New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 4 éve
😊Úgy, inkább az előtte lévőkből célszerű kiindulni, plusz ma lesz Godwin és Brown is. Szóval mehet az 1. kísérletekre az egyyardos futás középre... 😊Láttam azt a meccset, ellazázták. De azért előtte nagyon magabiztosan verték a raiderst és a Green bayt. Meglátjuk, csak arra akartam utalni, hogy nem esnék kétségbe ha kikapnánk.Ez a lendületben lévő TB, amelyik épp hogy nyerni tudott NY-ban, a ligaalja Giants ellen? Ha így vannak lendületben, akkor írjuk be a csoportot magunkhoz.Óriási tétje lesz ennek a SNF-nek.Érdekes, én pont ezt a meccset látom úgy, hogyha elveszítjük sincs tragédia. Egy lendületben lévő, jó Tampával játszunk, mi akik, khm, döcögősek vagyunk 😊 Thomasnak és Sandersnek is kellhet azért egy kis idő amíg belendülnek szóval első közös teljes meccsen nem várhatunk csodát (cáfoljanak rám 😊 ). Nem esek kétségbe ha kikapunk - ha úgy kapunk ki hogy a játék konzisztens, van benne elképzelés stb. Persze jó lenne nyerni csak nem látom hogyan fogunk 😊
Ha nyerünk, az egy nagyon durva erődemonstráció lesz, frissen visszatért #MT13-mal, Kamarával, Brees-sel. Onnan már akkor is behúzzuk a divíziót, ha utána eggyel többször kapunk ki, mint a Tampa Bay.
Egyébként utána a további program igencsak meg fog egyezni a két csapat (NO és TB) között:
2x Atlanta, 1x Carolina, Minnesota, Kansas City. + DET, LAR (TB-nek) / DEN, SF, PHI (nekünk).
Rutin
MC12
Nem kell túl izgulni, tudunk nyerni, ha a védelem végre nyomást gyakorol Bradyre, és Brees elnéz az elkapók felé. Ha nem, akkor nem, ez egy ilyen év.
Gyurma Pappa
MC12
Wyatt
Jobb lett volna a futás középre.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Úgy, inkább az előtte lévőkből célszerű kiindulni, plusz ma lesz Godwin és Brown is. Szóval mehet az 1. kísérletekre az egyyardos futás középre... 😊Láttam azt a meccset, ellazázták. De azért előtte nagyon magabiztosan verték a raiderst és a Green bayt. Meglátjuk, csak arra akartam utalni, hogy nem esnék kétségbe ha kikapnánk.Ez a lendületben lévő TB, amelyik épp hogy nyerni tudott NY-ban, a ligaalja Giants ellen? Ha így vannak lendületben, akkor írjuk be a csoportot magunkhoz.Óriási tétje lesz ennek a SNF-nek.Érdekes, én pont ezt a meccset látom úgy, hogyha elveszítjük sincs tragédia. Egy lendületben lévő, jó Tampával játszunk, mi akik, khm, döcögősek vagyunk 😊 Thomasnak és Sandersnek is kellhet azért egy kis idő amíg belendülnek szóval első közös teljes meccsen nem várhatunk csodát (cáfoljanak rám 😊 ). Nem esek kétségbe ha kikapunk - ha úgy kapunk ki hogy a játék konzisztens, van benne elképzelés stb. Persze jó lenne nyerni csak nem látom hogyan fogunk 😊
Ha nyerünk, az egy nagyon durva erődemonstráció lesz, frissen visszatért #MT13-mal, Kamarával, Brees-sel. Onnan már akkor is behúzzuk a divíziót, ha utána eggyel többször kapunk ki, mint a Tampa Bay.
Egyébként utána a további program igencsak meg fog egyezni a két csapat (NO és TB) között:
2x Atlanta, 1x Carolina, Minnesota, Kansas City. + DET, LAR (TB-nek) / DEN, SF, PHI (nekünk).
Rutin
MC12
Nem kell túl izgulni, tudunk nyerni, ha a védelem végre nyomást gyakorol Bradyre, és Brees elnéz az elkapók felé. Ha nem, akkor nem, ez egy ilyen év.
Gyurma Pappa
MC12
több mint 4 éve
MC12
6 329
Láttam azt a meccset, ellazázták. De azért előtte nagyon magabiztosan verték a raiderst és a Green bayt. Meglátjuk, csak arra akartam utalni, hogy nem esnék kétségbe ha kikapnánk.Ez a lendületben lévő TB, amelyik épp hogy nyerni tudott NY-ban, a ligaalja Giants ellen? Ha így vannak lendületben, akkor írjuk be a csoportot magunkhoz.Óriási tétje lesz ennek a SNF-nek.Érdekes, én pont ezt a meccset látom úgy, hogyha elveszítjük sincs tragédia. Egy lendületben lévő, jó Tampával játszunk, mi akik, khm, döcögősek vagyunk 😊 Thomasnak és Sandersnek is kellhet azért egy kis idő amíg belendülnek szóval első közös teljes meccsen nem várhatunk csodát (cáfoljanak rám 😊 ). Nem esek kétségbe ha kikapunk - ha úgy kapunk ki hogy a játék konzisztens, van benne elképzelés stb. Persze jó lenne nyerni csak nem látom hogyan fogunk 😊
Rutin
MC12
Gyurma Pappa
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Ez a lendületben lévő TB, amelyik épp hogy nyerni tudott NY-ban, a ligaalja Giants ellen? Ha így vannak lendületben, akkor írjuk be a csoportot magunkhoz.Óriási tétje lesz ennek a SNF-nek.Érdekes, én pont ezt a meccset látom úgy, hogyha elveszítjük sincs tragédia. Egy lendületben lévő, jó Tampával játszunk, mi akik, khm, döcögősek vagyunk 😊 Thomasnak és Sandersnek is kellhet azért egy kis idő amíg belendülnek szóval első közös teljes meccsen nem várhatunk csodát (cáfoljanak rám 😊 ). Nem esek kétségbe ha kikapunk - ha úgy kapunk ki hogy a játék konzisztens, van benne elképzelés stb. Persze jó lenne nyerni csak nem látom hogyan fogunk 😊
Rutin
MC12
több mint 4 éve
MC12
6 329
Óriási tétje lesz ennek a SNF-nek.Érdekes, én pont ezt a meccset látom úgy, hogyha elveszítjük sincs tragédia. Egy lendületben lévő, jó Tampával játszunk, mi akik, khm, döcögősek vagyunk 😊 Thomasnak és Sandersnek is kellhet azért egy kis idő amíg belendülnek szóval első közös teljes meccsen nem várhatunk csodát (cáfoljanak rám 😊 ). Nem esek kétségbe ha kikapunk - ha úgy kapunk ki hogy a játék konzisztens, van benne elképzelés stb. Persze jó lenne nyerni csak nem látom hogyan fogunk 😊
Rutin
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Óriási tétje lesz ennek a SNF-nek.Ha nyerünk, az egy nagyon durva erődemonstráció lesz, frissen visszatért #MT13-mal, Kamarával, Brees-sel. Onnan már akkor is behúzzuk a divíziót, ha utána eggyel többször kapunk ki, mint a Tampa Bay.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Thomas kérdőjelet kapott.Szerintem így hogy a Bucs ellen játszunk, és nagy tétje van a csoport miatt, játszani fog Thomas
Mindenki más bevethető, ha nem jön közbe semmi.
Fattyu
több mint 4 éve
Fattyu
1 911
Thomas kérdőjelet kapott.Mindenki más bevethető, ha nem jön közbe semmi.
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Tennessee ben jól nyomta, csak nem használták annyit, ezért is lehetett UDFA, de ő nagy fogás lehet szerintem, 3. elkapónak még évekig olcsón bőven jó lehet, később meg akár szintet is léphet.Jó lenne látni egyszerre a pályán a Kamara, Thomas, Sanders, Callaway quartettet, karmesterként Brees-el.Gipsz:Sanders meg lekerült a Covid listáról
Brees és Kamara is limitálták edzett:
Brees jobb vállával, Kamarának a lábával van valami bibi!!!!!
Hardee és Rankins nem edzett.
Thomas és Callaway is LP.
Easton teljes értèkű munka.
Fattyu
kapitnono
Ha jól emlékszem Callaway-ről Te írtad, hogy nagy lehetőség van benne.
Rankins-nek meg nincs szerencséje..., de talán most annyit nem kell kihagynia.
Fattyu
Első fordulóban játszottak mindhárman a Tampa ellen, bár akkor sem Thomas sem Sanders nem villantott, ha jól rémlik nem is nagyon kereste őket Brees, lehet a normális edzőtábor meg az előszezon hiánya miatt.
Rankinsnek elvileg enyhébb térdszalag húzódása van, meccs után 1 hónapot írtak kb hogy annyit kell kihagynia, de azóta sem jött több hír róla, még szerencse hogy a DL ben legalább van bőven ember aki bevethető.
több mint 4 éve
Fattyu
1 911
Jó lenne látni egyszerre a pályán a Kamara, Thomas, Sanders, Callaway quartettet, karmesterként Brees-el.Gipsz:Sanders meg lekerült a Covid listáról
Fattyu
kapitnono
Ha jól emlékszem Callaway-ről Te írtad, hogy nagy lehetőség van benne.
Rankins-nek meg nincs szerencséje..., de talán most annyit nem kell kihagynia.
több mint 4 éve
Gipsz:Sanders meg lekerült a Covid listáról
Fattyu
több mint 4 éve
Brees jobb valla.mar a hetvegi meccsen is be volt tape-pel ragasztva, epp kilatszott a vallvedo alol. Folyamatosan huzogatta a vallat. Latszott hogy zavarja valami. Ez nem ujdonsag. Csak szokas szerint sunyitottak.
több mint 4 éve
nemethbence55
424
Csak az a "baj", hogy az idei formája alapján Hendrickson-nal is nagyon jó lenne hosszabbítani. Mondjuk mind a 4 évben egy hasznos kiegészítő ember volt de idén ért fel a csúcsra.Bár a salary cap általában kamu, azért érdekes lesz, hogy fogjátok kigazdálkodni jövőre a sapka alá kerülést. És akkor a Michael Thomas szitut nem is említem.Több cikk is volt, hogy elküldés nélkül le lehet vinni 180-ra, én nem aggódnék emiatt. Akivel kellett nagyjából hosszabbítottunk, egyedül Marcus Williams maradt, nem tudom vele mi a terv.
The #Saints now have $276.2M allocated to their 2021 salary cap, in a season where the league maximum may drop to $175M.https://t.co/fldCIF3JE5
— Spotrac (@spotrac) November 2, 2020
iktriad
kapitnono
több mint 4 éve
Davenport legalább jól kezdte a szezontMarcus Davenport's 2020 campaign has been off to a beautiful start now that he's back on the field.
— PFF NO Saints (@PFF_Saints) November 3, 2020
His 27.9% pass rush win rate leads ALL NFL defenders with 50+ rushes in 2020.
Davenport's 19.7% pressure rate also ranks 3rd among all NFL defenders.#Saints #WhoDat pic.twitter.com/z61XKqfhw8
több mint 4 éve
Bocsi igen, valamiért 5-0 rémlett, aztán rájöttem, hogy az a mi kezdésünk volt 2013-ban 😀Volt az 8-0 is 😛Kivancsi leszek a heten lesz-e elkapo a csapatban. Elnezve a Tampa ejjeli meccset, akar eselyunk is lehetne...Sanders már lesz elvileg, Thomas is visszatérhet lassan szerintem
Kájzerszóze
De amúgyis, ez egy csoportmeccs, mindegy ki mennyire rossz, mindig van esély. 2012-ben is amikor atlanta 5-0 val kezdett, mégis mi vettük el a veretlenségüket, pedig történelmien rossz volt a védelem, mégis fel tudták szívni magukat arra a meccsre
kapitnono
atapapa
több mint 4 éve
Volt az 8-0 is 😛Kivancsi leszek a heten lesz-e elkapo a csapatban. Elnezve a Tampa ejjeli meccset, akar eselyunk is lehetne...Sanders már lesz elvileg, Thomas is visszatérhet lassan szerintem
Kájzerszóze
De amúgyis, ez egy csoportmeccs, mindegy ki mennyire rossz, mindig van esély. 2012-ben is amikor atlanta 5-0 val kezdett, mégis mi vettük el a veretlenségüket, pedig történelmien rossz volt a védelem, mégis fel tudták szívni magukat arra a meccsre
kapitnono
több mint 4 éve
Kivancsi leszek a heten lesz-e elkapo a csapatban. Elnezve a Tampa ejjeli meccset, akar eselyunk is lehetne...Sanders már lesz elvileg, Thomas is visszatérhet lassan szerintem
Kájzerszóze
Szerkesztette: kapitnono
több mint 4 éve
Az eddigi produkcio eleg siralmas... Epp nezem a Bears elleni ismetlest.Kivancsi leszek a heten lesz-e elkapo a csapatban. Elnezve a Tampa ejjeli meccset, akar eselyunk is lehetne...persze, hogy van esélyünk, nem értem ezt az "akárt".
Kájzerszóze
Gyurma Pappa
A secondary vakon van. Futas ellen jok vagyunk. Kwont majd meglatjuk, Kikotol jobb az fix. A tamado oldalon Alvin es a mokusok.... WR 1 es 2 nincs. 3 sem nagyon... TE? Cook a meccs vegen. Taysom szinte semmi. Nem latom a lehengerlo es sokszinu offense-t.
több mint 4 éve
Kivancsi leszek a heten lesz-e elkapo a csapatban. Elnezve a Tampa ejjeli meccset, akar eselyunk is lehetne...persze, hogy van esélyünk, nem értem ezt az "akárt".
Kájzerszóze
több mint 4 éve
Kivancsi leszek a heten lesz-e elkapo a csapatban. Elnezve a Tampa ejjeli meccset, akar eselyunk is lehetne...
több mint 4 éve
Bár a salary cap általában kamu, azért érdekes lesz, hogy fogjátok kigazdálkodni jövőre a sapka alá kerülést. És akkor a Michael Thomas szitut nem is említem.Több cikk is volt, hogy elküldés nélkül le lehet vinni 180-ra, én nem aggódnék emiatt. Akivel kellett nagyjából hosszabbítottunk, egyedül Marcus Williams maradt, nem tudom vele mi a terv.
The #Saints now have $276.2M allocated to their 2021 salary cap, in a season where the league maximum may drop to $175M.https://t.co/fldCIF3JE5
iktriad
több mint 4 éve
MC12
6 329
Bár a salary cap általában kamu, azért érdekes lesz, hogy fogjátok kigazdálkodni jövőre a sapka alá kerülést. És akkor a Michael Thomas szitut nem is említem.A Saintsnél? Viccelsz? 100 millióval a cap felett az sima ügy 😊
iktriad
Nem tudom egyébként, ezt a szar halmot már évek óta görgetjük de valahogy mindig kijön a matek.
Ma olvastam egy levezetést valahol, hogy Brees visszavonulása meg a különböző átstruktúrálások után igazából csak 203 millión állunk ami már nem is hangzik olyan rosszul 😊
Én személy szerint meglepődnék, ha valóban 175 millió lenne a cap, (a megegyezés is csak annyiról szólt, hogy kevesebb nem lehet), és különösebben sok értelmét se látom.