New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
 bigstory.ap.org/article/ny-giants-owners-nephew-arrested-conn

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
ui: Ne legyen igazam, de szerintem a végén Cruz és Nicks hosszútávú szerződés hiányában WR-t is húzhatunk az első körben...balu10
pedig könnyen lehet hogy tényleg ez lesz a befutó variáció végül...
yooker
Még ha idén el is engedjük Cruz-t (nem hiszem), Nicksnek akkor is él még egy évig a szerződése ha jól tudom. 1. körös wr pick nagyon nem vszínű ennek fényében. Pláne h elég komoly needjeink vannak. Bár bpa alapon semmin nem kell meglepődni nálunk.Szsziszka
ha így van (ennek örülnék) akkor tényleg nem lesz Wr húzás!
azzal az esettel számoltam hogy Nicks megy....yooker
Megnéztem, Nicksnek még van egy éve.
 www.spotrac.com/nfl/new-york-giants/
Attól még jó lenne hosszú távra bebiztosítani őt is mihamarabb, de ez nyilván pénz kérdés.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
ui: Ne legyen igazam, de szerintem a végén Cruz és Nicks hosszútávú szerződés hiányában WR-t is húzhatunk az első körben...balu10
yooker
Még ha idén el is engedjük Cruz-t (nem hiszem), Nicksnek akkor is él még egy évig a szerződése ha jól tudom. 1. körös wr pick nagyon nem vszínű ennek fényében. Pláne h elég komoly needjeink vannak. Bár bpa alapon semmin nem kell meglepődni nálunk.Szsziszka
ha így van (ennek örülnék) akkor tényleg nem lesz Wr húzás!
azzal az esettel számoltam hogy Nicks megy....
több mint 13 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
yooker
Még ha idén el is engedjük Cruz-t (nem hiszem), Nicksnek akkor is él még egy évig a szerződése ha jól tudom. 1. körös wr pick nagyon nem vszínű ennek fényében. Pláne h elég komoly needjeink vannak. Bár bpa alapon semmin nem kell meglepődni nálunk.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Így az OL combine után nagyon örülnék, ha Lane Johnson lecsúszna 1/19-ig. Ti hogy vagytok vele? balu10
szerintem nem fog, pedig tényleg jó lenne, szal én Jonathan Coopert is elfogadnám azért 😊kristof
Én is örülnék neki is, de OG-be inkább 1. körben Chance Warmack, ha bent lesz, vagy akár 2. körben Kyle Long-ot is elfogadnám 😊 De igazán nekünk a LT a need, mert Brewer úgy tűnik, hogy RG, vagy max. RT lesz és ha Beatty megy, akkor konkrétan nincs LT-nk. Ha marad, akkor pedig MLB-t húznék első körben, nekem Kevin Minter a legszimpatikusabb. Boothe pedig érzésem szerint maradni fog, így annyira nem nagy need az OG, hogy az első kört arra pazaroljuk (kivéve Warmack esetében, mert ő bőven megérné).

ui: Ne legyen igazam, de szerintem a végén Cruz és Nicks hosszútávú szerződés hiányában WR-t is húzhatunk az első körben...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Így az OL combine után nagyon örülnék, ha Lane Johnson lecsúszna 1/19-ig. Ti hogy vagytok vele? balu10
szerintem nem fog, pedig tényleg jó lenne, szal én Jonathan Coopert is elfogadnám azért 😊
több mint 13 éve
Így az OL combine után nagyon örülnék, ha Lane Johnson lecsúszna 1/19-ig. Ti hogy vagytok vele?

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Az mondjuk remélem mindenkinek megvan, hogy Snee-nek csípőműtétje volt, amiből 6-8 hónap alatt szoktak felépülni...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Mondjuk Robinson idén is max. backup lehet. Fizikális képességei valami brutálisak, de úgy érzem idei éve még rámegy majd a tanulásra. Nálunk van a liga egyik legjobb TE edzője, így akármi lehet belőle.Asbee
Valamiért van egy olyan érzésem, hogy azért nem erőltetjük a Bennett szerződést, mert Robinson jövőre robbantani fog! (Vagy csak szimplán azért mert baromi drága lenne), De ezért is nem értem, hogy miért írnak nekünk 1. körbe TE-et, amikor tavaly szerintem nagyon jól kiderült, hogy nem adunk sem első, sem második körös picket TE-ért (mondjuk az is tény, hogy sem Fleener, sem Allen nem robbantott tavaly nagyot).

több mint 13 éve
Azt a negyedik körös Robinsont kb. 6. körbe várták...Asbee
Akkor is, ha Bennett nem marad, akkor nyilván azért nem költünk rá, mert Robinsonban látjuk a következő évi kezdőnket (bár nyugodtabb lennék, ha maradna!). De sokat még most sem számít, hogy kit hova várnak, lásd Cruz, aki 1 év tanulás után egyből franchise rekordot döntött UDFA-ként. balu10
Mondjuk Robinson idén is max. backup lehet. Fizikális képességei valami brutálisak, de úgy érzem idei éve még rámegy majd a tanulásra. Nálunk van a liga egyik legjobb TE edzője, így akármi lehet belőle. Cruz azért kissé más volt, ő azért bemutatkozásakor eléggé berobbant, már újonc idényében preseasonban lehetett látni, hogy egy csiszolatlan gyémánt. Később meg inkább IR-re tettük minthogy elvigye más.

több mint 13 éve
Azt a negyedik körös Robinsont kb. 6. körbe várták...Asbee
Akkor is, ha Bennett nem marad, akkor nyilván azért nem költünk rá, mert Robinsonban látjuk a következő évi kezdőnket (bár nyugodtabb lennék, ha maradna!). De sokat még most sem számít, hogy kit hova várnak, lásd Cruz, aki 1 év tanulás után egyből franchise rekordot döntött UDFA-ként.

több mint 13 éve
Boss-t kirakta a Chiefs, de agyrázkódásokkal már nálunk is volt baja, szóval én nem nagyon hoznám őt vissza...Asbee
Akkor mellécsaphatjuk Steve Breastont is akár, ha olcsóért jönne mindkettő. Egyébként nagyon elfelejtjük Adrien Robinsont. Pedig ha tavaly 4. körben hoztuk el, akkor azért jó lenne a pályán is látni jövőre. Ha az UDFA Ballardból 1 év alatt stabil kezdőt tudtunk varázsolni, akkor Robinsonból miért ne tudnánk...balu10
Azt a negyedik körös Robinsont kb. 6. körbe várták...

több mint 13 éve
hát nem tudom, én nem az 1/1-es csapattól kukáznék ha már lehet válogatni :rolleyes:
kristof
Az ok, de ott Cassel dobált (bár inkább csak próbált) nekik, itt meg mégis azért egy 2x-es Super Bowl MVP Manning tenné...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát nem tudom, én nem az 1/1-es csapattól kukáznék ha már lehet válogatni :rolleyes:
és ha már Robinson nem játszott, a Phinsnél a 3. körös szintén TE Egnew nem is nagyon volt nevezve, a 49ersnél meg az 1/30-ra válaszott A.J. Jenkins (WR) felé összesen 1 labda szállt, azt is dropolta 😊
több mint 13 éve
Boss-t kirakta a Chiefs, de agyrázkódásokkal már nálunk is volt baja, szóval én nem nagyon hoznám őt vissza...Asbee
Akkor mellécsaphatjuk Steve Breastont is akár, ha olcsóért jönne mindkettő. Egyébként nagyon elfelejtjük Adrien Robinsont. Pedig ha tavaly 4. körben hoztuk el, akkor azért jó lenne a pályán is látni jövőre. Ha az UDFA Ballardból 1 év alatt stabil kezdőt tudtunk varázsolni, akkor Robinsonból miért ne tudnánk...

több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 755 — Lucas Scott
Bart Scott? miből lenne rá pénzünk amúgy?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Hát, nem tudom, Boss nekem nagy kedvencem volt...actommy
Nem sokra mennénk vele ha második elkapása után IR-re kerül

több mint 13 éve
actommy 17
Hát, nem tudom, Boss nekem nagy kedvencem volt...
több mint 13 éve
Boss-t kirakta a Chiefs, de agyrázkódásokkal már nálunk is volt baja, szóval én nem nagyon hoznám őt vissza...

Ami meg talán még az esetleges Webster cutról eszembe jut, hogy DT poszton sem állunk szvsz jobban, mint CB-k között. Mindenhol van egy (illetve Websterrel kettő, bár ezek után ki rakná csapatba...) kezdőnk és sok kérdőjel...

több mint 13 éve
Egy kicsit a draftról, pont most került ki Kyle Long ismertetője ( bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/759294) Elolvasva (meg már eddig is) úgy érzem, hoogy tipikusan beleillene abba a képbe, ahogy a falembereket draftoljuk, tehát fizikailag remek, de tudás és tapasztalat kicsit hiányos. Ha marad Beatty és Brewert OT-ként képzeljük el, akkor simán jó lehet. Bár 2. körben talán találnánk azonnal bevethető játékost is.

több mint 13 éve
Mondjuk az se megoldás, hogy mindenkit kirakunk és akkor hülyére fognak szopatni minket...A mostani cutoknál a dead money hogy van? Mármint csak az idei szezonban lesz bennmaradó érték? Mert ha így lesz, akkor jövőre ebből is visszajön majd néhány millió.
Egyébként tudom hogy rizikós lett volna, de Cruz új szerződését már a nyáron meg kellett volna kötni. Azért az várható volt, hogy egy 1500 yardos szezon és annyi big play után nem fog visszaesni és talán kisebb igényekkel állhatott volna elő, mint most. Szezon közben meg voltak olyan hírek, hogy a szerződés struktúrájáról megegyeztek, aztán most meg max azt lehet hallani, hogy kap egy első körös tendert. Úgy érzem ha rajta múlna talán 1-2 millióért is maradna, hiszen New yorki születésű, de az ügynöke nagyon bekavarhat valamit...

több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
szerintem ne áldozzunk szezonokat, az nfc east kiegyenlített, meg lesz megint az első hely
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 755 — Lucas Scott
azért a kezdő safety párost nem kellene egyből kirúgni/nem aláíratni, főleg ilyen év után...csebi
Vagy lehet, hogy pont egy ilyen év után kéne. Brown maradjon, mert ő legalább a pickeket szedte, de lehet Kenny még olcsóbban maradna, mint ő. És szerintem a 2.-3. körben találnánk olyat, aki tudná pótolni Rolle-t is. balu10
azért Rolle volt a legmegbízhatóbb a 3 safety közül... ahhoz képest, hogy játszott ő már nickelt meg kb mindent, sztem idén jól tolta, és ő 99%-ban nem rontotta el legalább a zónát, míg Brown, Kenny meg a CB-k legalább meccsen 1-1 playben

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Eli fizetését eddig nem csökkentettük. Átstrukturáltuk, aminek köszönhetően lett az idei cap hit 20 millió. Lehetett már látni tavaly is, hogy ez lesz. Ahogy én tudom most már átstrukturálni nem lehet, fizetéscsökkentésbe pedig egyrészt nem hinném hogy belemenne Manning, másrészt meg se próbálnánk. Az egyetlen járható út egy új szerződés megkötése lenne. Ami miatt belemehetne ebbe Eli az a Cruz és Nicks megtartására irányuló intézkedés lehet.Asbee
Lehet a vége az lesz, "beáldozunk" egy szezont, konkrétan a 2013-as idényt azzal, hogy Elinek kifizetjük a 20 millát, Cruz kap egy olyan szerződést, ami első évre ad neki nagy lét (és utána kevesebbet) és akkor majd jövőre lehet Nicks-el is hosszabítani, komolyabbakat igazolni. Idén meg a drafton/a cserejátékosokból feltöltjük a többi posztra való kezdőembereket...