New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Coughlinnak meddig van szerződése?Most olvastam Jon Gruden kapcsán, hogy a jelenleg HC-t kereső csapatok közül egy sem érdekli, tudja hogy hova akar menni és hova nem. És ahova menne, ott nem keresnek HC-t. Ha mondjuk mi is benne vagyunk a kalapjában....Gruden, mint következő Giants HC? 😊
Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 13 éve
hát igen. feladta a raiderses elveit 😀
több mint 13 éve
RG3 téma: pár napja láttam ismétlésben a 30 minutes Raiders-ről szóló részét. Shanahannak azt rótták fel (mint Raiders HC), hogy kiöli a show-t a játékból és túlságosan a játékosok fizikai felkészülésére fókuszál. vittorepont korábban olvastam a Skins topicban, hogy Shanny 2 év alatt 4 futót "fogyasztott" el!
több mint 13 éve
RG3 téma: pár napja láttam ismétlésben a 30 minutes Raiders-ről szóló részét. Shanahannak azt rótták fel (mint Raiders HC), hogy kiöli a show-t a játékból és túlságosan a játékosok fizikai felkészülésére fókuszál.
több mint 13 éve
fontos lenne tényleg személyre szabni a rendszert, mert minőségi igazolások nem várhatóak, ebből kell megoldani ami van ( vagy ugye ha páran még mennek is akkor még "kevesebből" )először is kellene egy egészséges, jó DT Canty mellé, mert idén a fiúk sztem nem voltak jók, Linval Joseph visszaesett sztem...FA-t felejtsük el, hogy bármilyen kulcsjátékos is érkezni fogAsbeeakkor valszeg marad Blackburn továbbra is!
gyanús hogy Herzlich nem lesz kezdő kaliber már.. 😕
amúgy Ti hogy látjátok, milyen variálással lehetne hatákonyabb a run D. mondjuk ezzel az állománnyal, vagy hol kellene változás?
yooker
nem ártana egy normálisabb, nem csak puha, elvileg passz ellen védekező, de abban is szar LB sor... 4 LB-s felállásokban nem okoz gondot futni ellenünk...
én már amúgy sémaváltásban is gondolkoznék, Fewell rendszere nem jött át vhogy, ahogy a Megasztárban mondták...csebi
és talán tényleg a DT poszt frissítése a legvalószínűbb és legegyszerűbb ebben a helyzetben.LB fronton ugye Kiwi DE-be visszakerülése miatt kell majd megoldás, ha Tuck és/vagy Osi megy, de ott inkább van "anyag", bár nem igazán minőségi...
több mint 13 éve
először is kellene egy egészséges, jó DT Canty mellé, mert idén a fiúk sztem nem voltak jók, Linval Joseph visszaesett sztem...FA-t felejtsük el, hogy bármilyen kulcsjátékos is érkezni fogAsbeeakkor valszeg marad Blackburn továbbra is!
amúgy Ti hogy látjátok, milyen variálással lehetne hatákonyabb a run D. mondjuk ezzel az állománnyal, vagy hol kellene változás?
yooker
nem ártana egy normálisabb, nem csak puha, elvileg passz ellen védekező, de abban is szar LB sor... 4 LB-s felállásokban nem okoz gondot futni ellenünk...
én már amúgy sémaváltásban is gondolkoznék, Fewell rendszere nem jött át vhogy, ahogy a Megasztárban mondták...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
na RGháromnak ACL, LCL szakadása van... idén elvileg nem látjuk vmi 14 hónapot kell kihagynia...Urlacher nem kell ide sztem, Teo meg nem tudom, hogy 4-3ban jó lenne-e... azért szinte végig 3-4-ben játszott...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
FA-t felejtsük el, hogy bármilyen kulcsjátékos is érkezni fogAsbeeakkor valszeg marad Blackburn továbbra is!
több mint 13 éve
FA-t felejtsük el, hogy bármilyen kulcsjátékos is érkezni fog
több mint 13 éve
Elvileg Urlacher free agent lesz...1-2 jó év még benne lehet. Ha mást nem a sok fiatalnak nagy segítség lenne!balu10😮, neki nem éppen olyan a természete
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Elvileg Urlacher free agent lesz...1-2 jó év még benne lehet. Ha mást nem a sok fiatalnak nagy segítség lenne!nekem nem kéne Teo 😕kristofneked senki nem jó 😀Asbee
több mint 13 éve
nekem nem kéne Teo 😕kristofneked senki nem jó 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem nem kéne Teo 😕
több mint 13 éve
Láttam már olyan idén frissített mockot, ahol elérhető lett volna számunkra 1/19-nél. De ha nem is, akkor pár helyet talán felmennénk érte, ha mondjuk 12-14. hely környékén elérhető lenne...bár még nem lehet tudni pontosan kik lesznek az MLB needes csapatok.sztem lehetne MLB-t szerezni drafton pl Teo, érte fel kellene menni, de Reese nem ez az ember...csebiIgen, 1/19-nél max még akkor lesz bent, ha addig kiderül róla, hogy a középiskolában molesztálta a környék nagymamáit.
btw, jól sejtem, hogy ma éjszaka nem nagyon fogsz aludni?G-men
több mint 13 éve
nincs se digi sport, se espn america itt pesten, ráadásul gépen sem tudom nézni... még nem tudom mi lesz valószínűleg vmikor utólag bepótolom... de a héten nem hiszem, mert annyi munkám van...híresztelések szerint lehet ACL szakadás, na az már második lenne RGthree-nek szóval ezzel kb már nem futhatna többet... azon nagyon röhögnék, ha a Deadskins kidobott volna 3 első köröst, meg 1 másodikat és egy évet nyomott volna RGhárom, bár az PO és ugye 99 óta ez már SB-vel ér fel...Igen, 1/19-nél max még akkor lesz bent, ha addig kiderül róla, hogy a középiskolában molesztálta a környék nagymamáit.
sztem lehetne MLB-t szerezni drafton pl Teo, érte fel kellene menni, de Reese nem ez az ember...csebi
btw, jól sejtem, hogy ma éjszaka nem nagyon fogsz aludni?G-men
de addig is FIGHTING IRISH!!!!
több mint 13 éve
híresztelések szerint lehet ACL szakadás, na az már második lenne RGthree-nek szóval ezzel kb már nem futhatna többet... azon nagyon röhögnék, ha a Deadskins kidobott volna 3 első köröst, meg 1 másodikat és egy évet nyomott volna RGhárom, bár az PO és ugye 99 óta ez már SB-vel ér fel...Igen, 1/19-nél max még akkor lesz bent, ha addig kiderül róla, hogy a középiskolában molesztálta a környék nagymamáit.
sztem lehetne MLB-t szerezni drafton pl Teo, érte fel kellene menni, de Reese nem ez az ember...csebi
btw, jól sejtem, hogy ma éjszaka nem nagyon fogsz aludni?
több mint 13 éve
híresztelések szerint lehet ACL szakadás, na az már második lenne RGthree-nek szóval ezzel kb már nem futhatna többet... azon nagyon röhögnék, ha a Deadskins kidobott volna 3 első köröst, meg 1 másodikat és egy évet nyomott volna RGhárom, bár az PO és ugye 99 óta ez már SB-vel ér fel...sztem lehetne MLB-t szerezni drafton pl Teo, érte fel kellene menni, de Reese nem ez az ember...
több mint 13 éve
Ettől függetlenül nekünk továbbra is a futás elleni védekezés megoldása az első számú prioritás jövőre. Tehát DT és MLB, és Szeszével egyetértve utóbbi inkább FA-ről, mert a draft az nekünk már késő.G-menAz a gáz, hogy annyira nincs cap space, hogy FA kilőve. Max minimumért hozhatunk valakit. DT posztra BPA alapon bármikor érkezhet ember. Mondjuk kezdőink megvannak, Canty és Joseph se rossz. Marvin Austin nagyon nagy kérdőjel, Kuhn meg kérdés hogyan tér vissza az ACL után...
több mint 13 éve
én azt nem értettem, hogy az ncaa sztáredző Pete miért nem tudta az első félidőben levédekezni a read optiont? az egyetemen tuti többször látott ilyen offense-t
több mint 13 éve
Sajnos, nagyon igazad van!
több mint 13 éve
Üdvözlök minden Giants szimpatizánst! Régóta olvasom már a fórumot és most vettem a bátorságot és írok is 😊 Nagyon sajnálom, hogy kívülről kell néznünk majd a PO-t az SF elleni 26-3-as győzelem után szerintem senki nem gondolta volna... A PO-ban én Houston/Seahawks fan leszek 😊RodaronKöszöntünk a minden meccsen két infarktust lábon kihordók világában!
több mint 13 éve
Bár nem láttam a teljes meccset, de az összefoglaló alapján most némileg optimistább lettem a jövő évvel kapcsolatban. A tegnapi WC-meccs azt igazolta számomra, hogy már középtávon sem lehet azt folytatni RGIII-mal, amit idén csináltak. Illetve, ha folytatják, akkor bazi hamar vége lesz az NFL-karrierjének. Ezek alapján én a racionálisabb utat választást várom a Redskins edzői stábtól, és jövőre egy sokkal kevsébé mozgékony RGIII-at látunk majd a pályán. Még az is eszembe jutott, hogy Vicknek is az első, 2009-es phillys éve volt kiemelkedő, az utána következő kettőben már "elmúlt a varázs" (bár nyilván ezzel most kiprovokálom néhány rézbőrű fan hozzászólását...)
Ettől függetlenül nekünk továbbra is a futás elleni védekezés megoldása az első számú prioritás jövőre. Tehát DT és MLB, és Szeszével egyetértve utóbbi inkább FA-ről, mert a draft az nekünk már késő.
több mint 13 éve
Üdvözlök minden Giants szimpatizánst! Régóta olvasom már a fórumot és most vettem a bátorságot és írok is 😊 Nagyon sajnálom, hogy kívülről kell néznünk majd a PO-t az SF elleni 26-3-as győzelem után szerintem senki nem gondolta volna... A PO-ban én Houston/Seahawks fan leszek 😊RodaronÜdv a "csapatban" 😊
több mint 13 éve
Üdvözlök minden Giants szimpatizánst! Régóta olvasom már a fórumot és most vettem a bátorságot és írok is 😊 Nagyon sajnálom, hogy kívülről kell néznünk majd a PO-t az SF elleni 26-3-as győzelem után szerintem senki nem gondolta volna... A PO-ban én Houston/Seahawks fan leszek 😊
több mint 13 éve
- Scott, belőle nem láttunk ugyan sokat de szerintem fasza lehet, ha bekerülne a rotációba, de sajnos amíg 3 Rb van előtte tuti nem fog...Viszont, ha nem lenne ilyen sérülékeny, akkor lett volna 2. számú is egyes meccseken. Szerintem (sajnos) nem fog maradni, mert nem lehet rá számítani
ironroy