New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerencsére nem láttam..
több mint 13 éve
Közben megnéztem ha nyerjük mindkettőt POAsbeeÉn is ezt számolgattam. Plusz, ha a Seahawks kikap a 49erstől a jövő héten, akkor a két győzelem 5. helyet érne.
több mint 13 éve
Hát nyerni kell mindkét meccsen ez alap. A Dallas és a Washington egyszer még játszik egymás ellen, így mindketten nem lehetnek veretlenek. Egyik csapatot akkor mindenképp előznénk. Ha egyik veretlen marad, akkor szívás, másodikként talán becsúszhatunk...Közben megnéztem ha nyerjük mindkettőt PO
több mint 13 éve
volt már itt szó a lehetséges motivációs/koncentrációs problémákról amelyek a legfontosabb okai az idei hullámzásnak!(fényévekre vagyunk most ebben a Skinstől vagy akár a Dallastól is ) a GB NO SF CAR meccseken nyújtott teljesítmény viszont mutatja igazán a csapatban meglévő potenciált, de ezt könnyen lehet hogy már csak jövőre tudjuk kihasználni...Ha a rossz formában lévő Baltimore és a még rosszabb formában lévő Eagles ellen nyerünk, akkor tuti PO! Ha visszatérnek a sérültek és a motiváció, akkor meg is lesz!
yooker
több mint 13 éve
volt már itt szó a lehetséges motivációs/koncentrációs problémákról amelyek a legfontosabb okai az idei hullámzásnak!(fényévekre vagyunk most ebben a Skinstől vagy akár a Dallastól is ) a GB NO SF CAR meccseken nyújtott teljesítmény viszont mutatja igazán a csapatban meglévő potenciált, de ezt könnyen lehet hogy már csak jövőre tudjuk kihasználni...
több mint 13 éve
úgy látszik, jól döntöttem, hogy inkább vizsgára tanultam
több mint 13 éve
na meglett a picsa nagy vereség.. 😕katatón állapotban bambultuk már a meccs végét...
az idei all-in eddig a floppon jó nagy semmi, már csak egy runner runner flush segíthet...
több mint 13 éve
picsanagy vereséget várok, hogy jókorát csalódjak.noelmeg is jött. sajnos nagyon úgy fest, h idén nem érdemlünk playoffot. terített betli, minden szinten.
több mint 13 éve
picsanagy vereséget várok, hogy jókorát csalódjak.
több mint 13 éve
Tippjáték 14. forduló
több mint 13 éve
Hát akkor hozzuk mi is a Panthers elleni első félidőt 😀Azért van ott két klasszis elkapó. Webster idén nagy kérdőjel, Hosley-t pedig elnyomnák. Igaz az is lehet Rolle lesz a cornerback.Asbeeha a panthers elleni első félidőt hozzuk akkor tökm1, félidőre nyertek 😀peach
több mint 13 éve
Azért van ott két klasszis elkapó. Webster idén nagy kérdőjel, Hosley-t pedig elnyomnák. Igaz az is lehet Rolle lesz a cornerback.Asbeeha a panthers elleni első félidőt hozzuk akkor tökm1, félidőre nyertek 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Azért van ott két klasszis elkapó. Webster idén nagy kérdőjel, Hosley-t pedig elnyomnák. Igaz az is lehet Rolle lesz a cornerback.
több mint 13 éve
Amu, Bradshaw nem játszik...úgy érzem szép nagy verésben lesz részünkAsbeeHát, nem bánnám ha igazad lenne a redskins szempontjából, viszont én úgy érzem legázoljátok a falconst, ezért rátok teszem a zsetont 😊
több mint 13 éve
Amu, Bradshaw nem játszik...úgy érzem szép nagy verésben lesz részünkAsbeeitt az ideje😛, de az Atlanta sem túl jó
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Amu, Bradshaw nem játszik...úgy érzem szép nagy verésben lesz részünk
több mint 13 éve
Falcons-topicba is írsz meghívót, ahogy szoktál?hátha most el is jön valaki! 😊
G-men
több mint 13 éve
Ott a helyünk!vnappal hogy állunk amúgy? én vhol megnézném szívesen ha lenne rá lehetőség!csebivasárnap nagy szeretettel vár minket fél hétre a grund felszerelt projektorral és vászonnal.noel
Ezennel megerősítem itt is részvételemet!
u.i: Falcons-topicba is írsz meghívót, ahogy szoktál?
Ja, már meg is tetted. Akkor köszi, tárgytalan!
több mint 13 éve
vnappal hogy állunk amúgy? én vhol megnézném szívesen ha lenne rá lehetőség!csebivasárnap nagy szeretettel vár minket fél hétre a grund felszerelt projektorral és vászonnal.
több mint 13 éve
vnappal hogy állunk amúgy? én vhol megnézném szívesen ha lenne rá lehetőség!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
most nézem az ismétlést, közben rákerestem wilson 40-yard dash time-jára. nem hiszem el, hogy csak 4,49.noelEz is egy tipikusan túlhype-olt számadat. Lehet, hogy tévedek, de az RB-k többsége között ebben a mutatóban 2-3 tizednyi különbség, ebben a sávban szóródnak a no.1 RB-k, ez önmagában sem egy nagy diff. Ráadásul én még egyetlen NFL meccsen sem láttam még egyetlen olyan play-t, ami pont úgy nézett volna ki, mint a 40yd dash felmérés, ráadásul azt labda nélkül mérik. Persze fontos a nyers sebesség, de sztem fontosabb, hogy meccsszituban ezt miként tudja a pályára letenni, miként lát a blokkok mögött, hogy vált irányt, mennyire vigyáz a labdára stb. Lehet, hogy vki anúgy 40yd dash világcsúcstartó, de rendszeresen rossz oldalra vág ki a blokkok mögül, így nem megy sokra a sebességével.
Egy biztos 4,49 ide vagy oda, Wilson kibaszott gyors...
több mint 13 éve
Ez megvolt már? -> Brandon Jacobsot eltiltotta csapata, a San Francisco 49ers a hátralévő három fordulóra – ennek valószínűleg köze lehet ahhoz, hogy a futó közösségi portálokon kinyilvánította, hogy nem szeret az együttesnél játszani, és korábbi csapata, a New York Giants sikerét látná szívesen a szezon végén. 😀ironroymondjuk nem is csodálom...azt hiszem minimumért is eljátszogatna itt így utólag
több mint 13 éve
Ez megvolt már? -> Brandon Jacobsot eltiltotta csapata, a San Francisco 49ers a hátralévő három fordulóra – ennek valószínűleg köze lehet ahhoz, hogy a futó közösségi portálokon kinyilvánította, hogy nem szeret az együttesnél játszani, és korábbi csapata, a New York Giants sikerét látná szívesen a szezon végén. 😀