Itt tudod támogatni a fórum fejlesztését, minden forintot nagyon köszönünk!  ko-fi.com/bowlhu

New York Giants

50 feliratkozó

1 órája
ozibozi New York Giants 22 139
nah Giants fanoknak is lehet felragyog újra a nap?
Josszi
A nap mindig ragyok, csak lehet leveszik rólunk a fekete vakszemüveget?

Szerkesztette: ozibozi
1 órája
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 5 024
nah Giants fanoknak is lehet felragyog újra a nap?

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 órája
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 339
Most megy az Arenán a meccs ismétlése.
/még mindig jök vagyunk itt is✌️
ozibozi
Itt szeretném megjegyezni, hogy Shockey óta először (természetesen a mélyen tisztelt és emlékünkben örökre megőrzött, csodálatos Bellingert leszámítva), számomra nagyon furcsa volt úgy meccset nézni, hogy ezúttal a mi csapatunkban játszott egy elit TE. Már hozzászoktam, hogy az ilyenek mindig a túloldalon vannak.
4 órája
Most megy az Arenán a meccs ismétlése.
/még mindig jök vagyunk itt is✌️
5 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 721 — Lucas Scott
Nekem az első félidőben az a fantom false start 4&1-nél volt érthetetlen...
Meg az első opi td
gyurczi
ja igen. ott azert is volt fura, mert a fal jobb oldalahoz kozel levo side judge fujta be az LG-re, akit kizart h lathatott. btw: ott amugy kizart, hogy lett volna playunk szoval sokat nem veszitettunk.
de volt olyan zaszlo dallasi oldalon is, ami nem volt az emlekeim szerint, szoval ja van ilyen.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
7 órája
gyurczi New York Giants 2 791 — Giants fan
Nekem az első félidőben az a fantom false start 4&1-nél volt érthetetlen...
Meg az első opi td

Szerkesztette: gyurczi

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
7 órája
Hát eléggé máshogy láttuk akkor a dolgokat.. A zebrákkal azért foglalkoztam, mert lehet hogy a többsége jogos volt a zászlóknak amit ellenünk dobáltak, csak éppen volt pár kritikus ami meg kurvára nem volt az. Skattebo fejéről meg az orruk előtt tépik le a sisakot az meg mehetett tovább.. máskor az ilyeneket nem szoktuk elbírni, de most ez is belefért, ebből is látszik, h jó (lesz) a csapat.
Szesze
igen az a face mask eleg gaz, de tegyuk szivunkre a kezet, nem eloszor nem vettek eszre ilyet, sajnos.
ezert nem is ertem, hogy miert nem szolhatnak le fentrol automatikusan, hogy buntetes. ez azert nem judgment call, mint egy holding pl.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 órája
Szesze New York Giants 22 010 — Giants fan
 www.facebook.com/share/p/19Y2vnUVGx/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
az a baj, h nem primetime-ból se állunk sokkal jobban az utóbbi 10+ évben.. nem is értettem sose, h amellett hogy ilyen szarok vagyunk miért pont a mumussal kell mindig kezdeni, ráadásul ált idegenben?
8 órája
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/810149813_1018251367915762_4902367537163488359_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1121x1403&ctp=p600x600&_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=6376bf&_nc_ohc=wPhcv0YFM04Q7kNvwHdumCb&_nc_oc=Adq9qXXiyTyzfZIii0LOnSPA64sNZbxDRlq4pmc62PfNRicx8Z4s0UDMS0Nk9zHKdgc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=A3jueszBq14T_E-tOEaI7g&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQLQ5FP_F2fNXKEd3jU_Nz4j3qjhZ2vmlT4gvkCSGu-R2Q&oe=6AADA5B3
New York Giants Fans | Giants first-ever Week 1 primetime win vs Cowboys | Facebook
Giants first-ever Week 1 primetime win vs Cowboys Caption: HISTORY MADE! The Giants finally get their first-ever Week 1 primetime win over the Cowboys (28-20). The drought is over. Hashtags: #Giants...
9 órája
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 339
Na megnéztem a másik csoportmeccset is, ezért egy korai túlreagálás, de ettől még abszolút igaz: jelenleg mi vagyunk az NFC East legjobb csapata 😊
Nem is emlékszem, mikor volt olyan meccsünk, amin egy punt kivételével mindig eljutottunk az RZ-ig. (És annál az egynél is volt meg nem ítélt face mask)
Viszont a labdára sokkal jobban kell vigyázni, ha jól rémlik négyszer is elhagytuk azt, komolyabb védelem ezt bünteti. Bár mondjuk ennyi futójátéknál mindig ott lesz a fumbli veszély, ez valamennyire benne van. Hivatalosan tényleg nem szereztünk sacket, de azért volt, hogy Carter keze már Prescotton volt, csak az még eldobta a labdát, és sokszor azért passzolt pontatlanul, mert már az arcában voltunk. Inkább a sec miatt aggódnék, szvsz Newsome az egyetlen kezdőszintű corner. Pedig ha találnánk még egyet, sima PO csapat lehetnénk. Valahogy rá kéne menni Porterre.

Szerkesztette: vanek úr
9 órája
nem véletlenül lett erre a szezonra kedvenc fogadott csapatom a Giants, a Dart-Likely duótól még sok hasonló meccset várok 😊 (csak azt az egyet sajnálom, hogy Robinson elment a Titanshez)
r.baggio
meg ne menjunk elore, ez most elso meccs volt mkitol, ugye nagyon sok film nem volt rolunk, azert nem fog 150+ yard felett futni, ami viszonylag megkonnyitette az offense dolgat is. plusz az, hogy a vegen egymas utan kb ugyanazt a playt beszivta a dallas vedelem az utolso TD-nel ...
alapvetoen sztem ha Likelyt lefogjak majd akkor jon el az igazsag pillanata, hogy van-e B tervunk arra, hogyan haladjunk levegoben (vszeg Fields kellene, hogy legyen). Nabers meg rozsdasnak tunt nekem, de nyilvan ot nagyon probaltak limitalni, hogy hosszu labda ne menjen fele.

azert az elkepeszto, hogy nem hoztunk ossze egyetlen sacket sem pedig a pass rush egesz jol nezett ki.
csebi
Hát eléggé máshogy láttuk akkor a dolgokat.. A zebrákkal azért foglalkoztam, mert lehet hogy a többsége jogos volt a zászlóknak amit ellenünk dobáltak, csak éppen volt pár kritikus ami meg kurvára nem volt az. Skattebo fejéről meg az orruk előtt tépik le a sisakot az meg mehetett tovább.. máskor az ilyeneket nem szoktuk elbírni, de most ez is belefért, ebből is látszik, h jó (lesz) a csapat.
Persze a Dallas D kegyetlen szar volt, viszont ezen annyira én nem lepődtem meg, mert eddig is azok voltak. Ezért nem értettem, hogy miért tippelt itt minden szakértő/elemző sima Dallas W-t, én is azt gondoltam hogy talán ők nyerik, de hogy sima nem lesz abban biztos voltam.
Az offense marhára nem csak Likely-ből állt, Nabers egyáltalán nem volt rozsdás, illetve ahhoz képest hogy a sérülése miatt még a játéka se volt biztos (bár sztem végig altattunk ezzel) marha fontos megmozdulásai voltak neki is, de kb az egész offense-re igaz ez.
10+ éve mondom hogy nem a játékosállománnyal van/volt nálunk a fő probléma, hanem az OL-el és az edzői gárdával és ha ez egyszer végre rendeződik akkor egyből látványosan jobbak leszünk, mert ha elindulnak a dolgok akkor megjön az önbizalom is végre. Ezen a meccsen ez látszott, a keret adottságaihoz képest ez egy szinte tökéletes játék volt minden szinten. Matt Nagy-ot is elmondták minden szarnak (sőt sokan Harbough-t [/b]is), hát ez a meccs nem az ő igazukat mutatja, edzői szinten totálisan rommá vertük a dallast.
Szesze
nem lattam belole semmit, el is hiszem hogy romma vertetek a dallast, akikrol szinten nem tudok semmit. En biztosan leszaroztam JH-t, bar ugyan en azert mert majd nyerni nem fog tudni. Vagyis ha dart kiraly lesz akkor van egy jo eros fel evtized ra, mert ahogy nagy papirt kap es nem lehet penzzel ellensulyozni az edzoi kvalitasokat akkor majd meglatjuk, hogy igazam lesz. Addig remek, kuzdos, hajtos es az elvarasokhoz kepest ami a csapatnal az eredmenyek miatt nulla a fejlodes mint a mennyei manna fog jonni. Minimum 70% PO-ba jutassal. Ezt a lelkesedest tartsatok majd ott ki ha az a valoszinusitheto dolog jon be hogy nem fogtok egy seahawk-i 3 eves draft almot osszehozni es akkor kijon a kulonbseg es nem lesz eleg. Akkor visszaterhetunk hogy igazam volt-e. Szerintem amugy egy fordulo utan mindketto csapat nagyon orult volna ha ez a valtas 10 evvel ezelott tortenik. En biztosan,
no
Nem neked szántam amit írtam. Én teljesen elfogadom azt, hogy Baltimore-ban váltani akartak/akartatok, mert egyértelmű hogy Lamarral nem lehet más a cél, mint SB-t játszani és ezt a szintet JH-nak finoman szólva nem sikerült megugrania. Viszont nekünk Harbough (vagy mondjuk Tomlin) a tökéletes választás azok után amin ez a franchise keresztül ment az utóbbi nem is tudom már hány évben.. itt nem SB álmokról beszélünk, hanem egy-két olyan szezonról amikor nem rajtunk röhög az egész liga..

Szerkesztette: Szesze
9 órája
Kronos New York Giants 858
Azert durva, hogy mar egy meccsbol latszik, micsoda luzerek ultek a padunkon az elmult 10 evben… Dabs is szepen bemutatkozott a Titansnel.
Most meg merem kockaztatni, hogy siman meglesz az 50% koruli, annal picit talan jobb merlegunk 🤔
10 órája
Haba New York Giants 943
nem véletlenül lett erre a szezonra kedvenc fogadott csapatom a Giants, a Dart-Likely duótól még sok hasonló meccset várok 😊 (csak azt az egyet sajnálom, hogy Robinson elment a Titanshez)
r.baggio
meg ne menjunk elore, ez most elso meccs volt mkitol, ugye nagyon sok film nem volt rolunk, azert nem fog 150+ yard felett futni, ami viszonylag megkonnyitette az offense dolgat is. plusz az, hogy a vegen egymas utan kb ugyanazt a playt beszivta a dallas vedelem az utolso TD-nel ...
alapvetoen sztem ha Likelyt lefogjak majd akkor jon el az igazsag pillanata, hogy van-e B tervunk arra, hogyan haladjunk levegoben (vszeg Fields kellene, hogy legyen). Nabers meg rozsdasnak tunt nekem, de nyilvan ot nagyon probaltak limitalni, hogy hosszu labda ne menjen fele.

azert az elkepeszto, hogy nem hoztunk ossze egyetlen sacket sem pedig a pass rush egesz jol nezett ki.
csebi
Persze a Dallas D kegyetlen szar volt, viszont ezen annyira én nem lepődtem meg, mert eddig is azok voltak. Ezért nem értettem, hogy miért tippelt itt minden szakértő/elemző sima Dallas W-t, én is azt gondoltam hogy talán ők nyerik, de hogy sima nem lesz abban biztos voltam.
Az offense marhára nem csak Likely-ből állt, Nabers egyáltalán nem volt rozsdás, illetve ahhoz képest hogy a sérülése miatt még a játéka se volt biztos (bár sztem végig altattunk ezzel) marha fontos megmozdulásai voltak neki is, de kb az egész offense-re igaz ez.
10+ éve mondom hogy nem a játékosállománnyal van/volt nálunk a fő probléma, hanem az OL-el és az edzői gárdával és ha ez egyszer végre rendeződik akkor egyből látványosan jobbak leszünk, mert ha elindulnak a dolgok akkor megjön az önbizalom is végre. Ezen a meccsen ez látszott, a keret adottságaihoz képest ez egy szinte tökéletes játék volt minden szinten. Matt Nagy-ot is elmondták minden szarnak (sőt sokan Harbough-t is), hát ez a meccs nem az ő igazukat mutatja, edzői szinten totálisan rommá vertük a dallast.
Szesze
4 DPI: 1-et kötelező volt dobni, 2 dobható volt (bár ha ezekre dobták, akkor minden meccset szét kéne dobálni ilyenek miatt), 1-et még egyáltalán nem értettem, miért DPI.
Lamb TD kérdés nélkül OPI, hiszen ellökte Bankset
Scat vérző orral magáért beszélt.
A lényeg, h ez most nem számított,!
A meccs előtt, a bemelegítésnél Harbs csinált egy tacklet Nabersen, h ne fosson meccs közben, mi lesz, ha szerelik. Zseniális 🫡
Remek volt ez a meccs, a gameplan most nagyon ült. Kíváncsian várom a továbbiakat. Remélem folyamatosan az ellenfélhez lesz igazítva, mint ez a mai. Tökéletesen látszott, pontosan fel van építve, hogy passz jateknál mit, kit és melyik zónákat lehet, kell támadni. És hát ugye biztosan lesz olyan meccs, ahol nekünk kell futni az eredmény után. Bizakodva várom
10 órája
Nem a bedobott zászlók voltak a gondok, azok sajnos adhatóak, hanem
Inkább a be nem dobott zászlók.
Kb ezért nem volt sack sem a meccsen Eelőszőr Carter utána Burns sem kapta meg nem egyszer.
Ezekből lettek a DPI-ik is hátul.
Amikor a legerősebb xsapatrészed megtenné a dolgát hogy a leggyengébb csapatrészed kedvezőbb helyzetben legyen de nem engedik úgy azért nehéz.
Ezen simán elment volna ez a meccs is , ha nincs szerencsénk a fumbliknál, és nem csinálnak buta büntetéseket a végén —szerencsére.
Annyira szarok hátul hogy ránézésre bárki elver akinek lehetősége/ideje lesz passzolni.

Jók voltak nagyon, amikor vége lett még egy percig ültem hogy biztos vége lett és nincs semmi biztosan hátra,
olyan szokatlan élmény volt.
10 órája
no Baltimore Ravens 9 169
r.baggio

csebi
10+ éve mondom hogy nem a játékosállománnyal van/volt nálunk a fő probléma, hanem az OL-el és az edzői gárdával és ha ez egyszer végre rendeződik akkor egyből látványosan jobbak leszünk, mert ha elindulnak a dolgok akkor megjön az önbizalom is végre. Ezen a meccsen ez látszott, a keret adottságaihoz képest ez egy szinte tökéletes játék volt minden szinten. Matt Nagy-ot is elmondták minden szarnak (sőt sokan Harbough-t [/b]is), hát ez a meccs nem az ő igazukat mutatja, edzői szinten totálisan rommá vertük a dallast.
Szesze
nem lattam belole semmit, el is hiszem hogy romma vertetek a dallast, akikrol szinten nem tudok semmit. En biztosan leszaroztam JH-t, bar ugyan en azert mert majd nyerni nem fog tudni. Vagyis ha dart kiraly lesz akkor van egy jo eros fel evtized ra, mert ahogy nagy papirt kap es nem lehet penzzel ellensulyozni az edzoi kvalitasokat akkor majd meglatjuk, hogy igazam lesz. Addig remek, kuzdos, hajtos es az elvarasokhoz kepest ami a csapatnal az eredmenyek miatt nulla a fejlodes mint a mennyei manna fog jonni. Minimum 70% PO-ba jutassal. Ezt a lelkesedest tartsatok majd ott ki ha az a valoszinusitheto dolog jon be hogy nem fogtok egy seahawk-i 3 eves draft almot osszehozni es akkor kijon a kulonbseg es nem lesz eleg. Akkor visszaterhetunk hogy igazam volt-e. Szerintem amugy egy fordulo utan mindketto csapat nagyon orult volna ha ez a valtas 10 evvel ezelott tortenik. En biztosan,
10 órája
r.baggio

csebi
10+ éve mondom hogy nem a játékosállománnyal van/volt nálunk a fő probléma, hanem az OL-el és az edzői gárdával és ha ez egyszer végre rendeződik akkor egyből látványosan jobbak leszünk, mert ha elindulnak a dolgok akkor megjön az önbizalom is végre. Ezen a meccsen ez látszott, a keret adottságaihoz képest ez egy szinte tökéletes játék volt minden szinten. Matt Nagy-ot is elmondták minden szarnak (sőt sokan Harbough-t is), hát ez a meccs nem az ő igazukat mutatja, edzői szinten totálisan rommá vertük a dallast.
10 órája
Haba New York Giants 943
r.baggio

csebi
Prescott van annyira rutinos, h inkább kidobja, ha nagy a nyomás (amikor sikerül neki, és nem inti lesz 😁). A meccs alapján (persze ez még csak egy) a Likely kérdést nem lesz olyan könnyű megoldani. Gyors, erős és hát 8/8 volt ma, ami alapján nincs rossz keze. Nem ő volna az első jól használt, nehezen fogható TE a ligában.
10 órája
r.baggio

11 órája
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 326 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 órája
Hiába tolták őket a zebrák megint, most ez se volt elég. Végighallgattam az összes létező előzetes elemző podcastet, mindenki lesajnált minket, hát gyerekek újra lehet gondolni a dolgokat, mert ez a csapat jó lesz már idén is.
Szesze
picit eloszezonbeli formaban voltak, de a bedobott zaszlok nagy resze jogos volt. igazabol a problemam max az volt, hogy a cornerek reszerol nem engedtek a fizikalis jatekot, de a dallas WR mar bmit csinalhatott az, mehetett tovabb. szerencsere nem szamitott vegul, szoval gyoztes csapatkent ne foglalkozzunk tobbet a zebrakkal sztem.

viszont ez jo kezdet volt, alapvetoen jobban felkeszitett csapat voltunk. tetszett az, ahogy nekimentunk a meccsnek, tetszett az offense gameplan vegig. ilyen csapatrol beszeltek vegig.

13 órája
Hiába tolták őket a zebrák megint, most ez se volt elég. Végighallgattam az összes létező előzetes elemző podcastet, mindenki lesajnált minket, hát gyerekek újra lehet gondolni a dolgokat, mert ez a csapat jó lesz már idén is.
13 órája
ironroy New York Giants 1 861 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Ez már kellett, mint egy falat kenyér!
13 órája
Zet New York Giants 2 031
Nem tudom, mióta vártam erre.
Iszonyat jó volt!

Szerkesztette: Zet
14 órája
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 730 — Bla, bla, bla
Tudom, ez csak egy álom, hogy Arlingtonban a MetLifban győztük le a Dallast... Győzelemmel kezdünk... Pozitív a mérlegünk... 🛌
⏰ Felébredtem, 28-20 ide 😁😁😁

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
15 órája
Haba New York Giants 943
Ez marha jól nézett ki. A secben van baj, de ha csak ennyi ideig engedi fel az ellen offensét a miénk, akkor az is kezelhető