New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Egyébként az OTA-ről bővebben itt
több mint 12 éve
feszegetik a határokat, próbálkoznak, hátha.Cruznál ez még érthető is..Nicks meg nem fog kelleni senkinek nagy pénzért ha Cruzt nem vitték el ez tuti!
most már úgy gondolom maradnak mindketten erre az évre!
az, hogy mennyire marad meg majd ez a herce-hurca a fejekben, kezekben az más kérdés....
több mint 12 éve
Gyakran egyébként a játékosok annyira nem is idióták, viszont az ügynökük telebeszéli a fejüket h te ennél többet érsz, holdoutolj.empty taxiMondjuk ha jól tudom holdout esetén meg keményen fizetniük kell...
több mint 12 éve
Gyakran egyébként a játékosok annyira nem is idióták, viszont az ügynökük telebeszéli a fejüket h te ennél többet érsz, holdoutolj.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Lesznek itt izgalmak májusban... 😀 Az a vicc, hogy Nicks most sem keres olyan rosszul, valahol 3 és 4 millió között. Pedig még bíztam benne, hogy hozzácsapunk még ugyanennyit a szerződéséhez jövőre és akkor mindenki boldog lesz. Ha sikerülne Cruzzal is megállapodni egy évi 8 millió körüli összegben, akkor simán megtartható lenne mindkét játékos.Azt mondjuk tudjuk, hogy a játékosok nem agysebészek. De azért az ügynök vagy valaki rájuk szólhatna, hogy idén nagyon fos cap helyzetben vagyunk, senkinek nem tudunk nagy pénzt adni. Ellenben jövőre kicsit lazább lesz a helyzet, pár ember távozni is fog akkor, 2-3 játékosunk megkapja majd a nagy pénzt és a FA piacról is hozhatunk egy használható játékost is. Úgy látszik Osi szelleme maradt nálunk 😀
több mint 12 éve
"Yahoo! Sports' Jason Cole reports Hakeem Nicks is unhappy with his contract, which is why he didn't show up to OTAs on Wednesday."Fasza. Nem értem ezt minek kell, előbb talán meg kéne mutatnia, hogy egészséges tud maradni és vissza tud térni a régi formájához.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Nicksnek meg mi a faszom baja van? Közben Bardent meg úgy néz ki visszahozzuk..
több mint 12 éve
Nicks meg baszott megjelenni
több mint 12 éve
Megvan sajnos az első rossz hír, Hynoskit le kellett vinni a pályáról, de még nincs hivatalos diagnózis. Hatalmas kedvencem, sokat veszíthetünk a futójátékban ha kiesik. Reménykedjünk, hogy nem ACL vagy hasonló.
több mint 12 éve
Közelednek az álláspontok: www.nationalfootballpost.com/Report-Victor-Cruz-lowers-demand-gets-closer-to-deal.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterempty taxiMár Tisch is optimista: www.usatoday.com/story/sports/nfl/giants/2013/05/21/steve-tisch-victor-cruz-deal-just-taking-its-time-nfl-meetings/2345577/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Madden hates me.
több mint 12 éve
Holnaptól OTAs, addig egy kis nosztalgia:
több mint 12 éve
Közelednek az álláspontok: www.nationalfootballpost.com/Report-Victor-Cruz-lowers-demand-gets-closer-to-deal.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Madden hates me.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
főleg, hogy Moore 3-4 OLB-nek sem lenne vmi fasza... maradjon DE, Kiwivel együtt, az LB sorban meg majd lesz valami
több mint 12 éve
bigbluview-n is írták, hogy Mooreból Kiwihez hasonló jokert akarunk faragni, szerintem is nagy baromság ha ez igaz, Kiwi is sokkal jobb volt amikor csak DEt kellett játszania. Moore ne játszon LBt, max ha beújítunk valami 3-4 szerű packageket. Erre meg kb annyi esély van, mint féllábú majomnak átérni az autópályán.
több mint 12 éve
ettől még curry botrányszarElárulom mi a baj Curryvel...Nem lesz all pro játékos nálunk sem Curry, de azért ne ferdítsük el a dolgokat. Azon a meccsen hülyére szopattuk a Seattle-t. Ha valaki azt kérné, hogy Manningről mutassunk valami felvételt, nem a tavalyi Falcons elleni meccset mutatnánk be.Asbee
GiantsMLBhunter
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
és Pugh is 4 éveset fog kapni, semmi meglepő nincs ebben az új CBA-nak köszönhetően.
több mint 12 éve
Johnathan Hankins - 4 yearsDamontre Moore - 4 years
Cooper Taylor - 4 years
Michael Cox 4 - years
Jeremy Wright - 3 years
Etienne Sabino - 3 years
Charles James - 3 years
Alonzo Tweedy - 3 years
több mint 12 éve
Nem én találtam ki:Williams és Connor helye biztosnak tűnik. A másik OLB poszt kérdés. Tehetsége alapján Rivers lehet a befutó, de a pótlásáról is gondoskodni kell. Én is megnézném Herzlichet OLB-ként.Utolsó évében váltottak 4-3-ra, ezért volt előtte LB. Svzsz nagy hiba lenne ilyenekkel próbálkozni, DE-ben jó lehet, LB-nek kevésbé.Asbee
Állítólag Moore-nak is ilyen hybrid OLB-DE szerepet szánnak. Ő játszott college-ban is LB-t, utolsó évére lett DE.Szsziszka
www.nj.com/giants/index.ssf/2013/05/damontre_moore_being_groomed_t.html
Amúgy sztem is de-ként lenne rá szükségünk. Másrészről olyanokat is hallani h lehet arra kérik majd h menjen fel 270 fontra. Akkor aligha fog lb-t játszani. Elég Kiwi ilyen hybridnek, sőt...őt is csak a minőségi lb-k hiánya miatt indokolt időnként egy sorral hátrébb szerepeltetni sztem.
több mint 12 éve
Williams és Connor helye biztosnak tűnik. A másik OLB poszt kérdés. Tehetsége alapján Rivers lehet a befutó, de a pótlásáról is gondoskodni kell. Én is megnézném Herzlichet OLB-ként.Utolsó évében váltottak 4-3-ra, ezért volt előtte LB. Svzsz nagy hiba lenne ilyenekkel próbálkozni, DE-ben jó lehet, LB-nek kevésbé.
Állítólag Moore-nak is ilyen hybrid OLB-DE szerepet szánnak. Ő játszott college-ban is LB-t, utolsó évére lett DE.Szsziszka
több mint 12 éve
Williams és Connor helye biztosnak tűnik. A másik OLB poszt kérdés. Tehetsége alapján Rivers lehet a befutó, de a pótlásáról is gondoskodni kell. Én is megnézném Herzlichet OLB-ként.Állítólag Moore-nak is ilyen hybrid OLB-DE szerepet szánnak. Ő játszott college-ban is LB-t, utolsó évére lett DE.
több mint 12 éve
és melyik lenne az optimális 3-as LB felállás? curry, connor, kiwa?vittoreConnor lesz a kezdő MLB ezt szinte tutira veszem. A cseréje lehet Herzlich és Muasau (bár utóbbi nem valószínű, hogy rosterre kerül de sose tudni). Igaz Herzlichet én inkább erős oldali linebackerként nézném meg. Ott versenyezhetne Curry-vel. Rivers próbálkozhat még amíg le nem sérül. A "túloldalon" én egyértelműen Jaquian Williams-szel számolok. Ő a leggyorsabb LB a keretben, igaz tavaly sokat volt sérült, de rookie-ként igen jól játszott és ez azért jelent valamit. Paysinger is tuti megpróbál majd a kezdőbe férkőzni, de szvsz nyugodtan maradhatna ő a special teamben. Sabino-tól nem sokat várok. Kiwanuka meg szvsz hibrid szerepet kaphat majd. 1. és 2. downnál szívesen látnám az LB sorban, majd utána támadhatja a QB-t.
több mint 12 éve
és melyik lenne az optimális 3-as LB felállás? curry, connor, kiwa?
több mint 12 éve
Elárulom mi a baj Curryvel...Nem lesz all pro játékos nálunk sem Curry, de azért ne ferdítsük el a dolgokat. Azon a meccsen hülyére szopattuk a Seattle-t. Ha valaki azt kérné, hogy Manningről mutassunk valami felvételt, nem a tavalyi Falcons elleni meccset mutatnánk be.
GiantsMLBhunter
több mint 12 éve
Én nem igazán hiszek ebben a Curry dologban különösebben.. annak idején extra tehetségként kikiáltva érkezett az nfl-be, ahhoz képest hatalmas bust lett. Nekem is az a bajom vele amit ulpi is írt, mmint nem csak a late-hitekre értem konkrétan, hanem úgy globál a (játék)intelligenciája pocsék. Ez nem olyan amit ki lehet nevelni sztem.. (ha az lenne, már megtette volna más) ettől függetlenül azért ennek az LB sornak mindenképp megér egy esélyt a kipróbálása, mert vesztenivalónk az tényleg nincs, ráadásul létszámra se vagyunk meg, nem csak minőségre.Szeszeazért az kicsit fura hogy LB-ként pocsék játékintelligenciával
hogy lehet valakit kikiáltani egyetem végén extra tehetségnek , hiszen ezen a poszton hiába vagy fizikailag tökéletes ha fejben nem vagy jó kb semmit nem érsz...
mindenesetre vesztenivalónk nincs vele, max. ha sikerül kicsit alakítgatni akkor nyerünk egy jó értelemben vett hard hitter játékost aki úgyis hiányzik ebből a csapatból!