New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
Basszus. Imádom Gronk játékát és megőrülnék, ha más mezben kellene látnom. De a csapatnak nem sok haszna van belőle, ha ezért a pénzért, csak 5-6 meccset tud játszani évente. Másrészről az életminőségét is komolyan kockáztatja. Remélem a saját érdekében tudni fogja, hogy mikor kell abbahagynia és akkor is, mint mindig, Patriots mez lesz rajta!
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Emlékszel mikor IR-re került? Egypáran "laikusok" is pedzegettük, hogy ezt a csapat meddig tolerálja? Senki nem vitatja, hogy toronymagasan a legjobb a posztján, korszakos zseni. De kitörölhetjük vele ha a lényegi résznél nem áll a csapat rendelkezésére.* Idén félig helyettesítette Bennett illetve a többi elkapó felnőtt a feladathoz.És ez????Akkor lecopom magam
Érdekes lenne.
According to Bleacher Report and ESPN the Pats are considering trading away superstar tight end Rob Gronkowski.
Demecs
ThundersNFL
*Azon mehet a diskurzus, hogy mennyire erőltette túl a csapat, de idén annyira szerintem pont nem😊
több mint 9 éve
És ez????Akkor lecopom magam
Érdekes lenne.
According to Bleacher Report and ESPN the Pats are considering trading away superstar tight end Rob Gronkowski.
Demecs
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Véget ért már az idény? Attól a cím nem veszik el 😀De amúgy is végeztem én már ott 😊

több mint 9 éve
Passzblokkban nagyon dicsérik, ami nálunk nem elhanyagolható, kezei is elég jók, lehet használni teljesen passzjátékban is.Most nézem Wyatt, bitorlod a címem 😊😊
Nagy darab, de inkább a végsebessége jó, és ha lendületet tud venni, sok TD-t szerez közeli helyzetekből. Honnan is ismerősek ezek 😀
De amúgy nálam van GM-ben, úgyhogy jöjjön 😀
Wyatt
több mint 9 éve
Passzblokkban nagyon dicsérik, ami nálunk nem elhanyagolható, kezei is elég jók, lehet használni teljesen passzjátékban is. Nagy darab, de inkább a végsebessége jó, és ha lendületet tud venni, sok TD-t szerez közeli helyzetekből. Honnan is ismerősek ezek 😀
De amúgy nálam van GM-ben, úgyhogy jöjjön 😀

több mint 9 éve
Ha a Raiders elengedi, milyen lenne Murray Blount szerepére? Nekem tetszene a dolog.
több mint 9 éve
Vitaindítónak:Houston, BoB draftolni is szerette volna... 2018 ban kilehet simán rakni Brokit mikor új szerződést kell adni Jimmynek.
Ki mit gondol Jimmy jövőéről?
Hova mehet? Mit adnak érte? Lesz-e verseny érte? Ilyesmi
zinedine5
Mercilust megpróbálnám belevonni a bizniszbe
több mint 9 éve
Mert nem játszott jól 😀Az a sztori megvolt, hogy Bill fia, Stephen aki ügye már a saftey-k edzője az egyetemen egy Rutgers-Penn State lacrosse meccsen fogta Chris Hogan-t...Ezt értem. Csak akkor miért nem draftoltuk? Mert amúgy is tipikus Patriots karakter, okos, tanítható, munkamániás. Az Öreg imádja az ilyeneket.
kicsi a világ 😀
ZERO_L
Kollega

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Az a sztori megvolt, hogy Bill fia, Stephen aki ügye már a saftey-k edzője az egyetemen egy Rutgers-Penn State lacrosse meccsen fogta Chris Hogan-t...Ezt értem. Csak akkor miért nem draftoltuk? Mert amúgy is tipikus Patriots karakter, okos, tanítható, munkamániás. Az Öreg imádja az ilyeneket.
kicsi a világ 😀
ZERO_L
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
És ez????Ezt hol láttad? Mert én még hasonló hírt se találtam és a Bleacher Report Team Stream se küldött értesítést.
Érdekes lenne.
Demecs
több mint 9 éve
És ez????Érdekes lenne.
több mint 9 éve
Az a sztori megvolt, hogy Bill fia, Stephen aki ügye már a saftey-k edzője az egyetemen egy Rutgers-Penn State lacrosse meccsen fogta Chris Hogan-t... kicsi a világ 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ha mondjuk Jimmy beválik egy Tannenhill/Dalton/Smith szintjén a mennyit ér?Kb. 6 év 115 milliót.
zinedine5
több mint 9 éve
Akkor nem ment at 😊Azert irtam, hogy ebben a ket topicban valaszolok, mert mindkettoben volt mar oldalakon keresztul errol tema 😊

több mint 9 éve
azért jövőévi draft cetli is szóba jöhet (bár én ennek kevésbé örülnék), már pedig ha a mostani top 5-ben húzók(Bears,49ers,Browns) a draft+FA piacról rendbe szednék a csapatukat, akkor egy NFL ready QB-val elvárható lenne, hogy a beáldozandó pick ne legyen top15-ös, tehát a csapat legalább egy 8-8at elérjen a köv szezonban (jó a Brownsnál ez kicsit meredek, de van két top12es pickjük + 2 második körös meg majdnem 100M elköltendő pénz...)meg amikor a játékot behívni, snapet átvenni képtelen Goff-ért valaki két első, két második és két harmadik kört ad, azután ne hüledezzünk már ha Jimmyért minimum egy első kört kérünk...
ha lesz olyan GM/HC, aki lát benne elég fantáziát kérdés nélkül megadják a kért árat

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
A Bearst én nem ismerem eléggé. Azt gondolom, hogy elsősorban a Brownsnak sokkal több needje van, mint amit JG meg tud oldani. Nem fogja kirángatni a gödörből. De egy olyan csapatban, amelyik alapvetően kész, csak egy megbízható QB hiányzik belőle, tud segíteni. Ezek pedig szerintem inkább Texans és a Broncos. Ellenértékben is reálisabb, ha az első körért a QB mellé adunk egy 3-4 kört. Esetleg még/vagy egy játékost, aki kevés szerepet kapott.Top5-öt sehol nem fognak adni érte. De nem is kell nekik, mindenhol lehet egy letrade, még Clevelandben is az 1/12-ről.
Ezt érzem reálisnak. Szerintem a top 5 pick nagyon erős lenne JG-ért.
Persze Clevelandben ennél nagyobb marhaságot is követtek már el, úgyhogy lehet, hogy nektek lesz igazatok. Csak ebben az esetben szegény talján gyereket kb. 3 meccsen taccsra fogják vágni.
Kollega
Pont arról megy egyébként a vita a Browns topikban, hogy egy fr. QB mennyiben változtatja meg az egész csapatot.
Ha mondjuk Jimmy beválik egy Tannenhill/Dalton/Smith szintjén a mennyit ér? Azok után, ahány QB-t draftoltak első körben?
A Texans sztem max pletyka, a Broncos meg tavaly vitt egy első-köröst. Ők sztem nem viszik el. Én továbbra is a fenti 2 csapatot és a Friscot látom lehetőségnek.
több mint 9 éve
BB mester tuti meghallgatja az ajánlatokat, és azért szerintem lesz jó pár csapat aki jobbnak ítéli meg Jimmy G-t mint a mostani rookie QB classt. Browns jó pozícióban van a tradehez, de szerintem mivel a csapat tele van lyukakkal, oda először nem QB kell, nekem amelyik két csapat úgy eszembe jutna az a 49ers és még a Jags. Bortles helyett ha Jimmy G irányítana az jelentős színvonal növekedés lenne 😊Viszont kellene nekik a letrade az első körből mert csak a második kör eleje az nem lenne elég BB mesternek, mondjuk én a helyében nem tradelném el 😊
Szerkesztette: manuszka86
több mint 9 éve
Videó, plusz cikkekKöszi, nagyon szeretem az ilyeneket 😊
ZERO_L
Ki mit gondol Jimmy jövőéről?Az MMQB-n Peter King az egyik videóban az 1. körös cetli JG-ért kérdésre azt fejtegette, hogy megéri és valószínű lesz kérő, de nem biztos, hogy a Pats idén elcseréli, mert tudják, hogy vele tudnak meccseket nyerni.
zinedine5
mmqb.si.com/mmqb/2017/02/08/atlanta-falcons-super-bowl-51-bounce-back-nfl-mailbag
több mint 9 éve
A Bearst én nem ismerem eléggé. Azt gondolom, hogy elsősorban a Brownsnak sokkal több needje van, mint amit JG meg tud oldani. Nem fogja kirángatni a gödörből. De egy olyan csapatban, amelyik alapvetően kész, csak egy megbízható QB hiányzik belőle, tud segíteni. Ezek pedig szerintem inkább Texans és a Broncos. Ellenértékben is reálisabb, ha az első körért a QB mellé adunk egy 3-4 kört. Esetleg még/vagy egy játékost, aki kevés szerepet kapott.Ezt érzem reálisnak. Szerintem a top 5 pick nagyon erős lenne JG-ért.
Persze Clevelandben ennél nagyobb marhaságot is követtek már el, úgyhogy lehet, hogy nektek lesz igazatok. Csak ebben az esetben szegény talján gyereket kb. 3 meccsen taccsra fogják vágni.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Hol?Szerintem ennek a két csapatnak nem igazán megoldás JG. Na jó, a Bearsnek azért lehet. A második kör eleje épp jó lehet, ha kukázhatunk mellé még valakit.Vitaindítónak:En szivesen valaszolok ra, mondjuk a Browns vagy a Bears topicjaban 😊
zinedine5
Wyatt
De szerintem lesz érdeklődés, csak nem északon, hanem délen.
Kollega
És miért nem megoldás?(Nem állítom, hogy az, csak érdeklődöm.)
Bears topikban már egyszer megégtem ezzel. Tomcsik nagyon ellene van.Vitaindítónak:En szivesen valaszolok ra, mondjuk a Browns vagy a Bears topicjaban 😊
zinedine5
Wyatt
Nekem mondjuk teljesen érthetetlen ez a nagy Garoppolo ellentét. Az meg, hogy Barkleyt egy lapon említik vele szerintem nonszensze, de ennyire azért ott nem mennék bele.
Szerintem egyébként egy sima 2. körért nem adjuk oda. A Browns 1/12-je vagy a Bears/Frisco valamilyen letrade után lehet célpont. Vagy mondjuk 2 2. körös. ('17,'18)
több mint 9 éve
Szerintem ennek a két csapatnak nem igazán megoldás JG. Na jó, a Bearsnek azért lehet. A második kör eleje épp jó lehet, ha kukázhatunk mellé még valakit.Vitaindítónak:En szivesen valaszolok ra, mondjuk a Browns vagy a Bears topicjaban 😊
zinedine5
Wyatt
De szerintem lesz érdeklődés, csak nem északon, hanem délen.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
A helyükben bepróbálkoznék a 2/1-el, vagy 2/1 + hátsóbb körrel. Ha lesz jobb kérő, akkor viszont odaadnám a 12.-et is Jimmyért, én még mindig azon vagyok, hogy jobb választás, mint egy rookie, persze sokkal kevésbé ismerem a prospecteket, mint az ő scoutjaik (bár náluk néha kicsit kételkedem ebben)Vitaindítónak:Szerintem lesz kérő, a kérdés ki mit szeretne adni, én Browns helyében mivel van két első köröse, az egyiket beajánlanám érte, az utolsó évek "csodás" első körösei után rosszabb nagyon nem lehet, a másik ellen példa Oswi...
zinedine5
Studi
több mint 9 éve
Vitaindítónak:Szerintem lesz kérő, a kérdés ki mit szeretne adni, én Browns helyében mivel van két első köröse, az egyiket beajánlanám érte, az utolsó évek "csodás" első körösei után rosszabb nagyon nem lehet, a másik ellen példa Oswi...
zinedine5