New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Az ESPN szerint nagy esély van rá, hogy Cruz aláírja szerződését a training camp kezdete előtt. Inkább már nem kommentálom, majd kiderül, de más értelmes választási lehetősége nincs...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Mondjuk a secondary alaposan alulteljesítette magát tavaly, illetve ez a rendszer sem biztos hogy jó volt amit használt Fewell. Néhányszor olyan szépen elnézte a zónákat Webster és Rolle. Előbbi egyébként szinte végig sérüléssel szenvedett tavaly, tuti javulni fog idénre. A legjobb CB pedig tutira Amukamara lesz, a jelentések alapján elég jó kis tavaszt produkált, ahhoz meg nagyon nagy balszerencse kellene, ha megint a sérülésekkel szenvedne. Ugyanúgy ott van Hosley is, aki egyáltalán nem mutatkozott be rosszul. Visszahoztuk Ross-t, nálam ő egy korrekt backup, ne feledjük 2 éve SB-t nyertünk úgy, hogy ő volt az egyik kezdő cornerback. TT nagyon nagy kérdőjel, igazából csak drukkolni lehet neki, hogy meglegyen a roster. Trumaine McBride szintén könnyen beférhet az 53-ba és csereként ő is hozzátehet majd valamit. Szintén ott van az UDFA Charles James is, akinek kegyetlenül szurkolok, a későbbiekben jó kis nickelbackké válhat és veszélyes returner is. Ezek után nem tudom ki várt a drafton első körös CB-t, szerintem a napnál is világosabb volt, hogy nem fog a drafton oda érkezni játékos.
A safety-k közül ha Rolle tudásához méltóan játszik, akkor igen jó kis safety, bár én Stevie Brown játékától tartok inkább. Nagyon remélem, hogy a tavalyi év nem csak egy egyszeri fellángolás volt tőle és idén meg hülyére szivatja majd mindenki. Will Hill igen jól mutatkozott be, ha ezt a fejlődést tudja folytatni könnyen a kezdőcsapat ajtaján kopogtathat. Mellé jöhet az említett Cooper Taylor. Nem hiszem, hogy olyan rossz sor ez. Igazából csak amiatt vannak kétségeim Taylor miatt, hogy nem tudnék még egy 6'5" magas jó safety-t mondani, ahhoz pedig nincs meg a tömege, hogy linebacker legyen. Max special teamerként látok benne jövőt, de cáfoljon meg...

több mint 12 éve
Vorangee New York Giants 12
Tegnap miközben néztem az NHL draftot eszembe jutott NFL is és átnéztem újra a pickjeinket. Cooper Taylorról pedig eszembe jutott Craig Dahl aki nyert velünk SB-t és bár nem nálunk lett jó játékos de a Ramsnál jól teljesített és kapott egy szerződést a '49ers-től. Szóval lehet belőle is jó srác főleg hogy most csehül állunk defensive backek terén.
több mint 12 éve
Sugar#26 New York Giants 75
Én már látom a ligát, csak azt nem találom hol lehet csatlakozni hozzá 😀Sugar#26
Jobbra ott van hogy apply és ott. Gondolom majd beírod jelszót aztán ennyiAsbee
Nos, egy kis segítség azoknak, akik még bajlódnak a csatlakozással
Fantasy főoldalán a Fantasy 13 menüpontra klikk. Jobb oldalon sárga gombok join a league, create a league stb. Ezek alatt található egy link ezzel a szöveggel: Received a Fantasy Football Invite? Erre kattintva megjelenik egy oldal ahol a League ID- hez meg kell adni a Hun Giants Blog liga linkjének utolsó számsorát (azaz ezt: 924114) majd a értelemszerűen a jelszót aztán egy Continue és kéééész is.
több mint 12 éve
Én már látom a ligát, csak azt nem találom hol lehet csatlakozni hozzá 😀Sugar#26
Jobbra ott van hogy apply és ott. Gondolom majd beírod jelszót aztán ennyi

több mint 12 éve
Én már látom a ligát, csak azt nem találom hol lehet csatlakozni hozzá 😀
több mint 12 éve
Nem tudok csatlakozni, pedig szeretnék. 😕 Nincs feltüntetve a (custom) ligák között, gondolom ott kell csatlakozni.gyurczi
Ha a linkre itt rámész úgy nem jó?

elvben most már látható ott is

több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
Nem tudok csatlakozni, pedig szeretnék. 😕 Nincs feltüntetve a (custom) ligák között, gondolom ott kell csatlakozni.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
elvben most átállítottam

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 223 — Eagles fan
Nem lehet hogy public-ra kell állítani a ligát?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Másnál is van ez a probléma?Asbee
Szintén: There was an error.
You do not have permission to view this pageironroy
Én egyébként már egyszer találkoztam az üzenettel, mikor egy ligát csináltam. Ugyanilyen üzenet jelent meg a csatlakozni szándékozóknak. Végül vhogy sikerült belépniük, bár én akarattal nem tudtam megoldani a problémát.
több mint 12 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Másnál is van ez a probléma?Asbee
Szintén: There was an error.
You do not have permission to view this page
több mint 12 éve
Másnál is van ez a probléma?

több mint 12 éve
Ide is ha valaki nem nézném fantasy football topic-ot:

Ismét lesz fantasy liga, a tavalyihoz hasonló lebonyolítás alapján. Még csak ide rakom ki, majd 3-4 nap múlva blogra is kikerül, nem szeretném, hogy bárki is lemaradjon róla innen.
Link:  fantasy.nfl.com/league/924114

Én szívesen csatlakoznék, de mikor a linkre kattintok mindig vmi engedélyes hibát jelez. Már megpróbáltam átprogramozni, feltörni, letiltani, szavotálni az egész nfl.com-ot de nem jutottam sikerre a ligával 😀
Nemtudom esetleg tudná-e vki mi lehet a main problem 😀Asbee
több mint 12 éve
Vorangee New York Giants 12
Linkelem ide is:

Ernie Accorsi scouting reportja Eli-rólAsbee
Ez nagyon tetszett nekem is 😊
több mint 12 éve
Ide is ha valaki nem nézném fantasy football topic-ot:

Ismét lesz fantasy liga, a tavalyihoz hasonló lebonyolítás alapján. Még csak ide rakom ki, majd 3-4 nap múlva blogra is kikerül, nem szeretném, hogy bárki is lemaradjon róla innen.
Link:  fantasy.nfl.com/league/924114
Jelszó: giantsbloghu

Majd draft pontos időpontjáról egyeztetünk.

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Bishopra nem volt reális esélyünk sajnos.. Sztem Leachre sincs, de ha mégis hozzánk jön én örülni fogok neki.Szesze
De max 1 évre jöjjön utána szvsz tökéletes lenne továbbra is HynoAsbee
Ha jön akkor sztem tuti, h 1 évre fog.
több mint 12 éve
Bishopra nem volt reális esélyünk sajnos.. Sztem Leachre sincs, de ha mégis hozzánk jön én örülni fogok neki.Szesze
De max 1 évre jöjjön utána szvsz tökéletes lenne továbbra is Hyno

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Bishopra nem volt reális esélyünk sajnos.. Sztem Leachre sincs, de ha mégis hozzánk jön én örülni fogok neki.
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Bishop a Vikes-ban, ez a hajó elment. De Leach-re ráerősítünk, mert sokkal nagyobb szükségünk van egy fb-re, mint lb-re...akkor már inkább Leach se jöjjön...az csak felidegesítene.Szsziszka
Ez nem soccer, hogy azt szerzünk meg akit akarunk 😊Asbee
Nyilván rajtunk IS múlt h nem ide jött. Megint volt egy kis remény h a csapat azon részébe hozunk jó játékost, amely nem éppen klasszis teljesítménnyel rukkolt elő tavaly.
Ha már Bishopnak nem erőltettük ki a szükséges lóvét (tudom h kevés a cap space), akkor az egyébként sztem kifejezetten erős Offense-be nehogy már megfizessük Leachet! Pláne h Pascoe eddig kiváló pótlást jelentett FB-ként.
...na jó, ha Hynoski IR-re megy, az más tészta, de pár meccset sztem kibírunk nélküle.
több mint 12 éve
Bishop a Vikes-ban, ez a hajó elment. De Leach-re ráerősítünk, mert sokkal nagyobb szükségünk van egy fb-re, mint lb-re...akkor már inkább Leach se jöjjön...az csak felidegesítene.Szsziszka
Ez nem soccer, hogy azt szerzünk meg akit akarunk 😊

több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Bishop a Vikes-ban, ez a hajó elment. De Leach-re ráerősítünk, mert sokkal nagyobb szükségünk van egy fb-re, mint lb-re...akkor már inkább Leach se jöjjön...az csak felidegesítene.
több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
 www.nydailynews.com/sports/football/giants/cruz-mirrors-giant-workouts-holding-bigger-deal-article-1.1378675
Cruz nem csak a seggét mereszti a holdout alatt

Állítólag 3,3m cap spaceünk van, és még Pugh meg Nassib sem írt alá. Nem hiszem, hogy akár Leachnek vagy Bishopnak tudnánk olyan szerződést adni, mint a többi érdeklődő csapat, de hátha valamelyikük (vagy mindketten) szeretne itt játszani.

Nem jó jel amúgy ez a nagy érdeklődés Leach iránt Hynora nézve, remélem nem IR lesz belőle.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
Ezt nem értem, egyrészt honnan lenne rá pénz??? Még Pugh sincs szerződtetve.
Másrészt Bishop sokkal fontosabb lenne szerintem.
Nem baj, legalább valami hír van a csapatról 😊

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
The New York Daily News reports the Giants are "pondering a last-ditch effort" to sign free agent FB Vonta Leach.
Leach's agent mentioned the Giants as an interested team following last week's release from the Ravens, but this is confirmation from a credible news source. The G-Men are "worried" about the status of Henry Hynoski (knee) and prepared to up their offer. Leach is expected to pick a new team "early next week."

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...