New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ha Hightower-t nézem, nekem mindig AD jut eszembe.
Mozgás, testfelépítés stb.
Sajnos egyelőre abban is hasonlítanak h nem tud kiteljesedni a játéka.Sinisa
Tényleg, nagyon jó hasonlat Adalius!

Amit ez a cikk említ, hogyan kellett volna Thomast előnyére használni, nagyon illik Hightowerre is.
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 500 — Ajmo Vatreni
Ez egy teljesen sima meccs volt, amibe főleg mi illetve kicsit a bírok hozták vissza a Falconst.

Vincenél kíváncsian várom, hogy ki fog-e derülni, mennyire túlértékelt, túlfizetett poszt-e az övé a rendszerben.
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
És a jobb kezén is volt már többször kesztyű, persze csak nagy hidegekben.GRAFI
Ilyenre nem emlékszem.

tomi-tomi

Ha már a kesztyű szóba került. Talált egy vicces videót a témával kapcsolatban. 😊
 www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81db97e8/The-missing-glove
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 174 — Gràcies Pep!
bocsi a hülye kérdésért, de kire gondolsz AD alatt? 😀ghstzR
Adalius Thomas

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
bocsi a hülye kérdésért, de kire gondolsz AD alatt? 😀

több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 174 — Gràcies Pep!
A tegnapi meccset látva volt egy olyan érzésem vele kapcsolatban, mintha egy falembert látmék akit hátrazavartak a második vonalba büntiből. Mintha túl nagy lenne (és emiatt lassú is) LB-nek. Alkatra olyan, mint Robert Ayers a Broncos-ban, aki az ottani 4:3-nak mondott de inkább hibrid rendszerben jó, időnként DE-ben időnként OLB-ben felállva. Amit leírtál az nekem valami hasonló szerepnek tűnik, 3-4-re "lefordítva". Vagy rosszul gondolom?peterk2005
Nem tudom mennyi lehet most Hightower versenysúlya. Meccs közben a riporterek 270 fonttal említették, de szemre legfeljebb 255-260 lehet, ami még mindig sok egy olyan LB-nak, aki nem a LOS-nál időzik folyamatosan.

Hasonló szerep, annak kivételével, hogy endként egyáltalán nem tudom elképzelni (3pontos alapállásban), tehát egy tiszta 34-es rendszerben base OLB lehetne bármelyik oldalon, és nagyon hatékonyan tudná stabilizálni futás ellen a védővonal szélét.DoM
Sajnos egyelőre abban is hasonlítanak h nem tud kiteljesedni a játéka.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Illetve azt valaki mondja már meg, h a meccs vége felé egy tapasztalatlan újonc (Harmon) mit keresett egy HoF TE-n (Tony G.) coverage-ban (főleg a RZ-ban!), ráadásul úgy, hogy addig is ő volt a legaktívabb Falcons elkapó. (az utolsó két playben viszont kifejezetten tetszett a "coverage" Tony G-n 😀)seal
Ryan volt, nem Harmon. A Falcons támadósorban benne van, hogy válassz mérget. BB Gonzalez-t választotta, a RZ TD-je után váltottunk. Ritkán látni ilyen megoldást, mint punt-nál a gunner ellen. Hogy miért nem hívtak futást, az jó kérdés.

És a jobb kezén is volt már többször kesztyű, persze csak nagy hidegekben.GRAFI
Ilyenre nem emlékszem.

Igaz h white+julio is sérülten tolja az egész szezonban, a dobson féle eset meg nem volt szándékos, peach
Szerintem nagyot kockáztattok ezzel az egész idényt tekintve és talán a RZ bénázásátoknak is oka lehet, hogy szűkebb területen nem képesek éles irányváltásokra.
Nem hinném, hogy szándékos volt, ettől függetlenül szabálytalan volt.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
Grat a győzelemhez, szvsz jól játszottatok, thompkins nagyon adta. Igaz h white+julio is sérülten tolja az egész szezonban, de ettől még olyan complex cb játékot amit talib nyomott nem is tudom mikor láttam utoljára...talán még grimestól 3 éve.... kár h pont ellenünk mutatta ezt be 😊 a dobson féle eset meg nem volt szándékos, a sérülteknek jobbulást 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Nagyon sajnálom Baby Vince-t, szerintem szinte csodával határos lenne, ha vissza tudna térni innen és hasonló teljesítményt nyújtani, mint a sérülés előtt.
Ahogy nézem BigSey jelenleg FA, az ő szerződtetése vajon nem lenne jó opció? Kérdés, hogy milyen hangulatban váltak el a csapattal.
Illetve azt valaki mondja már meg, h a meccs vége felé egy tapasztalatlan újonc (Harmon) mit keresett egy HoF TE-n (Tony G.) coverage-ban (főleg a RZ-ban!), ráadásul úgy, hogy addig is ő volt a legaktívabb Falcons elkapó. (az utolsó két playben viszont kifejezetten tetszett a "coverage" Tony G-n 😀)seal
már írták itt is korábban h seymour kijelentette h 2 csapat van ahova nem írna alá:
Egyik a New England.

több mint 12 éve
seal New England Patriots 222
Nagyon sajnálom Baby Vince-t, szerintem szinte csodával határos lenne, ha vissza tudna térni innen és hasonló teljesítményt nyújtani, mint a sérülés előtt.
Ahogy nézem BigSey jelenleg FA, az ő szerződtetése vajon nem lenne jó opció? Kérdés, hogy milyen hangulatban váltak el a csapattal.
Illetve azt valaki mondja már meg, h a meccs vége felé egy tapasztalatlan újonc (Harmon) mit keresett egy HoF TE-n (Tony G.) coverage-ban (főleg a RZ-ban!), ráadásul úgy, hogy addig is ő volt a legaktívabb Falcons elkapó. (az utolsó két playben viszont kifejezetten tetszett a "coverage" Tony G-n 😀)

több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Mi szerepe lehet a balján a kesztyűnek, ha a jobbján nincs? Talán a snap átvétele miatt lehet. Érdekes...peterk2005
csak abban lehet szerepe
(meg nyilván gizdán néz ki)

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 812 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mi szerepe lehet a balján a kesztyűnek, ha a jobbján nincs? Talán a snap átvétele miatt lehet. Érdekes...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ja, és mióta játszik kesztűben? Nem emlékszem rá, hogy dómban, ilyen korán ősszel kesztűt hordott volna...
peterk2005
Jó pár éve, de csak a bal kezén. Jobb kézre még egyszer sem húzott.
tomi-tomi
Múlt héten is volt a balján, de eddig nem nagyon volt jellemző, csak ahogy jött a hideg. És a jobb kezén is volt már többször kesztyű, persze csak nagy hidegekben.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
914
1177
947
235 négy meccsen

829
1173
1041
177 négy meccsen
Brutális az a terhelés, amit Wilfork kapott, az előző három évben gyakorlatilag annyit volt fent, mint egy CB

több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Baby Vince egészségesen DT posztja top5-ös játékosa, persze már csak az kéne, hogy cutoljuk, amikor pl. Arrington féle slot Cb-ket agyonfizetünk...
Nagyon rossz hír, hogy Baby nélkül kell játszanunk tovább. 😕
Jobbulást és mielőbbi felépülést!
Idén bár haloványabb volt eddig, kérdés mi hátráltatta, de akkor is a motorja és alapköve D# falunknak, mindenképp hiányozni fog onnan.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Jó, 421 yard, de ebből az utolsó 6 percben volt 182, és megkockáztatom, ha 3. és 10-nél Douglas nem szabadul ki, akkor kb 250-nél szevasz van. Ott kaptak egy lendületet, besegített Sudfeld is, meg Bradyék is

több mint 12 éve
Imitheking New England Patriots 1 919
Nagyon kíváncsi vagyok, h mit lép a FO DT ügyben. Kockáztattak és nagyon besült sajnos. Viszont kezdem lassan elfogadni, hogy ennek a D-nek igenis van keresnivalója. Persze, sok a 400+ yard Ryantől, de amíg lényeges volt, 13 pontot engedtek otthon az Atlantának (mondjuk BB-ék is jól összerakták, h kit kell kivenni és a végén még változtatni is tudtak). Túl sokan nem csinálnák ezt utánuk. Magamban már pont küldtem el a picsába Blountot, erre fut egy ilyen Td-t....😊
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A tegnapi meccset látva volt egy olyan érzésem vele kapcsolatban, mintha egy falembert látmék akit hátrazavartak a második vonalba büntiből. Mintha túl nagy lenne (és emiatt lassú is) LB-nek. Alkatra olyan, mint Robert Ayers a Broncos-ban, aki az ottani 4:3-nak mondott de inkább hibrid rendszerben jó, időnként DE-ben időnként OLB-ben felállva. Amit leírtál az nekem valami hasonló szerepnek tűnik, 3-4-re "lefordítva". Vagy rosszul gondolom?peterk2005
Nem tudom mennyi lehet most Hightower versenysúlya. Meccs közben a riporterek 270 fonttal említették, de szemre legfeljebb 255-260 lehet, ami még mindig sok egy olyan LB-nak, aki nem a LOS-nál időzik folyamatosan.

Hasonló szerep, annak kivételével, hogy endként egyáltalán nem tudom elképzelni (3pontos alapállásban), tehát egy tiszta 34-es rendszerben base OLB lehetne bármelyik oldalon, és nagyon hatékonyan tudná stabilizálni futás ellen a védővonal szélét.DoM
Wilfork nélkül vajon változtatnak-e az edzők a D-line koncepción?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
The only three constants in New England: Belichick, Tom Brady, and change.

több mint 12 éve

Hasonló szerep, annak kivételével, hogy endként egyáltalán nem tudom elképzelni (3pontos alapállásban), tehát egy tiszta 34-es rendszerben base OLB lehetne bármelyik oldalon, és nagyon hatékonyan tudná stabilizálni futás ellen a védővonal szélét.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 812 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy hete írtam:
Újra látunk 34 base felállást a védelemtől, nekem úgy tűnik Hightower eddigi legjobb posztját sikerült ezzel megtalálni Jones (RDE) mellett fent a LOS-nál (ROLB). Itt nem tud elveszni a forgalomban a futójáték ellen, amire számos példa volt tavaly egész évben, viszont kijön a fizikális játéka a védővonal szélének megtartása közben és az, hogy mozgékonyabb, dinamikusabb mint Spikes.
Eddigi négy meccsen nem sikerült rácáfolni az újoncként mutatott játékára, amikor rendre elveszett akár MLB-ként, akár SLB-ként (off).DoM
A tegnapi meccset látva volt egy olyan érzésem vele kapcsolatban, mintha egy falembert látmék akit hátrazavartak a második vonalba büntiből. Mintha túl nagy lenne (és emiatt lassú is) LB-nek. Alkatra olyan, mint Robert Ayers a Broncos-ban, aki az ottani 4:3-nak mondott de inkább hibrid rendszerben jó, időnként DE-ben időnként OLB-ben felállva. Amit leírtál az nekem valami hasonló szerepnek tűnik, 3-4-re "lefordítva". Vagy rosszul gondolom?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 651
Mondjuk szerintem a dead money nem is igazán számít. A lényeg, hogy ha kivágjuk akkor 8 millával több helyünk lesz, mint ha meghagynánk és ez a fontos.tamasboldizsar
Oké, igazad van. Egon bá által betett linktől megokosodtam.
több mint 12 éve
Tudod nekem nem is lenne ezzel akkora bajom, ha mondjuk egy 3. körös játékosról lenne szó. Csak hát így...Boston
Luxus pick volt az első pillanattól kezdve. Ettől még sokkal jobban is beválhatott volna.. 34 OLB-ként még azt is megkockáztatom, hogy nagyon biztató volt, bár kicsi a minta. Mindenesetre Spikes/Hightower viszonylatban komoly csalódás lesz, ha utóbbiban a gátőr helyettesét látják, akit így nyugodt szívvel el lehet engedni tavasszal, mert egyszerűen az nem Hightower posztja.

Mt. Cody, Upshaw, Dareus, hightower, McClain sorminta azt mutatja, hogy draft idején meglehetősen túlértékeltek a Bama játékosok és nehéz megítélni, hogy a teljesítményükbe mennyit számított bele a körülöttük lévő elit csapat.
több mint 12 éve
Azon gondolkodtam egész meccs alatt, hogy Gonzo ennyire extraklasszis még mindig, vagy a mi LB-eink fogalmatlanok cover-ben továbbra is.tomi-tomi
Is-is
Azért az első passzt amit lekapott Mayo szorításában, arra csak Gronk lenne képes 😉Egon
Átdobták Mayo felett a labdát, aki azt se tudta, hogy mikor és hol van a levegőben a játékszer (ha visszanéz a QB-ra az üldözés közben, akkor meg a tight endet veszíti el), két lépéssel lemaradva követte Gonzalezt. Ha nem elég magas a passz, akkor tökéletes lett volna, de azért messze volt ez egy circus catchtől, mint valami bravúr megmozdulás, amibe Mayo szoros emberfogása hajszolta bele őket. Szűk ablakot talált el Ryan, kb ő is tette a legtöbbet az elkapásért.
több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 651
Azon gondolkodtam egész meccs alatt, hogy Gonzo ennyire extraklasszis még mindig, vagy a mi LB-eink fogalmatlanok cover-ben továbbra is.tomi-tomi
Az első három fordulóban arról lehetett hallani (egy Atlanta meccset se láttam), hogy Gonzaleznek finoman szólva se megy. Úgy hogy, a mi all-time SEC LB sorunk csinált belőle ismét spílert. 😀