New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
iason New York Giants 58
Szerencsére nem láttam..Szesze
Tényleg szerencsés voltál. Szörnyű volt!
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Szerencsére nem láttam..
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Közben megnéztem ha nyerjük mindkettőt POAsbee
Én is ezt számolgattam. Plusz, ha a Seahawks kikap a 49erstől a jövő héten, akkor a két győzelem 5. helyet érne.

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hát nyerni kell mindkét meccsen ez alap. A Dallas és a Washington egyszer még játszik egymás ellen, így mindketten nem lehetnek veretlenek. Egyik csapatot akkor mindenképp előznénk. Ha egyik veretlen marad, akkor szívás, másodikként talán becsúszhatunk...

Közben megnéztem ha nyerjük mindkettőt PO

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
volt már itt szó a lehetséges motivációs/koncentrációs problémákról amelyek a legfontosabb okai az idei hullámzásnak!(fényévekre vagyunk most ebben a Skinstől vagy akár a Dallastól is ) a GB NO SF CAR meccseken nyújtott teljesítmény viszont mutatja igazán a csapatban meglévő potenciált, de ezt könnyen lehet hogy már csak jövőre tudjuk kihasználni...
yooker
Ha a rossz formában lévő Baltimore és a még rosszabb formában lévő Eagles ellen nyerünk, akkor tuti PO! Ha visszatérnek a sérültek és a motiváció, akkor meg is lesz!

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
volt már itt szó a lehetséges motivációs/koncentrációs problémákról amelyek a legfontosabb okai az idei hullámzásnak!(fényévekre vagyunk most ebben a Skinstől vagy akár a Dallastól is ) a GB NO SF CAR meccseken nyújtott teljesítmény viszont mutatja igazán a csapatban meglévő potenciált, de ezt könnyen lehet hogy már csak jövőre tudjuk kihasználni...
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
úgy látszik, jól döntöttem, hogy inkább vizsgára tanultam
több mint 13 éve
na meglett a picsa nagy vereség.. 😕
katatón állapotban bambultuk már a meccs végét...
az idei all-in eddig a floppon jó nagy semmi, már csak egy runner runner flush segíthet...
több mint 13 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
picsanagy vereséget várok, hogy jókorát csalódjak.noel
meg is jött. sajnos nagyon úgy fest, h idén nem érdemlünk playoffot. terített betli, minden szinten.
több mint 13 éve
noel New York Giants 203 — bELIeve
picsanagy vereséget várok, hogy jókorát csalódjak.
több mint 13 éve
Tippjáték 14. forduló

több mint 13 éve
Azért van ott két klasszis elkapó. Webster idén nagy kérdőjel, Hosley-t pedig elnyomnák. Igaz az is lehet Rolle lesz a cornerback.Asbee
ha a panthers elleni első félidőt hozzuk akkor tökm1, félidőre nyertek 😀peach
Hát akkor hozzuk mi is a Panthers elleni első félidőt 😀

több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 799 — a new hope (again)
Azért van ott két klasszis elkapó. Webster idén nagy kérdőjel, Hosley-t pedig elnyomnák. Igaz az is lehet Rolle lesz a cornerback.Asbee
ha a panthers elleni első félidőt hozzuk akkor tökm1, félidőre nyertek 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Azért van ott két klasszis elkapó. Webster idén nagy kérdőjel, Hosley-t pedig elnyomnák. Igaz az is lehet Rolle lesz a cornerback.

több mint 13 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
Amu, Bradshaw nem játszik...úgy érzem szép nagy verésben lesz részünkAsbee
Hát, nem bánnám ha igazad lenne a redskins szempontjából, viszont én úgy érzem legázoljátok a falconst, ezért rátok teszem a zsetont 😊
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Amu, Bradshaw nem játszik...úgy érzem szép nagy verésben lesz részünkAsbee
itt az ideje😛, de az Atlanta sem túl jó

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Amu, Bradshaw nem játszik...úgy érzem szép nagy verésben lesz részünk

több mint 13 éve
Falcons-topicba is írsz meghívót, ahogy szoktál?
G-men
hátha most el is jön valaki! 😊
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
vnappal hogy állunk amúgy? én vhol megnézném szívesen ha lenne rá lehetőség!csebi
vasárnap nagy szeretettel vár minket fél hétre a grund felszerelt projektorral és vászonnal.noel
Ott a helyünk!

Ezennel megerősítem itt is részvételemet!

u.i: Falcons-topicba is írsz meghívót, ahogy szoktál?
Ja, már meg is tetted. Akkor köszi, tárgytalan!
több mint 13 éve
e:  www.facebook.com/events/175373869272301/
több mint 13 éve
vnappal hogy állunk amúgy? én vhol megnézném szívesen ha lenne rá lehetőség!csebi
vasárnap nagy szeretettel vár minket fél hétre a grund felszerelt projektorral és vászonnal.
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 754 — Lucas Scott
vnappal hogy állunk amúgy? én vhol megnézném szívesen ha lenne rá lehetőség!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
most nézem az ismétlést, közben rákerestem wilson 40-yard dash time-jára. nem hiszem el, hogy csak 4,49.noel
Ez is egy tipikusan túlhype-olt számadat. Lehet, hogy tévedek, de az RB-k többsége között ebben a mutatóban 2-3 tizednyi különbség, ebben a sávban szóródnak a no.1 RB-k, ez önmagában sem egy nagy diff. Ráadásul én még egyetlen NFL meccsen sem láttam még egyetlen olyan play-t, ami pont úgy nézett volna ki, mint a 40yd dash felmérés, ráadásul azt labda nélkül mérik. Persze fontos a nyers sebesség, de sztem fontosabb, hogy meccsszituban ezt miként tudja a pályára letenni, miként lát a blokkok mögött, hogy vált irányt, mennyire vigyáz a labdára stb. Lehet, hogy vki anúgy 40yd dash világcsúcstartó, de rendszeresen rossz oldalra vág ki a blokkok mögül, így nem megy sokra a sebességével.

Egy biztos 4,49 ide vagy oda, Wilson kibaszott gyors...
több mint 13 éve
Ez megvolt már? -> Brandon Jacobsot eltiltotta csapata, a San Francisco 49ers a hátralévő három fordulóra – ennek valószínűleg köze lehet ahhoz, hogy a futó közösségi portálokon kinyilvánította, hogy nem szeret az együttesnél játszani, és korábbi csapata, a New York Giants sikerét látná szívesen a szezon végén. 😀ironroy
mondjuk nem is csodálom...azt hiszem minimumért is eljátszogatna itt így utólag

több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Ez megvolt már? -> Brandon Jacobsot eltiltotta csapata, a San Francisco 49ers a hátralévő három fordulóra – ennek valószínűleg köze lehet ahhoz, hogy a futó közösségi portálokon kinyilvánította, hogy nem szeret az együttesnél játszani, és korábbi csapata, a New York Giants sikerét látná szívesen a szezon végén. 😀