NFL eredménykövetés - 6 aktív topik
RedZone week 12
120
13
19:00
Washington Commanders - Dallas Cowboys
90
18
Chicago Bears - Minnesota Vikings
26
12
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
9
4
22:05
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
1
1
22:25
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
1
1
22:25
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 13 éve
Tényleg ez az IR azt jelenti, hogy Thomas szezonjának is vége? Vagy van rá esély, hogy még összefoltozzák későbbre?DubVan rá precedens, hogy IR-en landolt játékos még pályára lép az adott szezonban (pl. Hollis Thomas 2 éve), de ott mások voltak a körülmények. Pierre már nem fog játszani a szezonban.
több mint 13 éve
Elég jól fogytok mint a holdvilág, pont a végjátékra dőlnek ki az emberek.errorlacy6Ez sajnos egy ilyen év. Nem baj, majd lesz valahogy. 😊 Így kell SB-t nyerni 😛
több mint 13 éve
Elég jól fogytok mint a holdvilág, pont a végjátékra dőlnek ki az emberek.
több mint 13 éve
Nem nagyon tudok mit mondani, nem is mondok. Szombaton leülök, felveszem az örök kedvenc #26-os mezemet, felviszek a szobámba néhány sört, meg mogyorót, és WHO DAT! 😊
több mint 13 éve
Az a gond, hogy az NFC rájátszásában rajtunk kívül egy dome-csapat van, a PO-ban valószínűleg végig idegenben kell játszanunk. Hóban-szélben fokozott szívás a használható futó hiánya.atapapaInnen szép nyerni.... 😊
De egy kört biztos megyünk sztem
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Dub
1 019
Hát ez fasza...IR: Ivory, Thomas, Roby
ma nem edzett: Jenkins, Graham, Hargrove
limited: Shockey
fullon edzett: Colston
GW-t mindenképpen itt kéne tartani. Tényleg ez az IR azt jelenti, hogy Thomas szezonjának is vége? Vagy van rá esély, hogy még összefoltozzák későbbre?
több mint 13 éve
Az a gond, hogy az NFC rájátszásában rajtunk kívül egy dome-csapat van, a PO-ban valószínűleg végig idegenben kell játszanunk. Hóban-szélben fokozott szívás a használható futó hiánya.
több mint 13 éve
:o ilyen híreket :o Megpróbálva meglátni a dolgok pozitív oldalát...most mutasd meg Bush! Ilyen TE helyzet mellett inkább plussz falember legyen a pályán és sok wr sok idővel
több mint 13 éve
Igazoltunk egy újabb RB-t (Joique Bell). Lehet sakkozni, hogy ő ki helyére jönPierre helyére, IR-en landolt. Ivory lábát műteni kell
atapapa
ma nem edzett Graham, Jenkins és Hargrove, D. Thomas és Shockey limited. Jól állunk TE-ben.
Hogy fokozzam: Williams-t interjúztatná a Broncos
Elkúrt egy hét ez.
több mint 13 éve
JasW
53
#Saints coach Sean Payton confirms that RB Pierre Thomas has been placed on Injured Reserve.Jeff Duncan twitter... 😕 Welcome to the real world now...
több mint 13 éve
Ivory miatt fáj a szívem 😕 Nem tudjátok mikor lesz hivatalos injury report?
több mint 13 éve
Igazoltunk egy újabb RB-t (Joique Bell). Lehet sakkozni, hogy ő ki helyére jönatapapaNem is halottam még róla. Ő az:
http://www.youtube.com/watch?v=GGNMt1ZzJ3Q&feature=related
több mint 13 éve
Dub
1 019
Igazoltunk egy újabb RB-t (Joique Bell). Lehet sakkozni, hogy ő ki helyére jönatapapaIvory szezonjának sajnos vége, Mr Julius meg ugye láttuk mennyire használható... Remélem a többiek felépülnek.
több mint 13 éve
Igazoltunk egy újabb RB-t (Joique Bell). Lehet sakkozni, hogy ő ki helyére jönata: Szombaton meccsnézés? haydenNekem egy esetleges csoportdöntő és SB alkalmas most. De ahogy írtam korábban, tényleg ne várjatok rám, ha van szándék, menjetek nélkülem.
több mint 13 éve
Én a 9-esben leszek, mint tavaly (akkor bejött 😊 ) Úgy tűnik, 4-en. Előtte szerintem ultizhatunk is.Sárospatakon a régi kávéházban (A Művelődés Háza) közös meccsnézés lesz szombaton.hajdunyilvánvaló, hogy ott leszek. Vilma mezben természetesen 😀 😀 😀 😀
ha már pro bowler lett - kár hogy nem lesz ott, mert másik meccsen lép pályára.
részleteket egyeztessük még, létszám eddig a tuti 4 fő?Kájzerszóze
több mint 13 éve
Sárospatakon a régi kávéházban (A Művelődés Háza) közös meccsnézés lesz szombaton.hajduHát biz 6-7 évvel ezelőtt még én is ott lettem volna mikor oda jártam a Teológiára régi szép idők 😊 A körül indult ez az őrület itt nálunk (1-2 évvel előbb). Egy amerikában tanult Refisnek nagy szerepe volt benne ő nagy Broncos drukker. Sohy-nak becéztük nem tudom itt van e megbújva a fórumon közöttünk? Esetleg ha igen és olvassa küldjön egy pm-t.
több mint 13 éve
Ha nyerünk, vendégem vagy egy "nagyi gulyáslevesére"! 😂 (egyébként nem olyan vészes az árfekvés. nem ott kell lemészárolnod magad. 😊 )meghívsz? 😀ata: Szombaton meccsnézés? Találtam egy nagyon pöpec helyet, ahol tuti lehet ordítani, csak az árai lehet neccesek mivel a marriott környékén van...hayden10-kor a Mariotte-ban? 😀zemanla
http://www.legends.hu/ éjfélig van nyitva :/hayden
De ahogy látom csak a vasárnapi wc meccset nyomják. nem?
ja!? A Maroitte-ba?????
Mé' ott is lehet meccset nézni? :cool:
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
hayden
124
meghívsz? 😀ata: Szombaton meccsnézés? Találtam egy nagyon pöpec helyet, ahol tuti lehet ordítani, csak az árai lehet neccesek mivel a marriott környékén van...hayden10-kor a Mariotte-ban? 😀zemanla
http://www.legends.hu/ éjfélig van nyitva :/
több mint 13 éve
ata: Szombaton meccsnézés? Találtam egy nagyon pöpec helyet, ahol tuti lehet ordítani, csak az árai lehet neccesek mivel a marriott környékén van...hayden10-kor a Mariotte-ban? 😀
több mint 13 éve
hayden
124
Na BÚÉK srácok!O: egyértelmű, h Graham!
D: Jenkins, mert csak 😀
S: Morstead, csendben szopatja az ellen O-ját.... Imádom!
Ami Ivory-t illeti. ha a fal végre elkezd úgy dolgozni, ahogy tavaly akkor nem lesz gond, ellenkező esetben a passzjáték is lesz. Hiába engedtek csak 5 sackkel többet, de nagyon sokszor csak breesus teniszmúltja mentette meg. Bushroddal meg már ki van a tököm. Egyszerűen nonszensz, hogy ha van egy sárga az OL-ban, akkor az tuti ő volt (természetesen sarkítom, de hát rettentő módon dekoncentrált a srác). Úgy összességében TWO DAT! 😀
ata: Szombaton meccsnézés? Találtam egy nagyon pöpec helyet, ahol tuti lehet ordítani, csak az árai lehet neccesek mivel a marriott környékén van...
több mint 13 éve
Patrick Willis sérülése miatt Vilma behívót kapott a pro bowlraatapapaKiaza Patrick Willis? 😀 Mi az a pro bowl?? 😀
több mint 13 éve
Sárospatakon a régi kávéházban (A Művelődés Háza) közös meccsnézés lesz szombaton.hajdunyilvánvaló, hogy ott leszek. Vilma mezben természetesen 😀 😀 😀 😀
ha már pro bowler lett - kár hogy nem lesz ott, mert másik meccsen lép pályára.
részleteket egyeztessük még, létszám eddig a tuti 4 fő?
több mint 13 éve
Patrick Willis sérülése miatt Vilma behívót kapott a pro bowlra
több mint 13 éve
Sárospatakon a régi kávéházban (A Művelődés Háza) közös meccsnézés lesz szombaton.
több mint 13 éve
😊 Én vasárnap estétől nem keresek. Nem merek. 😕Ivory IR-en :picsába:atapapaJulius hős lehet... :rolleyes:
Nem is keresek egész nap semmi hírt, megvárom, míg ide felírjátok... :morcos: :ideges: :faszkivan:Gyurma Pappa