New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
én is ravens fan vagyok 7-től 10-ig 😀)
több mint 13 éve
Ha jövőheti meccsnézés tuti, akkor írok majd mailt közvetítéskor h lesz és héten elkezdem keményen hirdetni blogon is, hátha lesznek páran akik kedvet kapnak hozzá.
több mint 13 éve
19.00-tól már lehet élesedni a Bal-Was-nal!jól jött nekünk hogy a múlt héten ők is kikaptak, így
nekik is jobban kell teperni a Win-ért!Nem érzem őket nagyon jónak idén + a Was lendületben, de hátha..
több mint 13 éve
ok!az nekem is jó lesz!akkor legyen az sztem is...csebitv van, de ha ilyen nagyon inog a dolog, akkor szerintem legyen inkább jövőhéten. ráadásul az hetes kezdés...noelmegpróbálom elérni Nightboy-t! de lehet hogy van Tv lehetőség is , ezt Noel tudná megmondani!yookeroda kéne szólnom a grundra, hogy mizu. megyünk vasárnap?noellesz egyáltalán gamepass?csebi
több mint 13 éve
akkor legyen az sztem is...tv van, de ha ilyen nagyon inog a dolog, akkor szerintem legyen inkább jövőhéten. ráadásul az hetes kezdés...noelmegpróbálom elérni Nightboy-t! de lehet hogy van Tv lehetőség is , ezt Noel tudná megmondani!yookeroda kéne szólnom a grundra, hogy mizu. megyünk vasárnap?noellesz egyáltalán gamepass?csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Tippjáték 13. forduló
több mint 13 éve
tv van, de ha ilyen nagyon inog a dolog, akkor szerintem legyen inkább jövőhéten. ráadásul az hetes kezdés...megpróbálom elérni Nightboy-t! de lehet hogy van Tv lehetőség is , ezt Noel tudná megmondani!yookeroda kéne szólnom a grundra, hogy mizu. megyünk vasárnap?noellesz egyáltalán gamepass?csebi
több mint 13 éve
megpróbálom elérni Nightboy-t! de lehet hogy van Tv lehetőség is , ezt Noel tudná megmondani!oda kéne szólnom a grundra, hogy mizu. megyünk vasárnap?noellesz egyáltalán gamepass?csebi
több mint 13 éve
oda kéne szólnom a grundra, hogy mizu. megyünk vasárnap?noellesz egyáltalán gamepass?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
oda kéne szólnom a grundra, hogy mizu. megyünk vasárnap?noelnekem most kicsit kétséges a dolog, lehet hogy itthon kell maradnom!
több mint 13 éve
Nem tudom mi van idén velünk, de úgy tűnik meg akarjuk utáltatni magunkat az egész ligával, meg a szurkolókkal. A csoportriválisokat nem kell említeni, bár a Skins most nagyon pattog Mara miatt, bár nem értem őket. Leszarták a mutyi megállapodást, aztán csodálkoznak, hogy tockost kaptak. Aztán az év elején a JPP videó, majd Aldon Smithbe kötöttünk bele, a Steelerssel is volt gondunk, most meg Sean Paytont gyanúsítjuk meg. Nyilván nem ok nélkül jár egyesek szája, (nem zörög a haraszt), de szerintem bölcsebb lenne hallgatni. Ne ítélj, hogy ne ítéltess.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
oda kéne szólnom a grundra, hogy mizu. megyünk vasárnap?
több mint 13 éve
Janek Amerikában járt. Ha már ott volt, a Giants - Packers mecscre is kiment. Az élményekről itt olvashattok: philly.blog.hu/2012/12/06/kalandok_amerikaban_masodik_resz_janekShawn84nagyon nagy lehetett!
egyszer úgy is elmegyek én is! 😉
még szerencse hogy nem kell pl. Greeen Bay-ig utazni majd a Csapatért!
több mint 13 éve
Janek Amerikában járt. Ha már ott volt, a Giants - Packers mecscre is kiment. Az élményekről itt olvashattok: philly.blog.hu/2012/12/06/kalandok_amerikaban_masodik_resz_janek
több mint 13 éve
már a meccsen látszódott hogy nagy a baj..Hát ez nagyon rossz hír...Diehl idén elég szar, de ő jó volt helyette. Nagyon érik az OL draftbalu10Locklearel lehet tudni mi van? IR vagy rájátszásban :p még visszatérhet? balu10IR, térdműtét leszAsbee
sajnos ha Diehl nem javul és nem lesz pass prot. akkor azon simán elmehet a PO... 😕
több mint 13 éve
Hát ez nagyon rossz hír...Diehl idén elég szar, de ő jó volt helyette. Nagyon érik az OL draftLocklearel lehet tudni mi van? IR vagy rájátszásban :p még visszatérhet? balu10IR, térdműtét leszAsbee
több mint 13 éve
Hát nemtom, a Saints off annyira nem fekszik nekünk, h az már fáj, az összes csapat közül a legkevésbé jó matchup, mert Brees olyan gyorsan szabadul a labdától, h a pass-rush nem tud érvényesülni és így még a futásnál is nagyobbakat szopunk egy-egy playben. (ráadásul futni is tudnak, így meg végképp szopó). Legalább is így szokott lenni, itt a lehetőség változtatni ezen. (meglepődnék ha sikerülne).Szerintem pedig, ha valamikor, akkor idén van esélyünk ellenük. Megfogni úgysem tudjuk Breest, viszont idén nagyon sok INTet dob, mi meg sokat szedünk. Tehát szerintem az elsődleges kulcs a győzelemhez a labdaszerzések! Úgyhogy fontos meccs vár a secre....
Az offensenek végig jónak kell lenni most, ha nyerni akarunk. Adok-kapokra számítok egyértelműen.Szesze
több mint 13 éve
meccsnézést szervezünk?
több mint 13 éve
Locklearel lehet tudni mi van? IR vagy rájátszásban :p még visszatérhet? balu10IR, térdműtét lesz
több mint 13 éve
Hát nemtom, a Saints off annyira nem fekszik nekünk, h az már fáj, az összes csapat közül a legkevésbé jó matchup, mert Brees olyan gyorsan szabadul a labdától, h a pass-rush nem tud érvényesülni és így még a futásnál is nagyobbakat szopunk egy-egy playben. (ráadásul futni is tudnak, így meg végképp szopó). Legalább is így szokott lenni, itt a lehetőség változtatni ezen. (meglepődnék ha sikerülne).Az offensenek végig jónak kell lenni most, ha nyerni akarunk. Adok-kapokra számítok egyértelműen.
több mint 13 éve
Locklearel lehet tudni mi van? IR vagy rájátszásban :p még visszatérhet?
több mint 13 éve
ellenük a legutóbbi néhány megalázó zakó után gondolom motivációs problémákról nem nagyon lehet amúgy sem szó!Nekem ebben van a legnagyobb bizodalmam.
yooker
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
gyurczi ,szesze jól összeszedték a dolgokat! a Skins meccsen amikor a labdaszerzés után nem lett Td csak Fg végül már lehetett tudni hogy kevesek leszünk...
még a meccs előtt írtam én is hogy nem biztos hogy jót tenne a győzelem , mert nekünk a végén kell élesnek lenni!hát most itt a lehetőség !az említett motivációs gondok garantálhatóak voltak a szezonra! nehéz egy SB W-vel a zsebben egyből újra felpörögni , de legalábbis veszélyes ha bekezdesz mert akkor a végére fulladsz ki (lásd GB nemrég)!
tehát a lehetőség adott, de míg tavaly "csak" a D-nek kellett javulnia addig idén az O-nak is kellene.... háát ez már necces
vasárnap egyből meglátjuk mi újság!
jön a Saints ( talán az egyetlen csapat a ligában akiknél örülök hogy hazai pályán játszunk )
óriási a tét, de ellenük a legutóbbi néhány megalázó zakó után gondolom motivációs problémákról nem nagyon lehet amúgy sem szó!
az előny nálunk, + lesz a Skinsek még veresége!