New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Patriots are expected to hire Josh McDaniels as an offensive assistant: will coach in playoffs. Becomes OC in 2012. More on ESPN.com

Wow.. és már a PO-ban is lesz!!Danna
Nem tudom, hogy ez mennyire zavarhat be a csapatnál:S
másrészt azonban akkor jöhet az Edelman-wildcat, JMD ilyeneket nem szokott kihagyni😀Gyulus
sztem semennyire... profi emberekről beszélünk, ráadásul idén JMD-ék játszottak a Steelers-Ravens-Bengals trióval, több szem többet lát alapon sztem nyerő lehet ez...

arról nem is beszélve h azért az elég egyértelmű h nálunk az O-nak kell hoznia a meccseket és ha ők hárman (Tom, JMD, BOB) összedugják a fejüket, kizárt h ne szülessen meg jó taktika.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle.
Így 2012-ben legalább a HC és a GM Belichick is koncentrálhat a védelemre.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Patriots are expected to hire Josh McDaniels as an offensive assistant: will coach in playoffs. Becomes OC in 2012. More on ESPN.com

Wow.. és már a PO-ban is lesz!!Danna
Nem tudom, hogy ez mennyire zavarhat be a csapatnál:S
másrészt azonban akkor jöhet az Edelman-wildcat, JMD ilyeneket nem szokott kihagyni😀
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 619 — Patriots fan
óóó ez cool, nagyon örülök hogy visszajön, és ez még Malletnek is jót fog tenni a fejlődése szempontjából.

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Csempiönsip

több mint 14 éve

Wow.. és már a PO-ban is lesz!!
több mint 14 éve
tenorx 14 182 — fő libsi
És 2012től ő az OC.
több mint 14 éve
triangle 1 283
@AdamSchefter just said Patriots are expected to hire Josh McDaniels as an offensive assistant... and he'll join for the playoffs :o
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
"And then there's this thought, which is admittedly aggressive, but one I believe has some down-the-road merit: McDaniels could potentially be the successor to Belichick, whenever that time comes."Gyulus
sztem ez miatt fog visszatérni
elsőre nem sikerült neki sem a szárnypróbálgatás, most lehet újra tanulni 😀Habi
Meg látva ezt az Offenset egy sikeres jövő év után sokan elfelejtenék a denveri ámokfutását, és mindenki csak arra koncentrálna, hogy Bradyvel mit műveltek ketten és, hogy hogyan nyertek gyűrűt. 😛
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
"And then there's this thought, which is admittedly aggressive, but one I believe has some down-the-road merit: McDaniels could potentially be the successor to Belichick, whenever that time comes."Gyulus
sztem ez miatt fog visszatérni
elsőre nem sikerült neki sem a szárnypróbálgatás, most lehet újra tanulni 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4714282/mcdaniels-return-would-be-coup

Elgondolkodtató cikk... kíváncsi vagyok, hogy miben fog különbözni a Pioliék által tett ajánlat a miénkhez képest.
Az bizonyos, hogy a KC-s meló nagyobb kihívást jelentene a srácnak.

Másrészt ugye BB-vel és TB-vel is szoros viszonyt ápol... szvsz kap egy OC, assistant HC posztot is visszajön hozzánk... ahogy BB is visszament anno Parcellshoz az első HC-posztos bukta után.

"And then there's this thought, which is admittedly aggressive, but one I believe has some down-the-road merit: McDaniels could potentially be the successor to Belichick, whenever that time comes."
több mint 14 éve
Nekem nagyon tetszett amit Bill Simmons írt az eheti mailbag-jében, hogy mi is a helyzet az AFC #1 helyén szereplő Pats-cel és, hogy mi az a forgatókönyv ami miatt optimista lehet a bostoni tábor.

Potentially, the Pats could play Andy Dalton in Round 2, Joe Flacco in Round 3, and if they make it past those two games, the next stop would be an indoor Super Bowl against Green Bay or New Orleans that will end up being a defense-doesn't-matter shootout no matter who's representing the AFC. And the other teams don't have Rob Gronkowski. So there.
Azt hiszem ez még a nem angolosknak is egyértelmű lehet, de azért összefoglalom: Előfordulhat, hogy a Pats először Andy Daltonnal majd Joe Flaccoval kerül szembe a rájátszásban és ha ezt túlélik akkor a következő lépcső egy arénában játszott Super Bowl a Saints vagy a Packers ellen, ahol a védelmek úgysem sámítanak. És a másik csapatban nincs ott Rob Gronkowski.FeGa
Jappp, csak a Ravens részéről Rice és a D-jük fog lemészárolni minket...
másrészt nem látok jelenleg olyan AFC csapatot (talán a Steelers kivételével), ami komolyabb eséllyel menne neki a GB-nek.
Az NO más tészta, dome-on kívül idegenben sebezhetőek...
több mint 14 éve
Már mióta ezt szájalom 😊
Csak nehogy visszanyaljon a fagyi 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem nagyon tetszett amit Bill Simmons írt az eheti mailbag-jében, hogy mi is a helyzet az AFC #1 helyén szereplő Pats-cel és, hogy mi az a forgatókönyv ami miatt optimista lehet a bostoni tábor.

Potentially, the Pats could play Andy Dalton in Round 2, Joe Flacco in Round 3, and if they make it past those two games, the next stop would be an indoor Super Bowl against Green Bay or New Orleans that will end up being a defense-doesn't-matter shootout no matter who's representing the AFC. And the other teams don't have Rob Gronkowski. So there.
Azt hiszem ez még a nem angolosknak is egyértelmű lehet, de azért összefoglalom: Előfordulhat, hogy a Pats először Andy Daltonnal majd Joe Flaccoval kerül szembe a rájátszásban és ha ezt túlélik akkor a következő lépcső egy arénában játszott Super Bowl a Saints vagy a Packers ellen, ahol a védelmek úgysem sámítanak. És a másik csapatban nincs ott Rob Gronkowski.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 895 — #NoStress
Jól emlékszem, hogy a DC nélküli D-nél nem volt ekkora káosz és sajtóvihar?Gogo
És hogy meg is van az eredménye idén...

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 502 — Ajmo Vatreni
Breer twitteréről:

"Patriots have received permission to speak with Rams OC Josh McDaniels, will speak with him this weekend, per a Rams source."

Azért nekem nagyon úgy tűnik, hogy ő jön vissza (,ami engem nagyon nem zavar).
több mint 14 éve
Most nézem, hogy Jets-PM kapcsolatot rebesgetnek 😀
Szerencsétlen, ahogy örült, hogy elkerültek innen, hogy kevesebbet játszik velünk, ezek után minden évben megkapott minket, most meg évente két meccs is lenne 😀 Nekem tetszene 😊 Mondjuk a Bills és a Phins kevésbé értékelné, de az más kérdés 😀

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 502 — Ajmo Vatreni
https://twitter.com/#!/SI_PeterKing/statuses/155324237194858496

"Rams have told Josh McDaniels they won't hold him to his contract. If he wants to leave, they'll let him."
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha McDaniels nem, akkor én még mindig nagyobb esélyét látom annak h kívülről oldjuk meg, mint házon belül. Ferentzre azt mondják h túl fiatal és ami a nagyobb baj, túl tapasztalatlan. Chad O’Shea még esélyes, de róla meg baromi kevés info jut ki h milyen is...Danna
Azért mert nincs info, az csak annyit jelent, hogy a külvilág nem tudja O'Shea képességeit - és emiatt az esélyeit sem - felmérni. A külvilág annyit tudhat, hogy a közelmúltban az ilyen helyzeteket BB jellemzően házon belül oldotta meg, első nekifutásra formális kinevezés nélkül.
Egy külsős OC-nak mit tudna kínálni a Pats? Csináld azt, amit mondunk? Nem látom benne a valódi szakmai kihívást. (A Brady-vel/ezzel az Off-zel dolgozhat, SB-t nyerhet reálisan ebből a megközelítésből jutalom és nem kihívás!)
JMD megítélésének szerintem jót tenne, ha visszajönne. Én nem a "visszaszalad apucihoz, anyuci szoknyájához" viselkedést látnám benne. Itt ténylegesen szembe kellene néznie az utóbbi években elkövetett szakmai-emberi hibáival.
Hogy mi lenne az ideális, optimális megoldás a Pats számára, arról fogalmam sincs.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Jól emlékszem, hogy a DC nélküli D-nél nem volt ekkora káosz és sajtóvihar?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Ha McDaniels nem, akkor én még mindig nagyobb esélyét látom annak h kívülről oldjuk meg, mint házon belül. Ferentzre azt mondják h túl fiatal és ami a nagyobb baj, túl tapasztalatlan. Chad O’Shea még esélyes, de róla meg baromi kevés info jut ki h milyen is...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én speciel nem tudom, ennyire nem merülök azért el az NCAA hirekben. Nem tudok neked mást válaszolni mint az előbb is, ha lenne akadály, sem O'Brien, sem a Penn State nem ment volna ebbe bele...
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Vannak ott erre emberek, nem a head coach toborozza a gimnazistákat,csak ő mondja rá az amment 😊gravedigger
akkor mit csinálnak ebben az időszakban a college főedzők? ülnek az irodájukban, várva hogy a segédedzők jól megdolgozzák a recruitokat, ők meg majd nagy kegyesen eldöntik, hogy ki jöhet és ki nem? mi van ha a Patriots Super Bowlba jut, mely pár nappal később is van, mint az NSD?JJ
Én ilyet nem mondtam, de szerintem tőled jobban nem tudja senki hogy hány szakamber dolgozik ezen még a főedzőn kivül...és azok az emberek sem nevezhetők éppen laikusnak 😊 Szóval ez nem lesz akadály biztos, ha az lenne egyik fél sem vállalta volna ilyen feltételekkelgravedigger
és lehet már tudni kik lesznek a Penn State offenzív, defenzív és toborzási koordinátorai, pozíciós edzői? teóriád akkor lenne max elfogadható, ha O'Brien már egy konkrét stábot venne át, de ezzel szemben egy teljesen újat kell kialakítania, ami szintén nem oldható meg pár nap alatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez így oké, de másrészről azért ott van az is, hogy az új csapatában már javában el kell kezdeni az új csapat építését gondolok itt pl a gimnazisták toborzására. Nem vagyok benne biztos, hogy mondjuk videózás helyet nem ezzel fog foglalkozni.FViktor93
Vannak ott erre emberek, nem a head coach toborozza a gimnazistákat,csak ő mondja rá az amment 😊gravedigger
akkor mit csinálnak ebben az időszakban a college főedzők? ülnek az irodájukban, várva hogy a segédedzők jól megdolgozzák a recruitokat, ők meg majd nagy kegyesen eldöntik, hogy ki jöhet és ki nem? mi van ha a Patriots Super Bowlba jut, mely pár nappal később is van, mint az NSD?JJ
Én ilyet nem mondtam, de szerintem tőled jobban nem tudja senki hogy hány szakamber dolgozik ezen még a főedzőn kivül...és azok az emberek sem nevezhetők éppen laikusnak 😊 Szóval ez nem lesz akadály biztos, ha az lenne egyik fél sem vállalta volna ilyen feltételekkel
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az espn boston szerint a chiefs és a patriots is engedélyt kért, hogy McDaniels-szel tárgyalhasson...
Reiss kiemelete, hogy McDaniels mikor távozott, akkor az tényleg "közös megegyezéssel" volt, szóval tényleg visszavenné BB. Nem tudom, hogy ennyire hasonló lesz-e ennek a két faszinak az életútja és mikor a kölyök innen lelép, akkor valahol SB-t nyer. Najó, nagyon előreszaladtam én továbbra sem tartom jó ötletnek. Persze lehet Bradynek jó lenne egy régi haverral együtt dolgozni...