New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Baas szerződését átsrukturáltuk, Websterét pedig csökkentettük 4 millióraAsbeeNah végre néhány jóhír 😊
Mondjuk ettől függetlenül need a CB poszt, mert Webster tavaly ritka szar volt és utolsó éves a szerződése. Ha TT megy Safetybe, akkor mondjuk 2. körben egy Jordan Poyer picknek nagyon örülnék. Főleg ezek a dolgok tetszenek: "Még fürgébbnek is tűnik mint amilyen, hiszen remekül olvassa mind a quarterback, mind a receiver szándékait. Tudja mi a dolga, és abban igen ritkán hibázik. Nagy játékokat nem enged, és elkapás is kevés volt mellette."
több mint 13 éve
Baas szerződését átsrukturáltuk, Websterét pedig csökkentettük 4 millióra
több mint 13 éve
Mondjuk kigazdálkodható is lenne, 2-3 milliót kéne hozzárakni mostani szerződéséhezMondjuk Nicks szerződését is lehet jó lenne szeptemberig összehozni. Legutóbbi szezonja nem a legjobb lett és talán kissé csökkent is az ázsiója Cruz miatt.1-2 milliót ez jelenthet.AsbeeA sérülékenysége miatt egyébként is csökkent szerintem (ok, hogy játszik, de nem edz, szinte a szezon alatt). Olyan 5-6 milla/év körül szerintem megelégedne. balu10
több mint 13 éve
Az ő döntése, hogy SB-t akar nyerni és marad itt 😊, vagy megy az ilyen Raiders/Jaguars/Bills féle csapatokba a nagy lóvéért. Tavaly Ross és MM döntött úgy, hogy inkább a nagy pénz (bár MM, inkább a kezdő helyért ment), idén meg ugye Osi és Bennett megy inkább pénzt keresni, ők tudják...sok sikert eddig egyik lelépő sem tudott sokat felmutatni máshol!eddigi fos teljesítménye után kapott annyit, szerinted jópofizásból maradna ezután is? 😀AsbeeNem tudjuk megtartani...AsbeeNagy kár érte, azért egy 2-3 milláért maradhatna. balu10
több mint 13 éve
eddigi fos teljesítménye után kapott annyit, szerinted jópofizásból maradna ezután is? 😀Nem tudjuk megtartani...AsbeeNagy kár érte, azért egy 2-3 milláért maradhatna. balu10
több mint 13 éve
Nem tudjuk megtartani...AsbeeNagy kár érte, azért egy 2-3 milláért maradhatna.
több mint 13 éve
Nem tudjuk megtartani...Eifert-nek nagyon örülnék akik booo-znak én őket boooz-nám😀csebi2. körben - talán - én is örülnék neki. 😀
Nagyobb needek vannak itt, amiket persze nem old meg egy db 1. körös pick, de a te-ink eddig is jól muzsikáltak túl korai körös pick, meg drága fa-k nélkül is. Inkább tartsuk meg Bennettet - persze ha ésszerű áron megy a dolog.Szsziszka
több mint 13 éve
Eifert-nek nagyon örülnék akik booo-znak én őket boooz-nám😀csebi2. körben - talán - én is örülnék neki. 😀
Nagyobb needek vannak itt, amiket persze nem old meg egy db 1. körös pick, de a te-ink eddig is jól muzsikáltak túl korai körös pick, meg drága fa-k nélkül is. Inkább tartsuk meg Bennettet - persze ha ésszerű áron megy a dolog.
több mint 13 éve
Mondjuk Nicks szerződését is lehet jó lenne szeptemberig összehozni. Legutóbbi szezonja nem a legjobb lett és talán kissé csökkent is az ázsiója Cruz miatt.1-2 milliót ez jelenthet.AsbeeA sérülékenysége miatt egyébként is csökkent szerintem (ok, hogy játszik, de nem edz, szinte a szezon alatt). Olyan 5-6 milla/év körül szerintem megelégedne.
több mint 13 éve
Mondjuk Nicks szerződését is lehet jó lenne szeptemberig összehozni. Legutóbbi szezonja nem a legjobb lett és talán kissé csökkent is az ázsiója Cruz miatt.1-2 milliót ez jelenthet.
több mint 13 éve
Eifert-nek nagyon örülnék akik booo-znak én őket boooz-nám😀csebiJöhet, ha bent lesz, mondjuk szerintem vannak nagyobb needek is (S, CB LB, DT, OG), de tényleg jó lenne végre egy állandó TE, mert Shockey óta már a 4. jönne.
több mint 13 éve
Eifert-nek nagyon örülnék akik booo-znak én őket boooz-nám😀
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Összevetve needet és BPA-t is, legjobban a Warmack/Cooper páros valamelyikével járnánk. Snee-t műtötték, Boothe FA szarabbak vagyunk így, mint tackle poszton. Beatty maradásával így oda egyébként sem húzunk már, Fluker pedig szvsz nem érne 1/19-t...Linebackereket is előszeretettel emlegetik, hát nem látok olyan játékost, akit nyugodt szívvel behúznék első körben. Te'o nálam már csak második kört ér, Ogletree meg kissé fasz. Viszont Arthur Brown nem lenne rossz második körben. Nekem még tight endeknél tetszene egy Eifert pick, de erre úgyis jönne a booo 😊 Loutelelei-nek szívproblémái vannak, én nem tudom folytathatja-e, de így szinte biztos, hogy Sheldon Richardsont elviszik előttünk pedig őt is szívesen látnám. DE sem kell első körben, Werner úgysem lesz már benn, második körben pedig úgy érzem elérhető lesz Montgomery vagy Okafor.AsbeeEbben egyet is értek veled. Mondjuk én Kevin Minternek jobban örülnék a 2. körben (ha elérhető), de Arthur Brown is jöhetne 😊 Az OG is jól jönne első körben, bár én egy 2. körös Kyle Longnak is szintén örülnék. RT meg Brewer lesz szerintem jövőre, végül is Diehl után ő is upgrade lenne. Igazán az a baj, hogy 1. körben a needre úgy tűnik nem marad senki, aki meg is érné, úgyhogy most tényleg indokolt lenne a BPA! De van még jó másfél hónap, majd kiderül. És egyébként is kb. soha nem lehet nálunk előre megmondani hova húzunk 😀
több mint 13 éve
Alapesetben nem fog rookie játékos kezdeni. Ha kezdő kell, akkor ott a FA piac. Nem kell, hogy egyből hülyét csináljanak egy újoncból. Thomas inkább safety lehet majd, inkább ott akarják kipróbálni. De Webster azért előtte nem volt annyira gáz, csak tavaly történt vele valami, idén simán jobb lehet. Persze csak kevesebb pénzért. Banks-nél, Rhodes-nál is vannak nálam olyan kérdőjelek, amelyek miatt nem húznék CB-t első körben. Trufant meg úgy robban be még jobban Senior Bowl környékén, előtte inkább második körösként emlegették. Az ilyet sem szeretem igazán. A másik, hogy Reese próbálja betömni nagyobb lyukakat draftig és ott már tényleg az elérhető legjobb játékosokat húzza be. Persze bizonyos határokon belül.Szerinted nem lehetne egyből a kezdőbe rakni Webster helyett? Mert szerintem az egyik (ha nem a legnagyobb) need a CB poszt, mert Webster vagy belemegy a csökkentésbe, vagy cut, mert nem férünk be a cap alá. És amit 2012-ben művelt az alapján még a garantált 2 millája is sok lenne, nemhogy a 9! Vagy lehet arra várunk, hogy TT milyen állapotban van? balu10Így, hogy Johnthan Banks szar volt a combineon van rá esély, hogy 1/19-re behúzzuk? Szerintem jó lenne, megbízható játékos, INT veszéllyel, aki csak a mért ideje miatt csúszhat ki a TOP 15-ből. balu10reachAsbee
Összevetve needet és BPA-t is, legjobban a Warmack/Cooper páros valamelyikével járnánk. Snee-t műtötték, Boothe FA szarabbak vagyunk így, mint tackle poszton. Beatty maradásával így oda egyébként sem húzunk már, Fluker pedig szvsz nem érne 1/19-t...Linebackereket is előszeretettel emlegetik, hát nem látok olyan játékost, akit nyugodt szívvel behúznék első körben. Te'o nálam már csak második kört ér, Ogletree meg kissé fasz. Viszont Arthur Brown nem lenne rossz második körben. Nekem még tight endeknél tetszene egy Eifert pick, de erre úgyis jönne a booo 😊 Loutelelei-nek szívproblémái vannak, én nem tudom folytathatja-e, de így szinte biztos, hogy Sheldon Richardsont elviszik előttünk pedig őt is szívesen látnám. DE sem kell első körben, Werner úgysem lesz már benn, második körben pedig úgy érzem elérhető lesz Montgomery vagy Okafor.
több mint 13 éve
Szerinted nem lehetne egyből a kezdőbe rakni Webster helyett? Mert szerintem az egyik (ha nem a legnagyobb) need a CB poszt, mert Webster vagy belemegy a csökkentésbe, vagy cut, mert nem férünk be a cap alá. És amit 2012-ben művelt az alapján még a garantált 2 millája is sok lenne, nemhogy a 9! Vagy lehet arra várunk, hogy TT milyen állapotban van?Így, hogy Johnthan Banks szar volt a combineon van rá esély, hogy 1/19-re behúzzuk? Szerintem jó lenne, megbízható játékos, INT veszéllyel, aki csak a mért ideje miatt csúszhat ki a TOP 15-ből. balu10reachAsbee
több mint 13 éve
Így, hogy Johnthan Banks szar volt a combineon van rá esély, hogy 1/19-re behúzzuk? Szerintem jó lenne, megbízható játékos, INT veszéllyel, aki csak a mért ideje miatt csúszhat ki a TOP 15-ből. balu10reach
több mint 13 éve
Így, hogy Johnthan Banks szar volt a combineon van rá esély, hogy 1/19-re behúzzuk? Szerintem jó lenne, megbízható játékos, INT veszéllyel, aki csak a mért ideje miatt csúszhat ki a TOP 15-ből.
több mint 13 éve
Nagyjából reális lehet. Diehl és Webster mehet nyugodtan, ha nem egyeznének bele fizetéscsökkentésbe...Ezek szerint Brown-t nem?
Phillips-et meg próbáljuk megtartaniAsbee
több mint 13 éve
Nagyjából reális lehet. Diehl és Webster mehet nyugodtan, ha nem egyeznének bele fizetéscsökkentésbe...Phillips-et meg próbáljuk megtartani
több mint 13 éve
És ez a táblázat mennyire jó: www.overthecap.com/teamcap.php?Team=Giants&Year=2013 ? Mert ez alapján a leginkább életpépes lehetőség Webster és Diehl kivágása, amivel ugyan 4.673.125 dolcsi bentragadna, de 12.075.000 felszabadulna a Capből. Így elég lenne egy Cruz hosszútávúra, a két Brownra (tenderek nélkül is), Boothera, illetve a draftolt játékosokra. Viszont nem lenne kezdő CB, ami azt jelenti, hogy óriási (1. körös) need lenne. RT-t meg megoldjuk házon belül szeritnem.
több mint 13 éve
Egyébként az mennyire életképes ötlet, hogy Cruzra rátesszük az 1. körös tendert és mivel Március 12-ig kell beférni a cap alá, ezért Március 13-án megkötjük a hosszútávút vele?
több mint 13 éve
Hmm...Azért nagyvonalakban egyet lehet érteni vele. Alulfizetetteknél az első 3 ok, Benett viszont szerintem nem ér 5,6 millát, a 2,5 volt a reális, amit meg is kapott. Cruznál viszont keveslem a 3,3 milliót, inkább 6-8, amit alaphangon ér egy ilyen WR teljesítménye, de még akkor is alulfizetett lenne. Bradshawt is nem véletlen vágtuk ki, a 7,3 milla nevetséges, inkább 2,3 a realitás.
www.profootballfocus.com/blog/2013/03/01/performance-based-value-new-york-giants/Asbee
A túlfizetetteknél Webster ok, tényleg nem ér ennyit, viszont Rolle ért olyan 4-5 millát simán. Canty és Boley is alap, hogy túlfizetett, nem véletlen repültek, de azért Osinál és Tucknál az 1-1 millát nem értem, mindkettőné la reális a minimum 4-5. Illetve Baas és Snee nem volt rossz, szeritnem ők nem túlfizetettek. Kiwi ugye az, de az ő kivágásával semmit nem spórolnánk, szóval inkább maradjon.
több mint 13 éve
Hmm...www.profootballfocus.com/blog/2013/03/01/performance-based-value-new-york-giants/
több mint 13 éve
Sztem Rhodes, v Trufant is elég jó pick lenne. Mlb-k közül pedig csak Ogletree érné meg a kockázatot 1. körben szvsz, én örülnék neki-bár gondolom sokan nem látnák szívesen 1/19-re. Richardson pedig kifejezetten tetszetős pick lenne, de én se látok rá sok esélyt. 1. körös te-pick nekem még mindig luxus, kicsit kidobottnak érezném-bár ez lehet az én hülyeségem.