New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
... sárga zászló nélkül.A végén csak én láttam mázlinak Talib INT-je előtt az előző kisérlet kivédekezését?Jól láttad, szabálytalan volt. DE! Ezzel egyidőben Jones-on akkora holding volt, hogy ilyet NFL meccsen még nem láttam.HanSolo
Holmes nagyon reklamálta is a zászlót, a videót visszanézve, azért elég komoly illegal contact volt vele szemben... a HL ezt eléggé benézte szerintem.
Holmes elindult ha jól láttam bal oldalról kb. split end posztról, ott egyből volt némi kontakt, majd a passz eldobása még egy apró lökést is kapott (amire így egyszeri visszanézés után mintha rá is játszott volna...).
Úgyh van még mit csiszolni a védekezésen, de 3 INT és a 10 kapott pont egy olyan mérkőzésen, ahol azért elég sokat volt fent a DEF nem rossz a szezon elején.Rule
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
A végén csak én láttam mázlinak Talib INT-je előtt az előző kisérlet kivédekezését?Jól láttad, szabálytalan volt. DE! Ezzel egyidőben Jones-on akkora holding volt, hogy ilyet NFL meccsen még nem láttam.
Holmes nagyon reklamálta is a zászlót, a videót visszanézve, azért elég komoly illegal contact volt vele szemben... a HL ezt eléggé benézte szerintem.
Holmes elindult ha jól láttam bal oldalról kb. split end posztról, ott egyből volt némi kontakt, majd a passz eldobása még egy apró lökést is kapott (amire így egyszeri visszanézés után mintha rá is játszott volna...).
Úgyh van még mit csiszolni a védekezésen, de 3 INT és a 10 kapott pont egy olyan mérkőzésen, ahol azért elég sokat volt fent a DEF nem rossz a szezon elején.Rule
több mint 12 éve
A végén csak én láttam mázlinak Talib INT-je előtt az előző kisérlet kivédekezését?Holmes nagyon reklamálta is a zászlót, a videót visszanézve, azért elég komoly illegal contact volt vele szemben... a HL ezt eléggé benézte szerintem.
Úgyh van még mit csiszolni a védekezésen, de 3 INT és a 10 kapott pont egy olyan mérkőzésen, ahol azért elég sokat volt fent a DEF nem rossz a szezon elején.
több mint 12 éve
Hát mondjatok mazónak, de nekem ez is bejött. Küzdöttünk, hajtottunk, drophegyek, támadásban nem ment semmit, Julian azért összehozott 150 yardot, de a védelem tartotta magátszoros meccset nyerni mindig izgalmasabb az biztos , Ti ezt még csak most tanuljátok!ha meg egy jó csapat ellen is menni fog akkor meg pláne! 😉
4 sack, 7 TFL, 9 hit, 5 PD, 4 TO, Talib 2 INT, 1 FF, Dennard int
És végre éreztem, hogy a D nem enged több pontot, és megállítja a végén az ellent
Ha lesz célpontunk, nem lesz ennyi drop, akkor nem kell ekkorát küzdeni talán, de a W megvanWyatt
több mint 12 éve
Kettő 30 yard alatti bement.Mondjuk Gost most jó volt, úgyhogy nem bántom, pedig reflexből már mondaná az ember, hogy megvan a franchise rúgó 😀WyattCsak a meccs végét láttam, a statból annyit láttam, h kihagyott megint egy FG-t. Ettől függetlenül volt jó?Rule
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Végre focimeccseket játszunk!!! 😉A támadósor lesz még sokkal jobb, ha felépülnek a sérültek (Gronk, Amendola, Vereen), a védelem pedig lesz ettől "rosszabb" is, amikor találkozunk combosabb támadóegységekkel.
DE most csak a W számít!!!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Mondjuk Gost most jó volt, úgyhogy nem bántom, pedig reflexből már mondaná az ember, hogy megvan a franchise rúgó 😀WyattCsak a meccs végét láttam, a statból annyit láttam, h kihagyott megint egy FG-t. Ettől függetlenül volt jó?
több mint 12 éve
Tudom.😊 😉Mi ezt a védelmet jónak akarjuk látni. Egyéb szempontok most nem játszanak.😊tomi-tomiErről beszélek én is. 😊ulpianus
több mint 12 éve
Mi ezt a védelmet jónak akarjuk látni. Egyéb szempontok most nem játszanak.😊tomi-tomiErről beszélek én is. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ha az elmúlt három évben fele ilyen védelmünk lett volna...LordTamasS ha a mostani védelem mellé pályára tudnánk tenni Gronkandezt... A csapatépítés szépségei.
Ja, Gostkowski lassan elindulhatna az édesanyja ... Low score meccseken 40+ yard-ról be kell rúgni.
Azért két gyenge offenseről beszélünk, két rookie QB ellen.ulpianusAkiket az első hét után orrba-szájba dicsértek, hogy milyen jól teljesítettek.
Mi ezt a védelmet jónak akarjuk látni. Egyéb szempontok most nem játszanak.😊
több mint 12 éve
Sztyopa
315
Just win, baby!Az O-ban lesz munka, de ha egyszer minden és mindenki a helyére kerül, lesz bennünk potenciál. Szerencsénk van a sorsolással, van idő belerázódni.
( Valahol elfekvőben egy elégedetlen top 5 wr for 4th round pick? ^ ^ )
Why so serious?
több mint 12 éve
Azért két gyenge offenseről beszélünk, két rookie QBvel.Inkább Tebow utóhatása érezhető a csapaton. Ők sem tudják miért pattant feléjük többször a labda kulcshelyzetben, vagy hogyan alakult megint ilyen jól a vége, de nyertek, és erről kell beszélni, a többiről inkább ne. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ha az elmúlt három évben fele ilyen védelmünk lett volna...
több mint 12 éve
Én nem emlékszem rá,hogy 13 szerzett ponttal nyertünk-e Bradyvel valaha meccset,most igen és ez mindenképpen pozitív !
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Tavalyi védelemmel most 0-2 lenne. Sokat ér, hogy Kelly kivételével a komplett tavalyi kezdő itt van. A LB-sornak kellene még javulni és akkor ez a védelem meg fogja oldani, hogy ne kelljen Brady-éknek állandóan nagy előnyt összehozni és 30 pontokat szerezni.Rég láttunk olyat, hogy az ellenfél nyugodtan ráállhatott a futás elleni védekezésre és engedhette jó eséllyel a Pats passzjátékot. Nagyon jól fog jönni Brady-éknek, hogy most 10 napig tudnak készülni.
Gronk és Amendola visszatérése után az újoncoknak is könnyebb dolguk lesz, iszonyú nyomás van most rajtuk, még csak TE passzjáték se segíti őket.. Kíváncsi vagyok, hogy JMD kitalál-e olyan gameplan-eket, ahol Julian és Amendola sok időt van fenn a pályán egyszerre.
A Tampa ellen hasonló meccs várható. Remélem, érezhető javulás lesz támadóoldalon. A nagy teszt a Falcons ellen lesz a védelem számára.
több mint 12 éve
Cseszheti a 10-15 pontot, ha szarok 😀Btw, ennyiből egy-kettő belefér, amúgy jó volt

több mint 12 éve
Allen pro bowler punter lesz az idény végére az tuuti! xD Meccsenkénti 10-15 punttal...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
hát de...hát de most... komolyan...! 😀Na, ilyenkor szerencséd, hogy nem vagyok moderátor 😀Hát mondjatok mazónak, de nekem ez is bejöttWyattte tuti látens Steelers fan vagydavemayer
Ilyennel sem gyanúsítottak meg még soha 😀Wyatt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Na, ilyenkor szerencséd, hogy nem vagyok moderátor 😀Hát mondjatok mazónak, de nekem ez is bejöttWyattte tuti látens Steelers fan vagydavemayer
Ilyennel sem gyanúsítottak meg még soha 😀

több mint 12 éve
Hát mondjatok mazónak, de nekem ez is bejöttWyattte tuti látens Steelers fan vagy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A Bills után ismét egy sima W. 😊 2-0 a a csoporton belül és persze W a lényeg.
Tanulság a meccs után Tomnak és az O#-nek, hogy szépen meghívja Baby Vincéket kajálni, piálni, ez a minimum, mert megmentették a seggüket, becsülettel, küzdve.
Kalap le a D# előtt.
Öröm volt nézni a D#-ben Ninkót, Jonest, a feljavult secondaryt, Gregoryvel és Talibbal.
Az O#-ben Dobson bemutatkozó Td-jén kívül iszonyat impotens volt, pedig a fal jól dolgozott, Edelmanon kívül rendkívül sokat hibáztak az újonc elkapók. Ráadásul a futójátékunk Ridleyvel is gyenge volt.
Szerencsére most lesz idő felkészülni a Tampa ellen, mert ennél jóval több kell majd O# fronton.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Hát mondjatok mazónak, de nekem ez is bejött. Küzdöttünk, hajtottunk, drophegyek, támadásban nem ment semmit, Julian azért összehozott 150 yardot, de a védelem tartotta magát4 sack, 7 TFL, 9 hit, 5 PD, 4 TO, Talib 2 INT, 1 FF, Dennard int
És végre éreztem, hogy a D nem enged több pontot, és megállítja a végén az ellent
Ha lesz célpontunk, nem lesz ennyi drop, akkor nem kell ekkorát küzdeni talán, de a W megvan

több mint 12 éve
Azért ahhoz képest, hogy Wes 3 meccset hiányzott 2004 óta, Amendola a sikeres debütálása után, 21-et a 34-ből ezzel a Jets ellenivel ez nem túl biztató a jövőre nézve, főleg, hogy most 2-6 hetes kihagyást jósolnak neki.De a lényeg, hogy a PO-ra egészséges legyen az elkapósor Gronkkal kiegészülve, a többit meglátjuk, a csoportot a hiányzók ellenére is hozni kell.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Mondjuk Gost most jó volt, úgyhogy nem bántom, pedig reflexből már mondaná az ember, hogy megvan a franchise rúgó 😀

több mint 12 éve
Úgy gondolom nem kérdezem meg, hogy a képnek melyik fele állat. Inkább eldöntöttem. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)