A funkció használatához be kell lépni!
New York Giants
50 feliratkozó
1 napja
fuzovelkifele.com/2025/04/daniel-jones-a-kezdo-posztert-kuzd-a-coltsbanElvileg sok tőlünk elment játékos kivirágzik más csapatoknál, kíváncsi leszek itt hogy alakul a történet.
2 napja
Schoen szerint (nyilván nem mondhat mást) a mesterterv egyik változata a RW-JW QB-room volt.Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ugyanezen terv szerint ki érkezik 1/3-on.
3 napja
Nem hiszem hogy a vasas elengednéHacsaknem Dart miatt...
Janek
Én inkább azt tudom jelenleg nehezen elképzelni, hogy a Browns, Jets, Saints, Colts négyes egyike sem csapna le rá. Bár a helyükben én sem tenném, de mondjuk második körben már kitudnék békülni vele.
4 napja
New York Giants will meet privately with Penn State edge rusher Abdul Carter on Friday.
4 napja
Lehet nem kell 🤔 Dartot jo lenne elhozni!!! Dabs kitudna hozni az allatot Dartbol 😁Az egyértelmű,hogy ha csak egy plusz első kört sikerül szerezni akkor deal,mivel jövőre mikor QB kell,kelleni fog!!Ja hat 2+ elsokorert mar lehetne mozogni lefele 😀 ha vmi durva lehuzas van, akkor oke, de egy 1/3 picket ne baxunk el, ha mar sikerult az 1/1et….1/3ra hozzuk el Huntert, esetleg Dartert feljohetunk 1-2 poziciot, de bebaxna, ha 1/3rol visszacserelnenk 10-20 helyet 🤔 Sanderst hagjyuk inkabb, jojjon inkabb Graham vagy Carter, egyik sem rossz valasztasen epp vmeik nap mock drafton picit eljatszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha vissza cserelnek. hat eleg nagy lehuzasok voltak 😀 asszem 1/23-n valasztottam vegul egy CB-t meg utan 2. korben Dartot plusz talan meg 2 jatekost hianyposztra (melyik nem az nalunk?). idokozben a lecserekbol felszedtem 2 plusz elso kort kovetkezo evben, illetve 4/5 plusz 2. kort jovo evben ...
Kronos
nem mondom, hogy IRL csinalnam ezt, de hosszutavon nem mutatna ez rosszul igy.
csebi
Kronos
Vobox
Szerkesztette: Kronos
4 napja
Na szóval, + 2 db első körbe került volna a mindössze kéthelyes felmozgás Wardért, így is, hogy jóval átlag alatti a QB felhozatal. Mi lenne jövőre, ha mondjuk 5-6. helyről kéne felmenni egy sokkal erősebb class esetében? Ennyit arról, hogy sokkal jobb egy lényegtelen meccset megnyerve elcseszni a jó draft pozíciót, mert ha nagyon akarunk valakit, akkor majd megoldjuk a drafton.(És persze úgy oldjuk meg, hogy ne fájjon sokba, meg ne adjuk fel a csapat jövőjét...)
4 napja
Attól még szerezhet pick-et. 😀Lehet meg se éli a GM a jövő évet lolAz egyértelmű,hogy ha csak egy plusz első kört sikerül szerezni akkor deal,mivel jövőre mikor QB kell,kelleni fog!!Ja hat 2+ elsokorert mar lehetne mozogni lefele 😀 ha vmi durva lehuzas van, akkor oke, de egy 1/3 picket ne baxunk el, ha mar sikerult az 1/1et….1/3ra hozzuk el Huntert, esetleg Dartert feljohetunk 1-2 poziciot, de bebaxna, ha 1/3rol visszacserelnenk 10-20 helyet 🤔 Sanderst hagjyuk inkabb, jojjon inkabb Graham vagy Carter, egyik sem rossz valasztasen epp vmeik nap mock drafton picit eljatszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha vissza cserelnek. hat eleg nagy lehuzasok voltak 😀 asszem 1/23-n valasztottam vegul egy CB-t meg utan 2. korben Dartot plusz talan meg 2 jatekost hianyposztra (melyik nem az nalunk?). idokozben a lecserekbol felszedtem 2 plusz elso kort kovetkezo evben, illetve 4/5 plusz 2. kort jovo evben ...
Kronos
csebi
Kronos
Vobox
ThySoul
4 napja
Lehet meg se éli a GM a jövő évet lolAz egyértelmű,hogy ha csak egy plusz első kört sikerül szerezni akkor deal,mivel jövőre mikor QB kell,kelleni fog!!Ja hat 2+ elsokorert mar lehetne mozogni lefele 😀 ha vmi durva lehuzas van, akkor oke, de egy 1/3 picket ne baxunk el, ha mar sikerult az 1/1et….1/3ra hozzuk el Huntert, esetleg Dartert feljohetunk 1-2 poziciot, de bebaxna, ha 1/3rol visszacserelnenk 10-20 helyet 🤔 Sanderst hagjyuk inkabb, jojjon inkabb Graham vagy Carter, egyik sem rossz valasztasen epp vmeik nap mock drafton picit eljatszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha vissza cserelnek. hat eleg nagy lehuzasok voltak 😀 asszem 1/23-n valasztottam vegul egy CB-t meg utan 2. korben Dartot plusz talan meg 2 jatekost hianyposztra (melyik nem az nalunk?). idokozben a lecserekbol felszedtem 2 plusz elso kort kovetkezo evben, illetve 4/5 plusz 2. kort jovo evben ...
Kronos
csebi
Kronos
Vobox
4 napja
Az egyértelmű,hogy ha csak egy plusz első kört sikerül szerezni akkor deal,mivel jövőre mikor QB kell,kelleni fog!!Ja hat 2+ elsokorert mar lehetne mozogni lefele 😀 ha vmi durva lehuzas van, akkor oke, de egy 1/3 picket ne baxunk el, ha mar sikerult az 1/1et….1/3ra hozzuk el Huntert, esetleg Dartert feljohetunk 1-2 poziciot, de bebaxna, ha 1/3rol visszacserelnenk 10-20 helyet 🤔 Sanderst hagjyuk inkabb, jojjon inkabb Graham vagy Carter, egyik sem rossz valasztasen epp vmeik nap mock drafton picit eljatszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha vissza cserelnek. hat eleg nagy lehuzasok voltak 😀 asszem 1/23-n valasztottam vegul egy CB-t meg utan 2. korben Dartot plusz talan meg 2 jatekost hianyposztra (melyik nem az nalunk?). idokozben a lecserekbol felszedtem 2 plusz elso kort kovetkezo evben, illetve 4/5 plusz 2. kort jovo evben ...
Kronos
csebi
Kronos
5 napja
Ja hat 2+ elsokorert mar lehetne mozogni lefele 😀 ha vmi durva lehuzas van, akkor oke, de egy 1/3 picket ne baxunk el, ha mar sikerult az 1/1et….1/3ra hozzuk el Huntert, esetleg Dartert feljohetunk 1-2 poziciot, de bebaxna, ha 1/3rol visszacserelnenk 10-20 helyet 🤔 Sanderst hagjyuk inkabb, jojjon inkabb Graham vagy Carter, egyik sem rossz valasztasen epp vmeik nap mock drafton picit eljatszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha vissza cserelnek. hat eleg nagy lehuzasok voltak 😀 asszem 1/23-n valasztottam vegul egy CB-t meg utan 2. korben Dartot plusz talan meg 2 jatekost hianyposztra (melyik nem az nalunk?). idokozben a lecserekbol felszedtem 2 plusz elso kort kovetkezo evben, illetve 4/5 plusz 2. kort jovo evben ...
Kronos
csebi
5 napja
1/3ra hozzuk el Huntert, esetleg Dartert feljohetunk 1-2 poziciot, de bebaxna, ha 1/3rol visszacserelnenk 10-20 helyet 🤔 Sanderst hagjyuk inkabb, jojjon inkabb Graham vagy Carter, egyik sem rossz valasztasen epp vmeik nap mock drafton picit eljatszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha vissza cserelnek. hat eleg nagy lehuzasok voltak 😀 asszem 1/23-n valasztottam vegul egy CB-t meg utan 2. korben Dartot plusz talan meg 2 jatekost hianyposztra (melyik nem az nalunk?). idokozben a lecserekbol felszedtem 2 plusz elso kort kovetkezo evben, illetve 4/5 plusz 2. kort jovo evben ...
Kronos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 napja
1/3ra hozzuk el Huntert, esetleg Dartert feljohetunk 1-2 poziciot, de bebaxna, ha 1/3rol visszacserelnenk 10-20 helyet 🤔 Sanderst hagjyuk inkabb, jojjon inkabb Graham vagy Carter, egyik sem rossz valasztas
5 napja
Kinti oldalakon, sokszor felróják neki, hogy nem igazán lép semmi váratlant,Szvsz attól függ, elérhető lesz-e valamelyikük még. Pl Dart 2/2-n, esetleg Shough ugyanott vagy 3. körben, vagy lesz-e esély visszajönni első kör második felébe Sandersért. De még azt sem zárnám ki, hogy őt 1/3-al nem vinnénk ki, bár az elégé fájna nekem. És erre lehet is esély, mert a barnák állítólag most Abdult lájkolják.Mit gondoltok, végleges a QB-room?Amilyen infók vannak a QB szerződésekről szerintem igen.
Zet
GJohnny74
vanek úr
nem volt még igazi A+ nagy dobása.
Nem tudom jó lesz e nekünk ha most kezdi el😂
5 napja
Szvsz attól függ, elérhető lesz-e valamelyikük még. Pl Dart 2/2-n, esetleg Shough ugyanott vagy 3. körben, vagy lesz-e esély visszajönni első kör második felébe Sandersért. De még azt sem zárnám ki, hogy őt 1/3-on kivisszük, bár az elégé fájna nekem. És erre lehet is esély, mert a barnák állítólag most Abdult lájkolják.Mit gondoltok, végleges a QB-room?Amilyen infók vannak a QB szerződésekről szerintem igen.
Zet
GJohnny74
Szerkesztette: vanek úr
5 napja
Mit gondoltok, végleges a QB-room?Amilyen infók vannak a QB szerződésekről szerintem igen.
Zet
5 napja
Mit gondoltok, végleges a QB-room?
6 napja
www.instagram.com/reel/DHpTn2csyIN/?igsh=MXY1a2FmZzNvMWxtdw==Nem csak a videó alapján, de Mindenképpen nagyon vicces szezonunk lesz az idei, nem beszélve arról, hogy már történelmet írtak azzal, hogy egyszerre 2 veterán fekete irányítót is igazoltak
Tomcsik
- a történetükben először.
A többi rekord még a csapat előtt áll mindkét irányba.
😂✌️
Szerkesztette: ozibozi
7 napja
#Giants QB Russell Wilson’s $10.5M deal includes a complicated incentive package that can be worth up to $7.5M more based on a variety of play-time, performance & playoff incentives. Also up to $3M is available ($176.5K per game) based on wins and playing more than 50% plays. - per Ian Rapoport
7 napja
Cseszhette volna a PO alatt végre remeklő védelem, ha nincs aki Game Winning dirive-okkal megnyeri a meccseket.😉Az egész PO-ra értettem. Cruz, Nicks és MM is remekelt, Eli pedig jól osztogatott, a DL-ben viszont csak JPP volt átlag feletti. Az eggyel korábbi SB volt az, amit elsősorban a védőfalnak köszönhettünk.hát 282 passzolt és 114 futott yard volt azon a döntön. 1 passzolt TD-vel. Nem mondanám, hogy a támadók nyerték a meccset. Hanem, hogy a Brady vezette Pats-et 17 ponton tartottátok. De ezen nem veszünk össze. 😊 Plusz ha jól emlékszem Safety-t is csináltatok.A legutolsót pont a passzjátékkal nyertük...Ward - Sanders - Carter - Hunter - Grahamazért egy Graham, Sexy Dexy belsö DL páros nagyon izgalmas lenne. Én tuti öt húznam a helyetekben. 😀
ebből az ötösből így már tényleg bárki jöhet, nem fogom a számat húzni.
törölt kristof
Domináns DL nyerte a SB-t nálatok nem a legjobb QB. 😊
Toto21
vanek úr
Toto21
Na meg persze a két LT-s 😄
vanek úr
Szerkesztette: ozibozi
7 napja
Az egész PO-ra értettem. Cruz, Nicks és MM is remekelt, Eli pedig jól osztogatott, a DL-ben viszont csak JPP volt átlag feletti. Az eggyel korábbi SB volt az, amit elsősorban a védőfalnak köszönhettünk.hát 282 passzolt és 114 futott yard volt azon a döntön. 1 passzolt TD-vel. Nem mondanám, hogy a támadók nyerték a meccset. Hanem, hogy a Brady vezette Pats-et 17 ponton tartottátok. De ezen nem veszünk össze. 😊 Plusz ha jól emlékszem Safety-t is csináltatok.A legutolsót pont a passzjátékkal nyertük...Ward - Sanders - Carter - Hunter - Grahamazért egy Graham, Sexy Dexy belsö DL páros nagyon izgalmas lenne. Én tuti öt húznam a helyetekben. 😀
törölt kristof
Toto21
vanek úr
Toto21
Na meg persze a két LT-s 😄
7 napja
ne felejtsuk el Weatherfordot sem, aki 4 puntbol 3at berakott 10 yardon belulre.hát 282 passzolt és 114 futott yard volt azon a döntön. 1 passzolt TD-vel. Nem mondanám, hogy a támadók nyerték a meccset. Hanem, hogy a Brady vezette Pats-et 17 ponton tartottátok. De ezen nem veszünk össze. 😊 Plusz ha jól emlékszem Safety-t is csináltatok.A legutolsót pont a passzjátékkal nyertük...Ward - Sanders - Carter - Hunter - Grahamazért egy Graham, Sexy Dexy belsö DL páros nagyon izgalmas lenne. Én tuti öt húznam a helyetekben. 😀
törölt kristof
Toto21
vanek úr
Toto21
A CSAPAT nyerte meg ezt az SB-t amugy.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.