NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!
Thomas kérdőjelet kapott.
Mindenki más bevethető, ha nem jön közbe semmi.
Fattyu
Szerintem így hogy a Bucs ellen játszunk, és nagy tétje van a csoport miatt, játszani fog Thomas

több mint 4 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 920
Thomas kérdőjelet kapott.
Mindenki más bevethető, ha nem jön közbe semmi.

több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Gipsz:
Brees és Kamara is limitálták edzett:
Brees jobb vállával, Kamarának a lábával van valami bibi!!!!!

Hardee és Rankins nem edzett.

Thomas és Callaway is LP.
Easton teljes értèkű munka.
Fattyu
Sanders meg lekerült a Covid listáról
kapitnono
Jó lenne látni egyszerre a pályán a Kamara, Thomas, Sanders, Callaway quartettet, karmesterként Brees-el.
Ha jól emlékszem Callaway-ről Te írtad, hogy nagy lehetőség van benne.
Rankins-nek meg nincs szerencséje..., de talán most annyit nem kell kihagynia.
Fattyu
Tennessee ben jól nyomta, csak nem használták annyit, ezért is lehetett UDFA, de ő nagy fogás lehet szerintem, 3. elkapónak még évekig olcsón bőven jó lehet, később meg akár szintet is léphet.

Első fordulóban játszottak mindhárman a Tampa ellen, bár akkor sem Thomas sem Sanders nem villantott, ha jól rémlik nem is nagyon kereste őket Brees, lehet a normális edzőtábor meg az előszezon hiánya miatt.

Rankinsnek elvileg enyhébb térdszalag húzódása van, meccs után 1 hónapot írtak kb hogy annyit kell kihagynia, de azóta sem jött több hír róla, még szerencse hogy a DL ben legalább van bőven ember aki bevethető.

több mint 4 éve
Gipsz:

Fattyu
kapitnono
Jó lenne látni egyszerre a pályán a Kamara, Thomas, Sanders, Callaway quartettet, karmesterként Brees-el.
Ha jól emlékszem Callaway-ről Te írtad, hogy nagy lehetőség van benne.
Rankins-nek meg nincs szerencséje..., de talán most annyit nem kell kihagynia.

több mint 4 éve
Gipsz:

Fattyu

több mint 4 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 493 — playoffs???
Brees jobb valla.mar a hetvegi meccsen is be volt tape-pel ragasztva, epp kilatszott a vallvedo alol. Folyamatosan huzogatta a vallat. Latszott hogy zavarja valami. Ez nem ujdonsag. Csak szokas szerint sunyitottak.

több mint 4 éve
Gipsz:

Szerkesztette: Fattyu

több mint 4 éve
nemethbence55 New Orleans Saints LSU Tigers 426
Bár a salary cap általában kamu, azért érdekes lesz, hogy fogjátok kigazdálkodni jövőre a sapka alá kerülést. És akkor a Michael Thomas szitut nem is említem.

iktriad
Több cikk is volt, hogy elküldés nélkül le lehet vinni 180-ra, én nem aggódnék emiatt. Akivel kellett nagyjából hosszabbítottunk, egyedül Marcus Williams maradt, nem tudom vele mi a terv.
kapitnono
Csak az a "baj", hogy az idei formája alapján Hendrickson-nal is nagyon jó lenne hosszabbítani. Mondjuk mind a 4 évben egy hasznos kiegészítő ember volt de idén ért fel a csúcsra.
több mint 4 éve
Davenport legalább jól kezdte a szezont

több mint 4 éve
Kivancsi leszek a heten lesz-e elkapo a csapatban. Elnezve a Tampa ejjeli meccset, akar eselyunk is lehetne...
Kájzerszóze
Sanders már lesz elvileg, Thomas is visszatérhet lassan szerintem
De amúgyis, ez egy csoportmeccs, mindegy ki mennyire rossz, mindig van esély. 2012-ben is amikor atlanta 5-0 val kezdett, mégis mi vettük el a veretlenségüket, pedig történelmien rossz volt a védelem, mégis fel tudták szívni magukat arra a meccsre
kapitnono
Volt az 8-0 is 😛
atapapa
Bocsi igen, valamiért 5-0 rémlett, aztán rájöttem, hogy az a mi kezdésünk volt 2013-ban 😀

több mint 4 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 066 — #neverpunt
Kivancsi leszek a heten lesz-e elkapo a csapatban. Elnezve a Tampa ejjeli meccset, akar eselyunk is lehetne...
Kájzerszóze
De amúgyis, ez egy csoportmeccs, mindegy ki mennyire rossz, mindig van esély. 2012-ben is amikor atlanta 5-0 val kezdett, mégis mi vettük el a veretlenségüket, pedig történelmien rossz volt a védelem, mégis fel tudták szívni magukat arra a meccsre
kapitnono
Volt az 8-0 is 😛

több mint 4 éve
Kájzerszóze

Szerkesztette: kapitnono

több mint 4 éve
Kájzerszóze
persze, hogy van esélyünk, nem értem ezt az "akárt".
Gyurma Pappa
Az eddigi produkcio eleg siralmas... Epp nezem a Bears elleni ismetlest.
A secondary vakon van. Futas ellen jok vagyunk. Kwont majd meglatjuk, Kikotol jobb az fix. A tamado oldalon Alvin es a mokusok.... WR 1 es 2 nincs. 3 sem nagyon... TE? Cook a meccs vegen. Taysom szinte semmi. Nem latom a lehengerlo es sokszinu offense-t.

több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 218 — Egyéb témák lakó
Kájzerszóze
persze, hogy van esélyünk, nem értem ezt az "akárt".

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Bár a salary cap általában kamu, azért érdekes lesz, hogy fogjátok kigazdálkodni jövőre a sapka alá kerülést. És akkor a Michael Thomas szitut nem is említem.

iktriad
Több cikk is volt, hogy elküldés nélkül le lehet vinni 180-ra, én nem aggódnék emiatt. Akivel kellett nagyjából hosszabbítottunk, egyedül Marcus Williams maradt, nem tudom vele mi a terv.

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints 6 381

iktriad
A Saintsnél? Viccelsz? 100 millióval a cap felett az sima ügy 😊
Nem tudom egyébként, ezt a szar halmot már évek óta görgetjük de valahogy mindig kijön a matek.
Ma olvastam egy levezetést valahol, hogy Brees visszavonulása meg a különböző átstruktúrálások után igazából csak 203 millión állunk ami már nem is hangzik olyan rosszul 😊

Én személy szerint meglepődnék, ha valóban 175 millió lenne a cap, (a megegyezés is csak annyiról szólt, hogy kevesebb nem lehet), és különösebben sok értelmét se látom.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 4 éve
Már megint a lebutított playbook, pont, mint tavaly a Vikings ellen, amikor is többek között SP önhittsége vezetett a csúfos kudarchoz.
Andris10
Cseppet sem az hogy a támadófal átjáróház volt végig.
Amúgy tényleg van aki igazán komolyan gondolja, hogy úgy megyünk fel meccsekre, hogy akkor ma a csili vili 150 oldalas playbook első két lapját nyitjuk csak ki, mert az úgyis elég és hát na?
Pont egy Payton tenne ilyet, aki a döglött ellenfél kitört nyakára még 20 méteres nekifutásból is ráugrik acélbetétessel, ha módjában áll?

több mint 4 éve
Andris10 37
Már megint a lebutított playbook, pont, mint tavaly a Vikings ellen, amikor is többek között SP önhittsége vezetett a csúfos kudarchoz.
több mint 4 éve
Az volt hogy pontosabb mint egy ijasz???

Kwont nem igazan ismerem. Remlik sokat serult. Nem?

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints 6 381
Én Brees-t ekézném a látottakért, totál kockázatkerülő a játéka, kb azóta, amióta visszatért az ujjsérüléséből. Csak a tutit dobja el, minél közelebbre, annál jobb. Ha véletlenül összejön egy nagyobb hátrány, akkor felteszi a kontaktlencsét, de ez az évek óta 1 egész körüli int% nagyon árulkodó.
atapapa
“Vigyáz a labdára” - “kerüli a felesleges kockázatot” - “ a liga legpontosabb irányítója” 😊😊😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Én Brees-t ekézném a látottakért, totál kockázatkerülő a játéka, kb azóta, amióta visszatért az ujjsérüléséből. Csak a tutit dobja el, minél közelebbre, annál jobb. Ha véletlenül összejön egy nagyobb hátrány, akkor felteszi a kontaktlencsét, de ez az évek óta 1 egész körüli int% nagyon árulkodó.

több mint 4 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Ami a playhívásokat illeti: meg vagyok győződve róla, hogy Payton (és talán néha Allen is) úgy meccsel, hogy a legjobb/legújabb playek közül mindig csak annyit és akkor húz elő, amennyit és amikor éppen már nagyon szükséges... Pl. szerintem ilyen volt a TD-passz Cook felé. Működik, tudjuk, de nem akarja "túlhasználni", csak akkor, ha nagyon muszáj...

Ekkora mágus a mester, tényleg ezt gondolom. 😀

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???