New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
JMD most nem egy kört, hanem egy egész Boston Maratont futhatna büntetésből!!!Támadójáték terén nem is a meccs vége az igazán fájó, DoMNekem igen. Labdaszerzés után 1&10-re TD-re menni félpályás field-en... (Btw BOB ugyanezt csinálta a Ravens ellen 2011-es PO-ban, csak abból Int lett.) A 15 yard-os bünti utáni játékok is halálra voltak ítélve ebben a felhőszakadásban.
Tulajdonképpen egész meccs alatt szörnyű volt JMD.tomi-tomi
Pont ennél a játéknál fogyott el nálam a cérna. Labdát szerzünk, van hátra kb. 3:20 és egyből TD-re megy!!! És ha sikerül és kiegyenlítünk, akkor van a Bengalsnak jó 3 perce, hogy egy FG-lal megnyerje a meccset!
Mi volt ebben a ráció???
A csapat szempontjából azért nem vagyok ilyen borúlátó. 2 nagyon fontos meccsünk lesz a Miamival, hogy megnyerjük a csoportot, onnan pedig egy meccsen bármi lehet, még az is, hogy addigra összeáll a passzjáték az újoncokkal és visszajön Vereen és Gronk is formába lendül 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Rájöttem időközben, h felesleges izgulnunk.A statisztikák alapján idén SB-ba jutunk, ráadásul 3 az 1-hez az esélye, h meg is nyerjük.
Reiss blogja statisztikái alapján ilyen teljesítményt Brady csak olyan években nyújtott, amikor SB-ba jutottunk😉😉
több mint 12 éve
Most hogy a meccs végén valami vakszerencse folytán mégis karnyújtásnyira volt a hosszabbítás, de akkor is pocsék játékot sikerült választani? Az lett volna a csoda, ha valami jót kitalál.DoMNekem pont az jutott eszembe, h ez az O, ezen a meccsen nem érdemel győzelmet. Találó ez a vakszerencse kifejezés.
Amikor a 4. negyedben 6 perc valamennyinél FG-on tartották az O-t egy gólvonalközeli játéknál, a Bengals nagyon okosan futatta a labdát. Futott végig az óra, ha nincs az a fumble, akkor gyakorlatilag vége is lett/lehetett volna. Egy FG elérésével is olyan helyzetbe került volna a Bengals, amit nem lehetett volna már visszahozni aznap.
Aztán - ha jól emlékszem -, lett egy 3 & out ebből.
Utána még egyszer visszakaptuk a labdát. Szarul ment. Egy Bengals offside-del sikerült egyszer 1st downt szerezni, egyszer meg egy roughing the passerrel 15 yardot. Ez nem a csapat eredménye, mint pl. egy holding - amikor nem lehet szabályosan megállítani a játékot, hanem a Bengals balf...éksége. Mindegy. A lehetőség megvolt.
Ezek után eljutunk a RZ-ba. Nem önerőből, nem a playcalling, nem a blokkok, nem a chemistry miatt. A Bengals + a Pats D ajándékai miatt.
Ott tényleg karnyújtásnyira volt az OT.
Utána meg jön egy INT.... ami "méltó" befejezése volt sajnos mind a drive-nak, mind a mérkőzésnek.
Ennyi lehetőséget nem lehet büntetlenül kihagyni. Nem ment az O- "gépezet".
Brady rekordját sajnálom. A vereség szerintem jókor jött. Időben, h a tanulságok levonhatók legyenek.
több mint 12 éve
ez a megközelítés is helytálló és igazad is van, de én azon lovagolok most már hetek óta, hogy TB-nek miért megy ennyire gyengén? közel 20 év pályafutással illene odalöbbölni egy ilyen labdátNB2Ha már így kérded: ki van égve.
több mint 12 éve
ez a megközelítés is helytálló és igazad is van, de én azon lovagolok most már hetek óta, hogy TB-nek miért megy ennyire gyengén? közel 20 év pályafutással illene odalöbbölni egy ilyen labdátManning szét fog dobálni bennünket, iszonyat mit játszanak (pedig annyira utálom Manninget, szóval nekem ez nagyon rossz nézni😊 )
több mint 12 éve
Nem volt jobb ötlet 2. és kettőre, mint az LT-nek passzolni? Miért nem mindjárt Bolden passzol Mankinsnek? JMD brutál hülyén keveri a konzervatív és a rizikós playhívásokat. Amikor ilyen mocsok szarul megy (pl. Bradynek is), akkor futassuk Develint vagy az LB méretű Blountot egy yardról Cannon fullback-kel. Csak egy példa. De egy ilyen pass rush-blitz mellett passzolni egy relatíve lassú játékosnak baromság. Bejöhet, mint ahogy egy kaparós sorsjegy is, de erre építeni?Az a játék Solder felé?a közvetitésben is irtam: nem volt az rossz ötlet, TB kivitelezése volt ultra pocsék
zinedine5
NB2
több mint 12 éve
hehe, megkerested?😊 de ez a mostani Manning passz is milyen volt már...Nekünk 5 meccsen összesen kb nem volt 7 elkapónk.NB211 Pats játékosnak van legalább egy elkapása.DoM
vagy TM a preseasonban v. az edzéseken máshogy tolja???
több mint 12 éve
Nekünk 5 meccsen összesen kb nem volt 7 elkapónk.NB211 Pats játékosnak van legalább egy elkapása.
több mint 12 éve
Az igazolás pillanatában már látszott, hogy ez egy ökörség. (Volt is róla szó.)zinedine5Legalább még lehetett bízni benne, hogy használható opció lehet Vereen backupként, ha esetleg szükség lenne rá. Mostanra kiderült, hogy ez hiú ábránd volt csak.
több mint 12 éve
Az a játék Solder felé?a közvetitésben is irtam: nem volt az rossz ötlet, TB kivitelezése volt ultra pocsék
zinedine5
nézem a DAL-DEN meccset és ámulok, hogy Romo és Manning miket dobál, és Romo pl az előbb épp egy újoncnak - aki nem ejtette el - és ő már asszem a 7. célpontja volt Romonak. Nekünk 5 meccsen összesen kb nem volt 7 elkapónk.
több mint 12 éve
Egy érdekes meglátás:Az igazolás pillanatában már látszott, hogy ez egy ökörség. (Volt is róla szó.)
Of all the things that really bother me with the roster composition this year, the presence of Leon Washington is the most annoying. The team has no receiving TE threat and no receiving RB threat. If Washington is too old/washed up/injured to be the Vereen fill-in, they need to cut him and find someone off the street (or via cheap trade) who can catch the football. Bolden's hands are passable, but he's not a good pass down back. He doesn't have great instincts in the passing game and his blocking is subpar. He just happens to be light years ahead of Blount in both areas.A válasz persze az, hogy guaranteed lett a teljes évi fizuja, amikor valami miatt újraigazolták. 😕 Csak a helyet fogja, mert a példa alapján semmire sem lehet használni.DoM
több mint 12 éve
Egy érdekes meglátás:Of all the things that really bother me with the roster composition this year, the presence of Leon Washington is the most annoying. The team has no receiving TE threat and no receiving RB threat. If Washington is too old/washed up/injured to be the Vereen fill-in, they need to cut him and find someone off the street (or via cheap trade) who can catch the football. Bolden's hands are passable, but he's not a good pass down back. He doesn't have great instincts in the passing game and his blocking is subpar. He just happens to be light years ahead of Blount in both areas.A válasz persze az, hogy guaranteed lett a teljes évi fizuja, amikor valami miatt újraigazolták. 😕 Csak a helyet fogja, mert a példa alapján semmire sem lehet használni.
több mint 12 éve
Végül is... van benne valami.😊Most hogy a meccs végén valami vakszerencse folytán mégis karnyújtásnyira volt a hosszabbítás, de akkor is pocsék játékot sikerült választani? Az lett volna a csoda, ha valami jót kitalál.DoMTámadójáték terén nem is a meccs vége az igazán fájó, DoMNekem igen. Labdaszerzés után 1&10-re TD-re menni félpályás field-en... (Btw BOB ugyanezt csinálta a Ravens ellen 2011-es PO-ban, csak abból Int lett.) A 15 yard-os bünti utáni játékok is halálra voltak ítélve ebben a felhőszakadásban.tomi-tomi
Ritkán látni Pats meccsen ennyire egyértelmű és durva outcoaching-ot a mi kárunkra.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
A meccs végi eseményekhez már jelentősen hozzájárult a Bengals bénázása is. A gólvonal helyzetnél se volt egyetlen egy jó playhívás sem a háromból. Az első félidő nekem azért fájóbb, mert pár play után látszott, hogy a meccsre kitalált JMD concept nem fog működni és képtelen volt bármit is tenni ellene és gyakorlatilag feltett kézzel dőltek hátra, hogy nem tudom mit kellene tenni. Erőltette ugyanazt végig. Most hogy a meccs végén valami vakszerencse folytán mégis karnyújtásnyira volt a hosszabbítás, de akkor is pocsék játékot sikerült választani? Az lett volna a csoda, ha valami jót kitalál.Támadójáték terén nem is a meccs vége az igazán fájó, DoMNekem igen. Labdaszerzés után 1&10-re TD-re menni félpályás field-en... (Btw BOB ugyanezt csinálta a Ravens ellen 2011-es PO-ban, csak abból Int lett.) A 15 yard-os bünti utáni játékok is halálra voltak ítélve ebben a felhőszakadásban.
Tulajdonképpen egész meccs alatt szörnyű volt JMD.tomi-tomi
több mint 12 éve
Botrányos volt az O. Dobson mi a rákért befelé futott, sima TD-t szalasztott el, de a legmegdöbbentőbb nekem TB játéka.
több mint 12 éve
Támadójáték terén nem is a meccs vége az igazán fájó, DoMNekem igen. Labdaszerzés után 1&10-re TD-re menni félpályás field-en... (Btw BOB ugyanezt csinálta a Ravens ellen 2011-es PO-ban, csak abból Int lett.) A 15 yard-os bünti utáni játékok is halálra voltak ítélve ebben a felhőszakadásban.
Tulajdonképpen egész meccs alatt szörnyű volt JMD.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
"Nincs minőségi depth a DT poszton". Valami ilyesmit írt sok szakértő, többek között te is a szezon előtt, ha jól emlékszem (ha nem, akkor elnézést). Nem azt mondom, hogy Wilfork hiányzott, hanem egy minőségi DT. Ami futást hívta, mind középre ment már Kelly előtt is, érzésre 4 yard felett futottak így. De kár erre szót vesztegetni, jó volt a D. Wilfork hiányzott a legkevésbé a győzelemhez.LordTamasAz első félidőben párszor látszott, hogy blitzekkel próbáltak kompenzálni és besegíteni a run D-nek, de igazából nem volt rá akkora szükség. Az 1-2 hosszabb akkor annak volt köszönhető, hogy Spikes rossz lyukat kapott és egyszerűen eggyel arrébb elfutottak mellette. Most is más lett volna, ha Kelly kiesése után nem Dane Fletcherből lesz DT Chris Jones és Vellano mellett, hanem legalább méretében DT.. Minőségi DT depth valóban jó lenne, de Vellano és Jones rövid idő alatt mutatott annyit, hogy a két kezdő kiesése közül az egyiket simán elviselje a csapat. Az meg edzői melléfogás volt, hogy nem lett 4 DT felhozva a PS-ből a meccs előtt.
Én a safetynél is bepróbálkoztam volna a piros zászlóval, mert az visszajátszás alapján nekem nem volt egyértelmű, hol is ért le egyáltalán Dalton térde.
Támadójáték terén nem is a meccs vége az igazán fájó, bár ott is volt sok "mi a franc volt ez" momentum, de amit az első félidőben csináltak az röhej volt. Ugyanazt a pár játékot erőltették a hosszú, play action passzra, ami idén és tavaly is már annyiszor működött. A Bengals és Zimmer vszont megcsinálta a házifeladatot és ilyen D-line ellen ez kb. halottnak a csók volt. Masszív baklövés. Ahogy a menetrendszerű 2&10-re a futójáték, vagy a screenpasszok, amelyek idén még nem is működtek. Olyan jó lenne egy másik csapatnál látni, ahogy JMD a falba vezet még egy támadósort..
több mint 12 éve
Dobson megfuthatta volna a TDt, Amendola meg benyújthatta volna :S Nem varrnám az ő nyakukba, de másképp alakultak volna a dolgok az biztos.
több mint 12 éve
Na az biztos. 4 sack (amiből max 1 coverage sack), számtalan hurry, és knockdown. Tényleg nagyon jó volt az O fal...A fal, amiben mindenki (én is), nagyon hittem, sokkal szarabb, mint az elmúlt években. Pedig mindenki egészséges, mindenki visszatért tavaly óta.Szerintem a Pats legerősebb egysége most az O fal... De én mindig másik meccset nézek, mint te. XDgörcs
.LordTamas
Szerk: Mike Reiss is down-ba tette az O-falat. A Patriots legerősebb egysége jelenleg... a secondary.
több mint 12 éve
A fal, amiben mindenki (én is), nagyon hittem, sokkal szarabb, mint az elmúlt években. Pedig mindenki egészséges, mindenki visszatért tavaly óta.Szerintem a Pats legerősebb egysége most az O fal... De én mindig másik meccset nézek, mint te. XD
.LordTamas
több mint 12 éve
"Nincs minőségi depth a DT poszton". Valami ilyesmit írt sok szakértő, többek között te is a szezon előtt, ha jól emlékszem (ha nem, akkor elnézést). Nem azt mondom, hogy Wilfork hiányzott, hanem egy minőségi DT. Ami futást hívta, mind középre ment már Kelly előtt is, érzésre 4 yard felett futottak így. De kár erre szót vesztegetni, jó volt a D. Wilfork hiányzott a legkevésbé a győzelemhez.Kelly kiesése előtt stabilan állt a védelem a lábán (futás ellen is). Utána már egyszerűen nem volt ember DT posztra. Ez nem Wilfork kiesésén múlt, hanem azon hogy 3 nagy emberrel lép pályára a csapat, mert az ST-t nagyon meg kellett erősíteni a két PS felhívással a meccs előtt Forston v. Francis kárára.DoMNéztem hát. Majd a statisztika megmutatja, lehet tévedtem. Nekem úgy tűnt, hogy csak középső futással haladtak ellenünk. Szubjektív.LordTamasDE:. Wilfork fog nem hiányozni...persze. Csak középen futottak ellenünk több, mint 100 yardot.Te nézted is meccset? Kelly kieséséig nem volt semmi gond a run D-vel.DoM
LordTamas
több mint 12 éve
A Bengals goalline támadásnál, amikor fél yardon álltak végig azt vártam, hogy Daltonnal megfuttatják kiféle egy play-action pass álcája alatt a TD-t. Meglepő volt, hogy mennyire késve tudott csak reagálni a D Dalton futásaira. Ez kb. az összes negatívum, amit az egység játékáról ma el lehet mondani.
több mint 12 éve
Ma látszott, hogy BOB a végére mennyivel jobb OC lett mint JMD.
több mint 12 éve
8-9 éve "űzöm az ipart", de ilyen szánalmas O teljesítményt még nem láttam a csapattól... Nem csak a kivitelezéssel, de a playcallinggal is komoly bajok vannak.Most először mondom azt, hogy ez a meccs döntően JMD sara. Zimmer lejátszotta a pályáról.
A D erőn felül teljesített, az ST is nagyon helyén volt.
Jövő hét 100%-os bukta. Valamit kezdeni kell az O-val és a DT depthtel.Gyulus
Remélem, a Def nem erőn felül teljesített. Kelly jöjjön rendbe hamar.
Igazi AFC North feeling volt végig.
A folyamatos TD passz rekord megszakadásának valahol örülök, nem lesz eszetlen hype jövő héten.
Jó meccs volt. A Bengals be tudta vinni goal line-ról, mi nem. Megérdemelték.