New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 8 éve
Én nem bírom. Mindjárt elájulok.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 8 éve
Ha vki azt meri mondani hogy Amendola nem érdemel pénzt az egy F.SZ
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
Dolanak szobrot kell emelni Bostonban!
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
AMENDOLA SZERETLEEEEEEEEKki KELL védekezni!!!!
Wyatt
több mint 8 éve
Ezaz D!!!!!
több mint 8 éve
Gyerünk basszaszájbamindenki. VédeleeeeeeeeeemKurvaéletbemár, meg kell csinálni!!!
Wyatt
több mint 8 éve
fodi91
196
Ez van. Ma még ez se jön össze.
több mint 8 éve
Fasza 3 falember előre néz és ahelyett, hogy hátranéznének😕game over szerintem😕
több mint 8 éve
Jaj ne már. Ricsi is jön ezzel a fasza game plannel. Lófaszt nem kellett itt variálni, mindenki tudta, hogy ez lesz, ez nem Coughlin, ez simán balfaszkodás a falaknálOlyan NYG-es SB-s érzésem van😕Coughlin.
Az ő védelmük jobban öli a mi támadójátékunkat, mint mi az övéiket😕
Az előbbi drive-ért rohadt dühös vagyok, megkapjuk félpályán a labdát és simán lezavartatjuk magunkat. Ez a rohadt nohuddle nem mindig jön be. Kár volt így elrohanni ezt a kedvező pozíciót. Most minimum kapunk egy FG-t és 2 támadásnyira lépnek el😕
NB2
Burkus

több mint 8 éve
Olyan NYG-es SB-s érzésem van😕Coughlin.
Az ő védelmük jobban öli a mi támadójátékunkat, mint mi az övéiket😕
Az előbbi drive-ért rohadt dühös vagyok, megkapjuk félpályán a labdát és simán lezavartatjuk magunkat. Ez a rohadt nohuddle nem mindig jön be. Kár volt így elrohanni ezt a kedvező pozíciót. Most minimum kapunk egy FG-t és 2 támadásnyira lépnek el😕
NB2
több mint 8 éve
Felpalyarol egy 1st downt nem tudtunk megcsinalniNeki kellett volna menni...
kolok1972

több mint 8 éve
Olyan NYG-es SB-s érzésem van😕Az ő védelmük jobban öli a mi támadójátékunkat, mint mi az övéiket😕
több mint 8 éve
Felpalyarol egy 1st downt nem tudtunk megcsinalni
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
egyelőre a LOS-on a csatát mindkét oldalon elbukjuk..és az nem jó 😕most félidőben a D-t helyre kell rázni...