New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Williams és Connor helye biztosnak tűnik. A másik OLB poszt kérdés. Tehetsége alapján Rivers lehet a befutó, de a pótlásáról is gondoskodni kell. Én is megnézném Herzlichet OLB-ként.
Állítólag Moore-nak is ilyen hybrid OLB-DE szerepet szánnak. Ő játszott college-ban is LB-t, utolsó évére lett DE.Szsziszka
Utolsó évében váltottak 4-3-ra, ezért volt előtte LB. Svzsz nagy hiba lenne ilyenekkel próbálkozni, DE-ben jó lehet, LB-nek kevésbé.Asbee
Nem én találtam ki:
 www.nj.com/giants/index.ssf/2013/05/damontre_moore_being_groomed_t.html
Amúgy sztem is de-ként lenne rá szükségünk. Másrészről olyanokat is hallani h lehet arra kérik majd h menjen fel 270 fontra. Akkor aligha fog lb-t játszani. Elég Kiwi ilyen hybridnek, sőt...őt is csak a minőségi lb-k hiánya miatt indokolt időnként egy sorral hátrébb szerepeltetni sztem.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Williams és Connor helye biztosnak tűnik. A másik OLB poszt kérdés. Tehetsége alapján Rivers lehet a befutó, de a pótlásáról is gondoskodni kell. Én is megnézném Herzlichet OLB-ként.
Állítólag Moore-nak is ilyen hybrid OLB-DE szerepet szánnak. Ő játszott college-ban is LB-t, utolsó évére lett DE.Szsziszka
Utolsó évében váltottak 4-3-ra, ezért volt előtte LB. Svzsz nagy hiba lenne ilyenekkel próbálkozni, DE-ben jó lehet, LB-nek kevésbé.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Állítólag Moore-nak is ilyen hybrid OLB-DE szerepet szánnak. Ő játszott college-ban is LB-t, utolsó évére lett DE.
több mint 12 éve
és melyik lenne az optimális 3-as LB felállás? curry, connor, kiwa?vittore
Connor lesz a kezdő MLB ezt szinte tutira veszem. A cseréje lehet Herzlich és Muasau (bár utóbbi nem valószínű, hogy rosterre kerül de sose tudni). Igaz Herzlichet én inkább erős oldali linebackerként nézném meg. Ott versenyezhetne Curry-vel. Rivers próbálkozhat még amíg le nem sérül. A "túloldalon" én egyértelműen Jaquian Williams-szel számolok. Ő a leggyorsabb LB a keretben, igaz tavaly sokat volt sérült, de rookie-ként igen jól játszott és ez azért jelent valamit. Paysinger is tuti megpróbál majd a kezdőbe férkőzni, de szvsz nyugodtan maradhatna ő a special teamben. Sabino-tól nem sokat várok. Kiwanuka meg szvsz hibrid szerepet kaphat majd. 1. és 2. downnál szívesen látnám az LB sorban, majd utána támadhatja a QB-t.

több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
és melyik lenne az optimális 3-as LB felállás? curry, connor, kiwa?
több mint 12 éve
Elárulom mi a baj Curryvel...
GiantsMLBhunter
Nem lesz all pro játékos nálunk sem Curry, de azért ne ferdítsük el a dolgokat. Azon a meccsen hülyére szopattuk a Seattle-t. Ha valaki azt kérné, hogy Manningről mutassunk valami felvételt, nem a tavalyi Falcons elleni meccset mutatnánk be.

több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
hírszegény napokra  espn.go.com/nfl/powerrankings
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Én nem igazán hiszek ebben a Curry dologban különösebben.. annak idején extra tehetségként kikiáltva érkezett az nfl-be, ahhoz képest hatalmas bust lett. Nekem is az a bajom vele amit ulpi is írt, mmint nem csak a late-hitekre értem konkrétan, hanem úgy globál a (játék)intelligenciája pocsék. Ez nem olyan amit ki lehet nevelni sztem.. (ha az lenne, már megtette volna más) ettől függetlenül azért ennek az LB sornak mindenképp megér egy esélyt a kipróbálása, mert vesztenivalónk az tényleg nincs, ráadásul létszámra se vagyunk meg, nem csak minőségre.Szesze
azért az kicsit fura hogy LB-ként pocsék játékintelligenciával
hogy lehet valakit kikiáltani egyetem végén extra tehetségnek , hiszen ezen a poszton hiába vagy fizikailag tökéletes ha fejben nem vagy jó kb semmit nem érsz...
mindenesetre vesztenivalónk nincs vele, max. ha sikerül kicsit alakítgatni akkor nyerünk egy jó értelemben vett hard hitter játékost aki úgyis hiányzik ebből a csapatból!
több mint 12 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Elárulom mi a baj Curryvel...

nos ez volna..., kicsit nevetek kínomba 😀
több mint 12 éve
Na páran bekerültek csapatba, néhány játékostól meg megszabadultunk. Meglepő, hogy Marcus Davis-t már most kiraktuk, NFL pályafutása kb ennyi volt akkor. Leigazoltunk egy 6'5" magas és 350 lb tömegű DT-t is. Rosterre nyilván nem fog kerülni, de azért rendesen töltjük a keretet disznókkal 😀

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Én nem igazán hiszek ebben a Curry dologban különösebben.. annak idején extra tehetségként kikiáltva érkezett az nfl-be, ahhoz képest hatalmas bust lett. Nekem is az a bajom vele amit ulpi is írt, mmint nem csak a late-hitekre értem konkrétan, hanem úgy globál a (játék)intelligenciája pocsék. Ez nem olyan amit ki lehet nevelni sztem.. (ha az lenne, már megtette volna más) ettől függetlenül azért ennek az LB sornak mindenképp megér egy esélyt a kipróbálása, mert vesztenivalónk az tényleg nincs, ráadásul létszámra se vagyunk meg, nem csak minőségre.
több mint 12 éve
Fejben szvsz rendbe tudjuk rakni, vagy ha Coughlin nem akkor senki se. Curry-nek ez lesz az utolsó esélye, ezt biztos tudja ő is. Kicsit a sérülése aggaszt. Sokat nem ronthat a linebacker helyzeten és ha esetleg lennének szép megmozdulásai azzal csak nyerhetünk.

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ulpianus : nem sok biztatót tudtál azért írni nekünk! 😊yooker
Nem tehetek róla. Aaron nem viccből küzdötte le magát 1/4ből valami hatodik(?) körös csereértékké, aztán a liga mára egyik leggyengébb LB sorából is száműzték. Azért kapott esélyt, mert fizikálisan, mint írtam, kiváló alany. Csak fejben rendbe kell tenni (főleg a felesleges szabálytalanságait kiirtani, mikor harci idegből földön fekvőn mutat be big hitet pölö).
Tavaly szezon végén a Giants kipróbálta tesztüzemmódban a 4-4 alapú felállásokat is. Továbbra sem lesz ez általános, de jelzi, hogy Fewell nincs megelégedve a futás elleni védekezéssel, és főleg az LB sorral. Ami persze érthető.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Mooretól féltem/félek, hogy előjön majd a "nemszeretek edzeni" mentalitás, de ő is egész szimpatikus lett azzal, hogy azt mondta befogja a száját és teszi amit az edzők mondanak. Meglátjuk, de bíztató, főleg ha Tuck is megfegyelmezi kicsit.Henderson
őt már kicsit nehezebben dobnák be a jeges vízbe azért...
mondjuk a videót megnézném a próbálkozásról! 😊

Ulpianus : nem sok biztatót tudtál azért írni nekünk! 😊
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Currynek az a baja, hogy kifejezetten idióta. Fizikálisan nagy király, mert nagydarab, erős, és ehhez képest gyors. Vannak jó nagy ütközései. Csak a fele late hit, pályán kívüli ütközés, és hasonlók. Egy jó megmozdulása után hoz egy mínusz 10-15 yardot rendszerint. Illetve néha nem látja át a játékot, és olyankor nagyon fura dolgokat művel, totál nem jó irányba lép kettőt, mire rájön, hogy mindenki a másik irányba fut.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
When rookie defensive end Demontre Moore got to his locker today he found a note from veteran defensive end Justin Tuck that said, "I hope you are ready to work."
Ez bíztató, remélem az "öregek" hatnak majd az újoncokra.

Megkezdődött a rookie camp, giants.comon vannak képek, videók, interjúk. Ami az interjúkból egyértelműen lejön, hogy nem szeretünk "hülyegyerekeket" draftolni, mindenki egészen értelmesnek tűnik, szerintem ez jó.

Mooretól féltem/félek, hogy előjön majd a "nemszeretek edzeni" mentalitás, de ő is egész szimpatikus lett azzal, hogy azt mondta befogja a száját és teszi amit az edzők mondanak. Meglátjuk, de bíztató, főleg ha Tuck is megfegyelmezi kicsit.Henderson
Azért Moore-t vszínű nem az eszéért fogjuk szeretni, de a többiek tényleg értelmesnek tűntek 😊 mondjuk tőlem lehetnek csont hülyék is, csak a játékintelligenciájuk meg a hozzáállásuk legyen ok.
több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
When rookie defensive end Demontre Moore got to his locker today he found a note from veteran defensive end Justin Tuck that said, "I hope you are ready to work."
Ez bíztató, remélem az "öregek" hatnak majd az újoncokra.

Megkezdődött a rookie camp, giants.comon vannak képek, videók, interjúk. Ami az interjúkból egyértelműen lejön, hogy nem szeretünk "hülyegyerekeket" draftolni, mindenki egészen értelmesnek tűnik, szerintem ez jó.

Mooretól féltem/félek, hogy előjön majd a "nemszeretek edzeni" mentalitás, de ő is egész szimpatikus lett azzal, hogy azt mondta befogja a száját és teszi amit az edzők mondanak. Meglátjuk, de bíztató, főleg ha Tuck is megfegyelmezi kicsit.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
 www.giants.com/news-and-blogs/article-1/NYG-signs-former-1st-rounder-LB-Aaron-Curry/5b6024fb-3607-44f4-bffa-484b26c7a084
Aaron Curry jött!
több mint 12 éve
Curry-t leigazoltuk

több mint 12 éve
Chad Jones visszavonult...csebi
már tavaly 😀

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 767 — Lucas Scott
Chad Jones visszavonult...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Curry mellett Cribbs is jön vizitre, Blackburn és Hixon pótléknak felőlem mindketten jöhetnek occsóér'
több mint 12 éve
Keith Rivers is all pro lett hirtelen nálunk

Ja és Greg Jones is csapat nélkül csapjunk le rá gyorsan 😀

több mint 12 éve
Aaron Curry vizitál nálatok csütörtökön.
Nálunk anno nagyon beégett, de szimpatikus fószer volt én drukkolok neki 😀Duff
Én nagyon örülnék neki! Nálunk kb. simán rosterre érhet és így kifejezetten erős DLine mögött játszhatna. 4 éve a class legjobbjának tartották, úgyhogy a lehetőség megvan benne...balu10
bár nem tudom sérülésekkel hogyan állt eddig , de
nézegettem a statjait, az első éveiben játszott rendesen(egészen elfogadható számokkal) , aztán inkább kevesebbet!
a Raidersnél tényleg nagyon nem működött a dolog tavaly...
mivel már mindenkiben hajlandó vagyok látni a fantáziát, csak jöjjön még LB erősítés, ezért naná
hogy örülnék neki! 😊
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Aaron Curry vizitál nálatok csütörtökön.
Nálunk anno nagyon beégett, de szimpatikus fószer volt én drukkolok neki 😀Duff
Én nagyon örülnék neki! Nálunk kb. simán rosterre érhet és így kifejezetten erős DLine mögött játszhatna. 4 éve a class legjobbjának tartották, úgyhogy a lehetőség megvan benne...