New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Majd Kyle (Stoncecold) Bosworth megváltja itt a világot. Vagy nem.
több mint 12 éve
máshol 6. körös LB-kből is királyok leszenek...Azért közel sem várhatjuk el egy olyan játékostól, hogy kezdő legyen és elit színvonalon játsszon. Akik nálunk vannak, közülük Jaquian Williams az aki igazán jó lehet. Idei év döntő lesz, ha egészséges marad sok mindenre képes lehet. Kommunikációban nagyon sokat fejlődött, Blackburn ilyen szempontból jó hatással volt rá. Aztán hogy tényleg képes lesz-e felvenni a meccsek ritmusát az majd kiderül.
lehet hogy az LB edzővel vannak gondok nálunk? akkor itt az idő őt is utálni egy kicsit bit.ly/zpJ5UG 😀vittore
több mint 12 éve
máshol 6. körös LB-kből is királyok leszenek...lehet hogy az LB edzővel vannak gondok nálunk? akkor itt az idő őt is utálni egy kicsit bit.ly/zpJ5UG 😀
több mint 12 éve
Bishop kurva nagy upgrade lenne, csak nem hiszem h lenne rá pénzünk..
több mint 12 éve
"Free agent ILB Desmond Bishop tells CBS Sports' Pat Kirwan that he "may consider" signing with the Giants."Elég atletikus ahhoz, hogy megoldja a 4-3 MLB posztot nálatok (igazság szerint szélre is kitehető, de gondolom itt nem ez a terv vele), nagyon kiakadnék, ha itt kötne ki. 😀
Én örülnék ha jönne, bár nem tudom a 43 mennyire fekszik neki.Henderson
több mint 12 éve
"Free agent ILB Desmond Bishop tells CBS Sports' Pat Kirwan that he "may consider" signing with the Giants."Én örülnék ha jönne, bár nem tudom a 43 mennyire fekszik neki.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
www.nfl.com/videos/nfl-films-americas-game/0ap2000000213608/America-s-Game-A-Giant-celebrationSee the New York Giants revel in victory as they celebrate their Super Bowl XLII win in NFL Films "Americas' Game" narrated by actor James Gandolfini.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Fantasy footballt szeretnétek idén?AsbeeÉn örülnék neki!
több mint 12 éve
Linkelem ide is:azt sose tuggyuk meg, hogy Olivia mennyit nyomott negyvenen?
Ernie Accorsi scouting reportja Eli-rólAsbee

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
hivatalos honlapon 😀Linkelem ide is:ez nagyon jó. hol találtad?csebi
több mint 12 éve
Linkelem ide is:ez nagyon jó. hol találtad?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Fantasy footballt szeretnétek idén?Asbeegondolkozom, hogy csatlakozom, feltéve ha akad hely
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Fantasy footballt szeretnétek idén?Asbeenagy király lenne 😊
több mint 12 éve
Fantasy footballt szeretnétek idén?
több mint 12 éve
Mondjuk szerintem a training camp kezdetére meglesz az új szerződésAsbeeÉn pesszimistább vagyok ezzel kapcsolatban. Szerintem szinte biztos, hogy nem sikerül mindkettőt megtartani és ezek után aggályaim vannak a felől, hogy sikerül-e egyáltalán bármelyiküket is megtartani jövőre. Tudom, hogy lesz cap hely, de Cruz, ha megint jó szezont fut (ha nem akkor is) 9 milla/év körül fog kérni és Nicks sem hiszem, hogy olcsóbb lenne. Mondjuk ha esetleg Randle futna egy jó szezont, az leverné mindkettőjük "árát". Én úgy gondolom, hogy jövőre Randle-Cruz lesz a kezdő párosunk Nicks pedig elmegy valahova óriási lóvéért (pl. Bills, vagy hasonló).
több mint 12 éve
Mondjuk szerintem a training camp kezdetére meglesz az új szerződésCruz ma aláírja tenderét. Ugyanakkor a hosszútávú szerződés megkötésétől igencsak messze vannak...Asbeemindkettőjüknek elemi érdeke lesz hogy egy igen jó szezont tegyenek le az asztalra ha (akárkitől is) komoly szerződést akarnak, ezért ha kialakul közöttük egy jó értelemben vett rivalizálás (és nem rinyálás ezért-azért) akár még jól is
kijöhetünk belőle idén!yooker
több mint 12 éve
Cruz ma aláírja tenderét. Ugyanakkor a hosszútávú szerződés megkötésétől igencsak messze vannak...Asbeemindkettőjüknek elemi érdeke lesz hogy egy igen jó szezont tegyenek le az asztalra ha (akárkitől is) komoly szerződést akarnak, ezért ha kialakul közöttük egy jó értelemben vett rivalizálás (és nem rinyálás ezért-azért) akár még jól is
kijöhetünk belőle idén!
több mint 12 éve
Cruz ma aláírja tenderét. Ugyanakkor a hosszútávú szerződés megkötésétől igencsak messze vannak...
több mint 12 éve
a Broncos kitette McGaheet, én örülnék neki ha nálunk kötne kikristofMi a frásznak? Ha akartunk volna hasonló RB-t, visszahoztuk volna Bradshawt. (vagy ki sem tettük volna) Itt az ideje a Brown-Wilson thunder and lightning párosnak, szerintem semmi szükségünk egy McGaheere.
Mondjuk én meg Jacobsnak örülnék, de csak azért mert bírtam, rá még annyira sem lenne szükségünk 😀
Cruztól félek kicsit, nem is a szerződés miatt, hanem hogy túl sok edzést kihagy és nem lesz majd formában.
Persze a fent említett két fiatalemberrel majd úgyis brutál futójáték lesz, nem kell sokat passzolni. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a Broncos kitette McGaheet, én örülnék neki ha nálunk kötne ki
több mint 12 éve
A RB-k között Andre Brown próbál lenni a főnök, ő a legidősebb így úgy gondolja ilyen téren át kell venni Jacobs és Bradshaw szerepét. Tavaly még a rosterre is alig fért fel, mennyit változik a világ 😀 Herzlich egyre többet kommunikál a pályán és meg is értik őt a többiek. Nem lenne rossz, ha ez élesben is megvalósulna...Még annyit, hogy megnéztem a nyilatkozatokat és azok alapján fejben nagyon rendben vagyunk. Persze ilyenkor alap az optimizmus, de most úgy érzem tényleg lehet okunk a bizakodásra. Nicks hiányzása túlságosan fel lett fújva, Cruzzal kell csak megegyezni, de ez a szezonkezdetig megtörténik majd úgyis.
több mint 12 éve
Állítólag a Dolphins mellett mi is érdeklődünk Vonta Leach iránt. Szinte biztos, hogy túl drága lenne nekünk, remélem ez csak amolyan "kötelező jellegű" érdeklődés és nem Hynoski hosszútávú távollétére akarunk felkészülni.Nem fog érkezni szvsz senki komoly FB. Hynoski felépül őszre, addig meg jó lesz Pascoe is
Bradshaw meg a Coltsnál, örülök, hogy olyan helyre ment ahol simán lehet lead back is, sok sikert és kevesebb sérülést neki!Henderson
több mint 12 éve
Állítólag a Dolphins mellett mi is érdeklődünk Vonta Leach iránt. Szinte biztos, hogy túl drága lenne nekünk, remélem ez csak amolyan "kötelező jellegű" érdeklődés és nem Hynoski hosszútávú távollétére akarunk felkészülni.Bradshaw meg a Coltsnál, örülök, hogy olyan helyre ment ahol simán lehet lead back is, sok sikert és kevesebb sérülést neki!
több mint 12 éve
Amúgy mindenki megnyugodhat, Nicks megjelent 😀Asbeeja azért pénzt nem akar bukni...