New Orleans Saints
45 feliratkozó
23 órája
mate93
328
carr egy igazi korhaz passzal lefejeztette olavet.erdemes ranezni Michael Thomas twitterfiokjara, szokasahoz huen finom szavakkal magasztalja carrt😂
1 napja
hát az első (vagy az utolsó) helye nem forogna veszélybenAkkor esélyesek leszünk az 1/1-re.Ha ma kikapunk, a következő meccsen DA lesz még az edző?🤞🏾🤞🏿🤞🏼🤞🏻🤞🏽
atapapa
Gyurma Pappa
kijo
Lowest win % for a head coach over the last 30 years:
Dennis Allen .333
Romeo Crennel .337
Jim Schwartz .363
Dom Capers .375
Doug Marrone .388
1 napja
kijo
373
Akkor esélyesek leszünk az 1/1-re.Ha ma kikapunk, a következő meccsen DA lesz még az edző?🤞🏾🤞🏿🤞🏼🤞🏻🤞🏽
atapapa
Gyurma Pappa
1 napja
Ha ma kikapunk, a következő meccsen DA lesz még az edző?🤞🏾🤞🏿🤞🏼🤞🏻🤞🏽
atapapa
1 napja
mate93
328
kendre millert is be lehet irni egy ujabb elpazarolt 3. koros draftpicknek. keptelen 2 egymast koveto meccsen egeszseges maradni, ment ujra IR-re, szerintem ki is rakjuk ev vegen, mert ez kabareszerintem a saints keretenek folyamatos romlasa sok tenyezo miatt alakult igy, de a legfontosabb az, hogy kegyetlenul gyengen draftolunk mar hosszu evek ota. nem artana egy nagytakaritas minden szinten ebben az offseasonben. nem fogok most tetelesen vegigmenni az elmult par ev daftjain, de elkepesztoen sok picket pazaroltunk el es nagyon keves jatekos valt be sajnos
2 napja
Fattyu
1 907
Úgy néz ki korház meccs lesz a Carolina ellen. Ismét hosszú a sérült lista. Pl., a CB sorból hiányzik Lattimore és Kool.
6 napja
Nyugi, most mi jövünk, mindeni újra HoF playának fog tűnni 😊Inkabb kikapunk es ramegyunk az 1/1-re, mar az is realitas 😀
gabokocka
6 napja
Nyugi, most mi jövünk, mindeni újra HoF playának fog tűnni 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 napja
MC12
6 298
Fair, oké. De nem ez volt az első meccs, ahol az jött ki - hogy nincs b terv. Ha az A besül, akkor annyi. Mint mondjuk az Eagles ellen. Értem, hogy egy újonc qb-ra nem lehet b tervet is felhúzni ( but, why not?) de akkor meg az a kérdés merül fel, hogy biztosan Haenert kellett megtartani csere qb-nak? Halkan mondom, az előző 6 meccsből legalább kettő Winstonnal, vagy bármelyik olyan veteránnal aki mögött van 30-40 meccs, sima W.A Game Plan az volt, hogy ha megy a futás, akkor utána maradnak a szokásos play actionből megdobott közepes Olave passzok. Két dolgon ment el: 1) nem ment a futás (Patrick valahol az első negyed közepén elengedte ezt a meccset) 2) amikor ment a futás, akkor meg visszafújattuk valami ostoba OL sárgával (40 yardot biztos kaptunk az OL-n). Miller 3 1st-je ment vissza, és a 1st vs. 3&14 között óriási különbségek vannak.6 L...Mi volt a gameplan? Mert a futás 4 playig ment, utána kuka. Volt egy nagy Kamara futás - az is elrontott szerelésből - aztán ennyi. Szóval ha nem az volt a terv, hogy szétfutjuk őket, ami valljuk be, már már vakmerőnek is tűnhet, ilyen fal mellett, akkor mi? Mert rövid passzokkal nem operáltunk, nem is volt erőltetve, a hosszú végképp nem, qb futás hírből sem. Ugye, szokták mondani, hogy újonc qb legjobb barátja a TE, ott van közel, jó nagy, 5yardra mindig jó. Hát, az első 3 negyedben - amikor még számíthatott volna - ezt se láttuk, mint taktikai elem.
Utoljára 2005-ben történt ilyen. Elképesztően sok nagy playt szopunk be. Miller 3 füst downját fújták vissza. A game plan nem volt borzalmas, de az állandó 3&16-okkal egyszerűen nem tudott mit kezdeni egy újonc irányító.
Hihetetlen hülye egyéni hibák, szenvedő védelem, sehova nem tartó O. Itt konkrétan csodának kellene történnie, de kizárt, hogy Allen képes megfordítani ezt.
Ideges sem vagyok, nincs igazán érzelmi reakcióm. Az első két hét után idén csak a Chiefs elleni meccs volt, ami "legális" vereség. Igen, iszonyatosan sok sérülés volt, eddig erre lehetett fogni. De a tegnapi meccsen a lehető legjobb sorunk kapta a 20+-os playeket... Tudnám ki találta ki, hogy az újonc CB-t folyamatosan S kisegítés nélkül engedjük 1-on-1...
Gyurma Pappa
Szóval komolyan érdekel, hogy szerinted milyen győztes gamplay lett kitalálva a Chargers egyébént elég jó védelme ellen, mert én kerestem, kerestem, de csak annyi jött le, hogy megpróbáljuk lenyomni a torkukon a futást - ez nem jött be, hát innentől lesz ami lesz. Csak ugye hátra volt még ekkor 55 perc.
Bennem azért érik a gondolat, hogy Rattlernél nem az volt volt a füst, hogy jellemileg nem oké, egyébént fasza kis qb, hanem pont ellenkezőleg, jó indok volt nem kihúzni korábban, mondván jellemileg nem oké, csakhàt közben qb-nak se az a Heisman-ígéret, akinek nézték.
MC12
Rattler pedig egyszerűen nem olvas elég jól, Haener meg nem lát ki a fal mögül. Johnson többször volt megjátszható, Moreau meg eltűnt a pályáról.
Olyan game plant akart kirakni Kubiak, ahol a lehető legtöbb high percentage playt lehet használni. A Charges O szenvedése egyértelmű, Herbertnek nincsenek igazán minőségi célpontjai, jogos volt az elvárás, hogy az D fogja tudni korlátozni őket, és ez sokáig igaz is volt. Ez a tervező asztalon jól nézett ki...
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
6 napja
A Game Plan az volt, hogy ha megy a futás, akkor utána maradnak a szokásos play actionből megdobott közepes Olave passzok. Két dolgon ment el: 1) nem ment a futás (Patrick valahol az első negyed közepén elengedte ezt a meccset) 2) amikor ment a futás, akkor meg visszafújattuk valami ostoba OL sárgával (40 yardot biztos kaptunk az OL-n). Miller 3 1st-je ment vissza, és a 1st vs. 3&14 között óriási különbségek vannak.6 L...Mi volt a gameplan? Mert a futás 4 playig ment, utána kuka. Volt egy nagy Kamara futás - az is elrontott szerelésből - aztán ennyi. Szóval ha nem az volt a terv, hogy szétfutjuk őket, ami valljuk be, már már vakmerőnek is tűnhet, ilyen fal mellett, akkor mi? Mert rövid passzokkal nem operáltunk, nem is volt erőltetve, a hosszú végképp nem, qb futás hírből sem. Ugye, szokták mondani, hogy újonc qb legjobb barátja a TE, ott van közel, jó nagy, 5yardra mindig jó. Hát, az első 3 negyedben - amikor még számíthatott volna - ezt se láttuk, mint taktikai elem.
Utoljára 2005-ben történt ilyen. Elképesztően sok nagy playt szopunk be. Miller 3 füst downját fújták vissza. A game plan nem volt borzalmas, de az állandó 3&16-okkal egyszerűen nem tudott mit kezdeni egy újonc irányító.
Hihetetlen hülye egyéni hibák, szenvedő védelem, sehova nem tartó O. Itt konkrétan csodának kellene történnie, de kizárt, hogy Allen képes megfordítani ezt.
Ideges sem vagyok, nincs igazán érzelmi reakcióm. Az első két hét után idén csak a Chiefs elleni meccs volt, ami "legális" vereség. Igen, iszonyatosan sok sérülés volt, eddig erre lehetett fogni. De a tegnapi meccsen a lehető legjobb sorunk kapta a 20+-os playeket... Tudnám ki találta ki, hogy az újonc CB-t folyamatosan S kisegítés nélkül engedjük 1-on-1...
Gyurma Pappa
Szóval komolyan érdekel, hogy szerinted milyen győztes gamplay lett kitalálva a Chargers egyébént elég jó védelme ellen, mert én kerestem, kerestem, de csak annyi jött le, hogy megpróbáljuk lenyomni a torkukon a futást - ez nem jött be, hát innentől lesz ami lesz. Csak ugye hátra volt még ekkor 55 perc.
Bennem azért érik a gondolat, hogy Rattlernél nem az volt volt a füst, hogy jellemileg nem oké, egyébént fasza kis qb, hanem pont ellenkezőleg, jó indok volt nem kihúzni korábban, mondván jellemileg nem oké, csakhàt közben qb-nak se az a Heisman-ígéret, akinek nézték.
MC12
Rattler pedig egyszerűen nem olvas elég jól, Haener meg nem lát ki a fal mögül. Johnson többször volt megjátszható, Moreau meg eltűnt a pályáról.
Olyan game plant akart kirakni Kubiak, ahol a lehető legtöbb high percentage playt lehet használni. A Charges O szenvedése egyértelmű, Herbertnek nincsenek igazán minőségi célpontjai, jogos volt az elvárás, hogy az D fogja tudni korlátozni őket, és ez sokáig igaz is volt. Ez a tervező asztalon jól nézett ki...
6 napja
MC12
6 298
6 L...Mi volt a gameplan? Mert a futás 4 playig ment, utána kuka. Volt egy nagy Kamara futás - az is elrontott szerelésből - aztán ennyi. Szóval ha nem az volt a terv, hogy szétfutjuk őket, ami valljuk be, már már vakmerőnek is tűnhet, ilyen fal mellett, akkor mi? Mert rövid passzokkal nem operáltunk, nem is volt erőltetve, a hosszú végképp nem, qb futás hírből sem. Ugye, szokták mondani, hogy újonc qb legjobb barátja a TE, ott van közel, jó nagy, 5yardra mindig jó. Hát, az első 3 negyedben - amikor még számíthatott volna - ezt se láttuk, mint taktikai elem.
Gyurma Pappa
6 napja
93-as playátok mit akart Hörbi térdével csinálni amiért a center rendesen nyakon baszta.....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 napja
Voltak faszságok a védelemben, kár tagadni....De úgy érzem egy tisztességes offense-zel ez egy hozható meccs lett volna. Ennyi puntot nem tudom mikor rúgtunk utoljára.
7 napja
6 L...Utoljára 2005-ben történt ilyen. Elképesztően sok nagy playt szopunk be. Miller 3 füst downját fújták vissza. A game plan nem volt borzalmas, de az állandó 3&16-okkal egyszerűen nem tudott mit kezdeni egy újonc irányító.
8 napja
Nemsokara megyek tippmixelni.Van javaslatotok a meccsre?
A Tampa kikap, mi nyerunk? Vagy csak keves pont? A CAR kikap nyilvan...
8 napja
mate93
328
van egy furcsa erzesem, hogy nyerunk. nagyon hulyeseg? 😅 eloszor egeszseges a szezonban mindenki a DL es a LB sorbol egyszerre.mccoy tovabbra is nagy hianyzo, carr meg nincs, de szerintem ezt a vedelem most lehozza. keves pontos meccsen saints gyozelem szerintem
9 napja
Fattyu
1 907
Úgy néz ki, hogy a maródi sérülteken kívül, szinte mindenki visszatér.Carr is kétséges státuszt kapott már.
De Rattler lesz a kezdő, ha jól vettem ki.
11 napja
mate93
328
kamara tegnapi interjujan kozolte, hogy torott kezzel (!!!) jatszik, a chiefs ellen tort el. allitasa szerint egy percig sem gondolkozott el azon, hogy kihagyjon-e meccset, mert a csapatnak szuksege van ra.torott kezzel es torott bordaval futokent jatszani az NFL-ben… respect
legenda
12 napja
kijo
373
Amennyiben mindet nyerjük még biztos a PO. 🤘Van olyan franchise ahol Ennél kevesebb pénzt is sajnálták Barkleyra kifizetni…They signed Alvin to a two-year extension on Tuesday worth $24.5 million. The deal comes with $22.3 million guaranteed, including a $15.5 million signing bonus. The contract puts him just a notch below the $12.5 million per season Saquon Barkley makes from the Eagles.
ozibozi
egy hajszallal keres majd kevesebbet, mint barkley - de gyakorlatilag ugyanaz a kategoria.
mas:
elvileg sokan visszaternek a heten a serultek kozul.
lucas patrick es cesar ruiz is varhatoan jatszanak, tehat mar csak mccoy fog hianyozni a falbol.
olave, taysom hill, pete werner is varhatoan jatszani fog.
carr nagy kerdojel, ha ezen a heten nem, akkor jovo heten mar jatszhat.
kar, hogy mar elment a szezon, amire ujra viszonylag egeszseges lett a csapat
mate93
12 napja
mate93
328
Van olyan franchise ahol Ennél kevesebb pénzt is sajnálták Barkleyra kifizetni…They signed Alvin to a two-year extension on Tuesday worth $24.5 million. The deal comes with $22.3 million guaranteed, including a $15.5 million signing bonus. The contract puts him just a notch below the $12.5 million per season Saquon Barkley makes from the Eagles.
ozibozi
egy hajszallal keres majd kevesebbet, mint barkley - de gyakorlatilag ugyanaz a kategoria.
mas:
elvileg sokan visszaternek a heten a serultek kozul.
lucas patrick es cesar ruiz is varhatoan jatszanak, tehat mar csak mccoy fog hianyozni a falbol.
olave, taysom hill, pete werner is varhatoan jatszani fog.
carr nagy kerdojel, ha ezen a heten nem, akkor jovo heten mar jatszhat.
kar, hogy mar elment a szezon, amire ujra viszonylag egeszseges lett a csapat
12 napja
MC12
6 298
en orulok neki. lehet, hogy nem er ennyit matematikailag, ahogy ata is irja, de ez az ember a szivet-lelket adta ennek a varosnak es ennek a csapatnak, torott bordaval es serulten is mindig jatszott, pedig megtehette volna, hogy inkabb a rehabra koncentral (ahogy azt tette mar annyiszor lattimore…)A foci nem Excel táblázat. Jól van ez így, örülök.
o egy saints legenda, vonuljon vissza innen. nem egy jatekosra vagyunk a SB-tol, szoval ha valakit esetleg tulfizetunk, az legyen Kamara.
mate93