New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Ezzel el is ment a PO, fasza...3 dolog miatt szoptunk ki:
1. nem lehet 200 millió yardot szopni futásból
2. Szar RZ offense
3. És véglegesen a Beatty holding és tökösség hiánya utána, hogy nem mentünk neki.
És az első kettőre lehet azt mondani, hogy ezen + Eli néhány homály meccsén ment el a szezon. Innen nyerni kéne mindet, de legalább 3-1, mert a Skins nem nagyon fog hibázni és nem elég az azonos mérleg
több mint 13 éve
borzasztó csalódott vagyok. futás elleni védelem duplanulla, meg úgy nagyjából az egész védelem teljesen puhának tűnt ma. az meg pláne bánt, hogy elbaszták eli és bradshaw jó meccsét.btw a második félidőben miért nem azt játszottuk, mint az elsőben? gilbride leülhetsz. innentől sztem szopjuk a playoffot is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Asbee nem tette be, szal én majdnem elfelejtettem, de van tippjáték is:giantsfootball.blog.hu/2012/12/02/tippjatek_12_fordulo_521
több mint 13 éve
kézi eb: én a zágrábi vébé döntő óta nem vagyok hajlandó újra élőben nézni őket: 7 perccel a vége előtt 7 góllal vezettünk 6 ezer magyar és kb 20 francia szurkoló előtt...nekem már minden készen áll:hát szabim az már nincs ! 😉
szabi holnapra kivéve,
sörök a hűtőben,
mez kikészítve
btw vasárnaptól indulhat újra a közös nézés, ha jól tévedek ismét tévés meccsünk van (22.25-kor)G-men
de inkább azért hagyom ki mert kézi eb-re utazunk holnap egyből meló után és későn érünk haza azt meg már nem bírnám éjszakázással!
de szerdán nem marad el a sör nekem se majd mellé!
tippelni nagyon nehéz mert marha két arcúak vagyunk idén
bármelyik csapatrész ugyanúgy betlizhet mint játszhat zseniálisat! de az első meccshez várhatóan hasonló lesz , szoros befutóval!
meccsnézést majd még egyeztetjük!
yooker
A vége tudjuk, mi lett.
több mint 13 éve
skins topic is tele van rossz előérzetű fanokkal. hát, nem mi vagyunk az nfl két legoptimistább szurkolótábora, az tuti.G-mennekünk a szezon múlik a meccsen, utána még bukhatunk egyet, de most nem😕; talán a giantsnek nem lesz olyan fontos, a redskinsből pedig mindenki átharapja legalább 3 ember torkát; nem marad nézőőőő!
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
skins topic is tele van rossz előérzetű fanokkal. hát, nem mi vagyunk az nfl két legoptimistább szurkolótábora, az tuti.nekem is.. ha nyernénk akkor túl hamar kerülnénk nyeregbe és ez nem a mi stílusunk 😊 nem lepne meg, ha sima zacskó lenne.. SzeszeEgész nap futkoznom kell de nem baj. Úgyse bírnám ki hogy nem nézem 😀 Bár rossz az élőérzetem...AsbeeRühellem mikor nem vasárnap játszunk...Asbeehát ez most nekem is betett rendesen, úgy néz ki nemtom nézni élőben a meccset 😕Szesze
több mint 13 éve
nekem is.. ha nyernénk akkor túl hamar kerülnénk nyeregbe és ez nem a mi stílusunk 😊 nem lepne meg, ha sima zacskó lenne..Egész nap futkoznom kell de nem baj. Úgyse bírnám ki hogy nem nézem 😀 Bár rossz az élőérzetem...AsbeeRühellem mikor nem vasárnap játszunk...Asbeehát ez most nekem is betett rendesen, úgy néz ki nemtom nézni élőben a meccset 😕Szesze
több mint 13 éve
nekem már minden készen áll:hát szabim az már nincs ! 😉
szabi holnapra kivéve,
sörök a hűtőben,
mez kikészítve
btw vasárnaptól indulhat újra a közös nézés, ha jól tévedek ismét tévés meccsünk van (22.25-kor)G-men
de inkább azért hagyom ki mert kézi eb-re utazunk holnap egyből meló után és későn érünk haza azt meg már nem bírnám éjszakázással!
de szerdán nem marad el a sör nekem se majd mellé!
tippelni nagyon nehéz mert marha két arcúak vagyunk idén
bármelyik csapatrész ugyanúgy betlizhet mint játszhat zseniálisat! de az első meccshez várhatóan hasonló lesz , szoros befutóval!
meccsnézést majd még egyeztetjük!
több mint 13 éve
Ááá,még felvételről is csak szerda este tudom megnézni és mivel jobb úgy nézni hogy nem tudom az eredményt így teljes hírzárlat lesz addig!Egész nap futkoznom kell de nem baj. Úgyse bírnám ki hogy nem nézem 😀 Bár rossz az élőérzetem...AsbeeRühellem mikor nem vasárnap játszunk...Asbeehát ez most nekem is betett rendesen, úgy néz ki nemtom nézni élőben a meccset 😕Szesze
a jó oldala viszont az hogy szerdához már közelebb lesz a vasárnapi következő meccs! 😊
yooker
nekem már minden készen áll:
szabi holnapra kivéve,
sörök a hűtőben,
mez kikészítve
btw vasárnaptól indulhat újra a közös nézés, ha jól tévedek ismét tévés meccsünk van (22.25-kor)
több mint 13 éve
még felvételről is csak szerda este tudom megnézni és mivel jobb úgy nézni hogy nem tudom az eredményt így teljes hírzárlat lesz addig!Egész nap futkoznom kell de nem baj. Úgyse bírnám ki hogy nem nézem 😀 Bár rossz az élőérzetem...AsbeeRühellem mikor nem vasárnap játszunk...Asbeehát ez most nekem is betett rendesen, úgy néz ki nemtom nézni élőben a meccset 😕Szesze
a jó oldala viszont az hogy szerdához már közelebb lesz a vasárnapi következő meccs! 😊
több mint 13 éve
Szerintem nem lesz gond es nyerunk!Egész nap futkoznom kell de nem baj. Úgyse bírnám ki hogy nem nézem 😀 Bár rossz az élőérzetem...AsbeeRühellem mikor nem vasárnap játszunk...Asbeehát ez most nekem is betett rendesen, úgy néz ki nemtom nézni élőben a meccset 😕Szesze
több mint 13 éve
Egész nap futkoznom kell de nem baj. Úgyse bírnám ki hogy nem nézem 😀 Bár rossz az élőérzetem...Rühellem mikor nem vasárnap játszunk...Asbeehát ez most nekem is betett rendesen, úgy néz ki nemtom nézni élőben a meccset 😕Szesze
több mint 13 éve
Rühellem mikor nem vasárnap játszunk...Asbeehát ez most nekem is betett rendesen, úgy néz ki nemtom nézni élőben a meccset 😕
több mint 13 éve
Szerencsére az Atlanta már most behúzta a csoportgyőzelmet, ez csak jó nekünk. Ettől függetlenül a holnapi meccs kötelező! Azért a kulcssérültek miatt kicsit aggódom...GO GIANTS!
több mint 13 éve
Rühellem mikor nem vasárnap játszunk...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sztem a második Jacquian akar lenni, legalábbis remélem 😛
több mint 13 éve
csak ezért kérdeztem:Ralph elbaszta 😊
Ralph Vacchiano
@RVacchianoNYDN
S Kenny Phillips, LB Kenny Phillips, WR Domenik Hixon, C David Baas, RT David Diehl, CB Jayron Hosley all practicing,
(Ralph Vacchiano covers the NFL and Giants for the NY Daily News.)sapka
több mint 13 éve
csak ezért kérdeztem:Ralph Vacchiano
@RVacchianoNYDN
S Kenny Phillips, LB Kenny Phillips, WR Domenik Hixon, C David Baas, RT David Diehl, CB Jayron Hosley all practicing,
(Ralph Vacchiano covers the NFL and Giants for the NY Daily News.)
több mint 13 éve
bárcsak kettő lenne 😊 és az egyik LB méretekkel rendelkezne...két Kenny Phillips van nálatok a rosteren?😮 (LB+S)sapkaNem, de lehet, hogy a 4-2-5-ös alap D felállás miatt írták valahol véletlen LB-nek. balu10
több mint 13 éve
két Kenny Phillips van nálatok a rosteren?😮 (LB+S)sapkaNem, de lehet, hogy a 4-2-5-ös alap D felállás miatt írták valahol véletlen LB-nek.
több mint 13 éve
két Kenny Phillips van nálatok a rosteren?😮 (LB+S)
több mint 13 éve
Még civilben voltam,bár tényleg hihetetlen,hogy ha bármilyen mezben lettem volna is sem lett volna semmi bajom. Érdekes volt pl.hogy a meccsre kifelé hosszú sorok voltak a buszra várva és simán beszélgettek a Giants és a Dallas mezes emberek.Mögöttem a sorban Forte mezben dumáltak srácok egy JPP-s taggal ...
több mint 13 éve
Gb topicban találtok pár fotót ha érdekel valakit JanekKöszönjük, nagyon klassz!
És sasos mezben toltad a Metlife-ban vagy "civilben" szomorkodtad végig a sikerünket?
😉
több mint 13 éve
Gb topicban találtok pár fotót ha érdekel valakit
több mint 13 éve
éjszaka lesz vki a saints-falcons-on?Én szerintem igen, nem nagyon hiszem hogy menni fog alvás
Nekem úgy alakult, hogy holnap nem melózom, így ellenfélnézek egy kicsit...G-men