New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Nandito Tennessee Titans 3 323 — Titans fan
A Titans ajánlatot tett Canty-nak - igaz, még nem fogadta el -, így azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e leigazolni? Nálatok ugye DT-t játszott?Nandito
4-3-ban DT. Kb 3 millióért megérné, többért nem.Asbee
Ahogy olvasgattam, jobb számokat hozott, mint a kezdő szabadügynökünk, Marks. A kora miatt kicsit kétkedő voltam, de lassacskán egyre inkább örülnék, ha hozzánk jönne. Meglássuk.

Music City Miracle
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
A Titans ajánlatot tett Canty-nak - igaz, még nem fogadta el -, így azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e leigazolni? Nálatok ugye DT-t játszott?Nandito
4-3-ban DT. Kb 3 millióért megérné, többért nem.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Nandito Tennessee Titans 3 323 — Titans fan
A Titans ajánlatot tett Canty-nak - igaz, még nem fogadta el -, így azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e leigazolni? Nálatok ugye DT-t játszott?

Music City Miracle
több mint 13 éve
Reid szvsz lecsúszik 2. körbeAsbee
Tehát te őt hoznád ha bent lenne 2/19-re? Én Swearingerre 3. körben gondoltam. Vagy esélytelen, hogy odáig csúszik? Sok helyen 2.-3. kört, vagy konkrétan 3. kört olvastam.
balu10
3-dik körben Carradine 😛

több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Reid szvsz lecsúszik 2. körbeAsbee
Tehát te őt hoznád ha bent lenne 2/19-re? Én Swearingerre 3. körben gondoltam. Vagy esélytelen, hogy odáig csúszik? Sok helyen 2.-3. kört, vagy konkrétan 3. kört olvastam.

több mint 13 éve
Reid szvsz lecsúszik 2. körbe

több mint 13 éve
Ha Kenny és Brown is megy, akkor egy DJ Swearingerhez mit szólnátok?

több mint 13 éve
Mikor nyílik a FA piac idén? balu10
március 12Asbee
Ez jó hír, akkor még maradt 1 hónap a szerződésre. És a tendereket is eddig kell rátenni a RFA játékosokra?

több mint 13 éve
T2 új szerződést kapottAsbee
Nah azért jönnek a jó hírek is, nem csak a cutok. Jó lenne már egy Cruz szerződésről is hallani. Mikor nyílik a FA piac idén? balu10
március 12

így nem kapja majd meg Thomas a 6 milliós bónuszt, azt hiszem ezzel a művelettel kb. 3 milliót spóroltunk capből

több mint 13 éve
T2 új szerződést kapottAsbee
Nah azért jönnek a jó hírek is, nem csak a cutok. Jó lenne már egy Cruz szerződésről is hallani. Mikor nyílik a FA piac idén?

több mint 13 éve
T2 új szerződést kapott

több mint 13 éve
TheD0me New York Giants 103 — Go Giants!
Bradshaw elküldésének nem igazán örülök, eléggé kedveltem őt😕

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Ez igen!Williams mégis marad! végre egy jó hír...😊
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
sztem Lotus úgy értette, hogy Williams közép kategóriájú = elmegy.csebi
jaja 😊 egyből utána is néztem, h lemaradtam-e valamiről, kicsit beszartam, h Williams se marad 😊
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 755 — Lucas Scott
sztem Lotus úgy értette, hogy Williams közép kategóriájú = elmegy.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
oké!kell ebben a helyzetben "némi" rizikót is vállalni, és Rodgers tényleg be is válhat ...
Williams is megy?? wtf? Boleyt eddig is sajnáltam ezután meg pláne...
nagyot kell alkotnia Fewellnek majd tényleg...
nekünk meg érdemes lesz majd a cseréket is alaposan megismerni offseasonban mert várhatóan sokan fognak majd lehetőséghez jutni... 😕
több mint 13 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
eddig szabadultunk az olyanoktól akikben erősebben benne volt a sérülés kockázata , ebbe a képbe nem igazán illik bele ez a lépés !
nyilván ők űgy érzik ennyit megér a rizikó, de pl. ez TT-nél sem jött be sajnos..
az komoly amúgy hogy így 3 komoly sérülésből,kihagyásból visszatérő DT-nk is lesz...yooker
Az a helyzet, hogy bizonyos posztokon olcsón is találhatsz hasznos/kezdő játékosokat, míg máshol a "TESCO Value" emberkék csak káoszt okoznak. Pl. Bernard veterán minimumért elkaristolt, nem volt szupersztár de nem is az kellett, C.C. Brownnak pedig egy foga legyen, az is fájjon.....

Szerintem DT poszton lehet találni használható veteránt olcsón is, de pl. egy diszkont áras CB/S több, mint kétséges. Rogers anno nagyon jó DT volt Detroitban, azok az idők már elmúltak, öregebb, lassabb, de még mindig egy orbitális disznó, akit nehéz eltolni, nekünk pedig pont az kell. Megvan a "sztár" játékos a poszton Joseph személyében, köré kell elfogadható (értsd. nem vérlázítóan rossz) emberkéket összeszedni és egy normális gameplan/coaching segítségével stabilabbak lehetünk futás ellen. Félreértés ne essék, nem ligaelit védelemről beszélek, mert ugye abból a bizonyosból nem lehet várat építeni, de elvárható némi javulás.
A futás elleni horrorban azonban nem csak a védőfal a ludas, a LB sor is tevékenyen tette a semmit.
Boley elküldésével nem lettünk erősebbek és azért be kell ismerni, ha Chase Blackburn a csapatod legjobb linebackere, akkor nagy bajban vagytok. A Herzlich, Rivers (ha marad) duóból gyakorlatilag mindenki többet sérült, mint egészséges, Williams elmegy, Paysinger UDFA, Blackburn pedig aranyos, szőrös meg minden, de úgy fordul, mint a betonkeverő és még lassú is. Én elhiszem, hogy a Cap rendszer miatt nem lehet mindenhol All-Pro játékosod, de amivel mi LB téren rendelkezünk az nagyjából a herélt koson ütött lyukkal egyezik.

Ezt a védelmet (Tekintve a pass rush és secondary terén fennálló problémákat) elfogadható szintre hozni nem lesz egyszerű, különösen úgy, hogy Fewell marad, de bízzunk Couglinban és Reeseben, hisz a remény hal meg utoljára.

Egy kis Cap helyzetjelentés tegnapról:

www.sbnation.com/nfl/2013/2/8/3964678/2013-nfl-salary-cap-situations-room-space-jets-cowboys-saints-colts-ravens-seahawks

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
eddig szabadultunk az olyanoktól akikben erősebben benne volt a sérülés kockázata , ebbe a képbe nem igazán illik bele ez a lépés !
nyilván ők űgy érzik ennyit megér a rizikó, de pl. ez TT-nél sem jött be sajnos..
az komoly amúgy hogy így 3 komoly sérülésből,kihagyásból visszatérő DT-nk is lesz...yooker
Az a baj, h nem nagyon van mozgásterünk.. bele vagyunk kényszerülve ezekbe a lépésekbe és nem tehetünk mást, mint h reménykedünk h hátha bejön. Számomra teljesen logikus ez a lépés, más kérdés, h túl optimista nem vagyok vele kapcsolatban.. Reese-ék se hiszem, h emiatt hozták meg ezt a döntést (és fognak még több hasonlót), egyszerűen nincs más választás.
több mint 13 éve
Ez nem hagzik túl rossznak, főleg a tavalyi után:
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000137115/article/carolina-panthers-have-toughest-2013-strength-of-schedule

több mint 13 éve
az komoly amúgy hogy így 3 komoly sérülésből,kihagyásból visszatérő DT-nk is lesz...
több mint 13 éve
Adam Caplan ‏@caplannfl
Giants announced that they re-signed DT Shaun Rogers.Beki
Én örülnék neki. Jól tudná tanítgatni a 2 fiatalt. Úgy tűnik bennük látjuk a jövőt.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na ez már wtf lépés, vet.minért is drága
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan ‏@caplannfl
Giants announced that they re-signed DT Shaun Rogers.
több mint 13 éve
Mondjuk DT poszt...Kuhn max backup potenciál és ACL-ből gyógyul. Sokat ne várjunk tőle. Austin meg hááááát. 2 évet kihagyott idén próbált visszarázódni, de nagyon súlytalan volt. Egy esélyt kap, de ha idén se csinál semmit, akkor neki ennyi volt.

több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
Ezek a (nem sexy) move-ok a két évvel ezelőtti O'hara, Seubert, féle takarításra emlékeztetnek, amelyek az első pillanatban, alapemberekről, kezdőkről lévén szó, kicsit erősnek tűntek, de aztán csak happy end lett a vége. Én bízok Reese-ben, az elmúlt évek alatt egészen jól tette a dolgát. Azt szokás szerint nem tudhatjuk, hogy a rosteren lévő kevés szerephez jutó játékosok közül kiben látják a megoldást. Biztos, hogy lesz még mozgás bőven, de én úgy emlékszem, hogy a SB előtti offseasonban is jelentős volt a változás, annak ellenére, hogy nem voltak nagy igazolások. A két kiváló OL mellett ment Boss és Smith is, majd jött (látott, győzött) Ballard és Cruz. Lehet, hogy az általatok, fentebb említett DT-k, LB-k előlépnek és megoldják a helyzetet. Kétségeim vannak, de a FO már párszor bizonyított. Bizakodó vagyok, de csodákat nem várok ebben az offseasonban a problémáink megoldását illetően.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!