New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
éjszaka lesz vki a saints-falcons-on?Nekem úgy alakult, hogy holnap nem melózom, így ellenfélnézek egy kicsit...
több mint 13 éve
Tökmind1, emögött a fal mögött bárki elszaladgál 😛Szeszeigen ez a baj, hogy csak mögötte... 😀
bár néha vannak biztató jelek...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Tökmind1, emögött a fal mögött bárki elszaladgál 😛
több mint 13 éve
Torain jött Brown helyett, már hivatalos. ha nem kerül Wilson elé a DC-n akkor annyira nem fontos move, ha mégis akkor sem járunk annyira rosszul vele, üvegből van, de jól elszaladgál.kristofKregg Lumpkint is leigazoltátok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Torain jött Brown helyett, már hivatalos. ha nem kerül Wilson elé a DC-n akkor annyira nem fontos move, ha mégis akkor sem járunk annyira rosszul vele, üvegből van, de jól elszaladgál.
több mint 13 éve
Bardennel kéne mi? 😛 😀még a hivatalos szervek munkáját is segítette! vajon mikor kap kitüntetést is?jól összejött tényleg (kivételesen)!
amúgy red zone offense hatékonysága és a győzelem között csak én vélek fel valami összefüggést? 😀csebi
mondjuk az 1.-re Nicksnek a sarokba kísérlet remélem nem lesz állandó elem! 😉yooker
több mint 13 éve
még a hivatalos szervek munkáját is segítette! vajon mikor kap kitüntetést is?jól összejött tényleg (kivételesen)!
amúgy red zone offense hatékonysága és a győzelem között csak én vélek fel valami összefüggést? 😀csebi
mondjuk az 1.-re Nicksnek a sarokba kísérlet remélem nem lesz állandó elem! 😉
több mint 13 éve
Amúgy tippjáték fordulójának végeredménye meg megvan szokásos helyen 😀
több mint 13 éve
hát adok-kapok helyett adok-adok lett ebből hálistennek!a nyitó drive után azért előjöttek még az idei hibák ! Cruz drop , Eli pontatlan ( goal line-nál Hynoskinak könnyű passz magasan,)Webstert is szívatták!Eli hosszú passz kísérlete meg olyan gyenge és kacska volt hogy tényleg aggódtam a válla miatt...
aztán meg zúzás!
nincs szinte ember aki ne játszott volna kurva jól, vagy lett volna nagy pillanata de tényleg Blackburn volt a legjobb!
+Kenny visszatérése is tényleg sokat hozzátett!
fontos volt hogy az elejétől ment a futás ezért beindulhatott az eddig akadozó passzjáték is.
Skins meccs nagyon fontos, de rohadt jó lenne ha elkapnánk végre a Saint-cet is a nagy alázások után!Atlanta nem hinném hogy fog lazítani ellenünk bárhogy is állnak, ahhoz túlságosan vertük őket tavaly PO-ban,Ravens akár nyerhető is ha kell,Philly nekünk viszont mindig necces...
Nagyon jó esélyünk van a Po-ra,viszont az eddigiek miatt legyen inkább szoros a befutó ne legyen lehetőségünk lazítani a végén... 😊
+ az meg hogy Eli 2:30-cal a vége előtt 38-10-nél is elemzéseket nézeget a vonal mellett az maximálisan mutatja a hozzáállást!Vick-et pl. többször láttuk már 10-20 pontos égésnél röhögcsélni valakivel a padon!Tán ezért is van egyiknél 2 gyűrű a másiknál 0!
több mint 13 éve
még a hivatalos szervek munkáját is segítette! vajon mikor kap kitüntetést is?amúgy red zone offense hatékonysága és a győzelem között csak én vélek fel valami összefüggést? 😀
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
BLACK UNICORN!!!kurva nagy arc 😀
több mint 13 éve
Szerintem csütörtökön azért veritek meg a szenteket, mert az már csoportgyőzelmet ér, 11-1, van két meccs előnyötök a 49-ersszel szemben, szerintem a Panthers, Bucs könnyebben verhető mint mi. Lehet, hogy egy héttel később jobb lenne játszani veletek, de bízom abban, hogy 3 hét múlva nektek tiszta lesz a kép.az Atl és a Bal talán nem lesz olyan motivált ellenünk, mint amennyire nekünk kell majd az eredmény, azok könnyebb meccsek lehetnek. Bár az jó lenne, ha az Atlanta ellen a bye weekért küzdenénk, de nem így lesz. gyurcziHa nem verjük csütörtökön a Saintst (utána meg a Pantherst, amire sajna szintén van esély), akkor nagyon motiváltak leszünk ellenetek a #1-ért. berger90
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Grant itt kezdte 2005-ben és a 2007-es szezon előtt lett trade-elve.grant? mikor? amúgy nagyon lutri ez, én azért voksolok addai mellett, mert neki legalább van néhány yard a lábában tavalyról. nem sok, de van. a múlt heti workout után nem találok róla hírt. lehet, hogy beszélgetnek, nem?noelAzt hiszem ő volt workouton, de távozott is. Hightower lehet érdekes, hogyha egészséges. Ryan Grant korábban játszott nálunk. Talán Slaton is okés lenne. Még azt nem tudom mi a helyzet Torainnel, ő is sérült? Bár majd egy Redskins fan megmondja ezt.AsbeeLehet választani ki legyen Brown "utódja"Asbeerészemről addai. egy manninggel már működött...
noel
több mint 13 éve
az Atl és a Bal talán nem lesz olyan motivált ellenünk, mint amennyire nekünk kell majd az eredmény, azok könnyebb meccsek lehetnek. Bár az jó lenne, ha az Atlanta ellen a bye weekért küzdenénk, de nem így lesz. gyurcziHa nem verjük csütörtökön a Saintst (utána meg a Pantherst, amire sajna szintén van esély), akkor nagyon motiváltak leszünk ellenetek a #1-ért.
Mindig jövőre
több mint 13 éve
grant? mikor? amúgy nagyon lutri ez, én azért voksolok addai mellett, mert neki legalább van néhány yard a lábában tavalyról. nem sok, de van. a múlt heti workout után nem találok róla hírt. lehet, hogy beszélgetnek, nem?Azt hiszem ő volt workouton, de távozott is. Hightower lehet érdekes, hogyha egészséges. Ryan Grant korábban játszott nálunk. Talán Slaton is okés lenne. Még azt nem tudom mi a helyzet Torainnel, ő is sérült? Bár majd egy Redskins fan megmondja ezt.AsbeeLehet választani ki legyen Brown "utódja"Asbeerészemről addai. egy manninggel már működött...
noel
több mint 13 éve
Azt hiszem ő volt workouton, de távozott is. Hightower lehet érdekes, hogyha egészséges. Ryan Grant korábban játszott nálunk. Talán Slaton is okés lenne. Még azt nem tudom mi a helyzet Torainnel, ő is sérült? Bár majd egy Redskins fan megmondja ezt.Lehet választani ki legyen Brown "utódja"Asbeerészemről addai. egy manninggel már működött...
noel
több mint 13 éve
Lehet választani ki legyen Brown "utódja"Asbeerészemről addai. egy manninggel már működött...
több mint 13 éve
Lehet választani ki legyen Brown "utódja":1. Tim Hightower
2. Ryan Grant
3. Steve Slaton
4. Thomas Jones
5. Joseph Addai
6. Mewelde Moore
7. Cadillac Williams
8. Tyrell Sutton
9. Ryan Torain
10. Maurice Morris
11. Rock Cartwright
12. Dimitri Nance
13. Lonyae Miller
14. Jerious Norwood
15. Sammy Morris
16. Chester Taylor
17. Deji Karim
18. Lorenzo Booker
19. Kregg Lumpkin
20. Xavier Omon
21. Harvey Unga
22. Kareem Huggins
23. Davin Meggett
24. Herb Donaldson
25. Chad Spann
több mint 13 éve
Én is megnézem majd Drew-papát a decemberi New York-ban milyen dobásokat produkál. Ez nem fűtött csarnok leszBrees azért idén magához képest elég sok labdát ad el, ez a javunkra válhat. Meg azért New Yorkban más lesz, mint a dome-ban.AsbeeMondjuk ha az O visszatér az átlag 29-30 ponthoz, ez a D a sok benyelt bigplay ellenére a tudása alapján nem fog nagyon 25 pont felett kapni. Így az előttünk álló 5 meccset nézve a Skins ellen ha 30 pont felett teljesít az O, akkor az elég lehet. A Saints ellen szintén kelleni fog a 30 feletti pont a győzelemhez. Azt már korábban is írtam, hogy az Atl és a Bal talán nem lesz olyan motivált ellenünk, mint amennyire nekünk kell majd az eredmény, azok könnyebb meccsek lehetnek. Bár az jó lenne, ha az Atlanta ellen a bye weekért küzdenénk, de nem így lesz. gyurcziMeg sztem az Atlanta és a Baltimore is elég kedvező matchup nekünk. A Saints viszont kurvára nem, egyetlen esélyünk, h a szar védelmük miatt esetleg megnyerünk ellenük egy pontháborút, de Brees magasan a legkellemetlenebb QB számunkra ezekkel a villámpasszaival, nem hiszem h ellene sikerül kitalálnunk vmit.Szesze
több mint 13 éve
Brees azért idén magához képest elég sok labdát ad el, ez a javunkra válhat. Meg azért New Yorkban más lesz, mint a dome-ban.Mondjuk ha az O visszatér az átlag 29-30 ponthoz, ez a D a sok benyelt bigplay ellenére a tudása alapján nem fog nagyon 25 pont felett kapni. Így az előttünk álló 5 meccset nézve a Skins ellen ha 30 pont felett teljesít az O, akkor az elég lehet. A Saints ellen szintén kelleni fog a 30 feletti pont a győzelemhez. Azt már korábban is írtam, hogy az Atl és a Bal talán nem lesz olyan motivált ellenünk, mint amennyire nekünk kell majd az eredmény, azok könnyebb meccsek lehetnek. Bár az jó lenne, ha az Atlanta ellen a bye weekért küzdenénk, de nem így lesz. gyurcziMeg sztem az Atlanta és a Baltimore is elég kedvező matchup nekünk. A Saints viszont kurvára nem, egyetlen esélyünk, h a szar védelmük miatt esetleg megnyerünk ellenük egy pontháborút, de Brees magasan a legkellemetlenebb QB számunkra ezekkel a villámpasszaival, nem hiszem h ellene sikerül kitalálnunk vmit.Szesze
több mint 13 éve
Mondjuk ha az O visszatér az átlag 29-30 ponthoz, ez a D a sok benyelt bigplay ellenére a tudása alapján nem fog nagyon 25 pont felett kapni. Így az előttünk álló 5 meccset nézve a Skins ellen ha 30 pont felett teljesít az O, akkor az elég lehet. A Saints ellen szintén kelleni fog a 30 feletti pont a győzelemhez. Azt már korábban is írtam, hogy az Atl és a Bal talán nem lesz olyan motivált ellenünk, mint amennyire nekünk kell majd az eredmény, azok könnyebb meccsek lehetnek. Bár az jó lenne, ha az Atlanta ellen a bye weekért küzdenénk, de nem így lesz. gyurcziMeg sztem az Atlanta és a Baltimore is elég kedvező matchup nekünk. A Saints viszont kurvára nem, egyetlen esélyünk, h a szar védelmük miatt esetleg megnyerünk ellenük egy pontháborút, de Brees magasan a legkellemetlenebb QB számunkra ezekkel a villámpasszaival, nem hiszem h ellene sikerül kitalálnunk vmit.
több mint 13 éve
Mondjuk ha az O visszatér az átlag 29-30 ponthoz, ez a D a sok benyelt bigplay ellenére a tudása alapján nem fog nagyon 25 pont felett kapni. Így az előttünk álló 5 meccset nézve a Skins ellen ha 30 pont felett teljesít az O, akkor az elég lehet. A Saints ellen szintén kelleni fog a 30 feletti pont a győzelemhez. Azt már korábban is írtam, hogy az Atl és a Bal talán nem lesz olyan motivált ellenünk, mint amennyire nekünk kell majd az eredmény, azok könnyebb meccsek lehetnek. Bár az jó lenne, ha az Atlanta ellen a bye weekért küzdenénk, de nem így lesz.
több mint 13 éve
Underdogok voltunk, simán nyertünk. Igazi midseason történet. Azt nem szeretem az ilyen sima győzelmekben, hogy mindenhol felmegy az ázsiónk, esélyesek leszünk, aztán a következő meccsen szar játékkal kikapunk egy esélytelenebb csapattól. A következő meccs lesz az igazi must win. Nem kellene nyílttá tenni a csoportot. Ráadásul egy jobban futó csapat ellen egy sokkal nehezebb meccs lesz.gyurczihát ennél csak nehezebb lehet az biztos, de azért nem kell extra teljesítmény a Redskins legyőzéséhez, mivel a védelmük könnyen sebezhető így elég lenne egy átlagos offense játék is, mert a futójátékuk csak addig lehet tényező amíg ők vezetnek. Persze az első meccsen se jött össze az átlagos O, így nyilván én is tartok a meccstől, de a POhoz az ilyen meccseket muszáj hozni.
több mint 13 éve
Underdogok voltunk, simán nyertünk. Igazi midseason történet. Azt nem szeretem az ilyen sima győzelmekben, hogy mindenhol felmegy az ázsiónk, esélyesek leszünk, aztán a következő meccsen szar játékkal kikapunk egy esélytelenebb csapattól. A következő meccs lesz az igazi must win. Nem kellene nyílttá tenni a csoportot. Ráadásul egy jobban futó csapat ellen egy sokkal nehezebb meccs lesz.