New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
a red zone offense (és azon belül a goal line szituk ) javítása érdekében most kb tíz fillérért lehetne egy évre visszahozni Jacobs-t a Frisco-tól.
több mint 13 éve
Brown nagyon messze van a klasszis safetytől.. ballhawk skillje fasza, de egyébként rengeteget kellene még fejlődnie ahhoz h klasszisnak lehessen nevezni. Ettől függetlenül szükség lenne rá, sztem második körös tendert fog kapni.SzeszeŐ az egyike annak a kevés játékosnak a secondaryben meg a lb-sorban akinek fekszik valamennyire a Fewell féle "off and soft" védekezés... De ha esetleg sémát váltunk, akkor komoly pofára esés is lehet belőle.
Cruzzal tudom, hogy állítólag megállapodtak a struktúrájában az új szerződésének, de 2 hónapja nem jött semmi további infó... Valószínűleg pont arról van szó benne hogy ne kelljen majd 3 millát kiperkálni az első körös tenderre... De ki tudja hogy nem nyomatja-e a menedzsere hogy vigye inkább indításnak 2,7 millát és próbáljon jobb helyzetbe kerülni.
több mint 13 éve
- Scott, belőle nem láttunk ugyan sokat de szerintem fasza lehet, ha bekerülne a rotációba, de sajnos amíg 3 Rb van előtte tuti nem fog...Reese meg azt szeretné, ha Strahan visszajönne segíteni JPP-nek. Thomas safety lehet, bár szerintem elbúcsúzunk tőle. RB poszton meg szvsz kegyetlen nagy durcázás lesz Bradshaw részéről, véleményem szerint legkésőbb jövő szezon felénél Wilson lesz a kezdő futónk.Asbeeengem eleve nem lepne meg egy Bradshaw cut se.Szesze
- Brown rendben van
- Wilson sebessége állat de nagyon sokat kell még tanulnia
- AB-nek 1000 yardos szezonja volt!
Szerintem marad mindeki a seggén 😊
több mint 13 éve
Reese meg azt szeretné, ha Strahan visszajönne segíteni JPP-nek. Thomas safety lehet, bár szerintem elbúcsúzunk tőle. RB poszton meg szvsz kegyetlen nagy durcázás lesz Bradshaw részéről, véleményem szerint legkésőbb jövő szezon felénél Wilson lesz a kezdő futónk.Asbeeengem eleve nem lepne meg egy Bradshaw cut se.
több mint 13 éve
Reese meg azt szeretné, ha Strahan visszajönne segíteni JPP-nek. Thomas safety lehet, bár szerintem elbúcsúzunk tőle. RB poszton meg szvsz kegyetlen nagy durcázás lesz Bradshaw részéről, véleményem szerint legkésőbb jövő szezon felénél Wilson lesz a kezdő futónk.
több mint 13 éve
Brown nagyon messze van a klasszis safetytől.. ballhawk skillje fasza, de egyébként rengeteget kellene még fejlődnie ahhoz h klasszisnak lehessen nevezni. Ettől függetlenül szükség lenne rá, sztem második körös tendert fog kapni.Szeszehát igen!elég látványos eredmény , ez a 8 INT, egy darabig még nem is bántam hogy ő játszik Phillips helyett , de csalóka is , mert végül látszódott hogy Kennyvel azért jóval stabilabbak voltunk ha játszott!
tetszett idén ez a sok labdaszerzés, mert látványos eleme a játéknak, de ha nem jöttek akkor garantált volt a bukta!
szóval inkább lemondok róluk és legyen egy kiszámíthatóbb
stabil deff. mint egy ilyen labdaszerző !
több mint 13 éve
Brown nagyon messze van a klasszis safetytől.. ballhawk skillje fasza, de egyébként rengeteget kellene még fejlődnie ahhoz h klasszisnak lehessen nevezni. Ettől függetlenül szükség lenne rá, sztem második körös tendert fog kapni.
több mint 13 éve
Pont Philadelphia ellen volt kétszer is olyan eset, mikor Brown a távolból figyelte az elkapót, aztán mikor látta hogy repül felé a labda, akkor meg észbekapott hogy hoppá...Néhány perccel később Hill tökéletes időben ért oda és az elkapást se tudták megcsinálni. Kegyetlen jó volt Brown, de ilyen idényt még egyszer szerintem se fog produkálni. Aztán ne legyen igazam.hát ez a már-már klasszis jelző szvsz igen erős rá, idén szinte minden összejött neki, én jövőre nagy leolvadást várok tőle, mert az intjeit leszámítva szerintem tényleg stabilabb volt Hill. második körért bármikor elengedném.kristofsztem második körös rfa tenderrel se vinné el senki, de Hill úgyis jobb 😛kristofmásodik kör veszélyes lenne! aki ott akarna safetyt húzni, és szerintem vannak olyan csapatok többen is, inkább a 25 éves már-már klasszist választanák nem?sapka
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát ez a már-már klasszis jelző szvsz igen erős rá, idén szinte minden összejött neki, én jövőre nagy leolvadást várok tőle, mert az intjeit leszámítva szerintem tényleg stabilabb volt Hill. második körért bármikor elengedném.sztem második körös rfa tenderrel se vinné el senki, de Hill úgyis jobb 😛kristofmásodik kör veszélyes lenne! aki ott akarna safetyt húzni, és szerintem vannak olyan csapatok többen is, inkább a 25 éves már-már klasszist választanák nem?sapka
több mint 13 éve
sztem második körös rfa tenderrel se vinné el senki, de Hill úgyis jobb 😛kristofAmúgy Hill egyáltalán nem volt rossz idén...3. safety szerepére simán jó lehet. Ha pedig távozik Brown mondjuk be lehetne húzni első kör vége felé Eric Reidet. Igaz lehet őt csak én értékelem túl kicsit.
több mint 13 éve
sztem második körös rfa tenderrel se vinné el senki, de Hill úgyis jobb 😛kristofmásodik kör veszélyes lenne! aki ott akarna safetyt húzni, és szerintem vannak olyan csapatok többen is, inkább a 25 éves már-már klasszist választanák nem?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sztem második körös rfa tenderrel se vinné el senki, de Hill úgyis jobb 😛
több mint 13 éve
Mondjuk ezt elbasztam...De adják meg azt nyugodtan. RFA lesz, egy elsőkörös tender elriaszthatja az érdeklődöket. Ha jól tudom akkor így 2,7 millió lenne a fizetése. Ennyit talán meg is érne.Free agent prioritásokAsbeeez a Stevie Brown 1,5M igencsak szépen hangzik, de Rolle 9,1M keres mellette, másik kezdő player Webster 6M felett, Amukamara rookie szerződése is magasabb!!!
most van esélye 4-5-6-7 M-kat összeszedni ilyen idény után!
és ha kiengeditek a piacra, valószínű meg is kapnásapka
több mint 13 éve
Free agent prioritásokAsbeeez a Stevie Brown 1,5M igencsak szépen hangzik, de Rolle 9,1M keres mellette, másik kezdő player Webster 6M felett, Amukamara rookie szerződése is magasabb!!!
most van esélye 4-5-6-7 M-kat összeszedni ilyen idény után!
és ha kiengeditek a piacra, valószínű meg is kapná
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
így már oké!Csak saccoltam kb. mennyit kérhet. De ennyit szerintem simán. Gyakorlatilag nulla teljesítménnyel kapott 1,8-at. Nem vagyok benne biztos, hogy ennyivel megelégedne most. Persze lehetne ügyeskedni, hogy majd később keres többet...AsbeeFree agent prioritásokAsbeeFizukban nem vagyok túl jó , meg Bennett tényleg fasza volt idén , de 2,5 millió kicsit sok lenne azért!Nem?
yooker
az 1,8-at nem tudtam ! kb 800 ezerre tippeltem volna, de mondtam hogy nem, értek a fizukhoz... 😊
több mint 13 éve
Csak saccoltam kb. mennyit kérhet. De ennyit szerintem simán. Gyakorlatilag nulla teljesítménnyel kapott 1,8-at. Nem vagyok benne biztos, hogy ennyivel megelégedne most. Persze lehetne ügyeskedni, hogy majd később keres többet...Free agent prioritásokAsbeeFizukban nem vagyok túl jó , meg Bennett tényleg fasza volt idén , de 2,5 millió kicsit sok lenne azért!Nem?
yooker
több mint 13 éve
Free agent prioritásokAsbeeFizukban nem vagyok túl jó , meg Bennett tényleg fasza volt idén , de 2,5 millió kicsit sok lenne azért!Nem?
több mint 13 éve
Curtis Painter a fedélzeten! Carr retteghet 😀
több mint 13 éve
Cruzzal szerintem majd valahogy sikerül megegyezni ha az ügynöke nem nagyon kavar be...Ha jól tudom jövőre fog lejárni jó néhány korábbi túlfizetett FA játékos szerződése mint pl. Boley, Rolle, Canty. De nem biztos, hogy ezek mind. Webster és Nicks tuti. Előbbi biztosan menni fog, Nicks-nek meg maradnia kell.Cruz-t is pluszba kell fizetnünk, meg sztem Bennettnek is több pénzt kell adnunk, mint tavaly...Bár nem szimpatikus a dolog, de Cruzt még lehet jegelni egy évig ha minden kötél szakad.salander
amúgy én pats-falcons drukker leszek...csebi
több mint 13 éve
akkor Pats-et írtam volna 😛divat 😉zinedine5Broncos - Seahawks fan leszek PO-ra 😊ironroydetto Szesze
egyébként jobban belegondolva nfc-ből inkább Vikings
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
elvileg vele már - nagyon helyesen - megvan a hosszútávú.a másikhoz: leginkább a jó meccseknek szurkolok majd ill. a NE,ATL,SF ellen és Hankersonnak 😊
több mint 13 éve
Cruz-t is pluszba kell fizetnünk, meg sztem Bennettnek is több pénzt kell adnunk, mint tavaly...Bár nem szimpatikus a dolog, de Cruzt még lehet jegelni egy évig ha minden kötél szakad.
amúgy én pats-falcons drukker leszek...csebi
több mint 13 éve
ugyancsakdetto SzeszeSzintén 😊HysterycsÜdvözlet minden Giants drukkernek! Sajnos, mi már kivülröl nézzük a rájátszást, de azért érdekességképpen, ki kinek fog szurkolni, ki legyen idén a bajnok?iasonBroncos - Seahawks fan leszek PO-ra 😊ironroy
(bár, én pont leszarom így, hogy mi nem vagyunk bent, Legalább hétfőnként újra nem leszek hulla a melóhelyen. azért lehet, hogy skins-meccs eredménykövetőbe megyek fikázni 😉
több mint 13 éve
Cruz-t is pluszba kell fizetnünk, meg sztem Bennettnek is több pénzt kell adnunk, mint tavaly...hát ez igen húzós névsor :\ cap-pel hogy állunk? salander?kristofElég cefetül - igazából csak Osival megy ki jelentős pénz a cap alól, a várható visszaigazolásoknál legalább stagnálás lesz, de pl Beattyt meg kéne fizetni (meg mellé Bennettet vagy Kennyt). Ráadásul volt-nincs extra cap a Redskinses, 'boysos büntiből.
Hétvégén aktualizálom majd a táblám.
Ráadásul lassan már nincs tér átstrukturálni így szerintem le fogunk nyelni némi deadcapet... Diehl-ét pl.salander
amúgy én pats-falcons drukker leszek...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
hát ez igen húzós névsor :\ cap-pel hogy állunk? salander?kristofElég cefetül - igazából csak Osival megy ki jelentős pénz a cap alól, a várható visszaigazolásoknál legalább stagnálás lesz, de pl Beattyt meg kéne fizetni (meg mellé Bennettet vagy Kennyt). Ráadásul volt-nincs extra cap a Redskinses, 'boysos büntiből.
Hétvégén aktualizálom majd a táblám.
Ráadásul lassan már nincs tér átstrukturálni így szerintem le fogunk nyelni némi deadcapet... Diehl-ét pl.