New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 9 éve
Thomas80 New Orleans Saints 261
Van két haverom is akik utazási iroda keretében meccsbelépőket és utakat szerveznek. Beszélek velük. Hány fő lenne kb? Arra gondoltam hogy ha együtt megyünk talán a jegyeket is tudjuk egy helyre intézni.
Kájzerszóze
Én biztos megyek, de mivel "season ticket-et" fogok megújítani nem hiszem, hogy egy helyre fogok tudni ülni veletek.
több mint 9 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 686 — playoffs???
Van két haverom is akik utazási iroda keretében meccsbelépőket és utakat szerveznek. Beszélek velük. Hány fő lenne kb? Arra gondoltam hogy ha együtt megyünk talán a jegyeket is tudjuk egy helyre intézni.

több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Védelmet, most annyira nem szidnám, nyilván nyeltük a yardokat, de végülis 15 ponton tartották a seahawks-t, és a döntő pillanatban is helytálltak. Jövőhéten, meg ugye visszatérhet Breaux és Rankins is, szóval az is dobni fog a védelmen szerinte.
Az O-nál meg örülök, hogy a kezdő O-line fel tudott állni, meg is látszott, összességében jó megvédték Breest, és 100+yard futás.
Szép győzelem, reméljük jövőhéten a niners ellen ugyanígy összejön.
Ja és Thomas már most nagykirály.

Szerkesztette: kapitnono

több mint 9 éve
Go London 😊

több mint 9 éve
Thomas80 New Orleans Saints 261
Üdv Londonból! A Redskins-Bengals után egy lábon kihordott szivroham volt a meccsünk. De behuztuk, öröm volt látni a biztos win elmaradása miatt fancsali képű Seahawks bandwagon fanokat!
több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 522 — zászló zászló szív
Egyébként a védelem még mindig egy kalap szar.
Gyurma Pappa
Wilsonék ellen elég. bőven
braxa88
Ehh, egy playen múlt így is, ennek sokkal simábbnak kellett volna lennie, ha van egy közepes védelmünk.

több mint 9 éve
Nem vagyok büszke, de nyertünk!
És akkor kezdjük el szervezni a londoni kirándulást 😀
Minimum közösen kéne egy helyre megvenni a jegyet! (ha külön váltjuk ki, nincs az az Isten, hogy egymás közelébe kerüljünk)
atapapa
Adom. Szerintem szállást is olcsóbb lesz így találni, per fő még az egyébként k drága Airbnb is olcsóbb.

több mint 9 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
Nem vagyok büszke, de nyertünk!
És akkor kezdjük el szervezni a londoni kirándulást 😀
Minimum közösen kéne egy helyre megvenni a jegyet! (ha külön váltjuk ki, nincs az az Isten, hogy egymás közelébe kerüljünk)

több mint 9 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
Voltak villanasok de azt hittem lekaparom az arcom a playhivasokon

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Gyurma Pappa
Wilsonék ellen elég. bőven
több mint 9 éve
Oké, lejtett a pálya. De akkor senki nem jött az eredménykövetőbe sírni, hogy "Brees megkapja az ítéleteket", amikor a Raiders meg a Giants ellen nem kellett volna, hogy lejtsen a pálya, elég lett volna ha befújják, amit be kell és nem amit nem. Én utálom a legjobban, hogy ilyen az NFL bíráskodás, és nem örülök neki, hogy némileg ez is hozzájárult a győzelemhez.

több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
Csoportos utazás!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
Vegre én is mehetek meccset nezni

több mint 9 éve
És mikor lesz a meccs?
Gézu
azt majd gondolom jövőre a sorsoláson dől csak el, vagy nem tudom, ilyenkor van-e fix időpont, de én is tutira megyek.

több mint 9 éve
Gézu New Orleans Saints 327 — soponya73@gmail.com
És mikor lesz a meccs?
több mint 9 éve
Tutira megyek!!!!

több mint 9 éve
jövőre mi is játszunk majd londonban, méghozzá a Miami ellen.
 www.nola.com/saints/index.ssf/2016/10/new_orleans_saints_to_play_201.html#incart_river_index
kapitnono
Jelen!

több mint 9 éve
 www.nola.com/saints/index.ssf/2016/10/new_orleans_saints_to_play_201.html#incart_river_index
kapitnono
ohh igen

több mint 9 éve

több mint 9 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
soha nem igazolódott be az ún. bounty igazságtartalma hatvanezer oldalas dokumentáció ide vagy oda.
több mint 9 éve
Breaux visszatért az edzésre, és akár már vasárnap játszhat is.
Sean elmondása szerint jó esély van arra, hogy a hétvégén mind Armstead mind Peat játsszon, és így végre a kezdő O-line álljon ki a Seahawks ellen.
Szintén jó esély van Ellerbe szezonbeli első játékára is, bár ő bármikor megsérülhet.

több mint 9 éve
Nyilván már mindenki leszarja, de egy volt Vikings-játékos most benyögte, hogy ugyanolyan bounty-rendszer futott náluk anno, mint amiért tőlünk elvettek két picket, meg amiért eltiltották Paytont egy egész szezonra.
A dolognak két szépsége is van. 1: anno pont a Vikingek vezetőedzője fújt be minket a Ligánál, hogy a gyanúja szerint mi bountyt futtatunk és nem egy akkori Vikings-játékos szörnyülködött a nyilvánosság előtt, hogy ilyen történhetett.
2: az ügy kirobbanásakor a Liga nyomozást tartott az összes csapatnál, hogy van-e ilyen rendszer bárhol máshol, de erre utaló jeleket nem találtak. Gondolom baszottul alapos vizsgálatokról volt szó.

több mint 9 éve
Kötelező irodalom minden Saints-szurkolónak
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/enfraictdoevd2qchm5o
The Dome Patrol: Four men who revived the New Orleans Saints
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

több mint 9 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
a mi meccsünktől átnézve Miamiba: Ajayi 200 yard kétszer egymás után.... Ricky Williams nagy kedvencem volt, de ez a pali nem semmi. A Bushrod féle dupla blokk meg hát... miért kellett elküldeni?
Kájzerszóze
Bushrod :/ egy-egy play nem a világ...jelenleg jó moneyball player, de nálunk a jó éve után többet akart (a szeles városban azért nem váltotta meg a világot). Armstead és Peat simán jobb nála...csak játszanának már 😊
Summa summárum, O#-ből mindig jól engedtünk el játékosokat az elmúlt években, és relatíve jól is pótoltuk, vagy nem éreztük különösebb hiányát. A védelem? Na ott bűzlik a fejétől...Allen? Johnson, Vitt, ha ma távoznának is kárpótlást kéne fizrtniük, Glenn csak az üde színfolt!
több mint 9 éve
a mi meccsünktől átnézve Miamiba: Ajayi 200 yard kétszer egymás után.... Ricky Williams nagy kedvencem volt, de ez a pali nem semmi. A Bushrod féle dupla blokk meg hát... miért kellett elküldeni?