New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 468 — #neverpunt
Tehát én manipulálom.
DoM
Nyilván csak ez lehet. (vagy az én képem közelebbi)
Evans első szándékból a DT-re reagálva mozdul el, ez szerintem egyértelmű.
Hogy a DT után portyázó LB-k miatt folytatja-e tovább a mozdulatsort, azt talán még ő sem tudja.

i952.photobucket.com/albums/ae1/attiss/output_7kblUA_zpsc749d636.gif?t=1381779001

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Az utolsó drive támadó skill játékosai Brady-n kívül:
Thompkins: UDFA, újonc
Dobson: 2. kör, újonc
Edelman: 7. kör, ötödik éves veterán
Collie: 4. kör, ötödik éves veterán (a drive előtt egy éles snap a Pats-ben (és a Ligában 2012 szeptembere óta))
Hóember: 5. kör, negyedik éves veterán (egy éve a Pats-ben)
Bolden: UDFA, másodéves

Retro érzés 10 évvel korábbról.

A védelem egy fokkal jobban mutat. De a Vellano (UDFA)-Jones (6. kör)-Forston (UDFA) DT trió izgalmas.
Btw a Nepatriotsdraft.com-on még a draft előtt elemezték, hogy kik lehetnek olyan késői körben elkelők, akik sikeres karriert futhatnak be. A tíz említett játékosból itt van Vellano mellett Boyce is.  www.nepatriotsdraft.com/2013/04/ten-late-round-picks-that-will-have-successful-nfl-careers.html
Kedvet kaptam, megnézni még más predraft cikket is és találtam egy nagyon érdekeset. Vellano 2010-12 között stabilan negyedik a DT statisztikákban K. Short, Lotulelei és Chris Jones mögött. Elgondolkodtató.  www.cornerblitz.com/2013/Features/UTR-Joe-Vellano.aspx

Érdekes ez a Podcast.. már a harmadik adást hallgatom és annyira nem foglalkoznak a Pat-es meccsekkel,ha beszélnek róla akkor meg közük nincs hozzá...Nomac
Ha jót akarsz magadnak, akkor ilyeneket nem írogatsz felelőtlenül! Istenit az önérzetes Pats szurkolóknak! 😉 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az eredeti válaszban leírtam, hogy rendes tempóban miért nem volt egyértelmű a megítélése, hogy mi okozta az RG bemozdulását, aki késve reagált a DT-re.DoM
Háát, akkor neked és a bírónak is lézerszeme van, mert ez élőben nézve a stadionban ülők többsége számára olyan neutral zone volt, mint a huzat. 😊 Legalábbis az alapján, hogy nem hangos éljenzés, hanem az elkefélt hazai playeknél szokásos mormolás volt a reakció.

Nagy jelentősége nincs. Ki lehet szúrni hibákat - melyik meccsen nem? -, de nem nem lehet azt mondani a meccsre, hogy a Pats komoly home fieldet kapott volna.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nomac New England Patriots 4 437 — balazs.t85@gmail.com
Érdekes ez a Podcast.. már a harmadik adást hallgatom és annyira nem foglalkoznak a Pat-es meccsekkel,ha beszélnek róla akkor meg közük nincs hozzá...
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Tehát én manipulálom.

Az eredeti válaszban leírtam, hogy rendes tempóban miért nem volt egyértelmű a megítélése, hogy mi okozta az RG bemozdulását, aki késve reagált a DT-re. A látványos mozdulat teljesen összhangban van a vele szemben felrohanó LB-vel, ami könnyen okozhatta, hogy a bírók úgy értelmezték a helyzetet ahogy.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Elsőre nekem teljesen érthetetlennek tűnt az ítélet, meg is lepődtem rajta, de a gifnél az LB-k miatt elbizonytalanodtam, hogy tényleg arra reagálhatott, mert Vellanóra nem mozdult meg, vagy rohadt későn, akkor már inkább reálisnak tűnik ez

több mint 12 éve
Hidd el, nem manipulálom a képet, az első olyan kockát vágtam ide, amikor Evans feje elmozdul.
Nagyot kell erőszakolni a dolgokon, hogy Evans mozgását az LB-kre fogjuk

Ha ez bármit is számít, Pereira szerint is rossz döntés született.

több mint 12 éve
Amikor bemozdul az RG, a LB már ott áll az arcában a védővonalon. Közelebb nem is lehetne, mert akkor szabályt sértett volna.

több mint 12 éve
A semleges területre belépő védőnek kell okoznia a falember snap előtti bemozdulását.DoM
És itt ki okozta?
Az oda belépő, a guardhoz legközelebb felálló védő.
Az LB-k még bő egy yarddal hátrébb álltak abban a pillanatban, amikor Evans mozgásba lendült.

több mint 12 éve
Szigorúan ez alapján az utolsó TD-nél Solder nyakfogását pedig értelmezhetjük a kiropraktika legújabb vívmányának is 😉atapapa
Rém mulatságos. 😉 A semleges területre belépő védőnek kell okoznia a falember snap előtti bemozdulását. Ha nem érkezik a két linebacker, akkor jó eséllyel bedobják rá a zászlót és 1st down. A két felrohanó LB miatt ennek a megítélése már egyáltalán nem egyértelmű, annak eldöntése, hogy mi okozta az azonnali reakciót. Jól kitalált és kiviteleett snap előtti motion a védelemtől, amit benyelt a támadófal.
több mint 12 éve
Ahol ez a play 4 és egynél false start lehet, ott hamar jelentkeznek a szurkolón a tünetek 😉
atapapa
Simán lehet úgy értelmezni még így lassítva is, hogy az RG nem Vellano bemozgására reagál, hanem a két fellépő linebackerre, akik viszont nem lépnek be a semleges területre, ami false startot eredményez.DoM
Szigorúan ez alapján az utolsó TD-nél Solder nyakfogását pedig értelmezhetjük a kiropraktika legújabb vívmányának is 😉

több mint 12 éve
Ahol ez a play 4 és egynél false start lehet, ott hamar jelentkeznek a szurkolón a tünetek 😉
atapapa
Simán lehet úgy értelmezni még így lassítva is, hogy az RG nem Vellano bemozgására reagál, hanem a két fellépő linebackerre, akik viszont nem lépnek be a semleges területre, ami false startot eredményez.
több mint 12 éve
Akkor egyértelműen benézte a bíró, ennek egy sima delay of game-nek kellett volna lennie. Alapvetően a Saints javára tévedtek, csak a játék eredménye fordítja meg mindenkiben, hogy ki járt jól. A meccs alakulása öt másodpercben.😊tomi-tomi
Azért azt megnéztem volna, hogy milyen gyorsan találták volna meg a zebrák a sárgát, ha ebből pick helyett TD-t dob Brees :patapapa
Helyes, egy jól kifejlett paranoia megakadályozza, hogy az embert kellemetlen meglepetések érjék.😊 😉tomi-tomi

több mint 12 éve
Akkor egyértelműen benézte a bíró, ennek egy sima delay of game-nek kellett volna lennie. Alapvetően a Saints javára tévedtek, csak a játék eredménye fordítja meg mindenkiben, hogy ki járt jól. A meccs alakulása öt másodpercben.😊tomi-tomi
Azért azt megnéztem volna, hogy milyen gyorsan találták volna meg a zebrák a sárgát, ha ebből pick helyett TD-t dob Brees :patapapa
Helyes, egy jól kifejlett paranoia megakadályozza, hogy az embert kellemetlen meglepetések érjék.😊 😉

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Azért azt megnéztem volna, hogy milyen gyorsan találták volna meg a zebrák a sárgát, ha ebből pick helyett TD-t dob Brees :p

több mint 12 éve
Tudni már valamit a sérültekről?polonic
Hivatalosan semmit.
Talib csípő sérüléséről azt pletykálják, hogy nem (olyan) súlyos, Mayo-t váll-hevederrel látták a meccs után, Connolly sérülésének konkrét okát nem nagyon tudják (nem látszik egyetlen egy play-ben sem, hogy na, itt ütötte meg a fejét); úgy gondolják nem vészes, Dola szerintem legalább egy (két?) meccset tuti kihagy. Van még valaki? 😊

több mint 12 éve
Ha már előfordult a meccsen, a játékos ill. edző által kikért timeoutnak a snap előtti utolsó pillanatokban mi a szabálya? Mi szükséges, hogy érvényes legyen? Gyakran látni, hogy a HC vagy éppen a védelem kapitánya a pályán próbál az utolsó pillanatban időt kérni, de a játék mégis elindul. A delay of game bünetésnél már több közvetítésnél elmondták, hogy a kijelölt bíró nézi a play clockot, az óra eléri a nullát és ekkor ránéz a centerre: ha a játék elindult -> nincs zászló, ha még nem akkor sípszó. Vagyis egy minimális késleltetés van a rendszerben.DoM
Szerintem itt azon bukott el az időkérés, hogy a center már elindította a snap-et, mire Brees T-betűt mutatott a kezeivel. S az említett minimális késleltetés miatt azt nem vették észre, hogy maga a játékindítás elkésett.tomi-tomi
Breesnek mind a két karja még behajítva a teste előtt volt, amikor már lejárt a támadóidő a "hivatalos" órán (bal alsó sarok)

Ekkor már a fox óráján is

Csak ezt követően mutatja a T-t, a labda még mindig a földön a center kezében.
atapapa
Akkor egyértelműen benézte a bíró, ennek egy sima delay of game-nek kellett volna lennie. Alapvetően a Saints javára tévedtek, csak a játék eredménye fordítja meg mindenkiben, hogy ki járt jól. A meccs alakulása öt másodpercben.😊

több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Tudni már valamit a sérültekről?

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Jah mégvalami: olvastam itt is és a pats.hun hogy Amendola elleni szerelés milyen csúnya volt. Szerintem meg kemény volt, szabályos, csak rosszul jött ki belőle Dola. Sajnos ilyen a futball.NB2
Teljesen szabályos hit volt. Bár az már kérdőjeles, hogy mennyi szükség volt rá, abban a helyzetben. Én is szidtam a Saints játékost itthon, de nem azért mert szabálytalan volt.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 495 — nabege2@yahoo.com
Élő adásban is tisztán látszott, hogy delay of game kellett volna, bírói hiba volt, de hát erről a Pats nem tehet.

Viszont TB múlt héten nyeshetett volna egy TD-t, mekkora story lett volna ha a tegnapi TD-vel hozta volna x-re Brees-sel a statot😊

Jah mégvalami: olvastam itt is és a pats.hun hogy Amendola elleni szerelés milyen csúnya volt. Szerintem meg kemény volt, szabályos, csak rosszul jött ki belőle Dola. Sajnos ilyen a futball.
több mint 12 éve
Ha már előfordult a meccsen, a játékos ill. edző által kikért timeoutnak a snap előtti utolsó pillanatokban mi a szabálya? Mi szükséges, hogy érvényes legyen? Gyakran látni, hogy a HC vagy éppen a védelem kapitánya a pályán próbál az utolsó pillanatban időt kérni, de a játék mégis elindul. A delay of game bünetésnél már több közvetítésnél elmondták, hogy a kijelölt bíró nézi a play clockot, az óra eléri a nullát és ekkor ránéz a centerre: ha a játék elindult -> nincs zászló, ha még nem akkor sípszó. Vagyis egy minimális késleltetés van a rendszerben.DoM
Szerintem itt azon bukott el az időkérés, hogy a center már elindította a snap-et, mire Brees T-betűt mutatott a kezeivel. S az említett minimális késleltetés miatt azt nem vették észre, hogy maga a játékindítás elkésett.tomi-tomi
Breesnek mind a két karja még behajítva a teste előtt volt, amikor már lejárt a támadóidő a "hivatalos" órán (bal alsó sarok)

Ekkor már a fox óráján is

Csak ezt követően mutatja a T-t, a labda még mindig a földön a center kezében.

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 920 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
több mint 12 éve
Szerintem itt azon bukott el az időkérés, hogy a center már elindította a snap-et, mire Brees T-betűt mutatott a kezeivel. S az említett minimális késleltetés miatt azt nem vették észre, hogy maga a játékindítás elkésett.

több mint 12 éve
seal New England Patriots 222
Itt is van:

Jó ezt visszanézni, viszont nagyon rossz belegondolni, h Herni mekkora barom volt, most milyen jól jönne a csapatnak a játéka 😕

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 920 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Jó kis meccs volt, végig élveztem. 😊 A két irányítónak és az elkapóiknak gratula, Ryan-nek meg a Saints védelemnek meg facepalm. peterk2005
Srácok javítsatok ki,ha tévedek, de tavaly mintha szintén hazai pályán sikerült volna mérkőzést nyerő támadást vezetnie Brady-nek egy szintén Ryan által vezetett védelem ellen(Dallas).undisputedly
Attól eltekintve, hogy tavalyelőtt volt, jól emlékszel. Van egy érdekes párhuzam a két meccs között. A Dallas ellen a play-ek 52%-ában no huddle volt - se előtte, se azóta nem volt ilyen magas arány. Tegnapig. Ismét 52% volt. Kifejezetten Rob védelmének szólhat, hiszen az elsőn BOB volt az OC, most ugye JMD.
Ryan ráadásul kétszer részesült abban az élményben, hogy a TD passz az utolsó fél percben esett. TB pályafutása alatt ezeken kívül csak egy ilyen volt még.tomi-tomi
Hű, már két éve volt? 😊
Ennek fényében nem értem Rob és a védelem győzelmi örömködését 😊