New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 9 éve
😁😁😁m.facebook.com/story.php?story_fbid=1147958958585001&substory_index=0&id=121195131261394
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
... és egy személyes érintettség:Nekem is!
Életem első, élőben (tehát a helyszínen) megnézett NFL-meccse is egy Saints-Chargers volt! 😀
2008, Wembley...
Az volt a kapitány első meccse a Chargers ellen. 😀
Rutin

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
... és egy személyes érintettség: Életem első, élőben (tehát a helyszínen) megnézett NFL-meccse is egy Saints-Chargers volt! 😀
2008, Wembley...
Az volt a kapitány első meccse a Chargers ellen. 😀
Szerkesztette: Rutin
több mint 9 éve
...és még valami:Brees már nálunk játszott, amikor volt szerencsém később visszanézni azt a meccset, elég furcsa érzés volt látni amikor a kedvenc játékosom ronggyá szopatta a kedvenc csapatomat.
Brees nem játszotta végig azt a meccset. 4 perccel a vége előtt (43-17-nél) már leült pihenni, és a helyére egy rookie QB állt be.
Az újoncnak 6 snap-je volt abban a 4 percben, élete első NFL-meccsén. Ebből 3x átadta az RB-nek a labdát, 3x pedig térdelt...
Ja, úgy hívták, Philip Rivers!
😂😂😂
Rutin
több mint 9 éve
...és még valami:Brees nem játszotta végig azt a meccset. 4 perccel a vége előtt (43-17-nél) már leült pihenni, és a helyére egy rookie QB állt be.
Az újoncnak 6 snap-je volt abban a 4 percben, élete első NFL-meccsén. Ebből 3x átadta az RB-nek a labdát, 3x pedig térdelt...
Ja, úgy hívták, Philip Rivers!
😂😂😂
több mint 9 éve
Amikor legutóbb SD-ban játszottunk (2004-ben)... - 43-17-re, simán nyert a Chargers,
- az irányítójukat úgy hívták, hogy Drew Brees,
- aki 4 TD-passzt osztott ki a meccsen,
- amiből 3-at Antonio Gates kapott (aki ugyebár még ma is aktív TE a Chargers-ben)! 😀
Tehát a kapitány mióta 2006-ban eljött SD-ból, most ELŐSZÖR (!!!) megy vissza a Saints tagjaként! 😀
És egyébként ez az utolsó NFL-stadion, ahol nem játszott még, mint NO QB... 😀
😁😁😁
több mint 9 éve
Én is örültem a remek társaságnak 😉 az eredménynek sajnos már kevésbé...
több mint 9 éve
Köszi srácok a meccsnézest, jó volt találkozni! Külön köszönöm a towelt Rutin, bár egy győzelemre elcseréltem volna.
több mint 9 éve
...magyarul:Erről jut eszembe, Brees edzésen mekkora vérengzéseket tart már. Pár védőnek vasárnaponként a menetrendszerűen beengedett 40 pont után talán még eszébe is jut: wow, ma sokkal jobban ment, mint edzésen :p
Csak azért nem vagyunk elsők O yardban, mert nem játszottunk saját magunkkal... 😀
(Tudom, fájó poén, de nem tudtam kihagyni, bocs... 😕)
Rutin
több mint 9 éve
Az utolsó 15 hazai meccsből 11 vereség...Az azt megelőző 15-ből még csak 2 (!!!) volt az...
Gyurma Pappa
Kijelenthetjük: a Domefield advantage már nem létezik... 😕 😕 😕
több mint 9 éve
Szerintem Fleenernek teljesen korrekt meccse volt most, talán már kezdi felvenni a ritmust, én szurkolok azért, hogy ne kidobott pénz legyen az ember....magyarul:
Nézem a statokat így három meccs után, a D yardban és pontban egyaránt 31....
Az O yardban harmadik, pontban 9.
A yardban első két helyezett csapat két korábbi ellenfelünk: a Falcons és a Raiders.
atapapa
Csak azért nem vagyunk elsők O yardban, mert nem játszottunk saját magunkkal... 😀
(Tudom, fájó poén, de nem tudtam kihagyni, bocs... 😕)
több mint 9 éve
Szerintem Fleenernek teljesen korrekt meccse volt most, talán már kezdi felvenni a ritmust, én szurkolok azért, hogy ne kidobott pénz legyen az ember. Nézem a statokat így három meccs után, a D yardban és pontban egyaránt 31....
Az O yardban harmadik, pontban 9.
A yardban első két helyezett csapat két korábbi ellenfelünk: a Falcons és a Raiders.
több mint 9 éve
Én Byrd-öt tettem a személyes halállistám élére, a pali konkrétan elesett mint, hogy tackle-t csináljon.Az utolsó 15 hazai meccsből 11 vereség...Hol vannak már az idők, amikor a félelmetes Superdome-ban még minden ellenfél csak reménykedett, hogy ne kapjon ki nagyon.
Gyurma Pappa
Eddig is leírtam minden meccs után és valószínűleg le is fogom:Fleener takarodjon a francba, elképesztő balf@sz ez a pali. Mondjuk úgysem fogjuk kidobni, Brownert is simán nyeltük egy szezonig.
PEEtör
több mint 9 éve
Az utolsó 15 hazai meccsből 11 vereség...Hol vannak már az idők, amikor a félelmetes Superdome-ban még minden ellenfél csak reménykedett, hogy ne kapjon ki nagyon.
Gyurma Pappa
Eddig is leírtam minden meccs után és valószínűleg le is fogom:Fleener takarodjon a francba, elképesztő balf@sz ez a pali. Mondjuk úgysem fogjuk kidobni, Brownert is simán nyeltük egy szezonig.
több mint 9 éve
ijesztően valószerű forgatókönyv, amit írsz. bár most, az égés után én 2-3 győzelemnél többet nem adnék magunknak. talán a sérültek visszatérésével javulunk valamit, illetve az ellenfél meccset befolyásoló hülyeségeiben lehet bízni, ami most miránk totálisan jellemző és akkor lesz egy-egy szórakoztatóbb meccsünk.hát én személy szerint rettentően elkeseredett vagyok.. örülhetünk, ha 4 meccset nyerünk ilyen teljesítmények mellettAggodalomra semmi ok, még bukunk annyi meccset, hogy már csak matematikai esélyünk legyen a rájátszásra, aztán nyerünk néhányat, hogy túl magasan se draftoljunk.
sLyNz
Az elmúlt években bevált recept, idén tökéletesre fejlesztjük.
atapapa
hogy végleg ne menjen el a kedvem ettől a szezontól, én szeretnék majd kevesebb laurinaitist, meg byrdöt látni a következőkben, több robertsonnal, anthonyval meg bell-lel.
nagyon sajnálom a tegnap estét, sikerült jól bealudni. büntiből most egyedül kellett végigszomorkodni a meccset.
több mint 9 éve
hát én személy szerint rettentően elkeseredett vagyok.. örülhetünk, ha 4 meccset nyerünk ilyen teljesítmények mellettAggodalomra semmi ok, még bukunk annyi meccset, hogy már csak matematikai esélyünk legyen a rájátszásra, aztán nyerünk néhányat, hogy túl magasan se draftoljunk.
sLyNz
Az elmúlt években bevált recept, idén tökéletesre fejlesztjük.
Szerkesztette: atapapa
több mint 9 éve
Kösz mindenkinek, aki eljött, így még ebbe az élveboncolásba is jutottak mókás pillanatokKösz a szervezést újra, Ata!
atapapa
több mint 9 éve
Sziasztok! Rutin kollegától várok választ az üzeneteimre. Látom, nem is olvasta őket. Tudnátok segíteni?Megvagyok! 😀
Buffalo Bill
több mint 9 éve
Sziasztok! Rutin kollegától várok választ az üzeneteimre. Látom, nem is olvasta őket. Tudnátok segíteni?
több mint 9 éve
hát én személy szerint rettentően elkeseredett vagyok.. örülhetünk, ha 4 meccset nyerünk ilyen teljesítmények mellett
......
több mint 9 éve
Kösz mindenkinek, aki eljött, így még ebbe az élveboncolásba is jutottak mókás pillanatok
több mint 9 éve
Jó reggelt!Egy élmény volt a közös meccs nézés, az eredményt nem kommentálom, nincsenek rá szavak.
Közérdekű közlemény: Megyek Londonba, ha kell valami az NFL Shop-ból akkor egyeztessünk, szívesen bevásárolok.
több mint 9 éve
Ha azt mondtam, hogy reménykeltő volt a 0-2, erre most nehéz mit mondani. Nem azért mert Falconstól vereség, hanem mert második negyedben összeomlott ez a meccs.Ami szomorú, hogy a földön kaptunk ki, pedig ehhez nem kell nagy orákulumnak lenni Shanny ellen...