New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Dicsérjük meg Gibride-ot is. Elején fake end around, amiből majdnem TD lett, utána volt egy pistol formation majd egy full house is. Kegyetlen nagy energiával játszott a csapat és nincs mese ezt a formát át kell menteni jövő hétre is! Úgy látszik eddigi tavalyi PO ellenfeleknek nem megy ellenünk 😀 Egy futót viszont sürgősen kukáznunk kell...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Na most tustam vegignezni a meccset, szuper, volt, grat DEF és OFF nak egyarant, érdekes volt látni GB hogy leszedte a hosszu passzolas lehetoseget de igy is osszejott, Blackburn ohh yeahHypofx
Blackburn eléggé ihletett állapotban játszott, fura ez a csávó, általában labda közelében nincs, néha meg olyan meccsei vannak mintha elit lenne 😊

egyébként Fewell előtt le a kalappal, kurva jó game-plant rakott össze. (mondjuk kicsit rá is igaz amit Blackburnre mondtam, csak nála szerencsére sokkal jobb a jó meccsek aránya😊
több mint 13 éve
Hypofx 310
Na most tustam vegignezni a meccset, szuper, volt, grat DEF és OFF nak egyarant, érdekes volt látni GB hogy leszedte a hosszu passzolas lehetoseget de igy is osszejott, Blackburn ohh yeah

több mint 13 éve
erről van szó kérem, tudunk mi ilyet is, ha akarunk. eli szuper, pass protection kiváló, védelem az egy big playt eltekintve konstans masszív és motivált, futójáték *****
egyedül ez aggaszt: Andre Brown broke his fibula later in the game.
jusssipekka
szárkapocscsont? az gyanús IR!ironroy
Hát akkor innentől Wilson mégis megkapja a lehetőséget már idén. Szerencsére Bradshaw nagyon jó volt most, szemlátomást az ő sérülése nagyon sokat javult a bye week alatt (ettől függetlenül azért nem mernék rá mérget venni, h nem sérül rá előbb-utóbb, úgyh nem kizárt, h a szezon végére már Wilson lesz az elsőszámú RB, ha nem is olyan úton ahogy sokan várták)
A meccsen egyébként kb hibátlan teljesítményt nyújtottunk, amikor így játszunk akkor bárkit megverünk. Fene se gondolta, h ez lesz az utóbbi meccsek bénázásai után, azt mindenesetre nem lehet ránk fogni, h túl kiegyensúlyozottak lennénk 😊
Jövő heti meccs kulcsfontosságú, ha megnyerjük akkor nagyon nagy lépést teszünk a csopgyőzelem és ezzel a PO felé.
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
erről van szó kérem, tudunk mi ilyet is, ha akarunk. eli szuper, pass protection kiváló, védelem az egy big playt eltekintve konstans masszív és motivált, futójáték *****
jusssipekka
szárkapocscsont? az gyanús IR!
több mint 13 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
több mint 13 éve
Tippjáték 11. forduló

több mint 13 éve
Igazából azt várom, hogy a gyengélkedő futójáték miatt mikor vetjük be végre Wilson... Asbee
úgy érzem hogy ha eddig nem használtuk igazán, akkor a bajnokság ezen szakaszában (hacsak nincsenek sérülések)
akkor már nem kezdjük el többet játszatni. Bradshaw és Brown lesznek használva továbbra is!

yooker
Ez biztosan így lesz és nálunk ebben semmi meglepő nincs is. Jövőre már meghatározó szerepe lehet Wilsonnak és nem hiszem h különösebben frusztrált lenne, mások sem kaptak ennél komolyabb szerepet nálunk első évükben, gondolom ő is tisztában volt vele, h ez így lesz vele is.Szesze
Nicks első évében 790 yard + 6 TD. JPP-nek is úgy emlékszem voltak meccsei, mikor 25-30 snapet megkapta. Giants online-on mondták még és az tökre igaz, hogy a mi nagy előnyünk és Wilson nagy hátránya, hogy jól teljesít Andre Brown. Mikor még kidőlt Bradshaw, mindenki Wilsont várta, de helyette Brown jött. Igaz az is elhangzott, hogy Wilson azért rendesen fejlődik a kezdés óta, így akár több szerepet is kaphat végre. Elsősorban passzjátékoknál van problémája blitzek felvételénél.
én meg arra lennék kíváncsi hogy hogyan fog feltámadni a támadójátékunk!?

a kulcs szvsz a pass prot. lesz a GB ellen! azért eshetett ennyire vissza a passz játék, mert Elinak meccsről-meccsre egyre kevesebb ideje volt paszolni (főleg amióta Diehl visszakerült), az elkapóknak elszakadni, stb!
+ jobb lenne most nem hátrányból játszani hogy kicsit nyomhassuk a futást is...

yooker
Mondjuk elmúlt meccsekhez képest tuti javulunk már valamit. Egyszerűen nem tudom már elképzelni, hogy ennyire jó támadó egységgel sorozatosan ennyire szarul játsszunk. Én még védelemre leszek kíváncsi nagyon. Osi már most azt nyilatkozta, hogy ne várjunk sok sacket, meg GB rövid passzokra megy majd rá. Hát van benne valami. Tavaly alapszakasz meccsünkön a cornerbackek elég távol álltak fel az elkapóktól, figyelve a nagy játékokra. Ráadásul Amukamara rendszeresen így áll fel...Csak egy slant kell és a CB-nek már csak a tackle-re maradt ideje. Futásban szerencsére nem klasszisok, de azért Starks is képes fontos yardokat hozni!Asbee
Azért WR poszton könnyebb csapatba kerülni, mint mondjuk RB-ként, JPP pedig ahhoz képest, h mekkora tehetség volt már első évében is kifejezetten kevés lehetőséget kapott. (ahogy anno pl Tuck is így volt). Mivel Brown tényleg bevált így nem indokolt Wilson kezdőbe állítása. Neki jövőre lesz komoly szerepe.
A GB elleni pass protectionben sokat segíthet azért, h Matthews sérült.. én eléggé adok-kapok meccsre számítok.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Mondjuk elmúlt meccsekhez képest tuti javulunk már valamit. Egyszerűen nem tudom már elképzelni, hogy ennyire jó támadó egységgel sorozatosan ennyire szarul játsszunk....Asbee
pont ezért gondolom azt hogy a pass. prot lesz a kulcs ,mivel a támadók többi része elit, a fal az ami tavaly és az idény elején erőn felül teljesített! nagyon kellene megint ez tőlük!és itt most nem kényelmes zsebben nézelődős védelemre gondolok , hanem annyi időre amennyit tavaly is kapott Eli!

a védelem meg szerezze meg a labdát párszor, nekem az is elég sack helyett! 😊
több mint 13 éve
Igazából azt várom, hogy a gyengélkedő futójáték miatt mikor vetjük be végre Wilson... Asbee
úgy érzem hogy ha eddig nem használtuk igazán, akkor a bajnokság ezen szakaszában (hacsak nincsenek sérülések)
akkor már nem kezdjük el többet játszatni. Bradshaw és Brown lesznek használva továbbra is!

yooker
Ez biztosan így lesz és nálunk ebben semmi meglepő nincs is. Jövőre már meghatározó szerepe lehet Wilsonnak és nem hiszem h különösebben frusztrált lenne, mások sem kaptak ennél komolyabb szerepet nálunk első évükben, gondolom ő is tisztában volt vele, h ez így lesz vele is.Szesze
Nicks első évében 790 yard + 6 TD. JPP-nek is úgy emlékszem voltak meccsei, mikor 25-30 snapet megkapta. Giants online-on mondták még és az tökre igaz, hogy a mi nagy előnyünk és Wilson nagy hátránya, hogy jól teljesít Andre Brown. Mikor még kidőlt Bradshaw, mindenki Wilsont várta, de helyette Brown jött. Igaz az is elhangzott, hogy Wilson azért rendesen fejlődik a kezdés óta, így akár több szerepet is kaphat végre. Elsősorban passzjátékoknál van problémája blitzek felvételénél.

a kulcs szvsz a pass prot. lesz a GB ellen! azért eshetett ennyire vissza a passz játék, mert Elinak meccsről-meccsre egyre kevesebb ideje volt paszolni (főleg amióta Diehl visszakerült), az elkapóknak elszakadni, stb!

yooker
Mondjuk elmúlt meccsekhez képest tuti javulunk már valamit. Egyszerűen nem tudom már elképzelni, hogy ennyire jó támadó egységgel sorozatosan ennyire szarul játsszunk. Én még védelemre leszek kíváncsi nagyon. Osi már most azt nyilatkozta, hogy ne várjunk sok sacket, meg GB rövid passzokra megy majd rá. Hát van benne valami. Tavaly alapszakasz meccsünkön a cornerbackek elég távol álltak fel az elkapóktól, figyelve a nagy játékokra. Ráadásul Amukamara rendszeresen így áll fel...Csak egy slant kell és a CB-nek már csak a tackle-re maradt ideje. Futásban szerencsére nem klasszisok, de azért Starks is képes fontos yardokat hozni!

több mint 13 éve

több mint 13 éve

yooker
Ez biztosan így lesz és nálunk ebben semmi meglepő nincs is. Jövőre már meghatározó szerepe lehet Wilsonnak és nem hiszem h különösebben frusztrált lenne, mások sem kaptak ennél komolyabb szerepet nálunk első évükben, gondolom ő is tisztában volt vele, h ez így lesz vele is.
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Igazából azt várom, hogy a gyengélkedő futójáték miatt mikor vetjük be végre Wilson. Az oké, hogy gyengébb kicsit pass blockban meg elkapásban, de azért több lehetőséget érdemelne. Igaz garbage time-ban volt már néhány szép pillanata, de ez nem sokat jelent. Kicsit már őt is kezdi frusztrálni, hogy csak returnerként kap szerepet...Tavaly Da'Rel Scott bevetését is vártam, igaz ő mindössze hetedik körös volt, de egy első körös játékos mellőzésénél nem tudom mivel lehet védekezni egy ilyen esetben. Max azzal, hogy ez a támadófal alkalmatlan a futásblokkolásra és Wilsonnal sem járnánk előrébb. De akkor meg nem értem miért nem egy használható OL embert draftoltunk.

több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Skins csak behúzta a meccset! 😊 ironroy
nagyon sima volt.. elég nagy esélyt kaptunk ezzel.Szesze
kicsit kezdek aggódni a Skins kreatív támadójátéka és a mi impotens játékunk miatt... ironroy
az viszont biztató, hogy azért Romo csak összepasszolt a védelmük ellen 441 yardot, igaz 10 alatti futójátékot hívtak egész meccsen. bízom benne, hogy mi nem leszünk ennyire impotensek a földön, ez lesz a kulcs szvsz.
több mint 13 éve
Még azért várjunk, sok minden történhet jövő hétig. Azért érzésem szerint a Green Bay ellen keményebb lesz.

több mint 13 éve
nagyon sima volt.. elég nagy esélyt kaptunk ezzel.Szesze
kicsit kezdek aggódni a Skins kreatív támadójátéka és a mi impotens játékunk miatt...
több mint 13 éve
nagyon sima volt.. elég nagy esélyt kaptunk ezzel.
több mint 13 éve
Skins csak behúzta a meccset! 😊
több mint 13 éve
totál elfelejtettem hogy ma hálaadás napi meccsek vannak!
közte Dallas vs. Was ! tökéletes! 😊
több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Nálam ott bukta be, hogy komolyabb embernek tartsam Vágási Ferinél, amikor az Eaglest idén már rakta első és 28. helyre is. Kicsit úgy érzem, hogy csak azért kavarja a listát meglepőre, hogy beszéljenek róla: pl Denver, mint liga második.
több mint 13 éve
 msn.foxsports.com/nfl/powerRankingsvittore
Brian Billick nagy szakértő...

Annyit azért tudhatna, hogy a Pats 59 pontjából a Def csinált 2-t, a Spec meg 1-et, különben nem írna olyan hülyeséget a Colts-nál, hogy a hétvégi meccsükön a védelmük engedett 59 pontot...

Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam rögtön lenulláz egy "szakértőt", ha ilyen tárgyi tévedéseket vét.
több mint 13 éve
 msn.foxsports.com/nfl/powerRankings
több mint 13 éve
steelers rookie idejében volt hogy megcsinálta az elkapást, majd lement , de nem by contact és földhözcsapta a labdát. a védő köszönte és vitte
több mint 13 éve
plaxico aláírt a büdös kohászokhoz.noel
ez "kedves" lett nagyon!yooker
Mér' szted egy 8-órás műszak után milyen illata van egy kohásznak?
😀