New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A Jetsen kívül egyetlen másik csapat sem adott be waiver igényt Sudfeldre. Gronk viszont még ezen a héten sem játszik. Amendola elutazott a csapattal Ohioba.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Elnéztem a tegnapi meccset, hát örülök, hogy nekünk pocket QB-nk van, ez a QB scrambling előbb-utóbb mindig így végződik. Sajnálom Hoyert, azt hittem, végre megtalálta a helyét.Burkus
| Steve Young-nál is úgy érzed így végződik? |
Rátettem a spoiler tag-et, hátha valaki nem látta még az összes SB-t eleddig, nem rontanám el az örömét.Sobri Jóska
Hatalmas fazon vagy. Sírok a röhögéstől 😊

Do your job
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Valahogy oldd meg ^^

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 837 — #NoStress
Elnéztem a tegnapi meccset, hát örülök, hogy nekünk pocket QB-nk van, ez a QB scrambling előbb-utóbb mindig így végződik. Sajnálom Hoyert, azt hittem, végre megtalálta a helyét.Burkus
Rátettem a spoiler tag-et, hátha valaki nem látta még az összes SB-t eleddig, nem rontanám el az örömét.Sobri Jóska
Tök mindegy, a mélben így is olvasható 😀Wyatt
Akkor "szürke alapon szürkével, 1-es betűmérettel, pandzsábiul, tükörírással"-taget szerkesztetek majd rá. 😊

több mint 12 éve
Tök mindegy, a mélben így is olvasható 😀

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 837 — #NoStress
Rátettem a spoiler tag-et, hátha valaki nem látta még az összes SB-t eleddig, nem rontanám el az örömét.

több mint 12 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
 www.tmz.com/2013/10/02/terrell-suggs-hate-tom-brady-stupid-hair/
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Sudfeld egy túlméretezett wr volt, Mulligan jött, látott és győzött .Láttuk milyen elkapásokra képes szóval a doubleTE Játékok mehetnek majd a Gronk/Hóman/Mulligan 3assal.
több mint 12 éve
Avagy minden adott egy újabb meglepetésgyőzelemhez 😀

több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
A Preseason teljesítményből kár kiindulni, mert láttuk az eredményét, több kárt csinált, mint hasznot, 8 snappet volt fenn legutóbb is.
Az már régen rossz, ha Sudfeld-től vártuk, hogy a TE játékot felélénkítse.

Viszont, az, hogy Ridley sem játszik, már tényleg rossz hír, lassan elfogytak a WR-ek mellett az RB-k is. Megértük, hogy Blount ismét kezdő lesz, mert Bolden is sérüléssel küzd, kemény szitu a Bengals ellen.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 933 — Patriots fan
Sudfeld jelenlétével sem volt TE játék, ezzel semmi sem változik. Két TE-s play esetében Zach minden lenne csak veszély nem, úgy blokkol, mint egy CB => lenne ember rajta. Én is szurkoltam neki, de fejben egyelőre alkalmatlan az NFL-re.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Pfff... Sudfeld -> JetsSpigo
Hát ez kár. Abban reménykedtem, pótolja Hörnit valamennyire. Esélyt sem kapott...Burkus
Esélyt azért kapott, csak nagyon "lebutítva" 2 INT meg egy elejtett labda az onside kicknél lett az eredménye...ez van.bogec7
Thompkins és Dobson is rettenetes volt az első meccsen, aztán - kényszer okán is - megkapták a lehetőséget és éltek vele. A 2 INT nem Sudfeld hibája volt, az onside kick igen. A preseason elkapása három ember között az egyik legnagyobb játék volt idén.

Biztos jó okkal hozták a döntést, de ezzel a TE játék Gronk visszatéréséig gyak. megszűnt, az pedig ma az egész NFL-ben fontos fegyver. És ha jön Gronk, akkor sincs olyan játékos, akivel a twin vagy double TE játékokat úgy lehetne hívni, hogy a második TE is veszélyt jelentsen.

Tavaly arról volt még szó, hogy Gronk és Hörni mellé jön Ballard és ennek a hármasnak a rotációjával a TE játék újabb magasságokba emelkedik. Amikor kiderült hogy a sérülékeny Gronkon kívül más nem marad, azt hittem, Sudfeld jelenti a megoldást. De hát nem jött össze.

Amerikai vélemények egyébként azt mondják, hogy Sudfeld a vékony TE depth-nek tényleges erősítést jelenthet a Jetsnél, nemcsak azért szedték fel a waiwerről, hogy a playbookról értekezzenek vele. Lehet, hogy ott türelmesebbek lesznek vele, végül is ők már nem nagyon vannak eredménykényszer alatt 😊
több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 2 240
Hát ez kár. Abban reménykedtem, pótolja Hörnit valamennyire. Esélyt sem kapott...Burkus
Esélyt azért kapott, csak nagyon "lebutítva" 2 INT meg egy elejtett labda az onside kicknél lett az eredménye...ez van.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Hát ez kár. Abban reménykedtem, pótolja Hörnit valamennyire. Esélyt sem kapott...
több mint 12 éve
Remélem ott sikeres lesz, mert szimpi a srác

több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 245 — Patriots GM
Pfff... Sudfeld -> Jets
több mint 12 éve
Jó ne húzzuk már ezt eddig, így is sokkal többet beszéltünk róla, mint kellett volna. Engem annyira nem érint mélyen, de erre van a spoiler gomb, másik topicban nem muszáj semmit a másik meccsről írni, ha meg akarsz, akkor tudod úgy is, hogy akit érdekelne, ne lássa. És ki ne találd már nekem, hogy ne kattintsak a Pats-topicba, csak azért, mert érdekel az esti Browns–Bills meccs 😛

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 495 — nabege2@yahoo.com
Szerintem ez mindenkinek a saját felelőssége, hogy mit néz meg. NS, Origo-n is simán belefuthatsz egy eredménybe, bowl.hu-n meg főleg. Ld felső eredménysáv. Én is azt tudom javasolni, hogy addig kerüld az oldalt amíg nem nézed meg. Tényleg van aki éjjel megnézi élőben, van aki délelőtt, van aki csak este.
Nekem volt olyan pats meccsem még másfél éve, amit csak este 7-re fejeztem be, utána jöttek csak a kommentolvasások😊
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 814 — capitaine du château de Vienne 1487
a legjobb megoldás az uptodate, és nem kell policyzni, he 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Igazából nem tudom mi lenne a legjobb megoldás, az adott csapatok topicjaiban beszélnek róla, de egy másikban nem tudom, mennyire célszerű

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tényleg, ha már előjött, van erre valami szokásrend? Úgy értem, nyilván egy idő után már nem számít spoilerkedésnek, különben a tavalyi meccsekről se lehetne szó. 😀 A hétfővel pl. mi van? Ha pl. valaki hétfő délután azon örömködik, hogy a divíziórivális kikapott, az anti-policy?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Például arra, hogy egy esti meccsen történt eseménynél egy tacsak másik topicban ne találjak olyat, ami rontja az esti visszanézéstWyatt
Sajnos nem tudom a kommenteket valamennyi fórumozó meccsnézési szokásaihoz igazítani, sorry.

Ja és javasolom, hogy a pats.hu-t kerüld a meccsnézésig, mert ott többen részletesen is tárgyalnak erről.

P.S. Ezen az oldalon se nézz jobbra, mert "Hullottak az irányítók Clevelandben" című cikk van fenn...Burkus
Azért remélem tudod, hogy az oldalsáv pont az ilyen esetek miatt eltüntethető 😉
több mint 12 éve
Csabiii New England Patriots 198
Nono! A bajnokverő csoportrivális aktuális meccse sztem nem "tacsak másik topik" 😊 Egy Rams - Cardináls már inkább 😀

No offense! Tudod, hogy szeretünk Wyatt!
több mint 12 éve
Például arra, hogy egy esti meccsen történt eseménynél egy tacsak másik topicban ne találjak olyat, ami rontja az esti visszanézéstWyatt
Sajnos nem tudom a kommenteket valamennyi fórumozó meccsnézési szokásaihoz igazítani, sorry.

Ja és javasolom, hogy a pats.hu-t kerüld a meccsnézésig, mert ott többen részletesen is tárgyalnak erről.

P.S. Ezen az oldalon se nézz jobbra, mert "Hullottak az irányítók Clevelandben" című cikk van fenn...Burkus
Hallod, azért vagy egy forma, hogy neked áll feljebb, a pofám leszakad, de komolyan. Ott a spoiler tag, használható nyugodtan ilyen eseteknél.

több mint 12 éve

P.S. Ezen az oldalon se nézz jobbra, mert "Hullottak az irányítók Clevelandben" című cikk van fenn...