New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 9 éve
Van két haverom is akik utazási iroda keretében meccsbelépőket és utakat szerveznek. Beszélek velük. Hány fő lenne kb? Arra gondoltam hogy ha együtt megyünk talán a jegyeket is tudjuk egy helyre intézni.Én biztos megyek, de mivel "season ticket-et" fogok megújítani nem hiszem, hogy egy helyre fogok tudni ülni veletek.
Kájzerszóze
több mint 9 éve
Van két haverom is akik utazási iroda keretében meccsbelépőket és utakat szerveznek. Beszélek velük. Hány fő lenne kb? Arra gondoltam hogy ha együtt megyünk talán a jegyeket is tudjuk egy helyre intézni.

több mint 9 éve
Védelmet, most annyira nem szidnám, nyilván nyeltük a yardokat, de végülis 15 ponton tartották a seahawks-t, és a döntő pillanatban is helytálltak. Jövőhéten, meg ugye visszatérhet Breaux és Rankins is, szóval az is dobni fog a védelmen szerinte.Az O-nál meg örülök, hogy a kezdő O-line fel tudott állni, meg is látszott, összességében jó megvédték Breest, és 100+yard futás.
Szép győzelem, reméljük jövőhéten a niners ellen ugyanígy összejön.
Ja és Thomas már most nagykirály.
Szerkesztette: kapitnono

több mint 9 éve
Üdv Londonból! A Redskins-Bengals után egy lábon kihordott szivroham volt a meccsünk. De behuztuk, öröm volt látni a biztos win elmaradása miatt fancsali képű Seahawks bandwagon fanokat!
több mint 9 éve
Ehh, egy playen múlt így is, ennek sokkal simábbnak kellett volna lennie, ha van egy közepes védelmünk.Egyébként a védelem még mindig egy kalap szar.Wilsonék ellen elég. bőven
Gyurma Pappa
braxa88

több mint 9 éve
Nem vagyok büszke, de nyertünk!Adom. Szerintem szállást is olcsóbb lesz így találni, per fő még az egyébként k drága Airbnb is olcsóbb.
És akkor kezdjük el szervezni a londoni kirándulást 😀
Minimum közösen kéne egy helyre megvenni a jegyet! (ha külön váltjuk ki, nincs az az Isten, hogy egymás közelébe kerüljünk)
atapapa

több mint 9 éve
Nem vagyok büszke, de nyertünk!És akkor kezdjük el szervezni a londoni kirándulást 😀
Minimum közösen kéne egy helyre megvenni a jegyet! (ha külön váltjuk ki, nincs az az Isten, hogy egymás közelébe kerüljünk)
több mint 9 éve
Voltak villanasok de azt hittem lekaparom az arcom a playhivasokon
több mint 9 éve
Egyébként a védelem még mindig egy kalap szar.Wilsonék ellen elég. bőven
Gyurma Pappa
több mint 9 éve
Oké, lejtett a pálya. De akkor senki nem jött az eredménykövetőbe sírni, hogy "Brees megkapja az ítéleteket", amikor a Raiders meg a Giants ellen nem kellett volna, hogy lejtsen a pálya, elég lett volna ha befújják, amit be kell és nem amit nem. Én utálom a legjobban, hogy ilyen az NFL bíráskodás, és nem örülök neki, hogy némileg ez is hozzájárult a győzelemhez.Egyébként a védelem még mindig egy kalap szar.

több mint 9 éve
Csoportos utazás!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
És mikor lesz a meccs?azt majd gondolom jövőre a sorsoláson dől csak el, vagy nem tudom, ilyenkor van-e fix időpont, de én is tutira megyek.
Gézu

több mint 9 éve
És mikor lesz a meccs?
több mint 9 éve
jövőre mi is játszunk majd londonban, méghozzá a Miami ellen.Jelen!
www.nola.com/saints/index.ssf/2016/10/new_orleans_saints_to_play_201.html#incart_river_index
kapitnono
több mint 9 éve
jövőre mi is játszunk majd londonban, méghozzá a Miami ellen.ohh igen
www.nola.com/saints/index.ssf/2016/10/new_orleans_saints_to_play_201.html#incart_river_index
kapitnono

több mint 9 éve
jövőre mi is játszunk majd londonban, méghozzá a Miami ellen.www.nola.com/saints/index.ssf/2016/10/new_orleans_saints_to_play_201.html#incart_river_index

több mint 9 éve
soha nem igazolódott be az ún. bounty igazságtartalma hatvanezer oldalas dokumentáció ide vagy oda.
több mint 9 éve
Breaux visszatért az edzésre, és akár már vasárnap játszhat is.Sean elmondása szerint jó esély van arra, hogy a hétvégén mind Armstead mind Peat játsszon, és így végre a kezdő O-line álljon ki a Seahawks ellen.
Szintén jó esély van Ellerbe szezonbeli első játékára is, bár ő bármikor megsérülhet.

több mint 9 éve
Nyilván már mindenki leszarja, de egy volt Vikings-játékos most benyögte, hogy ugyanolyan bounty-rendszer futott náluk anno, mint amiért tőlünk elvettek két picket, meg amiért eltiltották Paytont egy egész szezonra. A dolognak két szépsége is van. 1: anno pont a Vikingek vezetőedzője fújt be minket a Ligánál, hogy a gyanúja szerint mi bountyt futtatunk és nem egy akkori Vikings-játékos szörnyülködött a nyilvánosság előtt, hogy ilyen történhetett.
2: az ügy kirobbanásakor a Liga nyomozást tartott az összes csapatnál, hogy van-e ilyen rendszer bárhol máshol, de erre utaló jeleket nem találtak. Gondolom baszottul alapos vizsgálatokról volt szó.
több mint 9 éve
a mi meccsünktől átnézve Miamiba: Ajayi 200 yard kétszer egymás után.... Ricky Williams nagy kedvencem volt, de ez a pali nem semmi. A Bushrod féle dupla blokk meg hát... miért kellett elküldeni?Bushrod :/ egy-egy play nem a világ...jelenleg jó moneyball player, de nálunk a jó éve után többet akart (a szeles városban azért nem váltotta meg a világot). Armstead és Peat simán jobb nála...csak játszanának már 😊
Kájzerszóze
Summa summárum, O#-ből mindig jól engedtünk el játékosokat az elmúlt években, és relatíve jól is pótoltuk, vagy nem éreztük különösebb hiányát. A védelem? Na ott bűzlik a fejétől...Allen? Johnson, Vitt, ha ma távoznának is kárpótlást kéne fizrtniük, Glenn csak az üde színfolt!
több mint 9 éve
a mi meccsünktől átnézve Miamiba: Ajayi 200 yard kétszer egymás után.... Ricky Williams nagy kedvencem volt, de ez a pali nem semmi. A Bushrod féle dupla blokk meg hát... miért kellett elküldeni?