NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)
sztem minden csapatnak vannak olyan meccsei egy szezonban, ahol az ellenfelet jobban megnyomják az érdekes bírói döntések. te sztem kicsit érzékenyebb vagy erre az átlagnál. nem mondom, hogy a saints ellen nem szoktak érdekes fújások lenni, de sztem közel sem annyira kirívóan dobálnak ellenetek mint ahogy te sokszor megéled.... 😉 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 213 — Egyéb témák lakó
49 - 24 után bírozni azért elég vicces... 😊peach
Ja, írtam is hogy kellemetlenül érzem magam. Az álmosságra fognám 😊

Nem bíróznék én, de azért lássuk be (ezt ti is elismertétek) ellenetek is kellett kis hátszél a meccsben maradáshoz, és sajnos tendencia ez. Nyilván értem az okait, mint írtam, az agressziót nem díjazzák a sporttársak, ezt valahol el is fogadom, hisz pl Harper is adott rá okot a Smith csetepatéval. Igazából úgy gondolom, hogy ezt nagyrészt magunknak köszönhetjük. És nem mindig 49-24 lesz....

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)
49 - 24 után bírozni azért elég vicces... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Meggyőző volt.

Amit ki kell emelni: az OL gyakorlatilag szépen, csöndben összeszedte magát. Nem csak most, meggyőző már hosszabb ideje, egyedül a Rams ellen fiaskót tudnám feledni... (A héten mondjuk nagy Rams szurkoló leszek! 😀)
A védelemből messze maga felett teljesített a LB corp, BJ-t többnyire kicsinálták, Ware meg Scott érdektelen volt. Herring INT-nél annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem örülni 😀 Jó lesz ez, ha Vilma visszajön... hmmm... Viszont a DL nem tetszik. Kevés lesz ez így. Jordant alig venni észre, Rogers, Ellis sem sok vizet zavar passrushban, mondjuk futásban sem érzem, hogy kimondottan jobbak lennénk, mint tavaly mondjuk, elvileg ezért jött ide Shaun is...

Apró szépséghiba, de most már meggyőződésem, hogy a bírói kar nem szereti GW-t, meg a hiperagresszív védelmünket. A kapott 4 db 15-ösből talán Sharper ( 😂, mindig megremeg a gyomrom, amikor meglátom a 42-est, ráadásul lusta vagyok mindig megkeresni Abdul-Quddus nevét, hogy kimásoljam 😀) tackle még rendben is volt, mint szabálytalanság, de Smith tackle-je nem volt szabálytalan (keze volt elől), Harperre ráesett a WR, Roby tauntját nem láttam, de ha ő kapott, akkor BJ 1 perces performance-a miért nem ért zászlót? Mérges lettem volna, ha elveszik a fumble-t is...

Sajnálom, hogy ezzel kell foglalkozni, de ezzel kell foglalkozni sajnos, mert szerintem a bírói segítség (és a prevent D... grrr) nélkül, sima 49-10 a meccs.

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
az állapota kérdéses, amikor ezt százalékban próbálják megfogalmazni, akkor azt hiszem 50%-t szoktak írni.
Brees és a Franchise tag kérdése...Habi
Én szeretem az okos és megfontolt FO-t, de pont Brees ügyével kapcsolatban nem kéne tovább szórakozni, meg ilyen tagekkel bíbelődni. Virítsuk a lovét végre.

több mint 13 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Vilma pályára lépésének mennyi az esélye holnap?

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Brees és a Franchise tag kérdése:
So at a time when Eagles quarterback Michael Vick averages $16.6 million per season, and Tom Brady and Peyton Manning earn $18 million a season, Brees could be franchised for just $14.5 million. The NFLPA and NFL Management Council still are going back and forth over the salary numbers used for some of these calculations, sources said, but the QB tag will be between $14.4 to $14.5 million.

New York Jets quarterback Mark Sanchez also earned $14.75 million in 2011 alone, while Manning is in line to collect $35 million in total for 2012 if the Colts pick up his options, making Brees an extreme bargain.

The Saints could franchise Brees in 2012 and 2013 and end up paying him about $32 million total. The goal is a long-term deal, but these tags are more than affordable. The QB tag in 2011 was over $16 million.

forrás:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8247df3a/article/2012-franchise-tag-figures-will-be-down-across-the-board?module=HP11_headline_stack

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Kétségtelen hogy végig provokálhatták, mivel köztudottan ez a gyenge pontja, könnyen begőzöl, de ez senkit se fog érdekelni a döntéshozatalkor.
Anno Fat Albert 5 meccset kapott, amikor a földön fekvő sisak nélküli játékos fején törölte meg a cipőtalpát, mondjuk az tényleg durvább volt.

több mint 13 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Nehéz dolog ítélkezni, meg hát hálistennek nem is a mi problémánk. Nem tudjuk, hogy hányszor sunyigecizte, kurvaanyázta, satöbbizte le a kollégája, amíg ide jutott Suh. Akárhányszor is, ezzel felmenteni és mentségként felhozni nem tudom és nem is akarom. Nagyon elcsépelt, de az a meggyőződésem, hogy az fizikai erőszak a gyengék és elmebetegek fegyvere.
több mint 13 éve
Nekem "magyarul" tetszik igazán, amikor Olivér elenged egy "uuuh"-t

A sérültek állapota nem változott
Akinek van most ideje, nézzen bele ahogy a szomszéd várban masíroz a döntő felé az LSU

Sanszos hogy Suh-t elmeszelik a következő hétre, aki nem látta tegnap, annak:

Nicks azt mondja: nem akar ítélkezni, de ő szeretne ellene játszani: "ha a legjobb akarsz lenni, akkor a legjobb ellen kell játszanod"

Nem lenne semmi párharc, annyira én se bánnám ha ott lenne, de az a faszi eszement, ha véletlenül úgy jönne ki még Brees-t is lenyomná játékon kívül, az meg kinek kell

több mint 13 éve
Ne tudom mennyire nem érdekel senkit, de megnéztem az SB-t sokadjára. A Porter interception után mindig besírok 😊
több mint 13 éve
Payton a tegnapi sajtótájékoztatón a Giants passz elleni védekezését emelte ki, vezetik a ligát sackban, azt már csak én teszem hozzá, hogy a zsákolásaiknak kb. 3/4-t a faluk produkálta, míg a mi harmadával kevesebb sackünknek csak a felét szerezte a védőfal, a többi a back7 (és főleg Harper) érdeme. Már vagy fél évtizede csodálom a NY falát, kegyetlen nyomást tudnak gyakorolni 4 emberrel és a back7 minden tagja nyugodtan figyelheti az irányító célpontjait. Beszédes adat, hogy azon 8 csapat között vannak a ligában, akik több interceptiont szereztek, mint ahány passzolt TD-t produkáltak ellenük.
Brees-nek nehéz estéje lesz.atapapa
Köszönjük az edzőtök részéről az elismerő szavakat a pass rush-unknak.

Igazság szerint a 31 sack-ünkből csak 5,5-et nem a DL tagjai jegyeznek, és ebből is 3,5 Kiwanuka nevéhez fűződik, aki csak kényszerből LB. Valóban a JPP-Tuck-Osi hármas ligaelit triót alkot, ha mindenki egészséges. Viszont sajnos Tuck egyáltalán nem egészséges, abszolút formán kívül játszik, szóval annyira azért nem vagyunk félelmetesek. Idén sokkal kevesebb blitz-et nyomunk, utóbbi meccseken meg már alig. 4- (illetve 3rd and long-oknál sokszor csak 3-) man pass rush-t csinálunk, így valóban 7-8 ember figyeli az elkapókat. A 2/3 részt rookie LB-k azonban sajnos fontos play-eknél sokszor váltják el magukat, különösen sebezhetőek vagyunk a keresztbemozgásos route-okkal a zónák határára érkező passzoknál. Ezek pont a TE és RB-k által favorizált útvonalak, és ezen a két poszton - nekünk sajnos - ti extra klasszis játékosokkal rendelkeztek.

Futás ellen szarok vagyunk, bár szezon eleje óta sikerült kicsit javítani. Mivel elsősorban passzokra készülünk ellenetek, a futással meg tudtok majd lepni.

Összeséségben 60-40 arányban ti vagytok az esélyesek szerintem.G-men
köszi ezt a kis elemzést.
Idén nem láttam tőletek sok meccset (kb. hármat talán, pedig nyílt titok, hogy a Giants-é és a Ravens-é a szimpátiám, ha a Szentjeim elszállnak), de a számok alapján tényleg úgy foghatunk meg benneteket, ha a futásra koncentrálunk, majd PA-ből Jimmyt, a screenekből a futókat tömjük labdával.
A labda másik oldalán pont abban működik rosszul igazán a védelmünk, amiben nálatok az O, vagyis a futás miatt nem lehet problémánk. Bár a legtöbbször az ilyen hevenyészett előrejelzések szoktak csődöt mondani 😛
Emlékszem 2 éve is pont bye után fogadtunk benneteket, hasonló eredménnyel most is boldog lennék.

És megérte várni a sérültlistára, úgy néz ki, ahogyan egy bw után ki kell néznie
McBride DNP, Vilma Limited, Jordan Full

több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Payton a tegnapi sajtótájékoztatón a Giants passz elleni védekezését emelte ki, vezetik a ligát sackban, azt már csak én teszem hozzá, hogy a zsákolásaiknak kb. 3/4-t a faluk produkálta, míg a mi harmadával kevesebb sackünknek csak a felét szerezte a védőfal, a többi a back7 (és főleg Harper) érdeme. Már vagy fél évtizede csodálom a NY falát, kegyetlen nyomást tudnak gyakorolni 4 emberrel és a back7 minden tagja nyugodtan figyelheti az irányító célpontjait. Beszédes adat, hogy azon 8 csapat között vannak a ligában, akik több interceptiont szereztek, mint ahány passzolt TD-t produkáltak ellenük.
Brees-nek nehéz estéje lesz.atapapa
Köszönjük az edzőtök részéről az elismerő szavakat a pass rush-unknak.

Igazság szerint a 31 sack-ünkből csak 5,5-et nem a DL tagjai jegyeznek, és ebből is 3,5 Kiwanuka nevéhez fűződik, aki csak kényszerből LB. Valóban a JPP-Tuck-Osi hármas ligaelit triót alkot, ha mindenki egészséges. Viszont sajnos Tuck egyáltalán nem egészséges, abszolút formán kívül játszik, szóval annyira azért nem vagyunk félelmetesek. Idén sokkal kevesebb blitz-et nyomunk, utóbbi meccseken meg már alig. 4- (illetve 3rd and long-oknál sokszor csak 3-) man pass rush-t csinálunk, így valóban 7-8 ember figyeli az elkapókat. A 2/3 részt rookie LB-k azonban sajnos fontos play-eknél sokszor váltják el magukat, különösen sebezhetőek vagyunk a keresztbemozgásos route-okkal a zónák határára érkező passzoknál. Ezek pont a TE és RB-k által favorizált útvonalak, és ezen a két poszton - nekünk sajnos - ti extra klasszis játékosokkal rendelkeztek.

Futás ellen szarok vagyunk, bár szezon eleje óta sikerült kicsit javítani. Mivel elsősorban passzokra készülünk ellenetek, a futással meg tudtok majd lepni.

Összeséségben 60-40 arányban ti vagytok az esélyesek szerintem.
több mint 13 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
sok jó hír egymás után........

ata: indulás mikor lesz innen? csak hogy tudjam esetleg.... 😀 😀 😀 😀 😀Kájzerszóze
Időben megtudod! 😉
Az mostmár tényleg biztos, hogy megyünk.....!!!!!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 479 — playoffs???
sok jó hír egymás után........

ata: indulás mikor lesz innen? csak hogy tudjam esetleg.... 😀 😀 😀 😀 😀

több mint 13 éve
David Thomast IR-re vágtuk :/ pedig ő aztán nagy segítség volt a futásban

DoM több helyre linkelte ezt a cikket http://smartfootball.com/stats/analyzing-nfl-running-games-through-10-weeks
A liga egyik legsikeresebben futó csapata vagyunk, még ha ez nem is kap akkora publicitást. Ahogy az se, hogy Jed Collins személyében nagyon jó futásblokkoló FB-nk lett. Ahogy a PFF írja: Fullback Jed Collins had six straight games from Week 4 to Week 9 with a run block rating above +0.5, which has never happened for a fullback in PFF’s four year history.

Brees-nek nehéz estéje lesz.

több mint 13 éve
A sérült listát cseszhetjük. Most hallgatom online rádión Payton élő sajtótájékoztatóját, vasárnapi meccs esetén szerdán kéne az első jelentést adni, de mivel mi MNF-ezünk, hiába volt ma edzés, leghamarabb csütörtökön lesz hivatalos I-report. Azért az élelmes újságírók felnyomtak pár "keresztkérdést", amire válaszként elkotyogta, hogy az összes RB elég jól van, még bizonytalan hogy 3 vagy 4 RB lesz-e aktív, Vilmával kapcsolatban is pozitívan beszélt, magáról meg annyit, hogy karácsonyra már mindenfajta segédeszköz nélkül járhat.

több mint 13 éve
Brees-nek vigyáznia kell, nehogy rákússzon az asszonyra, mert Ellen is szereti a szőkéket (nőben 😛)atapapa
😂 😂 😂

Én is várom a sérült jelentést, jól lenne egy limited Vilmát látni...

több mint 13 éve
Egy-egy pofon nem árt, ha tanulunk belőlük. Főleg ha erősebb csapatok ellen tudjuk kompenzálni. Nekem tetszik hogy most viszonylag a radar alatt vagyunk.
ma ismét edzés, kíváncsi leszek a sérült-jelentésre

Brees a bye alatt végigjárta a bulvármédiát, Ellennél is vendégeskedett
http://www.youtube.com/watch?v=j2VWHFUo1b8

Mondjuk ehhez a csajhoz már hazajár, vagy háromszor láttam nála. Louisianaban született, nagy Saints-rajongó (ahogy az anyja is). Brees-nek vigyáznia kell, nehogy rákússzon az asszonyra, mert Ellen is szereti a szőkéket (nőben 😛)

több mint 13 éve
még egy megjegyzés: borzasztó szar érzés, hogy két elkerülhető vereség miatt kell megint figyelnünk a Falconsra... :rolleyes:

több mint 13 éve
tök egyetértek, plusz egy rohadt éhes NYG jön most, 2 vereséggel a zsákban, majd a Cutler kiesésével vérszagot fogott Detroit. Peterson gondolom ellenünk már felépül, ahogy Hasi is...
Kis gyógyír, hogy a hátralévő 6 meccsen már csak kétszer megyünk idegenbe és itthon nem kaptunk ki idén (még...)

több mint 13 éve
Na. Három nagyon fontos meccs jön most. Míg mi, két PO esélyes csapat ellen kell, hogy küzdjünk, az Atlanta otthon fogadja a szenvedő Vikingset, majd el kell utazni Houstonba, és jön hozzájuk a Jacksonville. Innentől kezdve azért nincs nagy magyarázkodásra szükség. Mi ki-ki meccseket játszunk, a Falcons pedig mindenhol esélyesként lép pályára, talán a Texans tudja megfogni, bár ha Schaub nem játszik, akkor azért annyira nem fognak izgulni, hisz a run D nagyon jó Atlantában. És a negyedik meccs innentől számolva, a Falcons elleni csoport rangadó lesz. Sajnos nem tét nélkül, minden bizonnyal.

Szóval sajnos nem botolhatunk meg...

több mint 13 éve
És nem is a fáradtság az elsődleges probléma, hanem a szűk és a tág humán környezet részvétlensége. 😊
több mint 13 éve
király, zsinórban két éjszakázás
Várható volt a Colts levétele, gondolom a CIN-PIT és a HOU-ATL meccsekkel futhattunk versenyt, de a HOU Schaub miatt kiszállt, a Dome-ban meg kevésbé fog fázni az NBC stábja, mint ketchupföldén 😊atapapa
dejó! imádok állandóan fáradt lenni 😀

több mint 13 éve
király, zsinórban két éjszakázás
Várható volt a Colts levétele, gondolom a CIN-PIT és a HOU-ATL meccsekkel futhattunk versenyt, de a HOU Schaub miatt kiszállt, a Dome-ban meg kevésbé fog fázni az NBC stábja, mint ketchupföldén 😊