New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
gyenge csoporthmm:Mondjuk abban reménykedek, hogy kicsit nagyobb hatékonysággal fogunk választani OL embert, mint eddig a D-be,mert akit eddig ide hoztunk, az 1-2 kivétellel, eddig nem hozza azt amit várnánk tőlük. Lehet ezt sokféleképpen magyarázni, h miért van így, de ahogy többen is írtátok: nincs pass rush évek óta, ahol egy TBC-től várjuk a csodát, ott azért elég nagy baj van... 😕 Lassan teljesen kikopik a "nagy generáció", akik azt a szintet hozták, ami miatt ekkora a tábor itthon is, és akik azóta jöttek, egyelőre nem váltották meg a világot, de sajnos mi a SB álmainkat sem. Nem akarom temetni a csapatot, mert még csak PS van, és hosszú az év, tényleg bármi lehet, de egyre jobban gyűlnek a fellegek a dominancia felett... 😕GeronimoMilyen dominanciára gondolsz? Szvsz az már odavan...Gogo
az elmúlt 7 évéből 6-ban bajnokok voltunk az AFC Eastben, 2008-ban a franchise QB hiányával együtt 11/5-ös eredménnyel ugyanolyan mérlegünk volt, mint a győztes Dolphinsnak, de csak a 2. helyen végeztünk.
Ez mi, ha nem dominancia?viito
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hmm:Mondjuk abban reménykedek, hogy kicsit nagyobb hatékonysággal fogunk választani OL embert, mint eddig a D-be,mert akit eddig ide hoztunk, az 1-2 kivétellel, eddig nem hozza azt amit várnánk tőlük. Lehet ezt sokféleképpen magyarázni, h miért van így, de ahogy többen is írtátok: nincs pass rush évek óta, ahol egy TBC-től várjuk a csodát, ott azért elég nagy baj van... 😕 Lassan teljesen kikopik a "nagy generáció", akik azt a szintet hozták, ami miatt ekkora a tábor itthon is, és akik azóta jöttek, egyelőre nem váltották meg a világot, de sajnos mi a SB álmainkat sem. Nem akarom temetni a csapatot, mert még csak PS van, és hosszú az év, tényleg bármi lehet, de egyre jobban gyűlnek a fellegek a dominancia felett... 😕GeronimoMilyen dominanciára gondolsz? Szvsz az már odavan...Gogo
az elmúlt 7 évéből 6-ban bajnokok voltunk az AFC Eastben, 2008-ban a franchise QB hiányával együtt 11/5-ös eredménnyel ugyanolyan mérlegünk volt, mint a győztes Dolphinsnak, de csak a 2. helyen végeztünk.
Ez mi, ha nem dominancia?
több mint 14 éve
Mondjuk abban reménykedek, hogy kicsit nagyobb hatékonysággal fogunk választani OL embert, mint eddig a D-be,mert akit eddig ide hoztunk, az 1-2 kivétellel, eddig nem hozza azt amit várnánk tőlük. Lehet ezt sokféleképpen magyarázni, h miért van így, de ahogy többen is írtátok: nincs pass rush évek óta, ahol egy TBC-től várjuk a csodát, ott azért elég nagy baj van... 😕 Lassan teljesen kikopik a "nagy generáció", akik azt a szintet hozták, ami miatt ekkora a tábor itthon is, és akik azóta jöttek, egyelőre nem váltották meg a világot, de sajnos mi a SB álmainkat sem. Nem akarom temetni a csapatot, mert még csak PS van, és hosszú az év, tényleg bármi lehet, de egyre jobban gyűlnek a fellegek a dominancia felett... 😕GeronimoMilyen dominanciára gondolsz? Szvsz az már odavan...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Mondjuk abban reménykedek, hogy kicsit nagyobb hatékonysággal fogunk választani OL embert, mint eddig a D-be,mert akit eddig ide hoztunk, az 1-2 kivétellel, eddig nem hozza azt amit várnánk tőlük. Lehet ezt sokféleképpen magyarázni, h miért van így, de ahogy többen is írtátok: nincs pass rush évek óta, ahol egy TBC-től várjuk a csodát, ott azért elég nagy baj van... 😕 Lassan teljesen kikopik a "nagy generáció", akik azt a szintet hozták, ami miatt ekkora a tábor itthon is, és akik azóta jöttek, egyelőre nem váltották meg a világot, de sajnos mi a SB álmainkat sem. Nem akarom temetni a csapatot, mert még csak PS van, és hosszú az év, tényleg bármi lehet, de egyre jobban gyűlnek a fellegek a dominancia felett... 😕Azt hiszem, hogy ezen a téren hasonló rebuildra lesz szükség a következő két évben, mint amit a D#nél látunk az LB és a DB sornál. Idén számomra ezért volt meglepő, hogy nem húztunk magasan sorolt (első 3 kör) OL embert. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják ezt megoldani a front office-ban mert egyrészt jó lenne egy olyan falat összekalapálni megint közel egyívású játékosokból, akik megint egy 5-6 évre megoldást jelenthetnének számunkra, másrészt viszont pont az OL, ahol az összeszokottság az egyik leginkább sarkalatos pont, tehát nem lehet még jó draftokkal sem 1 év alatt lecserélni mindenkit.viitoNa igen. Beszédes adat, hogy 2008 óta 15 játékost választott a Pats az első három körben, és ebből 10 védő: Mayo, Wheatley, Crable, Chung, Brace, Butler, McKenzie, McCourty, Cunningham, Spikes.
Ráadásul a támadófallal az átmeneti évek elég lassan, és fájdalmasan tudnak telni.DoM
több mint 14 éve
Azt hiszem, hogy ezen a téren hasonló rebuildra lesz szükség a következő két évben, mint amit a D#nél látunk az LB és a DB sornál. Idén számomra ezért volt meglepő, hogy nem húztunk magasan sorolt (első 3 kör) OL embert. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják ezt megoldani a front office-ban mert egyrészt jó lenne egy olyan falat összekalapálni megint közel egyívású játékosokból, akik megint egy 5-6 évre megoldást jelenthetnének számunkra, másrészt viszont pont az OL, ahol az összeszokottság az egyik leginkább sarkalatos pont, tehát nem lehet még jó draftokkal sem 1 év alatt lecserélni mindenkit.viitoNa igen. Beszédes adat, hogy 2008 óta 15 játékost választott a Pats az első három körben, és ebből 10 védő: Mayo, Wheatley, Crable, Chung, Brace, Butler, McKenzie, McCourty, Cunningham, Spikes.
Ráadásul a támadófallal az átmeneti évek elég lassan, és fájdalmasan tudnak telni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
vollmeri magasságokat én sem emlegetnék Vele kapcsolatban, de az biztos, hogy amit eddig láttunk tőle, az alapján szerencsére nem lesz teljesen lyukas a fal nála, nekem is kellemes meglepetés volt a mutatott játéka.Azért nem kell túlzásokba esni. Ez legfeljebb azt mutatja, hogy a tavaly RG poszton szerencsétlenkedő Connolly képes megbirkózni az LG szerep nyújtotta kihívásokkal betli nélkül. Ezt simán magyarázza, hogy ennyivel "könnyebben" játszható az LG poszt, mint az RG, és nehezebb olyat hibázni, aminek durva, látható eredménye van első nézésre is.DoMConnolly hogy játszik kezdőként? Már ha GM játéknál szóba jöttek az olcsó, kezdővé váló noname playák. 😊szabaRams meccset ugyan nem láttam szóval nem tudom hogy azon a meccsen hogy teljesített, de Atlanta és a Saints ellen nagyon jól játszott, egész jó szezonja lehet ha elkerülik a sérülések. Szerintem kellemes meglepetés a teljesítménye kb mint tavaly Vollmeré.Manuszka86
Viszont az mindenképpen érdekes kérdés, hogy mit fogunk kezdeni a fallal a következő 1-2 évben. Gyakorlatilag 2005 óta állandó a Koppen-Neal-Mankins-Kaczur-Light sorozat. Közülük hosszabb távú jövője (2 évnél hosszabb) szerintem egyedül Mankinsnak van, neki viszont mint Patrióta kérdéses a sorsa. Tavaly nagyon szerencsés kézzel húztuk be Vollmert, aki az egyik T posztot (LT) megoldhatja évekre, ezzel gyakorlatilag elmondtam az OL egyetlen biztos pontját mondjuk a 2012-es vagy a 2013-as évben. Azt hiszem, hogy ezen a téren hasonló rebuildra lesz szükség a következő két évben, mint amit a D#nél látunk az LB és a DB sornál. Idén számomra ezért volt meglepő, hogy nem húztunk magasan sorolt (első 3 kör) OL embert. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják ezt megoldani a front office-ban mert egyrészt jó lenne egy olyan falat összekalapálni megint közel egyívású játékosokból, akik megint egy 5-6 évre megoldást jelenthetnének számunkra, másrészt viszont pont az OL, ahol az összeszokottság az egyik leginkább sarkalatos pont, tehát nem lehet még jó draftokkal sem 1 év alatt lecserélni mindenkit.
több mint 14 éve
Azért nem kell túlzásokba esni. Ez legfeljebb azt mutatja, hogy a tavaly RG poszton szerencsétlenkedő Connolly képes megbirkózni az LG szerep nyújtotta kihívásokkal betli nélkül. Ezt simán magyarázza, hogy ennyivel "könnyebben" játszható az LG poszt, mint az RG, és nehezebb olyat hibázni, aminek durva, látható eredménye van első nézésre is.Connolly hogy játszik kezdőként? Már ha GM játéknál szóba jöttek az olcsó, kezdővé váló noname playák. 😊szabaRams meccset ugyan nem láttam szóval nem tudom hogy azon a meccsen hogy teljesített, de Atlanta és a Saints ellen nagyon jól játszott, egész jó szezonja lehet ha elkerülik a sérülések. Szerintem kellemes meglepetés a teljesítménye kb mint tavaly Vollmeré.Manuszka86
több mint 14 éve
Connolly hogy játszik kezdőként? Már ha GM játéknál szóba jöttek az olcsó, kezdővé váló noname playák. 😊szabaRams meccset ugyan nem láttam szóval nem tudom hogy azon a meccsen hogy teljesített, de Atlanta és a Saints ellen nagyon jól játszott, egész jó szezonja lehet ha elkerülik a sérülések. Szerintem kellemes meglepetés a teljesítménye kb mint tavaly Vollmeré.
több mint 14 éve
szaba
10 546
Connolly hogy játszik kezdőként? Már ha GM játéknál szóba jöttek az olcsó, kezdővé váló noname playák. 😊
több mint 14 éve
Ez még a pats fanek által megszokott "klasszikus BB szint"-hez képest is igencsak rövidre sikeredett. Az is beszédes, hoy semmilyen pozitívumot nem emelt ki, csak azt, hogy csapat szinten volt 0 a teljesítmény.Laurence Maroney didn't register any carries. Should we read anything into that?
Egon bá-hoz csatlakoznék, aki kicsit pesszimistábban látja a szezont, mint az átlag, mivel igazából nem látom a TC után a megoldást azokra a problémákra, amit már az offseason kezdete óta pedzegetünk. 😕 Remélem a fiatalok a meccsrutin segítségével legalább a szezon felére már belerázódnak annyira, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt tudjanak nyújtani.
WitchdoctorBB meccs utáni sajtótájékoztatója:kicsit korlátozottnak tűnik a szókincse 😀briareos
http://www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2010/08/belichick_retic.html
Nem irigylem a játékosokat azért, amit kaphattak... 😀 Hard Knocks extra...Witchdoctor
Yeah, we never had the ball. ez legnagyobb 😊
több mint 14 éve
A Maroney témához csak annyit, hogy BB azt nyilatkozta, hogy természetesen az alapszakaszban fog neki szerep jutni. Ha így nyomja, akkor ha másre nem, vizespalack cipelésre jó lesz. 😀
több mint 14 éve
Hát viito remélem, hogy 9/12 nem 9/11-ünk lesz mert akkor akkora CUMIT kapunk, hogy öröm lesz nézni és ez a Bengals O egészen pofás Okocsínó, T.O., Shipley, Gresham, Benson fúú nehéz dolgunk leszMajd 9/12 eldől minden majd, hogy milyenek leszünkThundersNFLremélem, azért ez nem olyan lesz, mint amikor 9/11-én dőlt elviito
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Majd 9/12 eldől minden majd, hogy milyenek leszünkThundersNFLremélem, azért ez nem olyan lesz, mint amikor 9/11-én dőlt el
több mint 14 éve
Majd 9/12 eldől minden majd, hogy milyenek leszünk
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Brace bokáját MRI vizsgálat alá kell vetni. Nem hangzik biztatóan :/Bostonszvsz nem jelent semmit, ahol egy pár ezer forintos MRI ára nem vágja a földhöz az orvosi teamet, ott nyugodtan nyomhatják, hogy lássák pontosan mi a helyzet, nem kell feltétlen azt mondaniuk, hogy várjunk 2 hetet, hogy lemenjen a duzzanat, és kiderüljön mi van.
több mint 14 éve
Brace bokáját MRI vizsgálat alá kell vetni. Nem hangzik biztatóan :/
Do your job
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pontosan, az árulandó játékosokat inkább mutogatni szokták (mi meg pl leginkább BJGE-t mutogatjuk).LoMo-t a kristálytörekenységével jobb pályán kívül hagyni ilyen esetben, hidd el...😊 Másrészt ez utalhat arra hogy már bőven van jelentkező csak még megy a kufárkodás.LoMoval meg nem tom mi van, már a 2. meccsen nem lép egyáltalán pályára, nem lepődnék meg ha árulnánk és azért nem játszik. Biztosan nem véletlen, hisz egészséges.DannaPreseasonben szvsz az árulandó játékosokat ink játszatni szokták h lássa a többi csapat h milyen formában van, van-e értelme megszerezniempty taxi
Egyébként trade-nek én sem látom sok értelmét, contract yearben van, ilyenkor még lehet h ő is megtáltosodik...
Nem hinném h 4.-5. körös picknél jobbat kapunk érte (a delfines Ronnie Brownt is max hasonló áron érdemes beszerezni bárkinek)Gyulus
Amúgy azzal meg még jobban egyetértek, hogy LoMot mi a fenének zavarnánk a pályára, csak megsérülhet. A tegnapi meccsen meccsen a két futónk nyomott összesen 10 carry-t, 2.5-es átlaggal. Mi lett volna, ha bejön LoMo, megtáltosodik, és 2x ilyen jól fut, mint a pályén lévők? akkor a félelmetes 50 yard közelébe juthatott volna. Szvsz akkor már jobb volt, hogy a sokkal jobban nélkülözhető Morris és BJGE bohóckodtak a teljesen impotens run blocking fal mögött.
több mint 14 éve
nDRo
1 593
CSak gondoltam megjegyzem, hogy már magyarul is elérhető a "tartalmas" BB interjú 😊Esküszöm nevettem egy jót ezeken a válaszokon 😀 Öröm az ürömben, vagy mi a szösz.
http://patriots.hu/meccs-utani-szoismetles/
"Laurence Maroney-nak egy labdacipelés sem jutott. Van valami e mögött?
Ja, az hogy sosem volt nálunk a labda."_bb
Ki hány snap-et töltött a pályán az O-ből :
FOXBOROUGH, Mass. – A look at snaps played by Patriots skill-position players in the team’s 36-35 loss to the Rams:
QB Tom Brady – 30 of 39
WR Randy Moss – 29 of 39
WR Brandon Tate – 28 of 39
TE Rob Gronkowski – 24 of 39
WR Sam Aiken – 18 of 39
TE Alge Crumpler – 16 of 39
RB Sammy Morris – 16 of 39
RB Kevin Faulk – 15 of 39
WR Wes Welker – 15 of 39
TE Carson Butler – 10 of 39
RB BenJarvus Green-Ellis – 10 of 39
WR Taylor Price – 10 of 39
QB Brian Hoyer – 9 of 39
TE Rob Myers – 4 of 39
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
CSak gondoltam megjegyzem, hogy már magyarul is elérhető a "tartalmas" BB interjú 😊http://patriots.hu/meccs-utani-szoismetles/
"Laurence Maroney-nak egy labdacipelés sem jutott. Van valami e mögött?
Ja, az hogy sosem volt nálunk a labda."
több mint 14 éve
LoMo-t a kristálytörekenységével jobb pályán kívül hagyni ilyen esetben, hidd el...😊 Másrészt ez utalhat arra hogy már bőven van jelentkező csak még megy a kufárkodás.LoMoval meg nem tom mi van, már a 2. meccsen nem lép egyáltalán pályára, nem lepődnék meg ha árulnánk és azért nem játszik. Biztosan nem véletlen, hisz egészséges.DannaPreseasonben szvsz az árulandó játékosokat ink játszatni szokták h lássa a többi csapat h milyen formában van, van-e értelme megszerezniempty taxi
Egyébként trade-nek én sem látom sok értelmét, contract yearben van, ilyenkor még lehet h ő is megtáltosodik...
Nem hinném h 4.-5. körös picknél jobbat kapunk érte (a delfines Ronnie Brownt is max hasonló áron érdemes beszerezni bárkinek)
több mint 14 éve
Preseasonben szvsz az árulandó játékosokat ink játszatni szokták h lássa a többi csapat h milyen formában van, van-e értelme megszerezni(2:44) 14-Z.Mesko punts 29 yards to SL 40, Center-47-J.Ingram, downed by NE-48-T.Williams.vsz elfáradt, azért lehetett az a 29 yardos. annyit puntolt az első félidőben, amit vsz eddig összesen nem a 2 meccsen. 😀
ne feledjük el Meskó barátunkat sem, aki a meccs utolsó labdabirtoklását így adta oda az ellennek (első punttól eltekintve elég csapnivaló lehetett a számok alapján)
a statokat elnézve egyébként sz*rrádominálták a (kezdő)falainkat, ami azért igencsak szomorú az ellenfél ismeretében....
más: Reiss a tegnapi meccset és a játékidőt elnézve a LoMo/Wheatley/McKenzie hármast emelte ki - mint lehetséges cut-várományosokatGyulus
Ahogy az első két meccset nem kell túlértékelni, úgy ezt a tegnapit sem. Írtam is hajnalban, h vsz jókor jött a pofon, kicsit visszarántott mindenkit a földre és lehet tovább alázattal dolgozni, még mielőtt bárki is elhitte volna h a kerítés is kolbászból van.
Gronk első TD-je fantasztikus volt, a második is az övé, túl magas volt a passz, de 2 védővel megoldotta. És jó volt látni újra egy Brady to Mosst. 😊
LoMoval meg nem tom mi van, már a 2. meccsen nem lép egyáltalán pályára, nem lepődnék meg ha árulnánk és azért nem játszik. Biztosan nem véletlen, hisz egészséges.Danna
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
(2:44) 14-Z.Mesko punts 29 yards to SL 40, Center-47-J.Ingram, downed by NE-48-T.Williams.vsz elfáradt, azért lehetett az a 29 yardos. annyit puntolt az első félidőben, amit vsz eddig összesen nem a 2 meccsen. 😀
ne feledjük el Meskó barátunkat sem, aki a meccs utolsó labdabirtoklását így adta oda az ellennek (első punttól eltekintve elég csapnivaló lehetett a számok alapján)
a statokat elnézve egyébként sz*rrádominálták a (kezdő)falainkat, ami azért igencsak szomorú az ellenfél ismeretében....
más: Reiss a tegnapi meccset és a játékidőt elnézve a LoMo/Wheatley/McKenzie hármast emelte ki - mint lehetséges cut-várományosokatGyulus
Ahogy az első két meccset nem kell túlértékelni, úgy ezt a tegnapit sem. Írtam is hajnalban, h vsz jókor jött a pofon, kicsit visszarántott mindenkit a földre és lehet tovább alázattal dolgozni, még mielőtt bárki is elhitte volna h a kerítés is kolbászból van.
Gronk első TD-je fantasztikus volt, a második is az övé, túl magas volt a passz, de 2 védővel megoldotta. És jó volt látni újra egy Brady to Mosst. 😊
LoMoval meg nem tom mi van, már a 2. meccsen nem lép egyáltalán pályára, nem lepődnék meg ha árulnánk és azért nem játszik. Biztosan nem véletlen, hisz egészséges.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezek szerint egy kicsit félreértettek engem!Én nem temetem a csapatot, sőt még pesszimista sem vagyok! Ez a csapat is képes lesz egy pozitív szezonra, esetleg PO-ra, de nem fogadnék nagy tételben még AFC döntős részvételre sem (így gondoltam, hogy nem várok sokat, pl.SB).
A triplázás idején élmény volt nézni a védelem játékát, alig vártam hogy pályára kerüljenek! A 18-1 szezonnál ugyanez elmondható az offenseről, de még a klasszikus CW időkben is élvezet volt nézni a játékot, mert senki nem tudta ki kapja majd a labdát. Tavaly futás középre, Moss szinte csak a vonal melletti játékokra "hajlandó" (középen fél az ütésektől), pedig ideális slant célpont lenne... Illetve Wes minden mennyiségben.
A védelemnél nincs hatékony PR, a fal esetleg futás ellen jó, de nem olyan mint a klasszikus Sey-Wilfork-Ty hármas idején. Remélem, hogy a védelemben idén legalább az új vezérek kinevelődnek és jövőre valahogy 1-2 emberrel (FA, Draft) megoldódik PR is. Mert utána lehet új legokockákat keresni az offensehez 😉
Elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg "félrevezettem"
több mint 14 éve
és akkor most mindenki 100x leírja, hogy "preseason meccsen mutatott teljesítmény miatt nem kötöm fel magam"Ez egy nagy +1 a részemről is. viitonak
emlékeztek még az ominózus Brady sérüléses évre? Casselnek 1db épkézláb megmozdulása nem volt az egész preseasonban -beleértve a sisakja felvételét-, aztán mégsem lett katasztrófa a szezon, pedig Tom kiesett. Most miről beszélünk? Ne veszítsünk embereket, és legyünk túl az egész preseasonon, utána meglátjuk mire elég a csapat.viito
Egy hete még mindenki oda-vissza volt a Falcons elleni győzelem után. Ezeknek a meccseknek az lenne a lényege többek között, hogy a hiányosságok és hibák kiütközzenek és ki lehessen javítani (ha sikerül...). Egy ilyen meccsből megjósolni az egész szezont elég érdekes kihívás lehet.
A másk csapat minősítgetésével meg csak csínján szerintem. 1általán nem biztos, hogy ez a Rams ugyanaz a Rams, mint a tavalyi.
Do your job
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
és akkor most mindenki 100x leírja, hogy "preseason meccsen mutatott teljesítmény miatt nem kötöm fel magam"emlékeztek még az ominózus Brady sérüléses évre? Casselnek 1db épkézláb megmozdulása nem volt az egész preseasonban -beleértve a sisakja felvételét-, aztán mégsem lett katasztrófa a szezon, pedig Tom kiesett. Most miről beszélünk? Ne veszítsünk embereket, és legyünk túl az egész preseasonon, utána meglátjuk mire elég a csapat.