New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Amúgy mindenki megnyugodhat, Nicks megjelent 😀
több mint 12 éve
Köszönöm a részletes választ! 😊
Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
Meddig és minek kell teljesülnie hogy így vagy úgy a csapatnál maradjon 1 vagy több évreHysterycsCruz játékjogával egyedül a Giants rendelkezik, tehát ha ők nem akarják, akkor az elkapó idén nem kerül másik csapathoz. Június 17-ig Cruz aláírhatja az RFA tendert és akkor 2.8 milliót keres 2013-ban. Ha nem holdoutol (lásd köv. idézet alatt) akkor egy évet még a Giants színeiben tölt el a pályán. Cruz nem írja alá a tendert jún. 17-ig: a csapat a tenderben szereplő összeget egészen 630 ezer dollárig csökkentheti, tehát Cruz komoly összeget veszítene ezzel. Ezt követően az opciók ugyanazok, amit előbb már írtam.
Plusz a csapat és a játékos megállapodhat egy hosszútávú szerződésben is ez idő alatt. Annak is feltétele azonban, hogy a tendert aláírja Cruz.
illetve megvalósulhat-e az, hogy szeptemberben már nem lesz Óriás?HysterycsElőforulhat, de kicsi az esélye. Két változat lehetséges:
a) aláírja a tendert, de nem jelenik meg az edzőtáborban, nem jelentkezik játékra (holdout). Ezt a csapat megunja, és a játékoscserére nyitvaálló határidő (alapszakasz 10.hete(?)) előtt elcserélik máshova draftpickért cserébe.
b) nem írja alá az RFA tendert idén (vmikor október közepén van a végső határideje), emiatt 2013-ban már egyetlen csapatban sem léphet pályára. 2014-ben újból RFA játékos lesz és minden kezdődhet előlről.)
több mint 12 éve
Azt valaki elmondaná, hogy Cruzzal kapcsolatban milyen forgatókönyvek lehetségesek? Meddig és minek kell teljesülnie hogy így vagy úgy a csapatnál maradjon 1 vagy több évre, illetve megvalósulhat-e az, hogy szeptemberben már nem lesz Óriás?Előre is köszönöm a választ!
Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
Így hogy egyelőre nincs Nicks és Cruz Randle kegyetlenül hasít.AsbeeAzért egy 2. körös picktől el is várható, hogy néhány éven belül kezdő teljesítményre legyen képes. Én nagyon szurkolok neki, mert a Nicks-Cruz párosból borítékolható, hogy csak 1 marad jövőre sajnos...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Így hogy egyelőre nincs Nicks és Cruz Randle kegyetlenül hasít. Azt mondják nagyon sokat fejlődött tavalyhoz képest és ő is elmondta, hogy sokkal érettebben készül már. Kristof lehet nem örül 😀Asbeenehéz megemészteni, de az edzéseken mindenki mindig király 😛 őszintén kívánom, hogy élesben is tartsa ezt a formát!
szerk. egyébként pár D snapre már beállt Jacquian Williams, remélem az övé lesz a Will poszt, rookieként fasza volt, csak maradjon egészséges.
több mint 12 éve
Így hogy egyelőre nincs Nicks és Cruz Randle kegyetlenül hasít. Azt mondják nagyon sokat fejlődött tavalyhoz képest és ő is elmondta, hogy sokkal érettebben készül már. Kristof lehet nem örül 😀 Pugh is elég profin készül, training campre már kezdő szeretne lenni. A kezdő MLB poszt egyelőre Herzliché, szerencsére javult ő is, sokkal gyorsabban játszik és volt egy szép pickje. Amukamara is tovább fejlődik, erősödött az előző évhez képest.
több mint 12 éve
JPP hátát műteni kell, szeptemberre elvileg jól lesz, de már tavaly is injekciókkal játszott :\kristofelég szarul hangzik , mert ha már tavaly gondjai voltak, gondolom a műtét kockázatai miatt vártak eddig és
nem csinálták meg szezon végén egyből hogy kezdésre rendben legyen hanem megpróbálták inkább konzervatívan kezelni és pihentetni!
úgy tűnik nem jött be és ezzel sajnos időt vesztettek illetve a rizikósabb verziót kell választani...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
minek? Ojomo time 😀 😊
több mint 12 éve
12 hét... ha vissza is tér szeptemberre, nem hiszem, hogy túl jó formában lesz. Nagyon nem jó hír ez, Kiwi meg Moore felköthetik a gatyát.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
JPP hátát műteni kell, szeptemberre elvileg jól lesz, de már tavaly is injekciókkal játszott :\
több mint 12 éve
ha bármelyikük átkeveredik a pats-hez, egy évig nem nézek NFL-t !vittoreAsszem ettől nem kell paráznod, pedig Cruz jöhetne 😀

több mint 12 éve
ha bármelyikük átkeveredik a pats-hez, egy évig nem nézek NFL-t !
több mint 12 éve
www.nydailynews.com/entertainment/victor-cruz-hopes-score-reality-show-article-1.1360179Azt hittem azért Cruz okosabb ennél...
Ez nyilván elnyeri majd a vezetőség tetszését és egyből megkapja a nagy szerződést amit akart.
Remélem Randle fejlődik egy nagyot, mert ha a két sztár WRünk így folytatja, nagy szükség lehet rá.
Update: Rögtön meg is cáfolta, bízom benne hogy tényleg nincsenek ilyen ambíciói.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
valóban, a sporttörténelem első szenzációja lenne, ha egy visszavonult sportoló visszatérvittoreDe Smith miután távozott tőlünk semmit nem csinált. Ez a harmadik állomása lett volna, de inkább visszavonult, nem égette tovább magát.
több mint 12 éve
Tudom én is mi az option, lévén, hogy pár éve, amikor még amerikaifociztam mi is játszottuk. Az idézett mondatom inkább annak szólt, hogy sima futás ellen nem feltétlen lesz szükséges a jó LB sor, mert a DLinenál remélem sokszor elhal majd a játék. Pl. JPP az egyik (ha nem a) legjobb futás elleni DE a ligában és végre szereztünk egy (két) baromi nagy és erős DT-t is.annyira erős a teljes DLine (DT, és DE is), hogy el se jutnak az LB sorig 😊balu10Igaz, a DL király. Ellenben az optiont sokan félreértik. Persze nem is egyféle option van. Leírok egy read option játékot, ami most nagyon menő NFLben is. Volt egy kérdés, én arra hoztam egy életszerű problémát válaszképpen.ulpianus
Optiont szerintem nem fogja erőltetni a Skins, kivéve, ha a hordágyon szeretnék újra látni RGIII-at. Egyébként option ellen nem is erős, hanem inkább okos, gyors LB-k kellenek, idén kiderül, hogy van-e ilyen nálunk. De egyenlőre szerintem égetőbb kérdés, hogy a két kezdő WR-t edzésre és játékra bírjuk...
több mint 12 éve
valóban, a sporttörténelem első szenzációja lenne, ha egy visszavonult sportoló visszatér
több mint 12 éve
ha Cruz és Nicks sokat vergődik, a GM helyében belengetném a 2 napja nyugdíjba ment S.Smiths visszahívásátvittoreNyilván 2 napja vonult vissza és máris vissszajön. Más elkapó nincs a ligában 😀 Btw ezért hoztuk vissza Bardent.
több mint 12 éve
annyira erős a teljes DLine (DT, és DE is), hogy el se jutnak az LB sorig 😊balu10Igaz, a DL király. Ellenben az optiont sokan félreértik. Persze nem is egyféle option van. Leírok egy read option játékot, ami most nagyon menő NFLben is.
A támadók hagynak egy védőt blokkolatlanul. Ő átjut, de tudják ki lesz az. Mondjuk JPP lesz. A QB (és HB) JPP felé indul, és nézi mit tesz. Ha JPP a HB felé mozog, kifelé, akkor a QB fut belül, vagy passzolhat is, mert a többieket blokkolják belül. Azért tudják blokkolni őket, mert "egy JPP mínusz"ban vannak, és a DL másik vége pedig anniyra messze van QBtől, hogy ott elég egy cut block TEtől pölö. Az OLből még ha valaki húzáson is van, akkor is többen vannak.
Másik opció ha JPP a QB felé mozog, akkor kidobja a HBnek, aki elfutott már JPP mellett ugyi. Tehát az opció maga JPP, bárhogy dönt, a labda a másik irányba megy.
Vagyis a DL lehet bármilyen erős, önmagában képtelen megállítani egy jó read optiont. Mikor ezt kitalálták, pont ez volt az egyik lényege, hogy ha a támadófalad képtelen a DL ellen teljesíteni, akkor kerüld meg őket. Ezért hagynak egy védőt szabadon, ami csak elsőre tűnik őrültségnek, főleg hogy a QB pont felé fut bizonyos option játékokban.
Persze ez QBtől ugyanúgy függ a siker, mint más rendszerekben. Hátrányai mindennek vannak. Volt egy kérdés, én arra hoztam egy életszerű problémát válaszképpen.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
ha Cruz és Nicks sokat vergődik, a GM helyében belengetném a 2 napja nyugdíjba ment S.Smiths visszahívását
több mint 12 éve
Rövid passzokat (elsősorban slantet) kiválóan lehet ellenünk nyomatni, cornerbackjeink sokszor 9-10 yardra a LOS-re állnak.
több mint 12 éve
Most minden rosszindulat nélkül:létezik olyan offense, ami az átlag alatti színvonalú LB sorra épít? jönnek majd ellenünk a pályaközepi slot WR/TE passzok?vittoreNemcsak ott, mert option játék ellen például lehet gond. De azt olyanok játsszák, mint a Redskins, vagy talán az új Eagles, nem számít ebben a csoportban. 😊
(Mindennek van ellenszere. Azért ha nem lesz totál gáz, akkor megoldható.)ulpianus
várjuk meg ezt a sérülésből jövő RGIII-vezette Redskins offense-t mennyire fognak optiont játszani!
Ettől függetlenül a sima futás és a rövid passzok elleni védekezésünktől én is tartok.
több mint 12 éve
Tavaly sem volt erősebb a sor, sőt előtte való évben sem és mégis megnyertük a csoportot és a SB-t is! Sőt most lehet még szerintem erősebb is, mint akkor volt, vagy mint tavaly. Egyébként meg annyira erős a teljes DLine (DT, és DE is), hogy el se jutnak az LB sorig 😊létezik olyan offense, ami az átlag alatti színvonalú LB sorra épít? jönnek majd ellenünk a pályaközepi slot WR/TE passzok?vittoreNemcsak ott, mert option játék ellen például lehet gond. De azt olyanok játsszák, mint a Redskins, vagy talán az új Eagles, nem számít ebben a csoportban. 😊
(Mindennek van ellenszere. Azért ha nem lesz totál gáz, akkor megoldható.)ulpianus
több mint 12 éve
létezik olyan offense, ami az átlag alatti színvonalú LB sorra épít? jönnek majd ellenünk a pályaközepi slot WR/TE passzok?vittoreNemcsak ott, mert option játék ellen például lehet gond. De azt olyanok játsszák, mint a Redskins, vagy talán az új Eagles, nem számít ebben a csoportban. 😊
(Mindennek van ellenszere. Azért ha nem lesz totál gáz, akkor megoldható.)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
létezik olyan offense, ami az átlag alatti színvonalú LB sorra épít? jönnek majd ellenünk a pályaközepi slot WR/TE passzok?