NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
123
11
19:00
RedZone week 12
60
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
56
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
52
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
21
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Houston Texans - Tennessee Titans
6
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 13 éve
Igazából elméleti esélyeink maradtak csak erre a hétvégére, a seed1-ra, de az első félidőben érdemes lenne okosan egy-két dolgot, amit a PO-ban majd használunk, kipróbálni (pl.: flea-flicker Ivory-val... najó szélsőséges példa, de érthető 😀). Igazából szívesen látnám Danielt játszani, Brees nem Favre, sokkal okosabb nála 😉
több mint 13 éve
Colston a hírek szerint még jövőhéten se játszhat, Arringtonnak mindenféleképpen sok snapet kellene adni most.Blountot talán azért kerültük el, mert nagyon balhés gyerek.
Én kicsit bízom abban, hogy a Panthers Fox becsületéért küzd egy utolsó nagyot, de szvsz a Tampa elleni meccs második félidejében már akkora előnye lesz a Falcons-nak, hogy a mi kezdőink is pihenni fognak.
több mint 13 éve
Akkor én is...: B.Ú.É.K. Mindenkinek... 😊Roby IR-n, Arringtont igazoltuk a helyére a PS-ből. Utóbbi nagyot nőtt a szememben, Payton ugyanis azt mondta, hogy több csapat vitte volna, de inkább maradt nálunk.atapapaNa, jól indul az év... 😊 (Természetesen nem a Roby I.R.-ra gondolok...)
A hétvégén kaphatna lehetőséget szerintem, még úgyse játszott alapszakasz meccset, és Colstont nem kéne erőltetni, valahogy nehéz elhinni, hogy a Panthers erre pont összekapja magát, főleg úgy, hogy a HC megy, nincs igazából semmi értelme nekik nagyon harcolni, újat kitalálni...
Futók: Ivory-Bush szerintem marad, Thomas meg nagy ?, azért amikor egészséges, láttuk, hogy milyen profi... Blountról meg ugye tudni lehetett, hogy jó lesz (igaz, nem feltétlen ennyire...), de az, hogy 4. kör körül várták sokan, azt jelenti, hogy minden csapat passzolta akkor, bár a 7. körös pick mehetett volna rá... Más kérdés, szerintem Ivory > Blount... 😛
több mint 13 éve
Mez-statban idén nincs az élmezőnyben, Brees királykodik most. Szvsz levonható az a következtetés, hogy Bush-nak akkor megy igazán az NFL-ben, ha van mellette egy domináns erőfutó. Idén ez kimaradt.
több mint 13 éve
Bush mindig vitatéma. Drága, és szerintem már a mezeladás sem indokolja (tényleg, erről vannak statisztikák?). A tavalyi 6. helyről futásban sikerült a 27-re ledolgozni magunkat. Valamit nyilván tenni kell, mert nem lehet a támadásokat csak passzra építeni. Nemcsak mi, de a Colts is megsínylette az idén.
több mint 13 éve
Ivoryt nincs ok elküldeni, sérülékenyen is jó 3. futónak és olcsó. Bush-t viszont lehet hogy elküldeném jövőre, ha nem tudunk lealkudni a 12 milliós fizetéséből.
több mint 13 éve
Dub
1 019
Busht úgyse fogják elküldeni, Ivory-t én meg megtartanám.Futókat... Ivory és Bush is érzékeny a fizikai behatásokra. Blount nagyon jó lett volna. Ugyanolyan állat mint Ivory, de nemnagyon bír megsérülni.hajduThomas tegnap rásérült ugyanarra a bokájára, ami miatt kihagyta a fél szezont. Payton szerint nem vészes, vagyis talán megússza amputáció nélkül.Hát ez hihetetlen... Remélem playoffra összefoltozzák valahogy (legkésőbb a diviziókörre, wild cardot nélküle is meg kell tudni oldani), aztán jövőre keresni kéne a helyére egy kevésbé sérülékeny futót.Dub
atapapa
több mint 13 éve
őt akartam volna már a draft után, majd akkor is amikor a Titans kivágta. bár őszintén szólva azt nem gondoltam volna, hogy ennyire sikeres lesz rögtön újonckéntFutókat... Ivory és Bush is érzékeny a fizikai behatásokra. Blount nagyon jó lett volna. Ugyanolyan állat mint Ivory, de nemnagyon bír megsérülni.hajduThomas tegnap rásérült ugyanarra a bokájára, ami miatt kihagyta a fél szezont. Payton szerint nem vészes, vagyis talán megússza amputáció nélkül.Hát ez hihetetlen... Remélem playoffra összefoltozzák valahogy (legkésőbb a diviziókörre, wild cardot nélküle is meg kell tudni oldani), aztán jövőre keresni kéne a helyére egy kevésbé sérülékeny futót.Dub
atapapa
több mint 13 éve
Futókat... Ivory és Bush is érzékeny a fizikai behatásokra. Blount nagyon jó lett volna. Ugyanolyan állat mint Ivory, de nemnagyon bír megsérülni.Thomas tegnap rásérült ugyanarra a bokájára, ami miatt kihagyta a fél szezont. Payton szerint nem vészes, vagyis talán megússza amputáció nélkül.Hát ez hihetetlen... Remélem playoffra összefoltozzák valahogy (legkésőbb a diviziókörre, wild cardot nélküle is meg kell tudni oldani), aztán jövőre keresni kéne a helyére egy kevésbé sérülékeny futót.Dub
atapapa
több mint 13 éve
Dub
1 019
Thomas tegnap rásérült ugyanarra a bokájára, ami miatt kihagyta a fél szezont. Payton szerint nem vészes, vagyis talán megússza amputáció nélkül.Hát ez hihetetlen... Remélem playoffra összefoltozzák valahogy (legkésőbb a diviziókörre, wild cardot nélküle is meg kell tudni oldani), aztán jövőre keresni kéne a helyére egy kevésbé sérülékeny futót.
atapapa
több mint 13 éve
Boldog új évet kívánok én is.Thomas tegnap rásérült ugyanarra a bokájára, ami miatt kihagyta a fél szezont. Payton szerint nem vészes, vagyis talán megússza amputáció nélkül.
Roby IR-n, Arringtont igazoltuk a helyére a PS-ből. Utóbbi nagyot nőtt a szememben, Payton ugyanis azt mondta, hogy több csapat vitte volna, de inkább maradt nálunk.
több mint 13 éve
A 2011-es évet az előző Super Bowl megnézésével kezdtem. Még mindig hihetetlen élmény. Ezúton kívánok minden Saints szurkolnak Boldog Új Évet és hasonló élményeket kívánok erre az idényre is. off: ha valakinek Saintses sigre lenne szüksége várom szeretettel.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Sziasztok!Először is Boldog Új Évet Mindenkinek!
Most "vettem a bátorságot", hogy írjak ide pedig már 2 éve hihetetlenül fanatikusan drukkolok a Saints-nek. Azért írok (meg majd akarok is, és minél többször) ,hogy tagja legyek ennek a közösségnek, mert eddig csak "néző" voltam.
Go Saints Go
több mint 13 éve
bundy07
24
Minden Kedves Saints fannak Boldog Új Évet Kívánok!Az új évet pedig győzelemmel kezdjük!
Edzők és klubvezetők jönnek - mennek a szurkoló marad. Még a nehézségek ellenére is.
több mint 13 éve
Én a Falconsnak nem tudok drukkolni, de ez van. 😊 Tampa más tészta, őket kedvelem (főleg az egykori HC miatt, ugye), a Pantherst is oké, Jake idejében meg pláne ez volt. 😊 Valahogy a Falcons egyszerűen nem megy...Gyurma PappaNa, ezzel én is így vagyok. 😊
több mint 13 éve
nem jó hírCoach Sean Payton confirmed that Marques Colston underwent a knee scope because the team believed it wasn't serious enough to keep him out for the playoffs.
cserék cseréi a PB-ra
Harper, Vilma első alternate, Colston második, Jenkins, Morstead, Evans harmadik, és a vicc vicce: Ellis és Ivory 4.
Ellis és Ivory egy sorban...
több mint 13 éve
Én a Falconsnak nem tudok drukkolni, de ez van. 😊 Tampa más tészta, őket kedvelem (főleg az egykori HC miatt, ugye), a Pantherst is oké, Jake idejében meg pláne ez volt. 😊 Valahogy a Falcons egyszerűen nem megy...
több mint 13 éve
én szívesen drukkolnék is nekik, ahogy más divízióbeli riválisnak is szorítok, ha már nem vagyunk versenyben.atapapa😊 Tavaly, vembli: hiába drukkoltam Lajos barátmmal a Tampának, sima vereség lett. A TB labdám itt feszít a polcon azóta is, meg a zászlója is amit székre raktak. 😊
több mint 13 éve
Hálistennek, hogy így van. Azt hiszem kajzerrel beszéltem a múltkor, hogy én sem azért drukkolok a Saintsnek, mert gyerekkoromban feszt oda jártam meccsre, sőt még a szocializációs fejlődésemben sem jelent meg a kezdet kezdetén, mint meghatározó elem (a vonatkozó topikban annak idején leírtam).Azért ez nem teljesen igaz. Én pár évvel ezelőtt csak Atapapát ismertem mint Saints drukker, most meg azért már van egy pár...azért mióta volt a Bush draft és Brees és SB... megszaporodtak a rajongók és ez kint is így van. Az más kérdés, hogy kevés a pro bowl játékos, de emlékszem arra amikor egy sem volt, vagy pl csak LeCharles Bentley.deacon75Witten nem tehet arról, hogy Romo nem kereste annyit, Kitna alatt rögtön kijött a tudása.A Saints tehet bármit, szerepelhet bárhogy, senmkit nem érdekel. Ez a mai Atlanta jobb, mint a tavalyi Saints? Ez nyilván valami vicc, mert az ideinél sem igen jobb. Kifejezetten túlértékelt csapat szerintem.hajdu
Gonzalez viszont...
Mi tavaly ekkor 13-2-vel álltunk és 5 játékosunkat választották be, a mostani Falconsból meg hetet...atapapa
Nem a drukkerek számának gyarapodására gondoltam, hanem a szakírók és a szaksajtó hozzáállására. Nézd meg pl. atapapa analízisét a PB-ra játékost adó csapatokról. Ugyan el nem keseredek rajta, de azért mégiscsak érdekes...
több mint 13 éve
Nem akartam az Atlanta fórumon írni, nem kell a sok szárnycsapkodás.........Ez az ATL nem rossz csapat. Jól jöttek ki meccsekből, ehhez szerencse is kell. Nekünk is volt tavaly, nyilván a jó eredményhez mindig kell kicsi.
DE. Ellenünk esélyük sem volt. Persze lehet hogy kiengedtek, de nem valószínű: nagy hazai mérleg, a bajnokot fogadták, még nincs meg a hazai pálya - szóval nem lazsáltak. (osztom Gyurma véleményét, itt nincs könnyű meccs, amit lazsálni lehetne).
A PO az más pálya. És ott lehet hogy az atombiztos Ryannek is remegni fog a keze. A középen futást még a mi profi futás elleni védelmünk is megállította. Más is meg fogja. Ha meg azért erőlködtek, hogy a D pihenjen, hát akkor is kevés lesz.
A PB szavazás most is eléggé kiábrándító, de mi elfogultak vagyunk. Oké, nincs annyi odavaló emberünk? Akkor viszont csapatszinten és HC/DC szinten nyomunk le mindenkit.........
A SB-hoz pedig ez idén is elég lesz. Vannak még kártyák a pakliban. A CAR nyilván nem fog nyerni. Nekünk sem kell. A pályán nem fogunk lazsálni, de már lehet készíteni a playbookot a kövi meccsre.
Irány a PO! Hogy van?
Finish Strong!!!!!!!!!!
WHO DAT!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
Manapság már ritkán szisszenek fel PR-re, de ez elérte az ingerküszöbömethttp://www.cbssports.com/nfl/story/14486776/power-rankings-please-pass-the-crow-mr-cassel
Megverjük az eddig első Falconst, és esünk 3 helyet
Egy kis összegzés az NFC-s PB helyeket illetően, aztán a részemről lezárva a téma
Atlanta: 12 w, 7 játékos
Bears: 11 w, 4 játékos
Saints: 11 w, 3 játékos
Eagles: 10 w, 5 játékos
Packers: 9 w, 5 játékos
Giants: 9 w, 4 játékos
Buccaneers: 9 w, 0 játékos
Divíziónként összesen
South: 34W, 11 játékos
North: 31W, 12 játékos
East: 30W, 15 játékos
West: 23W, 4 játékos
több mint 13 éve
Szubjektíve az a bajom velük, hogy Smith-t a legidegesítőbb HC-nek tartom, akkor is így lenne, ha minket edzene. Szinte fáj, hogy milyen hülye fejeket tud vágni, oldalvonalon egy rossz mozdulttól lesérül, stb. Lehet hogy jó szakember, de kívülről gyakran egy balf@sznak tűnikA legnagyobb problémám nekem a White-Greer kettős PI-nél volt, amikor nekiállt hisztizni. Egyértelműen White-on lehetett volna PI-t dobni, hiszen ő lökte el Greer-t. Na mind1.
atapapa
A másik egyéni problémám velük a bírók segítsége, ellenünk is a Torrence-n befújt nem létező személyi vagy a TD-jük előtti nevetséges, holdingot kioltó roughing the passer Smith-en... nem megengedett kézhasználatot fújnak Hargrove-ra, de amikor az OL-ből valaki rácsot rángatva blokkol, azt elnézik.atapapa+1... de ezt kifejtettem már... és most majd jön mindenki, hogy kaptunk 25 cm előnyt az utolsó drive-ban...
amcsi kommentátor megjegyzése volt, hogy elég "cheap" ítélet volt Dunbar büntetése is... vicc volt na, hogy gyakorlatilag az egyetlen O TD-hez kapott a Falcons +30yardot...
több mint 13 éve
Az Atlanta-vitához: engem nem győztek meg. Komplett csapat, fegyelmezettek, jól felépített támadójátékkal, de ahogy hajdu írta, nem láttam tőlük olyan dominanciát jó csapatok ellen, mint amilyet mi tavaly néha felmutattunk.Ettől még hozhatják az idei szezont és én szívesen drukkolnék is nekik, ahogy más divízióbeli riválisnak is szorítok, ha már nem vagyunk versenyben.
Szubjektíve az a bajom velük, hogy Smith-t a legidegesítőbb HC-nek tartom, akkor is így lenne, ha minket edzene. Szinte fáj, hogy milyen hülye fejeket tud vágni, oldalvonalon egy rossz mozdulttól lesérül, stb. Lehet hogy jó szakember, de kívülről gyakran egy balf@sznak tűnik
A másik egyéni problémám velük a bírók segítsége, ellenünk is a Torrence-n befújt nem létező személyi vagy a TD-jük előtti nevetséges, holdingot kioltó roughing the passer Smith-en... nem megengedett kézhasználatot fújnak Hargrove-ra, de amikor az OL-ből valaki rácsot rángatva blokkol, azt elnézik.
több mint 13 éve
Az más kérdés, hogy kevés a pro bowl játékos, de emlékszem arra amikor egy sem volt, vagy pl csak LeCharles Bentley.deacon75Igaz, de akkor rosszak is voltunk. A Payton előtti években 50% körüli mérleggel is küldtünk 2-3 embert a PB-ra
Amúgy sztem a Saints mint csapat együtt nagyon erős nem attól hogy kiemelkedő egyéniségek vannak benne.Akkor bizonyára mi adjuk majd az év edzőjét 😛
Blevi