New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 7 éve
azért akárhogy is nézzük 2 tackle kiment már előttünk, innen már Connor Williams maradt a korai körökre várt játékosok közül talán.Scar mester meg Wynn-ből csinál majd elit LT-t 😀
több mint 7 éve
Az nfl.com-ot azért ne vegyük alapul 😀NFL.com A Draft & Combine Profile 2. körre várta..Jah..Wynnről jókat írnak, igaz 2. körre várták. Dinamikus, atletikus, sokoldalú, kifejezetten robbanékonyak a lábai, jó a kézmunkája..Mindkét oldalon tud játszani. Nagyon jól edzhető.Hátrány a magassága. Scar kineveli. Hiányposztra jött, így legalább megvan Solder utódja..Így nézzük.😉Már hol? Én csomó helyen 1. körben láttam 😊 Hát igen, Scarnak ha ő kellett, akkor áldásom rá, LT végül is elég fontos poszt
kyobalu
Wyatt
kyobalu

több mint 7 éve
NFL.com A Draft & Combine Profile 2. körre várta..Jah..Wynnről jókat írnak, igaz 2. körre várták. Dinamikus, atletikus, sokoldalú, kifejezetten robbanékonyak a lábai, jó a kézmunkája..Mindkét oldalon tud játszani. Nagyon jól edzhető.Hátrány a magassága. Scar kineveli. Hiányposztra jött, így legalább megvan Solder utódja..Így nézzük.😉Már hol? Én csomó helyen 1. körben láttam 😊 Hát igen, Scarnak ha ő kellett, akkor áldásom rá, LT végül is elég fontos poszt
kyobalu
Wyatt
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Jah..Wynnről jókat írnak, igaz 2. körre várták. Dinamikus, atletikus, sokoldalú, kifejezetten robbanékonyak a lábai, jó a kézmunkája..Mindkét oldalon tud játszani. Nagyon jól edzhető.Hátrány a magassága. Scar kineveli. Hiányposztra jött, így legalább megvan Solder utódja..Így nézzük.😉Már hol? Én csomó helyen 1. körben láttam 😊 Hát igen, Scarnak ha ő kellett, akkor áldásom rá, LT végül is elég fontos poszt
kyobalu

több mint 7 éve
Jah..Wynnről jókat írnak, igaz 2. körre várták. Dinamikus, atletikus, sokoldalú, kifejezetten robbanékonyak a lábai, jó a kézmunkája..Mindkét oldalon tud játszani. Nagyon jól edzhető.Hátrány a magassága. Scar kineveli. Hiányposztra jött, így legalább megvan Solder utódja..Így nézzük.😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Posztra húztunk de, azért inkább a labda másik oldalára húztam volna, mondjuk egy Landryt 😊PLS
Hiszek abban hogy nem tradelünk lefele most 😀
manuszka86
Taven Bryan
Josh Jackson
vagy
Harold Landry

több mint 7 éve
Posztra húztunk de, azért inkább a labda másik oldalára húztam volna, mondjuk egy Landryt 😊Hiszek abban hogy nem tradelünk lefele most 😀
több mint 7 éve
Hát tudtam volna jobbat, de akkor megvan az LT-nk. Sokkal rosszabbat is tudtam volnaWynnt kedvelem, ha valaki akkor Scar tud belőle LT-t faragni. Nem olyan rossz pick ez. Harold Landryért peedig jöjjünk fel 😀
Wyatt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Szerintem meg ha bent lesz 31nél Lamar akkor elhozza az öreg..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
value pick, de nem likeolom, 31-re nem lett volna bent ez tutikövre mehet a letrade, good night 😕

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Hát tudtam volna jobbat, de akkor megvan az LT-nk. Sokkal rosszabbat is tudtam volna

több mint 7 éve
kurvaéletbe, de komolyan

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Derwin James-ért MOST kell feltradelni...

több mint 7 éve
azért szerencsére ezekre nagyon minimális esély vanIgen, nagyjából én is így vélem, csak gondoltam már most előre jelzem, hogy miért fogok anyázni, ha mégis lesz valamelyik 😀
Ha Jacksonért felmennénk, akkor az tényleg azért lenne, mert komolyan hiszünk benne, ami önmagában engem baromi izgatottá tenne, de szerintem ez a házasságot csak média találta ki (BB-ről meg simán elhiszem, ezt meglovagolva smokescreenként kiadta az insidereknek, hogy "komolyan figyeljük")
amennyire nálunk meg vannak becsülve az RB-k, már azt is kizártnak tartom hogy első két körben futót húzzunk, nemhogy feltradeljünk
Shelton-ra már ellőttünk egy harmadik kört, Vea-ra nem fogunk egy hasonlót vagy magasabb picket adni
Brown meg Key kb az a kategória aki akkor se kéne ha fizetnének, inkább pazarolnék el egy hatodik körös picket campbody-ra mintsem őket húzzam, ilyen játékosokat mi biztos nem fogunk hozni, nulla a munkamoráljuk
szóval szerintem megnyugodhatsz 😀
ZERO_L

több mint 7 éve
azért szerencsére ezekre nagyon minimális esély vanHa Jacksonért felmennénk, akkor az tényleg azért lenne, mert komolyan hiszünk benne, ami önmagában engem baromi izgatottá tenne, de szerintem ez a házasságot csak média találta ki (BB-ről meg simán elhiszem, ezt meglovagolva smokescreenként kiadta az insidereknek, hogy "komolyan figyeljük")
amennyire nálunk meg vannak becsülve az RB-k, már azt is kizártnak tartom hogy első két körben futót húzzunk, nemhogy feltradeljünk
Shelton-ra már ellőttünk egy harmadik kört, Vea-ra nem fogunk egy hasonlót vagy magasabb picket adni
Brown meg Key kb az a kategória aki akkor se kéne ha fizetnének, inkább pazarolnék el egy hatodik körös picket campbody-ra mintsem őket húzzam, ilyen játékosokat mi biztos nem fogunk hozni, nulla a munkamoráljuk
szóval szerintem megnyugodhatsz 😀

több mint 7 éve
Amúgy, ha már azokat leírtam, akiket szeretnék, legyen olyan, akiket nem.Lamar Jackson, pláne ha tényleg akarunk érte feltrade-elni két fasza pickkel. Akkor nagyon csúnyán fogok nézni.
Feltrade valamelyik futóért, akit nézegettünk (Guice, Ronald Jones)
Feltrade Vita Veáért
Orlando Brown az első körben
És a jó ég mentsen meg minket attól, hogy Arden Keyt húzzuk a 3-4. kör előtt
Jó, meg persze bármi, legalább 1 körös reach (értem ez alatt az általam gondolthoz képest legalább 1 körrel korábban húzott) az első körben.

több mint 7 éve
Milyen reggel? Még éjjel meglesz, nyugi 😀Reggelre már bőszen megy a belemagyarázás, hogy nem baj, jó lesz ez majd nekünk 😀

több mint 7 éve
A szokásos draft előtti bizakodás. Reggel meg majd a fejfogás, arcpálma és istenkedés... 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 7 éve
ZERO_LÉn már mockoltam egy első kört (ha valakit érdekel az NFL Draft topicban megtalálja) amiből leszűrhető, hogy gondolkozok, de kifejtem picit hosszabban.
QB kérdés:
Ha Rosen nagyot csúszna (nem fog) akkor megbarátkoznék egy feltraddel érte, de nem nagyon látom azt a scenariot, ahol reálisan hozzánk kerül. Nem szívesen áldoznám fel mindkét első kört érte. Value chart alapján a 2 első körrel a TOP10 végébe tudnánk felmenni, de szerintem ekkorát feltradelni nem fogunk egy irányítóért. Korábban azt gondoltam, hogy simán benne van, hogy nem jön irányító, most annyiban módosult, hogy várok egyet a 2-3. körben. Lolita jöhet, igazából Rudolphot is szívesen nézném.
OT kérdés
10/9 mock hozzánk beírja valahova Kolton Millert, ami nekem nagyon nem tetszik. Miller inkább RT lesz én pedig nem szívesen látnám Cannont LT-ként. Ha McGlinchey egy kicsit is csúszik, akkor meg kell próbálni felmenni érte, főleg mert előttünk elég sok az OT needes csapat.
DE kérdés
Clayborne érkeztével történt előrelépés, de ez a poszt még mindig megoldásra vár. Nekem az álompick Harold Landry lenne, de Hubbard is teljesen jó. Viszont az OT mellett a DE posztot mondanám, mint első körös need.
LB kérdés
Magas picket egyáltalán nem áldoznék rá, még akkor sem feltétlen, ha LVE lecsúszna hozzánk. Legtöbb esetben 2 LB-vel állunk fel és Hightower és Van Noy korrekt kezdő. Mögöttük ott van Rivers illetve késői körökben vagy UDFA-ként kukázhatunk még LB posztra embereket, akik ST-ben is jók.
CB kérdés
Szerintem nem indokolt, hogy korai picket áldozzunk rá. Gilmore, JMC, Rowe, JJ nekem megteszi, főleg, ha a pass rush fejlődni tud. Középső körben persze jöhet ide valaki, de első-második körös talent nem szükséges.
Safety kérdés
Free safety poszt szerintem meg van oldva DMC és Harmon mellé/mögé nem kell senki. Chung nemrég kapott hosszabbítást, de Ronnie Harrison nekem kifejezetten tetszene a második körben.
WR+RB kérdés
RB szerintem nem kell, WR jöhet főleg középső körökben, de annyira az sem need egyelőre.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"