nem bírta már el a sok sérülést a védelemben.
3: JmD félidős elemzése olyan trágya, hogy szavak nincsenek rá. 6 pont 2,5 negyed alatt...
4: az O fal megszűnt létezni. Sem erő futás, sem pass protection.
5: Blountnál komolyan gyorsabban futok.
+1: Ezért kapok biztos. A támadó sorban Wes Welker szerepe hatalmas volt, most érződik igazán. Ennek a legjobb jele, hogy idén valami botrány a 3rd down mutatónk. Hányszor volt, hogy Welker húzta ki Brady-t a bajból. Ha lesz időm, bele ásom magam a statisztikába, de szemmértékre úgy tűnik, hogy Welkerrel a Pats O 30+ pontots átlagot fut az alapszakaszban, Welker nélkül 20 alatt van. 3rd down statisztikával még nagyobb az arány, nem beszélve a comp %. Most október vége van. Nekem határozott véleményem, hogy Welker elengedése az FO legnagyobb hibája volt a Seymour fiaskó óta. Amendola marha tehetséges, de sem nem edz, se nem játszik. Több meccsen hiányzott idén, mint Wes teljes karrierje során. Ez csak az alapszakaszra érvényes eddig, de én nem nagyon hiszek a csodákban.LordTamas
több mint 12 éve
D erőn felül teljesített, hihetetlen, hogy az O semennyire nem tudott élni ezzel. Ez a csaló call a végén csak hab volt a tortán.Picit BB-re is haragszom, Nelson elkapására simán dobni kellett volna a pirosat, első félidőben meg igazán kérhetett volna 3. és 20-nál időt, hogy ne 40 mp legyen a drivera...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egyrészt, nem érdemeltük meg a győzelmet.Mike Pereira @MikePereira 3 perc
Másrészt, egyszerűen undorító volt az, amit a sporik a végén műveltek, én ilyen közbelépést még nem láttam eddig, pedig 10 éve nézek mecseket.
(szvsz kb egy mp-re volt a másik falember mögött Vellano, megkerülte a társát, qrva véleményes volt).Gyulus
That is correct call in NE/NYJ game. New rule this year can't push a teammate into the offensive formation on a field goal or try attempt.
több mint 12 éve
2. félidő kezdete miatt simán megérdemeltük, a hosszabbításban okosan futottunk megállás nélkül, a futást jól állítottuk meg, de remélem, hogy hamarosan visszatérnek a sérültek, és akkor azért jobb lesz a D

több mint 12 éve
Egyrészt, nem érdemeltük meg a győzelmet.Másrészt, egyszerűen undorító volt az, amit a sporik a végén műveltek, én ilyen közbelépést még nem láttam eddig, pedig 10 éve nézek mecseket.
(szvsz kb egy mp-re volt a másik falember mögött Vellano, megkerülte a társát, qrva véleményes volt).
több mint 12 éve
Áhhh.....Ez már benne volt, a "falak csatáját" csúnyán elveszítettük.Szóval:
1: túl vagyunk értékelve. Ez a csapat sehol nem top 5-6, egy komoly ellenfelet vertünk meg, elég nagy mázlival.
2: megint elkezdtük beszopni a 3rd-and-long-ot. Ez a jele, hogy a def nem bírta már el a sok sérülést a védelemben.
3: JmD félidős elemzése olyan trágya, hogy szavak nincsenek rá. 6 pont 2,5 negyed alatt...
4: az O fal megszűnt létezni. Sem erő futás, sem pass protection.
5: Blountnál komolyan gyorsabban futok.
+1: Ezért kapok biztos. A támadó sorban Wes Welker szerepe hatalmas volt, most érződik igazán. Ennek a legjobb jele, hogy idén valami botrány a 3rd down mutatónk. Hányszor volt, hogy Welker húzta ki Brady-t a bajból. Ha lesz időm, bele ásom magam a statisztikába, de szemmértékre úgy tűnik, hogy Welkerrel a Pats O 30+ pontots átlagot fut az alapszakaszban, Welker nélkül 20 alatt van. 3rd down statisztikával még nagyobb az arány, nem beszélve a comp %. Most október vége van. Nekem határozott véleményem, hogy Welker elengedése az FO legnagyobb hibája volt a Seymour fiaskó óta. Amendola marha tehetséges, de sem nem edz, se nem játszik. Több meccsen hiányzott idén, mint Wes teljes karrierje során. Ez csak az alapszakaszra érvényes eddig, de én nem nagyon hiszek a csodákban.
több mint 12 éve
Egyszerűen mi a fasz van a csapattal.... A múlt heti meccs után ezt produkálni.Ennyire számítanának a hiányzó emberek??!!
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Egészen szégyen, amit leművelünk a szünetben, meg ezek az irányófutás benézések is komikusak

több mint 12 éve
pici off de látva a Gronk videót a Nike mindenkit minden téren kiszorított?(under armour)
több mint 12 éve
CB Aqib Talib returns to practiceÚjabb jó hír, nem komoly a sérülés, de remélem a Jets ellen nem kockáztatnak vele. A jelenlegi Sec-nek elégnek kell lennie a Jets WR szekciója ellen.
több mint 12 éve
Létezik hogy a rengeteg sérülés ellenére valami pozitív is történik? Akkor vasárnaptól lehet minden egyes tackle után fél szemmel nézni csak hogy rendben felkel e?JocoSzerintem Gronk mostanra egészségileg már közel 100%-os, így nem sokkal nagyobb az esélye a sérülésének, mintha semmi sem történt volna vele. Kérdés, hogy a játékot mennyire tudja majd felvenni, illetve pszichésen feldolgozni, h újra szét akarják ütni 😊 Ha azt a formát tudja hozni, amit edzéseken is, akkor kijelenthető, hogy visszatért.
szerk.: már hivatalos, játszani fog vasárnap!
több mint 12 éve
Létezik hogy a rengeteg sérülés ellenére valami pozitív is történik? Akkor vasárnaptól lehet minden egyes tackle után fél szemmel nézni csak hogy rendben felkel e?
több mint 12 éve
Ügynöke szerint Gronk engedélyt kapott az orvosoktól a hétvégére
több mint 12 éve
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000264587/Sound-FX-Tom-Brady
:: HIBÁS KÉP ::