New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Offensive line-ba első körben tuti nem húzunk, max Fluker lesz már csak benn, őt pedig nem akarnám első körben nálunk látni. 2-4. körben viszont simán jöhet valaki. Guard poszton Cooper behúzható lenne és most úgy vagyok vele, hogy legyen ő. Persze addig még tökre elképzelhető minden. Holnap Cullen Jenkins jön látogatóba, de simán jöhetne egy DT is első körben. Lotulelei állapota kérdéses, Floyd top10, Richardson is valószínű kimegy. De ha nem, akkor ő is behúzható lenne. TE-k közül Eifertnek én örülnék, őt szívesen látnám. Veszélyes célpontot jelentene az tuti. Pláne így, hogy erősen kérdéses a Cruz-Nicks páros megtartása. A CB-k közül Milliner lenne max akiért első kört adnék, de ő is top10. Más nem kell. Pass rusherek...Ott van Werner, Moore, Ansah, Jordan, Jones akiket első körösnek mondanak és nem számoltam bele Jarvis Jones-t és Mingo-t. Közülük azért lesz 1-2 játékos aki alaposan be fog bukni és mögöttük vannak még olyanok, akik szvsz nagyot robbanthatnak. Nem lepődnék meg, ha valaki vinné második kör elején Margus Huntot. Montgomery-t divat lett szidni, második körben még simán ott lehet, ahogy Okafor is. Utóbbi szerintem bitang jó játékos lesz. vagy akár a sérülésből lábadozó Carradine...Csak abban bízom, hogy Ansah kimegy előttünk 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Sztem így is benne van a korai ol draft. A fal közepén mindenki 30 felett, rt-nk meg nincs, hacsak nem tudunk róla és a cserék közül vki hirtelen veszettül jól kezdett pengetni (együtt nincs 10 snapjük kb). Diehl sem megoldás. Vszínű a Joeckel, Fisher, Johnson trió kimegy előttünk (ők Rt-nek amúgy is luxus kategória lennének), meg Warmack is, de egy Cooper picken nem lepődnék meg 1. körben. Pláne h Boothe fa.
De gyakorlatilag a D bármely posztjára is húzhatunk 1. körben. (talán dt, mlb, cb a legsanszosabbak-sztem az elit de-k is kimennek előttünk)Szsziszka
az elmúlt 3 évből 1 BPA és két meglepetés húzás volt, nagyon nehéz tippelni!
+ a jelenlegi helyzet alapján nem sok olyan poszt van , ami mondjuk nem lenne indokolható húzás....yooker
Igaz. Mégis azt mondom h qb, rb, wr és te ne jöjjön 1. körben.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Sztem így is benne van a korai ol draft. A fal közepén mindenki 30 felett, rt-nk meg nincs, hacsak nem tudunk róla és a cserék közül vki hirtelen veszettül jól kezdett pengetni (együtt nincs 10 snapjük kb). Diehl sem megoldás. Vszínű a Joeckel, Fisher, Johnson trió kimegy előttünk (ők Rt-nek amúgy is luxus kategória lennének), meg Warmack is, de egy Cooper picken nem lepődnék meg 1. körben. Pláne h Boothe fa.
De gyakorlatilag a D bármely posztjára is húzhatunk 1. körben. (talán dt, mlb, cb a legsanszosabbak-sztem az elit de-k is kimennek előttünk)Szsziszka
az elmúlt 3 évből 1 BPA és két meglepetés húzás volt, nagyon nehéz tippelni!
+ a jelenlegi helyzet alapján nem sok olyan poszt van , ami mondjuk nem lenne indokolható húzás....
több mint 13 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
De gyakorlatilag a D bármely posztjára is húzhatunk 1. körben. (talán dt, mlb, cb a legsanszosabbak-sztem az elit de-k is kimennek előttünk)
több mint 13 éve
Beatty szerződése:

2013: $1 million salary/$3.55 million cap number
2014: $4.85 million salary/$7.4 million cap number
2015: $5.5 million salary/$8.05 million cap number
2016: $6.625 million salary/$9.175 million cap number
2017: $6.775 million salary/$9.325 million cap number

több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 755 — Lucas Scott
vmiért úgy érzem, hogy az első körös tender nem lenne túl jól ötlet Cruzon, meg kell vele egyezni...
pl ott a rams, nekik pl 2 első körösük is van...meg még addig biztosan szerez 1-2 csapat plusz első köröseket

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
A Beatty szerződés alap volt, igazából fontosabb volt vele megegyezni, mint Cruzzal. Ettől függetlenül szinte tuti, h vele is meg fogjuk kötni a hosszútávút.
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Cruznak idénre úgy tűnik esélyes az 1. körös tender, reméljük senkinek nem ér meg annyit. ..balu10
Pedig simán elképzelem, hogy egy Pats mondjuk átpasszoljon egy első kör végi picketStez
vagy a Bengals, vagy a Texans, soknak megérnéHöri
De ha jól tudom, akkor a felajánlott szerződést mi is megadhatjuk neki, szóval ha van, aki megadná, akkor sem biztos, hogy elég lenne. De továbbra is remélem, hogy lesz még a FA piac nyitás előtt szerződés.

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
hát ez szerintem kurvasok, inkább Cruz szerződését hozzuk egyenesbekristof
7,5 milla/év egy OT-nek, aki 20 millás QB-t véd nem sok. Cruznak idénre úgy tűnik esélyes az 1. körös tender, reméljük senkinek nem ér meg annyit. ..balu10
Pedig simán elképzelem, hogy egy Pats mondjuk átpasszoljon egy első kör végi picket, úgy is elkapóbuzik, Lloydot meg ki fogják vágni, szóval még need is lenne.Stez
Hm, 2000 óta 13 draft cetlit adtunk WR-ért, egyetlenegy sem volt 1. körös. TE-ből begyűjtöttünk tizenegyet, ott volt 1. körös.
De Lloyd kivágása nélkül is need a WR. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Cruznak idénre úgy tűnik esélyes az 1. körös tender, reméljük senkinek nem ér meg annyit. ..balu10
Pedig simán elképzelem, hogy egy Pats mondjuk átpasszoljon egy első kör végi picketStez
vagy a Bengals, vagy a Texans, soknak megérné

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 714 — Whoops, looks like something went wrong.
7,5 milla/év egy OT-nek, aki 20 millás QB-t véd nem sok. Cruznak idénre úgy tűnik esélyes az 1. körös tender, reméljük senkinek nem ér meg annyit. ..balu10
Pedig simán elképzelem, hogy egy Pats mondjuk átpasszoljon egy első kör végi picket, úgy is elkapóbuzik, Lloydot meg ki fogják vágni, szóval még need is lenne.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Giants re-signed LT Will Beatty to a five-year, $38.75 million deal.Stez
19 misi a garantált.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
7,5 milla/év egy OT-nek, aki 20 millás QB-t véd nem sok. Cruznak idénre úgy tűnik esélyes az 1. körös tender, reméljük senkinek nem ér meg annyit. ..

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát ez szerintem kurvasok, inkább Cruz szerződését hozzuk egyenesbe
több mint 13 éve
Giants re-signed LT Will Beatty to a five-year, $38.75 million deal.Stez
Akkor OT draft kilőve! Akkor marad az (M)LB, vagy az én "titkos" favoritom a CB. Webster szerződése jövőre lejár (ha egyáltalán marad addig) és nem hiszem, hogy túl sok jövőt látnánk benne. TT 2 év sérüléséből jön vissza, Hosley meg max nickelnek lesz jó. Vagy cut (2,5 milla ragadna bent, de 7,25 millát így is spórolnánk!) és FA-ról valaki?

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 714 — Whoops, looks like something went wrong.
Giants re-signed LT Will Beatty to a five-year, $38.75 million deal.

több mint 13 éve
Beatty aláírt 😀

több mint 13 éve
Fizetéscsökkentés után azért egészségesen hasznos tudna lenni...Asbee
Mivel? Jól tudná melegíteni a padot? Mert én a nem nagyon akarom látni többet ahogy "védi" Elit. balu10
Idén annyira nem volt gáz...Azt se feledjük, hogy két Super Bowlt nyert vakoldali takcle-ként. Ezen kívül második SB győzelem évében guard pozícióba került, majd Beatty sérülése után ismét LT lett. 2012-re aztán akkora need lett az RT poszt, hogy átraktuk oda, immár a harmadik pozíciójába egy év alatt. Személyiségével meg közel sincs baj (igaz ott volt az a tavalyi ittas vezetés), de csapaton belül igencsak kedvelik. Tény nem ő a franchise arca és lefelé kezd kilógni a támadófalból, de jobb munkát végezhet idén Brewernél és Mosley-nál is. Persze max. 1,5-2 milliós összegért.

több mint 13 éve
Fizetéscsökkentés után azért egészségesen hasznos tudna lenni...Asbee
Mivel? Jól tudná melegíteni a padot? Mert én a nem nagyon akarom látni többet ahogy "védi" Elit.

több mint 13 éve
Diehlt is műtötték, szerintem itt az idő a búcsúra...Asbee
Már a nélkül is itt lenne az ideje. Lehet megvárjuk, hogy szerzünk-e jobbat drafton/FA piacon és hogy mi lesz Beattyvel, illetve mennyit fejlődtek az elmúlt évek OL pickjei, mert ugye csak az elmúlt 2 évben 3 OT-t húztunk 2x 4. és egy 6. köröst, nem hiszem el, hogy ebből 1 sem bír kezdő potenciállal az RT posztra!
balu10
Fizetéscsökkentés után azért egészségesen hasznos tudna lenni...

több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 755 — Lucas Scott
amúgy Eli szerződését március 10 után tudjuk módosítani...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Diehlt is műtötték, szerintem itt az idő a búcsúra...Asbee
Már a nélkül is itt lenne az ideje. Lehet megvárjuk, hogy szerzünk-e jobbat drafton/FA piacon és hogy mi lesz Beattyvel, illetve mennyit fejlődtek az elmúlt évek OL pickjei, mert ugye csak az elmúlt 2 évben 3 OT-t húztunk 2x 4. és egy 6. köröst, nem hiszem el, hogy ebből 1 sem bír kezdő potenciállal az RT posztra!

több mint 13 éve
Diehlt is műtötték, szerintem itt az idő a búcsúra...

több mint 13 éve
Feldobok még1 nevet: Brandon Williams. Egy óriás, brutális erővel és megfelelő agilitással. Mondjuk nem all down DT-nek, de mondjuk futás ellen szerintem használható lenne 1. és 2. down esetén, vagy rövid yardos, illetve Goal Line szituban. Ha 2 embert kell ráállítani (mert 1 nem bírja odébbrakni), akkor már sokkal beljebb lennénk. Kb. 3 körbe várják, szerintem annyit meg is érne így elsőre. Szerintetek?

több mint 13 éve
Aaron Curry free agent, ti bevállalnátok? Mennyi esély van egyáltalán arra, hogy felmerül a neve nálunk? Illetve mennyi a realitása, hogy nálunk a tehetségéhez mérten tudna játszani (ki tudná belőle hozni az edzői stáb)? Én egy veterán minimumért simán bevállalnám. Max. nem éri meg a rostert.