New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 7 éve
Mr.Breaker 1 948
Az amúgy mennyire Pats-sel már, hogy a playoffra egy elit védelemmé összeállt egység valamint egy szintúgy liga elit futó Offense után még képesek egyesek azon sírni, hogy Brady-nek "csak" egy kiemelkedő célpontja van, aki mellesleg olyan könnyedséggel szállítja a 100 pluszos meccseket mintha én lemennék a helyi közértbe egy kiló kenyérért. Soha nagyobb problémátok ne legyen az életbe én azt kívánom 😀
több mint 7 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Aki szerint Brady halvány volt a döntőn, annak ajánlom a figyelmébe, hogy ezt tulajdonképpen egy elkapóval és egy félig kripli tight enddel tudta megcsinálni. A futók gyakorlatilag semmit se tudtak segíteni elkapásban, Hogan pedig azzal vetette észre magát, hogy még véletlenül se azt a routot futotta, amit kellett volna.

Szóval ha vesszük, hogy ebben a csapatban jövőre már Gronk nem lesz. Márpedig nem lesz. Akkor az a nagyon komoly kihívás, hogy használható elkapó gárdát építsen a stáb az Old Goat (khm.) köré.
Kollega
Erre a megoldast ugy hivjak, hogy draft meg szabadugynokpiac. Mely lesz a WR-class 2019-ben, raadasul ezen a poszton a futohoz hasonloan viszonylag konnyebb hasznalhato jatekost talalni.

Ha megnezed, a tavalyi Eagles WR-sor sem az oriasi meg nagy nevekbol allt, megis hulyet csinalt a Patsbol, de a fel ligabol is. Es akkor az FA-n ne feledkezzunk meg arrol, hogy minden masodik faszi oromtancot jar, hogy ha, a Pats keresi, gyurut nyerhet, stb.

Ugyhogy szerintem azert ezt tulmisztifikalod. De egyebkent a tight end class is eros szerintem az idei drafton, ugyhogy azert ott is lehet csemegezni.
Stez
Sajnos nem annyira misztifikálom túl. A probléma ugyanis nem az, hogy jó elkapókat találjunk, hanem az, hogy olyanokat, akik tudnak Bradyvel dolgozni. Sajnos ez a két kategória nem teljesen fedi egymást. Az elmúlt tizenX évben túl sok nagyszerű elkapót láttam, akikkel nem tudott semmit kezdeni. Időnként meg teljesen leírt emberekből tud SB MVP-t csinálni. És ismét sajnos nincs egy recept arra, hogy ki lesz vele jó és ki nem.
Kollega
Ez mar nem Brady feladata, hanem JMD-e, o neki kell tudnia, hogy kit mennyire tud beilleszteni a rendszerebe, ki mennyire sema fit. De mivel a draft class a WR-eknel es a TE-knel is vastag lesz, meg lesznek is szep szammal elkapok, akiket kivagnak majd, igy azert en kozel sem latom ennyire dramainak a temat, mint te. Mondom ezt ugy, hogy a WR-te sora a Coltsnak a Pats kozelebe sem er. Aze a Patse, ahol mar nincsen Gordon.

De azert ez az egyik legkonnyebben elmenedzselheto poszt, ahol igazabol abszolut nem is kell sztar, ha van 3-4 biztosabb kezdo, kozepes jatekos, illetve megvan az az 1-2 normalis tight end is. Nem bravur kell, csak egy megbizhato jatek mindenkitol, dropok nelkul.
Stez
Én is azt írtam, hogy ez a stáb feladata lesz. Még jó. Azt sem írtam, hogy drámai lenne, de azért nem kis feladat. Annyira nem könnyű, hogy emlékeim szerint a drafton egyetlen elkapót sikerült hoznunk az elmúlt 10 év alatt, aki bevállt. Mondjuk azt meg a 7. körben.

We are all PATRIOTS!
több mint 7 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Ha Gordon 4 meccses eltiltast kap akkor mar keresni sem kell ki lesz a SB MVP.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 50 248 — Whoops, looks like something went wrong.
Aki szerint Brady halvány volt a döntőn, annak ajánlom a figyelmébe, hogy ezt tulajdonképpen egy elkapóval és egy félig kripli tight enddel tudta megcsinálni. A futók gyakorlatilag semmit se tudtak segíteni elkapásban, Hogan pedig azzal vetette észre magát, hogy még véletlenül se azt a routot futotta, amit kellett volna.

Szóval ha vesszük, hogy ebben a csapatban jövőre már Gronk nem lesz. Márpedig nem lesz. Akkor az a nagyon komoly kihívás, hogy használható elkapó gárdát építsen a stáb az Old Goat (khm.) köré.
Kollega
Erre a megoldast ugy hivjak, hogy draft meg szabadugynokpiac. Mely lesz a WR-class 2019-ben, raadasul ezen a poszton a futohoz hasonloan viszonylag konnyebb hasznalhato jatekost talalni.

Ha megnezed, a tavalyi Eagles WR-sor sem az oriasi meg nagy nevekbol allt, megis hulyet csinalt a Patsbol, de a fel ligabol is. Es akkor az FA-n ne feledkezzunk meg arrol, hogy minden masodik faszi oromtancot jar, hogy ha, a Pats keresi, gyurut nyerhet, stb.

Ugyhogy szerintem azert ezt tulmisztifikalod. De egyebkent a tight end class is eros szerintem az idei drafton, ugyhogy azert ott is lehet csemegezni.
Stez
Sajnos nem annyira misztifikálom túl. A probléma ugyanis nem az, hogy jó elkapókat találjunk, hanem az, hogy olyanokat, akik tudnak Bradyvel dolgozni. Sajnos ez a két kategória nem teljesen fedi egymást. Az elmúlt tizenX évben túl sok nagyszerű elkapót láttam, akikkel nem tudott semmit kezdeni. Időnként meg teljesen leírt emberekből tud SB MVP-t csinálni. És ismét sajnos nincs egy recept arra, hogy ki lesz vele jó és ki nem.
Kollega
Ez mar nem Brady feladata, hanem JMD-e, o neki kell tudnia, hogy kit mennyire tud beilleszteni a rendszerebe, ki mennyire sema fit. De mivel a draft class a WR-eknel es a TE-knel is vastag lesz, meg lesznek is szep szammal elkapok, akiket kivagnak majd, igy azert en kozel sem latom ennyire dramainak a temat, mint te. Mondom ezt ugy, hogy a WR-te sora a Coltsnak a Pats kozelebe sem er. Aze a Patse, ahol mar nincsen Gordon.

De azert ez az egyik legkonnyebben elmenedzselheto poszt, ahol igazabol abszolut nem is kell sztar, ha van 3-4 biztosabb kezdo, kozepes jatekos, illetve megvan az az 1-2 normalis tight end is. Nem bravur kell, csak egy megbizhato jatek mindenkitol, dropok nelkul.

több mint 7 éve

Kollega

Stez

We are all PATRIOTS!
több mint 7 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 371 — Eagles fan
Remélem mótvá! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 245 — situational football
Hülyék 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
kolok1972 New England Patriots 3 153 — Pats fan
Gratulálok a csapatnak,fantasztikus volt! Ezt a PO Def teljesítményt nem láttam jönni. Unsung (?) heroként megemlíteném Michelt,aki közel 100 yardot futott a SB-on ez ellen a Rams Def. ellen 5.2-és átlaggal ,nem gondoltam hogy a szezon után azt fogom mondani hogy megérte az első kör egy RB-ért.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 7 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 490 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Pedig az ESPN sem nagy barátunk. De ők is így gondolják.

www.espn.com/nfl/story/_/id/25916069/super-bowl-liii-appreciate-new-england-patriots-dynasty-greatest-sports-2018-nfl-playoffs
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 29 917 — nabege2@yahoo.com
MVP témához.
Elismerem, hogy a védelem nagyon sokat tett a győzelemért az egész meccsen, de mivel a védelem az olyan megfoghatatlan, ezért nem kapták ők az MVP díjat. HT és Gilmore is hibázott néha-néha (jó tudom lehetetlen hiba nélkül lehozni). Ráadásul kevés szó esik a Rams védelméről. Mert bizony ők is nagyon jól játszottak! Azt, hogy a mi támadásaink így döcögtek nekik is köszönhető! De volt egy ember aki az egész meccsen biztos pont volt és nem egyszer kihúzta a csapatot a kakiból, ráadásul 10 elkapást csinált egy SB-n. Ez volt Julian Edelman. Egy ilyen meccsen ahol mindkét védelem profin tolja és van egy támadó aki mégis ficánkol, hát ezért kapta ő!
több mint 7 éve
Kókusz8 New England Patriots 89
Történelmet láttunk, megint. BB zseniális volt, a védelem parádés, JE egy csoda, Gronk is hihetetlen.
Gordon nagyon kellet a byweekhez, nagyon szurkolok neki. 18 év dinasztia...
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 655 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Kollega
Szóval akkor a "vén kecske" megint megnyalta a sót 😊
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki 😀

több mint 7 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 490 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
 www.nfl.com/news/story/0ap3000001016176/article/nfl-community-reacts-to-patriots-super-bowl-liii-victory?campaign=fb-nf-sf207176057-sf207176057&sf207176057=1

A reakciók. Kurt Warner nagyon szimpatikus tweetet írt. Bizonyára ő is rosszul tudja, ki a GOAT. 😀
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 50 248 — Whoops, looks like something went wrong.

Kollega

több mint 7 éve

We are all PATRIOTS!
több mint 7 éve
Mr.Breaker 1 948
A túlsó topicban már McVay-t temetik...
vpi
Szerintem nem temeti senki. A következő év lesz nála vízválasztó, hogy meg tud e újulni, mert úgy látszik a Bears D még az alapszakaszban megtalálta ennek a csoda offense-nek a gyengéjét és azóta képtelen megújulni, de most lesz 1 offseason rendezni a soraikat.

Josh Gordon is gyűrűt kap. Nem érdemli meg, de talán segít neki visszatérni a helyes útra.
Amadeus
Azért mégis csak 11 meccsen a 2. legtöbb elkapott yardot hozta össze a csapatban, de valóban sok köze ehhez a Playoff run-hoz nem volt. 😀

Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 117
Josh Gordon is gyűrűt kap. Nem érdemli meg, de talán segít neki visszatérni a helyes útra.
több mint 7 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Aludva egyet a meccsre, mèg most sem sikerült felfogni. Na nem azt, hogy nyertünk, hanem azt ahogyan. Èn nem hittem volna, hogy gyenge offense jàtèkkal be lehet húzni, de sikerült 😄 A vèdelemre nem talàlok szavakat. Lehet itt azzal jönni, hogy McVay ès Goff gyenge volt, de ez annak volt köszönhető, hogy a vèdelem brutàlis volt. Gilmore nàlam az MVP, a faszi àtjàtszhatatlan. De a lesajnàlt LB pàros is mekkoràt jàtszott. Ami az offenset illeti, nèha èrthetetlen volt. Brady gyenge volt mondjuk ki nyugodtan. De amikor kellett csak oda dobta gronknak. JMD is pont a rosszabbik arcàt vette elő, de a vèdelem kihúzta a szarból. BB pedig a ZSENI így csupa nagy betűvel. Olyan szinten outcoachingolta McVayt amit règ làttam tőle.

Ami a jövőt illeti.
Flowerst bezàrni egy szobàba ès csak szerződèssel kiengedni. Imàdom a jàtèkàt. Remèlem a McCourthy tesók maradnak mert velük ez a secondary gyilkos. Igazàból a vèdelembe nem tudok erősítèst mondani, bàr egy pass rusher DE elfèrne.
Offense oldalon viszont lesz munka bőven. Gronknak szerintem ennyi volt. A csúcson egy csúcs jàtèkkal búcsúzhat. A helyère mindenkèppen kell vki. Illetve hàt az elkapó poszt. Aranyos dolog a Hogan,Dorsett,Patterson trió, de ha lehet ne velük akarjunk nyerni. Most làtszott igazàn mennyit tudna segíteni egy fizikàlis nagy darab WR (Hello Gordon 😊 ) Mert most úgy nèzz ki, hogy van Minitron és ennyi.
Mindent össze vetve hihetetlenül boldog vagyok. Csak az rondít bele, hogy nincs foci szeptemberig ☹ De azt gondolom, egy jó offseasonnal jövőre ugyan itt talàlkozhatunk. Addig is jó örömködèst mindenkinek, a haterek meg kapjàk be.
több mint 7 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 789 — Patriot
Rájátszás csapatok ellen toltunk egy 7-0-át. Not bad. 😉

Jövőre meg van Tom motivációja - tud-e jól játszva még nyerni vagy csak BB eldobható bábja? 😊

Indul az off season. Hosszu lesz 😕

A túlsó topicban már McVay-t temetik...

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 7 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
Én még mindig nem fogtam fel igazán 😊

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 7 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 695 — playoffs???
Grat a csapatnak és az életműdíjas Edelman-nek!

több mint 7 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 609 — Bears & Illinois fan
A sport és a teljesítmény iránti tisztelet azt kívánja, hogy gratuláljak! Egy gyűrűt sem adnak ingyen, hát még 6-ot! Egy dinasztia épült fel a szemünk láttára.

A szemétkedést meg a trollkodást (mert azért akad abból is) későbbre halasztom......😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 894 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Enyi sok divat drukkert majd megnézem ha nem lesz brady , és visza esik a pats hányan fogtok maradni a csapat mellett.
Norbi180
Brady? Mi köze a Pats sikereihez Brady-nek? 😊 Csak nézd meg pl a tavalyi és az idei SB eredményét és Brady teljesítményét. Itt a vén sith BB a kulcs, Ha ő visszavonul, akkor jönnek rossz idők a divatfanokra 😀
Ja, amúgy gratula az igazi fanoknak 😉
több mint 7 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 954 — Salus populi suprema lex esto
Gratulálok a Pats-nek én is! Hatalmas teljesítmény, főhajtás! 😊
több mint 7 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Óriási gratula, Srácok!
Azért az az edzői munka az....az eléggé egyben volt.
Személy szerint nagyon örültem, ennek most tényleg.

üdv.
Helm