New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
első 40-ben nincs Giants LBwww.fantasysharks.com/artman2/publish/Top_40_linebacker_rankings_for_2012.htm?page=1
több mint 13 éve
Mondjuk Te'o és Tuck is mindketten ND játékosok voltak. Tuck elég hamar szárnyai alá kapná don juant. Mondjuk Tuckot lehet jövőre látjuk utoljára Giants mezben. És ha már LB sor, Boley könnyen távozhat idén. Sztem elég nagy esély van Rivers távozására is. Érik a Williams, Herzlich, Paysinger LB sor...Két UDFA és egy hatodik körös 😀 Williams mondjuk jó, de Herzlich ugyanolyab gyenge volt mint többiek. Paysinger kb Blackburn utódja lett special teamben...Asbeeakkor igazak voltak a pletykák...
több mint 13 éve
Mike Garafolo @MikeGarafolowww.giants.com/news-and-blogs/article-1/Giants-release-LB-Michael-Boley/a43f2c41-2acc-404c-9b6f-8d1061a1f28a felfoghatatlan!!!
Surprising move here, I think: Giants cut LB Michael Boley today.Beki
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mike Garafolo @MikeGarafoloSurprising move here, I think: Giants cut LB Michael Boley today.
több mint 13 éve
Egész jó, bár előző nap nekem oltári nagy buli volt és kissé offon voltam 😀 Mondjuk hangot nemigen hallottuk, meg néha szólt pultos, hogy hangosak vagyunk ami elég furán hangzott...Jól elhallgattunk...Pedig vadibandi is megígérte, hogy visszatér 😛Asbeemilyen volt a meccsnézés amúgy?csebi
több mint 13 éve
Jól elhallgattunk...Pedig vadibandi is megígérte, hogy visszatér 😛Asbeemilyen volt a meccsnézés amúgy?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Megtörténtek csapatrészek értékelései:Quarterback
Running back és Fullback
Wide receiver és Tight end
Offensive line
Defensive line
Linebacker
Secondary
Special team
több mint 13 éve
Jól elhallgattunk...Pedig vadibandi is megígérte, hogy visszatér 😛
több mint 13 éve
offtopik: aki néz ncaa-t , vagy sok read optionnal támadó csapatot:hogyan kell levédekezni a read optiont? +1 védő (safety) a boxba?
több mint 13 éve
na, ez tök jó...Szerintem nézd meg, lubickolt motiválatlanul is 😊
pont Höri miatt akartam felvenni valamelyik ismétlést ( ha még lesz) , gondoltam fekszik neki a gálázás és lubickolni fog a Pro Bowlon...
yooker
több mint 13 éve
jja azt nem tettem hozzá hogy kb 14-10-ig néztem 😀)
több mint 13 éve
szerintem minden adott volt, hogy ne nézzem: üres nézőtér, motiválatlan Höri, (és kegyetlen ing), idegesítő mezek, Eli INT.na, ez tök jó...
😀vittore
pont Höri miatt akartam felvenni valamelyik ismétlést ( ha még lesz) , gondoltam fekszik neki a gálázás és lubickolni fog a Pro Bowlon...
több mint 13 éve
szerintem minden adott volt, hogy ne nézzem: üres nézőtér, motiválatlan Höri, (és kegyetlen ing), idegesítő mezek, Eli INT.😀
több mint 13 éve
Azért a srácok a Pro Bowlon is odatették magukat rendesen. JPP szerintem az alapszakaszban nem játszott ilyen motiváltan, dominánsan. Amit vele műveltek, az kb. minden 2. snappnél zászlót érdemelt volna és azért így is összeszedett egy óriási INT-et JJ Watton védekezve 😀 és 1 sacket. Eli 16/23 191 yard 2 TD 1 INT és vezérként jól, motiváltan játszott. Cruz legtöbb elkapott labda (10) és ezzel 96 yard 1 TD. Szóval igaz, hogy csak poén ez az egész Pro Bowl, meg minden, de akkor is...
több mint 13 éve
hát igen! Herzlich tudna vezér lenni pl. de robbantani már nem fog , back up kaliber sajnos hasonlóan Paysingerhez! tehát ők mint kezdők Williamssel a jövő szezonra elég rémisztően hangzik...Mondjuk Te'o és Tuck is mindketten ND játékosok voltak. Tuck elég hamar szárnyai alá kapná don juant. Mondjuk Tuckot lehet jövőre látjuk utoljára Giants mezben. És ha már LB sor, Boley könnyen távozhat idén. Sztem elég nagy esély van Rivers távozására is. Érik a Williams, Herzlich, Paysinger LB sor...Két UDFA és egy hatodik körös 😀 Williams mondjuk jó, de Herzlich ugyanolyab gyenge volt mint többiek. Paysinger kb Blackburn utódja lett special teamben...AsbeeBoley miért menne el? És Riversnek rajtunk kívül fog még szerződést ajánlani? Williams felőlem ok, még talán Herzlich is (bár ő főleg Goal line szitunál jó), de Paysinger, azért remélem nem ezt gondolja a FO megoldásnak... balu10
több mint 13 éve
Osi távozásával tutiraBoley utolsó meccseken elég sokat volt padoztatva. És az ő szerződéséhez elég jól hozzá lehet nyúlni.AsbeeAzért vannak olyanok, akik jóval többet keresnek nála sokkal rosszabb játékért, pl. Webster vagy Canty, de Rolle sem annyira kulcsjátékos, amennyit keres...
Egyébként az lehet már tudni, hogy mi a terv Kiwivel? Remélem nem akarjuk tovább erőltetni ezt az OLB dolgot és megy vissza "gyilkolni"! balu10
több mint 13 éve
Boley utolsó meccseken elég sokat volt padoztatva. És az ő szerződéséhez elég jól hozzá lehet nyúlni.AsbeeAzért vannak olyanok, akik jóval többet keresnek nála sokkal rosszabb játékért, pl. Webster vagy Canty, de Rolle sem annyira kulcsjátékos, amennyit keres...
Egyébként az lehet már tudni, hogy mi a terv Kiwivel? Remélem nem akarjuk tovább erőltetni ezt az OLB dolgot és megy vissza "gyilkolni"!
több mint 13 éve
Boley utolsó meccseken elég sokat volt padoztatva. És az ő szerződéséhez elég jól hozzá lehet nyúlni.Mondjuk Te'o és Tuck is mindketten ND játékosok voltak. Tuck elég hamar szárnyai alá kapná don juant. Mondjuk Tuckot lehet jövőre látjuk utoljára Giants mezben. És ha már LB sor, Boley könnyen távozhat idén. Sztem elég nagy esély van Rivers távozására is. Érik a Williams, Herzlich, Paysinger LB sor...Két UDFA és egy hatodik körös 😀 Williams mondjuk jó, de Herzlich ugyanolyab gyenge volt mint többiek. Paysinger kb Blackburn utódja lett special teamben...AsbeeBoley miért menne el? És Riversnek rajtunk kívül fog még szerződést ajánlani? Williams felőlem ok, még talán Herzlich is (bár ő főleg Goal line szitunál jó), de Paysinger, azért remélem nem ezt gondolja a FO megoldásnak... balu10
több mint 13 éve
Mondjuk Te'o és Tuck is mindketten ND játékosok voltak. Tuck elég hamar szárnyai alá kapná don juant. Mondjuk Tuckot lehet jövőre látjuk utoljára Giants mezben. És ha már LB sor, Boley könnyen távozhat idén. Sztem elég nagy esély van Rivers távozására is. Érik a Williams, Herzlich, Paysinger LB sor...Két UDFA és egy hatodik körös 😀 Williams mondjuk jó, de Herzlich ugyanolyab gyenge volt mint többiek. Paysinger kb Blackburn utódja lett special teamben...AsbeeBoley miért menne el? És Riversnek rajtunk kívül fog még szerződést ajánlani? Williams felőlem ok, még talán Herzlich is (bár ő főleg Goal line szitunál jó), de Paysinger, azért remélem nem ezt gondolja a FO megoldásnak...
több mint 13 éve
Mondjuk Te'o és Tuck is mindketten ND játékosok voltak. Tuck elég hamar szárnyai alá kapná don juant. Mondjuk Tuckot lehet jövőre látjuk utoljára Giants mezben. És ha már LB sor, Boley könnyen távozhat idén. Sztem elég nagy esély van Rivers távozására is. Érik a Williams, Herzlich, Paysinger LB sor...Két UDFA és egy hatodik körös 😀 Williams mondjuk jó, de Herzlich ugyanolyab gyenge volt mint többiek. Paysinger kb Blackburn utódja lett special teamben...
több mint 13 éve
Tuck absz nem vezér tipus sajnos 😕 más kérdés, h Strahan távozása után megpróbálta tőle ezt a szerepkört (is) átvenni, de sajnos esélytelenMinter első körös lesz.Miért, Rolle a leginkább vezér típus jelenleg (Tuck mellett persze), pedig ő sem egy észkombájn...balu10
ez a vezér kérdés pedig sztem a már említett hoax után kissé megkérdőjelezhető, vagy hülye, vagy mindenki mást néz annak, nem tudom melyik a jobb.kristof
több mint 13 éve
Minter első körös lesz.Miért, Rolle a leginkább vezér típus jelenleg (Tuck mellett persze), pedig ő sem egy észkombájn...
ez a vezér kérdés pedig sztem a már említett hoax után kissé megkérdőjelezhető, vagy hülye, vagy mindenki mást néz annak, nem tudom melyik a jobb.kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Minter első körös lesz.ez a vezér kérdés pedig sztem a már említett hoax után kissé megkérdőjelezhető, vagy hülye, vagy mindenki mást néz annak, nem tudom melyik a jobb.
több mint 13 éve
Azért az tetszik Te'o-ban, hogy már középiskolában kegyetlen jó számokat produkált, aztán pedig továbbvitte ezt az egyetemre is. Miért ne folytathatná ezt NFL-ben is? Mondjuk nem bánnám, ha pl. második körben Minter ott lenne még és jönne ő.