New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Fire McDaniels!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Megőrültem volna ha ekkora előnyt elherdál a Cincy. Minden csoportellenfél bukta jól jön😊
több mint 12 éve
Túl sok jelentőséget tulajdonítotok ennek a meccsnek. Tök mindegy mit játszunk itt. Nem a Saintset kell megvernünk, hanem a csoport-riválisokat, plusz egy két gyengébbet és megvan a PO. Ott kell nyerni.zinedine5Nagyon de nagyon egyet tudok érteni ebben. Ha ma kikapunk a Saintstől mi történik? Semmi! Kikaptunk egy NFC-s csapattól és kész. Az utána lévő 3 de inkább két csoportmeccs lesz a fontos.
több mint 12 éve
Dola mitől lett Q?Előző héten is az volt. Teljesen szokásos Belichick ügymenet.
Vagy a szokott BB rendszer hogy mindenki Q?Janek
több mint 12 éve
Dola mitől lett Q?Vagy a szokott BB rendszer hogy mindenki Q?
több mint 12 éve
Más egyre kevésbé értem a dolgot. Állítólag Gronk 100-os edzésen, egy állat, de mégsem játszik.Remélem nem kapunk 23 pont felett ezúttal sem, az meg egészen előrelépés lenne, ha 17-ig eljutnánk 😀
espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/9819099/rob-gronkowski-absence-creating-tension-new-england-patriots?ex_cid=espnapi_public
A meccsel kapcsolatban: mióta Pats drukker vagyok, közel 10 éve, soha nem érzetem ennyire underdognak egy Bradyvel felálló csapatot, mint ma a Saints ellen. Érdekes érzés, nem is olyan rossz 😊. Főleg, ha meglepetés születne... 31-17-re számítok a Saintsnek.LordTamas
De én reménykedem egy 24–21-ben, aztán majd legfeljebb jól nem jön be

több mint 12 éve
Más egyre kevésbé értem a dolgot. Állítólag Gronk 100-os edzésen, egy állat, de mégsem játszik.espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/9819099/rob-gronkowski-absence-creating-tension-new-england-patriots?ex_cid=espnapi_public
A meccsel kapcsolatban: mióta Pats drukker vagyok, közel 10 éve, soha nem érzetem ennyire underdognak egy Bradyvel felálló csapatot, mint ma a Saints ellen. Érdekes érzés, nem is olyan rossz 😊. Főleg, ha meglepetés születne... 31-17-re számítok a Saintsnek.
több mint 12 éve
És erre szerinted mi a sansz, ha sokkal előnyösebb helyzetből, erősebb kerettel, stb. nem jön össze a nagy menetelés?Sobri JóskaMennyi sanszot adtál volna Eli Manning-nek és a Giants-nek 2007 októbere-novembere környékén? Az NFL ,mindig is arról szólt, hogy juss be valahogy - akárhogy! - a playoffba, és onnan akármi megtörténhet. Akár Tim Tebow is legyőzheti a Broncos-al Steelers-t. 😊
Amúgy persze igazad van. Ezt az évet az FO elkefélte. Ez akkor is igaz, ha a végén valami csoda folytán újabb gyűrű lenne a vége. De elkefélés ide vagy oda, az NFL-ben túl kicsik ahhoz a különbségek (éppen ezért fontos, hogy ne kefélje el az FO a munkáját!), hogy egy önmagát ha küszködve is, de versenyben tartó csapat ne produkálhatna bármikor egy 3 hetes, 3 meccses kiváló szériát - éppen január-februárban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem tudom.PO. Ott kell nyerni.zinedine5És erre szerinted mi a sansz, ha sokkal előnyösebb helyzetből, erősebb kerettel, stb. nem jön össze a nagy menetelés?Sobri Jóska
több mint 12 éve
PO. Ott kell nyerni.zinedine5És erre szerinted mi a sansz, ha sokkal előnyösebb helyzetből, erősebb kerettel, stb. nem jön össze a nagy menetelés?
Az alapszakasz a Pats-nél évek óta valóban "puszta formalitás", a PO meg egy zsák fing.
Hátha ezzel a harapós, szenvedős, nyűglődös, védekezős konstellációval sikeredik a PO, 9-7-es alapszakasz után, meccsenként 150 passzolt yarddal, 2 TD-vel, de győzelemmel.
Mert arra apellálni, hogy majd Brady agyondobál mindenkit 3(4) meccsen lejárt lemez.
Szóval aki a félig teli poharat akarja látni ezért drukkoljon, hogy ráérezzen ez a védelem arra, hogyan nyerjen meccset, ha a támadók összehoznak 20 pontot.
több mint 12 éve
The Patriots announced Saturday they have signed first-year defensive lineman Marcus Forston to the 53-man roster from the practice squad. To make room on the roster, the Patriots released defensive tackle Andre Neblett.Nem tartott sokáig.
több mint 12 éve
Egy a lényeg ne legyen számunkra "holland" szindrómás meccs! Küzdjenek harcoljanak izzasszuk meg a szenteket annyira amennyire csak kitelik tőlünk!😊
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Túl sok jelentőséget tulajdonítotok ennek a meccsnek. Tök mindegy mit játszunk itt. Nem a Saintset kell megvernünk, hanem a csoport-riválisokat, plusz egy két gyengébbet és megvan a PO. Ott kell nyerni.
több mint 12 éve
Ez hol csoda? Ez inkább egy minimum reális kép 😛Nem várok csodát tőle, de természetesen érezheted így. A Saints meccs pont arra lett volna jó, hogy a rozsda lehulljon róla, és a bye weekig hátra lévő két csoport meccsen (+Steelers) már jobb legyen a "mozgása".Ha nem játszik Gronk, én be is írom előre az L-t. Győzelem csak akkor lesz, ha Brees 4 INT-et dob. Kezdett olyan érzésem lenni, hogy Gronkkal átestünk a ló túloldalára.HanSoloNekem meg kezd az az érzésem lenni, hogy a Gronk várás kezd átcsúszni csodavárásba. 😊
Akár játszik akár nem, a Saints meccs nem rajta fog múlni. Eleve nem is várható el, hogy majd' 1 év után úgy térjen vissza mint ha mi sem történt volna. Ráadásul egyedül ugyanúgy nem tudja megváltani a világot, ahogy Brady sem. Hozzáadni tud, de ahhoz, hogy működjön az offense, az egész offense-nek javulnia kell.peterk2005
Az offense így néz ki: rookie elkapók,sérült elkapók, sérült futók, sérült off. cord. , 0 TE. Ami ép az Brady és a fal. AZ Off. ezen állapotában egy jó TE upgrade nálunk.
A csodavárásom annyiban kimerül, hogy: küszködve egy PO hely, és wild cardon pá.HanSolo

több mint 12 éve
Nem várok csodát tőle, de természetesen érezheted így. A Saints meccs pont arra lett volna jó, hogy a rozsda lehulljon róla, és a bye weekig hátra lévő két csoport meccsen (+Steelers) már jobb legyen a "mozgása".Ha nem játszik Gronk, én be is írom előre az L-t. Győzelem csak akkor lesz, ha Brees 4 INT-et dob. Kezdett olyan érzésem lenni, hogy Gronkkal átestünk a ló túloldalára.HanSoloNekem meg kezd az az érzésem lenni, hogy a Gronk várás kezd átcsúszni csodavárásba. 😊
Akár játszik akár nem, a Saints meccs nem rajta fog múlni. Eleve nem is várható el, hogy majd' 1 év után úgy térjen vissza mint ha mi sem történt volna. Ráadásul egyedül ugyanúgy nem tudja megváltani a világot, ahogy Brady sem. Hozzáadni tud, de ahhoz, hogy működjön az offense, az egész offense-nek javulnia kell.peterk2005
Az offense így néz ki: rookie elkapók,sérült elkapók, sérült futók, sérült off. cord. , 0 TE. Ami ép az Brady és a fal. AZ Off. ezen állapotában egy jó TE upgrade nálunk.
A csodavárásom annyiban kimerül, hogy: küszködve egy PO hely, és wild cardon pá.
több mint 12 éve
Ejj, jó hírek
Ez szvsz várható volt. Rosszabb hír, hogy úgy néz ki Tommy Kelly sem fog játszani.peterk2005

több mint 12 éve
Szerintem kb annyit fog hozzátenni, mint Amendola az előző meccsen. Viszont ő most már szerintem olyan lesz, mint az első fordulóban, és Edelman és Thompkins is jó meccset hozhat. Csak a futás javuljon fel. Aztán a kövi meccsen már Gronk is állatkodhat rendesen, és onnantól lesz nemulass 😀Ha nem játszik Gronk, én be is írom előre az L-t. Győzelem csak akkor lesz, ha Brees 4 INT-et dob. Kezdett olyan érzésem lenni, hogy Gronkkal átestünk a ló túloldalára.HanSoloNekem meg kezd az az érzésem lenni, hogy a Gronk várás kezd átcsúszni csodavárásba. 😊

több mint 12 éve

Ez szvsz várható volt. Rosszabb hír, hogy úgy néz ki Tommy Kelly sem fog játszani.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ha nem játszik Gronk, én be is írom előre az L-t. Győzelem csak akkor lesz, ha Brees 4 INT-et dob. Kezdett olyan érzésem lenni, hogy Gronkkal átestünk a ló túloldalára.HanSoloNekem meg kezd az az érzésem lenni, hogy a Gronk várás kezd átcsúszni csodavárásba. 😊
Akár játszik akár nem, a Saints meccs nem rajta fog múlni. Eleve nem is várható el, hogy majd' 1 év után úgy térjen vissza mint ha mi sem történt volna. Ráadásul egyedül ugyanúgy nem tudja megváltani a világot, ahogy Brady sem. Hozzáadni tud, de ahhoz, hogy működjön az offense, az egész offense-nek javulnia kell.

több mint 12 éve
Nem kell parázni, szépen visszajön a játékba, Amendola ezen a meccsen már többet/jobban fog szerepelni, remélhetőleg ilyen trágya idő sem lesz, bár a futás nem ártana, ha működne végre

több mint 12 éve
Ha nem játszik Gronk, én be is írom előre az L-t.Győzelem csak akkor lesz, ha Brees 4 INT-et dob.
Kezdett olyan érzésem lenni, hogy Gronkkal átestünk a ló túloldalára.Először hamar lett visszaküldve (ráadásul azonnal megkínálva egy csak röptében elkapható hoszú passzal) , most meg nem akarják játszani engedni. Pedig hetekkel ezelőtt arról szólt a fáma, hogy már egészséges, csak még pihenjen.
Erre előjönnek megint találgatások, hipotézisek, hogy lehet ez, meg az, meg izé.
Valami bűzlik New Dániában.Vagy a keze, vagy a háta, vagy Gronk maga.
több mint 12 éve
Az NFL.com-on is volt egy hasonló cikk, mint amit linkeltél (vszínűleg ugyanaz lehetett a forrás), abban egyértelműen kizárták a hátát. Az állítólag már teljesen rendben van, a problémát a keze okozza. Hogy aztán mi az a probléma - csak félti-e a család, vagy még kondícionálisan nincs topon, netán esetleg valami még mindig nem teljesen oké - azt nem lehet tudni. És szerintem ki se fog derülni a Pats médiával kapcsolatos policy-jét ismerve. Addig meg kell elégedni a "majd játszom, ha eljött az ideje" jellegű nyilatkozatokkal, és a meccs kickoffnál lehet konstatálni, hogy na, most jött el az idő. 😊(Amúgy Gronk benne van a legtöbb fantasy csapatomban tartalékként, és a kezdő TE-k elkezdenek bye-weekelni a 9. héttől, úgyhogy azért ha lehet, sokáig már ne húzza. 😀)

több mint 12 éve
Azt jó lenne tudni, hogy a törés, a hátműtét v. erőnlét miatt nem engedik még játszani? Nyáron mintha már arról lett volna szó, hogy a hátműtétből való rehab határozza meg a visszatérését.Annyira nem lehet rózsás a helyzet, ha most hétvégén sem játszik még. Egy ilyen sérülésnek réges-rég meg kellett volna gyógyulnia.GRAFIHa csak a sérülését nézzük, akkor persze, de ha az azt követő újabb törés(eke)t, elfertőződést, műtéteket, akkor az sem lepett volna meg, ha még a 7. fordulóban sem játszikWyatt
Gyönyörű lesz, ha Gronknak is olyan szakszerűen sikerült megoldani a kartörését, mint Adalius Thomasnak.