New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Aaron Curry vizitál nálatok csütörtökön.Nálunk anno nagyon beégett, de szimpatikus fószer volt én drukkolok neki 😀
több mint 12 éve
Asbee, legutóbbi cikkedben azt írtad (vagyis nem írtad 😊) hogy szerinted a Steelerstől "kukázott" DB Ryan Mundy nem fog rosterre kerülni. Akkor mégis minek igazoltuk le és költöttük rá?HysterycsHa jól tudom valami nagyon minimális szerződést kapott, amiben valószínű nincs is garantált tétel, így lazán kivághatjuk bármikor 😀
több mint 12 éve
Asbee, legutóbbi cikkedben azt írtad (vagyis nem írtad 😊) hogy szerinted a Steelerstől "kukázott" DB Ryan Mundy nem fog rosterre kerülni. Akkor mégis minek igazoltuk le és költöttük rá?
Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
meg ha nincs a két ACLSintim visszavonultAsbeeszerencsétlenből még NFL alapember is lehetett volna ha nem mi draftoljuk, hanem egy 3-4es csapat!ironroy
több mint 12 éve
nem vagyok ebben biztos...Sintim visszavonultAsbeeszerencsétlenből még NFL alapember is lehetett volna ha nem mi draftoljuk, hanem egy 3-4es csapat!ironroy
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Sintim visszavonultAsbeeszerencsétlenből még NFL alapember is lehetett volna ha nem mi draftoljuk, hanem egy 3-4es csapat!
több mint 12 éve
Sintim visszavonult
több mint 12 éve
Én titkon még mindig bízom egy Dansby vagy Daryl Smith igazolásban, szerintem bármelyikük sokat dobna a LB soron. Persze sok esély nincs rá, meg nem tudom cap ügyileg hogy állhatunk. A schedule meg szerintem is baromi nehéz idén is. Oké, hogy az AFC Westből a Broncoson kívül mindenki gyenge volt tavaly, de szerintem a Chiefs meg Chargers is sokkal komolyabb ellenfél lesz idén. Az NFC North kurvaerős szerintem, a Hawks-t sem kell magyarázni, csoporton belül meg ritkán van könnyű meccsünk. Ja és maradt még a Panthers az sem lesz túl egyszerű idegenben.
Mondjuk annyiból jó, hogy a csoporton kívüli nagyobb ellenfelek mind házhoz jönnek (reméljük pofonért 😀).
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
gyurczi: ezt a LB sort erősíteni fogjuk dumát minden évbe elnyomják mostanában, aztán...továbbra is állítom hogy hiba volt nem húzni LB posztra 2.-3. körben...
a helyzet tényleg gázos, bízzunk benne hogy a D-line valami óriásit fog idén játszani!
CB téren Amu kb. fél szezonra lesz jó, és TT-vel sem nagyon számolok igazából!
viszont a sorsolás nekem könnyebbnek tűnik a tavalyinál!
két csoportmeccs nagyon kellene az elején azon nagyon sok fog múlni!!!
több mint 12 éve
Hát nekem az idei se tűnik számottevően könnyebbnek..A sec is gyenge lesz, főleg ha jön pár sérülés is ahogy azt megszokhattuk, de ott legalább a kezdők megvannak. LB-ben se kezdők, se cserék.. Persze a tavalyi védekezésünket nehéz lenne alulmúlni, de igazából ezzel a játékosállománnyal az is nagy meglepetés lenne, ha jobbak tudnánk lenni.Szeszeigen de tavaly asszem mién volt a legnehezebb schedule, idén viszont kompenzál az életvittore
több mint 12 éve
A sec is gyenge lesz, főleg ha jön pár sérülés is ahogy azt megszokhattuk, de ott legalább a kezdők megvannak. LB-ben se kezdők, se cserék.. Persze a tavalyi védekezésünket nehéz lenne alulmúlni, de igazából ezzel a játékosállománnyal az is nagy meglepetés lenne, ha jobbak tudnánk lenni.Szeszeigen de tavaly asszem mién volt a legnehezebb schedule, idén viszont kompenzál az élet
több mint 12 éve
Azt elfogadom, hogy nem lehet minden csapatrészt megerősíteni, főleg ilyen cap helyzettel. De ha jól emlékszem az offseason elején kijelentették, hogy meg fogják erősíteni a LB sort. Nem hiszem, hogy Connor érkezése ezt jelentené. Annyit azért mondhatnának, hogy változott a prioritás és más utat választottak az erősítésre, mert így csak értetlenkedik az ember, hogy az egyértelműen leggyengébb csapatrészhez szinte hozzá sem nyúltak.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
A sec is gyenge lesz, főleg ha jön pár sérülés is ahogy azt megszokhattuk, de ott legalább a kezdők megvannak. LB-ben se kezdők, se cserék.. Persze a tavalyi védekezésünket nehéz lenne alulmúlni, de igazából ezzel a játékosállománnyal az is nagy meglepetés lenne, ha jobbak tudnánk lenni.
több mint 12 éve
Én a cb helyzettel sem vok kibékülve. Amu mellett abban bízom, h Hosley fejlődik és mutat vmit - és ez is remény egyelőre. Webster és a többi teljesen kiszámíthatatlanok, de inkább rosszak. (Még ha Websternek voltak is jó évei, tavaly kín volt nézni. Az is igaz h sérüléssel küzdött, meg a hullámvasút pályafutása alapján most talán jó év következik.)Igazából nem lehet mindent megerősíteni. Azt kb tudhattuk előre, hogy LB-t nem húzunk és CB is várható volt. Újabb hátsó körös töltelék meg felesleges lett volna.
Amilyen jól megerősítettük a falakat, úgy leszartuk az összes többi csapatrészt. Persze a falak alapok, nyilvánvaló. Máshol viszont semmi erősítés. Lb és cb mindenesetre kellett volna, de marad a remény h összekapják magukat a mostaniak.Szsziszka
több mint 12 éve
Én a cb helyzettel sem vok kibékülve. Amu mellett abban bízom, h Hosley fejlődik és mutat vmit - és ez is remény egyelőre. Webster és a többi teljesen kiszámíthatatlanok, de inkább rosszak. (Még ha Websternek voltak is jó évei, tavaly kín volt nézni. Az is igaz h sérüléssel küzdött, meg a hullámvasút pályafutása alapján most talán jó év következik.)Amilyen jól megerősítettük a falakat, úgy leszartuk az összes többi csapatrészt. Persze a falak alapok, nyilvánvaló. Máshol viszont semmi erősítés. Lb és cb mindenesetre kellett volna, de marad a remény h összekapják magukat a mostaniak.
több mint 12 éve
Az aggasztóval tényleg finoman fogalmaztál. Eltekintve az idei noname UDFA játékosoktól, az első csapatban MLB poszton van Herzlich és Connor, OLB-ben Williams, Rivers, Paysinger és Kiwi, persze ha ő LB lesz. Ez szinte semmi. Ha Rivers kidől, és miért maradna egészséges, akkor ilyen Jake Muasau, Charles Dieuseul vagy Sabino kaliberű emberek jöhetnek számításba spec. teamben és a cserék között. Fincsi.....lotus86Tavaly mi volt? Kb. ugyan ez, csak volt még egy rosszul teljesítő Boley, akit Paysinger! kijátszott, illetve Blackburn...ahhoz képest talán még előrelépés is, ha Connor, esetleg Sabino beválik. És egy egészséges Willams is sokat lendíthet, főleg az első évi játékából kiindulva. Illetve egy erősebb DL sor (főleg a DT-k, de Moore futás ellen pl. borítékolható, hogy jobb lesz, mint Osi) lesz előttük.
több mint 12 éve
Ez a LB állomány mondjuk finoman szólva is aggasztó.. eddig is ez volt a leggyengébb pont, de most még tavalyhoz képest is jóval gyengébbnek tűnünk itt. Lehet, h Kiwi-t tényleg vissza kéne vinni már az elejétől kezdve, Rivers előre borítékolható sérülése után úgysem lesz más választásunk.SzeszeAz aggasztóval tényleg finoman fogalmaztál. Eltekintve az idei noname UDFA játékosoktól, az első csapatban MLB poszton van Herzlich és Connor, OLB-ben Williams, Rivers, Paysinger és Kiwi, persze ha ő LB lesz. Ez szinte semmi. Ha Rivers kidől, és miért maradna egészséges, akkor ilyen Jake Muasau, Charles Dieuseul vagy Sabino kaliberű emberek jöhetnek számításba spec. teamben és a cserék között. Fincsi.....
több mint 12 éve
Az mondjuk tuti, hogy Kiwi DE-ként a legjobb, de a LB-k között is képes lehet jól teljesíteni. Nyilván atletikusságban kissé elmarad (habár nálunk ez is elég relatív...), de ha ott van mellette a labdás ellenfél, akkor ott nincs bocsánat. 1. és 2. downnál pályán lehet linebackerként, utána pedig irány a kispad vagy a D line. Így, hogy nincs sok LB a rosteren és jó részük kuka, valamint Osi pótlására érkezett Moore (a többi fiatalról, pl Ojomo-ról se feledkezzünk meg!), lehet kicsit luxus lenne Kiwanuka védőfalban történő szerepeltetése.
több mint 12 éve
Ez a LB állomány mondjuk finoman szólva is aggasztó.. eddig is ez volt a leggyengébb pont, de most még tavalyhoz képest is jóval gyengébbnek tűnünk itt. Lehet, h Kiwi-t tényleg vissza kéne vinni már az elejétől kezdve, Rivers előre borítékolható sérülése után úgysem lesz más választásunk.
több mint 12 éve
actommy
17
Kiraly lett a podcast.
több mint 12 éve
Podcast: draft
több mint 12 éve
Felesleges lenne szvsz
több mint 12 éve
Ez a Tim Hightower visit mi volt, nem esett róla szó. Nem tudom, hogy erősítené vagy csak biztosítaná az RB depth chart-ot. A sérülése előtt nem volt ő egy rossz futó, most kíváncsi lennék mire jutna.Pontosítanám a dolgot, inkább mi lesz 😀
több mint 12 éve
Kár, hogy idén se orvosoltuk az LB kérdést drafton 😕Immáron 6 éve már annak, hogy Pierce elkezdett látványosan belassulni, és még most sincs meg az utód.
több mint 12 éve
csak az különbség hogy az Újpest márez már kezd olyan lenni, mint az UTE az MB1-ben, mindig jövőre lesznek majd bajnokok...csebi[Majd Grundon meg eredménykövetőben Bardenezünk 😉G-men
Bardentól idén már tényleg nagy szezont várok... 😊
yooker
elmútl 100 éves... 😊