New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 9 éve
Remek kérdés, nincs konkrét elképzelésem.remek ötlet lenne, de ő a múltkor az LA hívása kapcsán is lenyilatkozt, hogy kb mozdíthatatlan jelenleg.
De feltétlenül egy D-orientált HC-t szeretnék, ez az O eldöcög még Carmichaellel is, de védőoldalon nagy felfordulásra van szükség.
Talán Matt Patricia a Pats-ből?
A legkisebbet valószínűleg olyan emberrel kockáztatnánk, aki már ért el sikereket a profiknál HC-ként, pl. Jim Harbaugh-t talán vissza lehetne rángatni a Michigantől. Tudom ő támadó, meg nehezen viselném az idegbeteg buráját, szóval ő csak példa volt 😊
atapapa

több mint 9 éve
Remek kérdés, nincs konkrét elképzelésem. De feltétlenül egy D-orientált HC-t szeretnék, ez az O eldöcög még Carmichaellel is, de védőoldalon nagy felfordulásra van szükség.
Talán Matt Patricia a Pats-ből?
A legkisebbet valószínűleg olyan emberrel kockáztatnánk, aki már ért el sikereket a profiknál HC-ként, pl. Jim Harbaugh-t talán vissza lehetne rángatni a Michigantől. Tudom ő támadó, meg nehezen viselném az idegbeteg buráját, szóval ő csak példa volt 😊
több mint 9 éve
Hurrá, megint ott tartunk, ahol egy éve ilyenkor.És kit hoznál? Félreértés ne essék, mindenképpen megválnék Paytontól, de komolyan érdekelne, kik jöhetnének?
Költői kérdés: melyik az az egyetlen csapat a Ligában, amely az elmúlt három szezon során egyszer se volt egy pillanatra se 50% felett?
Nem, nem a Browns.
Kérek egy új HC-t Karácsonyra, az se baj, ha Payton ingyen megy el.
atapapa
több mint 9 éve
Hurrá, megint ott tartunk, ahol egy éve ilyenkor. Költői kérdés: melyik az az egyetlen csapat a Ligában, amely az elmúlt három szezon során egyszer se volt egy pillanatra se 50% felett?
Nem, nem a Browns.
Kérek egy új HC-t Karácsonyra, az se baj, ha Payton ingyen megy el.
több mint 9 éve
www.nola.com/saints/index.ssf/2016/12/sean_payton_trade_saints_repor.html#incart_river_indexNa ez érdekes felvetés. Elvileg ha érkezik ajánlat paytonért, akkor erősen elgondolkoznánk rajta elvileg, ráadásul nem is kell olyan hatalmas ajánlatnak lennie.
Régebben ezt el sem tudtam volna képelni, hogy payton ne a saintset irányítsa, azonban az idei szezon után valahogy azt érzem, hogy ő sokat tehet róla, hogy most itt tartunk. Véleményem szerint ez a keret sokkal tehetségesebb, mint hogy 5-8-al álljunk. Oké hoy voltak sérülések a védelemben és a támadóoldalon is, de valahogy az az érzésem, hogy payton már nem képes úgy feltüzelni a játékosokat mint régen, és itt komoly mentális gondok adódnak.
Lassan lehet hogy elérkezett a váltás ideje, de hogy kit hozhatnánk a helyére arról jelenleg lövésem sincsen.
Izgalmas offseason elé nézünk úgy érzem.

több mint 9 éve
Robertson elvileg játszani fog.Es ki lesz akkor mlb?Ellerbe?
Janek
Gyurma Pappa

több mint 9 éve
Lesérültek előle.Kár, hogy már Out is a hétvégére :/
Teszem hozzá nem volt valami fényes meccse, de most tét nélkül bizonyíthatja néhány meccsen, hogy lehet belőle valami.
atapapa
több mint 9 éve
Fantasy szempontból korrekt volt, de rendre el volt veszve coverage-ban, késve vagy sehogy se detektálta a playt, A szerelés(kísérletei) után is rendre jöttek a yardok, bár ezt a fél védelem produkálta rajta kívül. Robertson sokkal jobb játékos (még?)
több mint 9 éve
Lesérültek előle.Tampa ellen szerintem elég korrekt meccset hozott le. 9 tackle, 2tfl.
Teszem hozzá nem volt valami fényes meccse, de most tét nélkül bizonyíthatja néhány meccsen, hogy lehet belőle valami.
atapapa

több mint 9 éve
Lesérültek előle.Teszem hozzá nem volt valami fényes meccse, de most tét nélkül bizonyíthatja néhány meccsen, hogy lehet belőle valami.
több mint 9 éve
Anthony most nem buta?Vagy hogy került be a kezdőbe?
több mint 9 éve
Armstead ment IR-rereméljük edzőtáborra rendben lesz, addig gyógyuljon csak.
sLyNz

több mint 9 éve
jegyeket mikor körültől kezdik árusítani, lehet már tudni?Vagy szeptember 24-én vagy október 1-én lesz a meccsünk a WembleybenMegyünk!
atapapa
zemanla

több mint 9 éve
Vagy szeptember 24-én vagy október 1-én lesz a meccsünk a WembleybenMegyünk!
atapapa

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Vagy szeptember 24-én vagy október 1-én lesz a meccsünk a WembleybenAz annyira nem jó, akkortájt minden meccsünket csak bukni szoktuk.
atapapa
több mint 9 éve
Vagy szeptember 24-én vagy október 1-én lesz a meccsünk a Wembleyben
több mint 9 éve
Ebben azért van valami:And once again the Rams and Browns organizations remind us why we should be lowkey thankful for the management of our franchises 😂😂😂 it could be worse Not saying that changes are/aren't needed -saintjo
több mint 9 éve
Payton elfogyott (itt) 😕 A legnagyobb identitásválságban nem játékosok vannak, hanem a főedző! Ez gáz...Eddig legalább lehetett abban bízni, hogy az O-ra számíthatunk, építhetünk rájuk, de ez így most... Breesnek ha volt évente egy olyan meccse, amikor nem dobott TD-t, az már rossz évnek számított, most meg sorban 2 meccs, 6 int/0TD.Egyébként az is jó kérdés, mi történt a Rams meccs után...Az volt a srácoknak a SB, aztán levezetés? Úgy kollektíve minden szétesett, ami széteshetett, de leginkább a támadó oldalon.
Az OL most is katasztrófa volt, amikor az első 7 passzkísérlet után kiírták, hogy valami 4 pressure és 3 hit volt Brees-en.
Ezeket a problémákat már nem lehet megoldani egy holtszezon alatt, itt a személyzetben kell(ene) komoly vérátömlesztés.
atapapa
PEEtör
Furcsa képzavar, de a rams elleni teljesítmény erre a legjobb példa. Azt a Paytont szerettük meg, aki tökös playeket hív, megőrül a partvonalon, és a játékosai a tűzbe menne érte...na most ezt az elmúlt években kb. csak a kosok ellen láttuk, ahol a személyes sértettség és bosszú jelenthette az egyetlen extra motivációt...azóta meg kihunyt a láng 😕
A liga legjobban fizetett edzőjétől ez édes kevés...mindkét félnek jót tenne a váltás! Egy tökös/őrült főedzőre lenne most szükségünk (Payton 10 years ago), aki a sz@rt is kipréseli a játékosokból (Allen nem opció. Döglött hal...)
több mint 9 éve
Eddig legalább lehetett abban bízni, hogy az O-ra számíthatunk, építhetünk rájuk, de ez így most... Breesnek ha volt évente egy olyan meccse, amikor nem dobott TD-t, az már rossz évnek számított, most meg sorban 2 meccs, 6 int/0TD.Egyébként az is jó kérdés, mi történt a Rams meccs után...Az volt a srácoknak a SB, aztán levezetés? Úgy kollektíve minden szétesett, ami széteshetett, de leginkább a támadó oldalon.
Az OL most is katasztrófa volt, amikor az első 7 passzkísérlet után kiírták, hogy valami 4 pressure és 3 hit volt Brees-en.
Ezeket a problémákat már nem lehet megoldani egy holtszezon alatt, itt a személyzetben kell(ene) komoly vérátömlesztés.
atapapa
több mint 9 éve
Eddig legalább lehetett abban bízni, hogy az O-ra számíthatunk, építhetünk rájuk, de ez így most... Breesnek ha volt évente egy olyan meccse, amikor nem dobott TD-t, az már rossz évnek számított, most meg sorban 2 meccs, 6 int/0TD. Az OL most is katasztrófa volt, amikor az első 7 passzkísérlet után kiírták, hogy valami 4 pressure és 3 hit volt Brees-en.
több mint 9 éve
Kb. ennyit lehet hozzáfűzni ehhez a meccshez 😊És akkor fogadási szempontból most kell megtenni a következő három győzelmünkre a házat. 😀
Ha most jósolnom kéne, akkor a következő draftra valakinek már nem nálunk lesz állása vagy legalábbis nem abban a pozícióban, ahol most van (Loomis minden bizonnyal ha nem lesz GM, akkor is a "cégcsoport" körül marad)
Gyurma Pappa