New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ilyen kurva lélektelen játékot...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Azért ez az utolsó két meccs remekül példázza az idei szezonunkat...szükségünk lesz az ubiszezonban személyi változásokra, mert ilyen motiválatlanul, szarul nem lehet játszani!

több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
igen, kb. ennyi 😊kristof
zsíros, már nézem is 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen, kb. ennyi 😊
több mint 13 éve
Csak szólok, ha vkinek elkerülte volna a figyelmét az ajándékok utáni rohangálásban, hogy NFL gamepass free trial hét van, tehát vasárnap nem kell szaggató, pixeles, élvezhetetlen streamek után vadásznunk, mindenki nézheti HD-ban a riválisok meccseit + nem kell Ricsiéket sem hallgatni a mi meccsünkön, ha nem akarjuk.

Egyre viszont figyeljetek nagyon: legkésőbb 25-én töröljétek az előfizetést, mert 26-án kíméletlenül levesznek 70 dolcsira. (cserébe mondjuk 2013 júli közepéig lehetne nézni az NFL adását)G-men
Ha jól értem, elvileg csak simán regelni kell erre a Free Trialra, személyes adatok, bankkari szám és már lehet is nézni, de törölni kell magamat 25-én?
több mint 13 éve
Erik.87 New York Giants Pittsburgh Panthers 128 — Giants & Steelers fan
Azért durva, hogy egy átlag magyar NFL szimpatizáns fejében (tehát aki nem itt fórumozik) az van benn, hogy Eli tulajdonképpen egy szar irányító. Néhány embertől hallottam már ilyet. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...Asbee
Szerintem ezért nagy mértékben okolható a sport tv-s közvetítés, ami alapján az jutott be egy átlag nfl néző fejébe, hogy a sportág istene Tom Brady(akit maximálisan elismerek én is, mint Giants szurkoló, de szerintem árnyalja a képet, hogy két super bowlt vesztett a Giants és Eli ellen), aztán meg egész jól játszik Peyton és Brees is, a többiek pedig hát...Dobálgatnak. Nagyon sok múlik FR-n, hogy ő mit ad át a nézőknek, róla pedig tudjuk hogy milyen obejktív és elfogulatlan. Azzal még nem is lenne bajom, hogy valakiért rajong, de azt nem kellene kifelé sugároznia ha nem kedvel egy csapatot. Sajnos ez pedig nagyon átjön. Összegezve, ha egy átlag néző csak a magyar sport tv-n néz meccseket, könnynen előfordulhat, hogy ez a véleménye Eliról. (és mellette még több irányítóról is)

Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 13 éve
Tippjáték 15. forduló

több mint 13 éve
Azért durva, hogy egy átlag magyar NFL szimpatizáns fejében (tehát aki nem itt fórumozik) az van benn, hogy Eli tulajdonképpen egy szar irányító. Néhány embertől hallottam már ilyet. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...

több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Csak szólok, ha vkinek elkerülte volna a figyelmét az ajándékok utáni rohangálásban, hogy NFL gamepass free trial hét van, tehát vasárnap nem kell szaggató, pixeles, élvezhetetlen streamek után vadásznunk, mindenki nézheti HD-ban a riválisok meccseit + nem kell Ricsiéket sem hallgatni a mi meccsünkön, ha nem akarjuk.

Egyre viszont figyeljetek nagyon: legkésőbb 25-én töröljétek az előfizetést, mert 26-án kíméletlenül levesznek 70 dolcsira. (cserébe mondjuk 2013 júli közepéig lehetne nézni az NFL adását)
több mint 13 éve
Rájátszásba azért is be kéne jutni, mert akkor valahogy megoldanám hogy feljussak én is 😀

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
az utolsó két meccs kimenetelétől függetlenül még most szólok, hogy az egész po wildcardostul, mindenestül a grundon nézhető lesz. terjesszétek az igét meg persze készüljetek így. jó lesz.

ja, és nem szavaztam, de én is cb-t szeretnék, lehetőleg webster helyére.noel
ez csak vasárnapra vonatkozik? mert szombaton buli szokott lenni...

amúgy jó lenne szerveződni tényleg a PO-ra is akármi lesz valahová , szombat esti meccseken végre nem csak nézném ahogy toljátok a söröket! 😊
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 169 — Steelers fan

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
az utolsó két meccs kimenetelétől függetlenül még most szólok, hogy az egész po wildcardostul, mindenestül a grundon nézhető lesz. terjesszétek az igét meg persze készüljetek így. jó lesz.

ja, és nem szavaztam, de én is cb-t szeretnék, lehetőleg webster helyére.noel
Leginkább sérülések miatt volt csak idén gyengébb. Jövőre még tuti maradni fog, van egy év a szerződéséből. Aztán kiderül utána mi lesz...

több mint 13 éve
noel New York Giants 203 — bELIeve

ja, és nem szavaztam, de én is cb-t szeretnék, lehetőleg webster helyére.
több mint 13 éve
Szavazás: hova draftoljunk?

Nem akarom lelőni a "poént", de fordított sorrendben a lehetőségek:

1. OT (27%)
2. CB (23%)
3. LB (16%)
4. TE (11%)
5. OG (10%)
6. S (7%)
7. DL (5%)

több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
abban bízok, hogy a ravens fejekben ott az infó, hogy már bent vannak a playoffban, max annyi a tét, hogy játszanak-e még otthon. a tulaj persze biztos motivált: teltház*belépők
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Egyébként a PO helyekért való küzdelemben hogy kerülhetünk a Vikings, a Berars és a Boys mögé? Nem a conf mrleg számít WC esetén, ha nincs (vagy egyenlő) az egymás elleni? balu10
ez még most csak teoretikus, hisz nem ért véget a szezon.
De a magyarázat egyébként az, hogy ha több csapat közül, akik egyenlő mérleggel állnak, van két azonos csoportbeli, akkor legelőször a kettő közül kipottyantanak egyet, hogy minden divízióból csak egy csapatot kelljen összehasonlítani. Mivel mi a DAL-nál most rosszabb div mérleggel állunk, ezért mi pottyanunk ki első helyen a tiebreaker-ből, ezért állunk az utolsó helyen a 8-6-osak közül. Sajnos ebből a szempontból mindegy, hogy jobbak vagyunk conf mérlegben a többieknél.

Ha a végén mondjuk 10-6-tal állunk (adja Isten) és nem nyerjük a divíziót, akkor viszont biztos mi visszük a tiebreakereket, mert tuti nem lesz másik NFC East-es 10-6-tal WC-helyért, a conf mérlegünk viszont a legjobb (8-4) lesz. Fent, akik tutira írták a 10-6-os mérleggel a továbbjutást, ugyancsak ezt kiszámolva jutottak erre a megállapításra.
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Egyébként a PO helyekért való küzdelemben hogy kerülhetünk a Vikings, a Berars és a Boys mögé? Nem a conf mrleg számít WC esetén, ha nincs (vagy egyenlő) az egymás elleni? balu10
úgy kerülhettek oda, hogy csak 3.ak vagytok a csoportban, ezért nem lehettek a cowboys előtt, aki viszont ő mögöttük van a conf kicker alapján, később ha nyertek kettőt (ha...), másodikak lesztek a csoportban a skins-boys miatt, ezért már a conf mérleg fog számítani.
A csoport helyeket illetően a div mérleg számít.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 755 — Lucas Scott
előtte sztem a common games nem?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Egyébként a PO helyekért való küzdelemben hogy kerülhetünk a Vikings, a Berars és a Boys mögé? Nem a conf mrleg számít WC esetén, ha nincs (vagy egyenlő) az egymás elleni?

több mint 13 éve
nfl.com power ranking: The New York Giants lost 34-0 in Week 15. Last year, they lost 23-10 in Week 15 behind three Eli Manning interceptions. So, of course, Big Blue will win Super Bowl XLVII.
Ennyi!

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Azért még ne temessük a szezont.. ha valakinek nem kéne azok pont mi vagyunk 😊 lehet a tavalyi évvel példálózni, de azért ne felejtsük már el, h gyakorlatilag el volt veszve a PO a Dallas elleni meccsen (én például már elküldtem a picsába Fewellt is😊 aztán az utsó pillanatban egyszerre összeállt az egész. Nem az a lényeg, h totál meggyőző játékkal juss a POba, hanem h bejuss és ott jól sikerüljön a formaidőzítés.
Természetesen nekem is vannak fenntartásaim, de azért a Ravens és az Eagles megverése simán reális cél lehet jelenleg, POban pedig biztosan nem lesznek motivációs problémáink.. a játékosállomány jó (tény, h többen eddig árnyékai korábbi önmaguknak), az edzők jók, a hátralévő két meccs egyértelműen nyerhető. Egyelőre ez a szitu 😊

(mellesleg egy ilyen nagy pofonból, mint amit most kaptunk simán jól is ki lehet jönni, ilyenkor azért mindenki megpróbál majd duplán bizonyítani sztem)Szesze
nem temettem én sem az idei szezont csak a jó PO szereplést! 😊
(bár az aggodalmaskodóbbak közé tartozom általában ez tény) , azért mert én is nyerhetőnek tartom ezt a 2 meccset, csak azt emeltem ki hogy abban a tavalyi csapatban megvoltak azok a stabil pontok akikre ha törik ha szakad minden meccsen lehetett támaszkodni és ehhez kellett "csak" a többieknek felnőni , idén ilyenek sajnos nincsenek!

Asbee: a draft/igazolás tippekhez csak annyit hogy
úgy néz ki Amuval nem igazán lehet hosszabb távon számolni mivel roppant sérülékeny ezért rövidesen az ő pótlásáról is gondoskodnunk kell...
több mint 13 éve
Tippjáték 14. forduló végeredményAsbee
na bazeg a végén ezt is elbukom 😂 😕kristof
bár ne lenne soha igazam...
több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
nekem a legrosszabb forgatókönyv ez lenne:

@ BAL : W
3rd miracle at new meadowland: L

brrrr......vittore
Ez bennem is átfutott, a meccs után. Egy ígülsz fan haverom mondta a dallasi meccs után, hogy annyi mákunk volt azon a meccsen, hogy onnantól az egész szezonban csak pechünk lesz. remélem nem lesz igaza.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Tippjáték 14. forduló végeredményAsbee
na bazeg a végén ezt is elbukom 😂 😕kristof
Te ne panaszkodj én elfelejtettem tippelni... 😀 Megcsináltam kérdéseket, elmentem tanulni gondoltam majd utána jöhetnek a tippek. Hát meccs közben jutott eszembe 😀