NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
110
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
43
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
6
3
22:25
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 1 éve
Arról beszélt Haba, hogy amikor jön a nyomás, de még könnyedén kitérhetne előle, akkor gyakran pont a rossz irányba indul, és ő maga fut bele a zsákba. És ehhez még gyors lábakra, vagy kigyúrt testre sincs okvetlen szükség, mert a nyugdíjas Brady vagy Rodgers is jó volt ebben, de még TT is jobban megoldotta tavaly. Nem véletlenül nyeltünk kevesebb sacket DJ sérülése után. Ezek gyakorlására élesben aztán tényleg lett volna módja. És persze nem olyan szitukra gondolok, amikor teljesen összeomlik a zseb. Mert tényleg romhalmaz volt a fal, de erre Jones is erősen rásegített. Sajnálom, hogy minden kritikát DJ irányába támadásnak fogsz fel, de beláthatnád, hogy vannak hibái, nem szórakozásból akartunk most is felmenni irányítóért.A fő problémám csak az, h ha öt év alatt nem tanult meg a zsebben mozogni, akkor most a rehab alatt hogyan fog. Vagy jön a Drew Lock csoda 🙂Mondjuk ezt a tevékenységet nem volt túl sok lehetősége gyakorolni..
Haba
Szesze
több mint 1 éve
Érdekes. Máris van 2025-ös mock draft. Tippeljetek ki húz elsőnek és milyen posztra. 😊sports.yahoo.com/2025-nfl-mock-draft-qb-120430983.html
több mint 1 éve
Bizakodo vagyok a draft utan, szerencsere nem huztunk QBt feltradelve, eladva a kovi ket evunket…nem egy QBra vagyunk az SBtol. Annyi a lyuk a rousteren, hogy nagyon helyesen probaltuk tomkodni, az elmult honapokban, papiron nem is rosszul. Kozepes fal mogott, jo rendszerben, Dj es Lock is eltud dobalni, megfelelo szinten. Egyelore ezt a csapatot nem a QB fogja vissza….
több mint 1 éve
És ami kétségtelen, sosem láttuk még igazi wr1-gyel játszani
több mint 1 éve
Botrányos fal mögött inkább számít, h érzi vagy sem, honnan jön a nyomás, merre kéne mozogni. Lehet rosszul, de én inkább láttam beleszaladni sackekbe, mint nagyokat menekülni. 😉 Nyilván én is azt gondolom, h jobb fal mögött lényegesen jobban tud játszani, de sajnos én már összességében nem igazán hiszek a srácban. Persze igen boldog volnék, ha rámcáfolna.Ha te mondod 😊Pont ezt volt csak igazánA fő problémám csak az, h ha öt év alatt nem tanult meg a zsebben mozogni, akkor most a rehab alatt hogyan fog. Vagy jön a Drew Lock csoda 🙂Mondjuk ezt a tevékenységet nem volt túl sok lehetősége gyakorolni..
Haba
Szesze
Haba
Szesze
több mint 1 éve
Ha te mondod 😊Pont ezt volt csak igazánA fő problémám csak az, h ha öt év alatt nem tanult meg a zsebben mozogni, akkor most a rehab alatt hogyan fog. Vagy jön a Drew Lock csoda 🙂Mondjuk ezt a tevékenységet nem volt túl sok lehetősége gyakorolni..
Haba
Szesze
Haba
több mint 1 éve
Pont ezt volt csak igazánA fő problémám csak az, h ha öt év alatt nem tanult meg a zsebben mozogni, akkor most a rehab alatt hogyan fog. Vagy jön a Drew Lock csoda 🙂Mondjuk ezt a tevékenységet nem volt túl sok lehetősége gyakorolni..
Haba
Szesze
több mint 1 éve
A fő problémám csak az, h ha öt év alatt nem tanult meg a zsebben mozogni, akkor most a rehab alatt hogyan fog. Vagy jön a Drew Lock csoda 🙂Mondjuk ezt a tevékenységet nem volt túl sok lehetősége gyakorolni..
Haba
több mint 1 éve
Kb majdnem biztos vagyok benne, h Jones újra lesérül majd akármilyen lesz a fal.én a szezon ezen szakaszában szokásosan optimista vagyok, egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy a támadófal megint ennyire szar legyen. a Bricillo - James Ferentz duó remélhetőleg többet tud kihozni az egységből, ami talentben és mélységben biztosan fejlődött.Meg vagyok győződve, hogy az OL sokkal jobb lesz, mint tavaly. Ha pedig így lesz, az láttatni fogja, h milyen(ek) az irányítóink.
ha támadófal van, akkor bármi lehet, ha nincs, akkor újabb kuka szezon és Jonestól is búcsúzhatunk.
törölt kristof
Zet
Szerkesztette: Zet
több mint 1 éve
én a szezon ezen szakaszában szokásosan optimista vagyok, egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy a támadófal megint ennyire szar legyen. a Bricillo - James Ferentz duó remélhetőleg többet tud kihozni az egységből, ami talentben és mélységben biztosan fejlődött.Meg vagyok győződve, hogy az OL sokkal jobb lesz, mint tavaly. Ha pedig így lesz, az láttatni fogja, h milyen(ek) az irányítóink.
ha támadófal van, akkor bármi lehet, ha nincs, akkor újabb kuka szezon és Jonestól is búcsúzhatunk.
törölt kristof
több mint 1 éve
én a szezon ezen szakaszában szokásosan optimista vagyok, egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy a támadófal megint ennyire szar legyen. a Bricillo - James Ferentz duó remélhetőleg többet tud kihozni az egységből, ami talentben és mélységben biztosan fejlődött.ha támadófal van, akkor bármi lehet, ha nincs, akkor újabb kuka szezon és Jonestól is búcsúzhatunk.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Nem rossz pickek, viszont összességében nem igazán reménykedem túl jó szezonban. Értem a logikát, hiszen miután sokat találkoztak McCarthyval, nyilván nem győzte meg őket, h több van benne, mint Jonesban, de nem igazán látom, hova tud kifutni az egész stratégia, ha Jones marad az aki és ami. Közepes teljesítmény mellett (10-en kívüli Pick), a jövő évi, amúgy is szarnak mondott classból, megint nincs esély értelmes qb-ra. FA qb Prescott. Könyörgöm a sorshoz Neeee. Szar teljesítménnyel szerintem Mara bepöccen és elhajt mindenkit, tehát kezdődik minden elölről.Sok minden változhat még addig, azért mert most szarnak mondják a classt még simán találhatunk kedvünkre való QBt jövőre, McCarthy szintűt még esetleg akkor is ha nem elől húzunk, ezért kár lett volna bereachelni érte ha nem tetszett annyira. Akár tradelhetünk egy veteránért is, Schoen elég aktív ilyen téren. Halkan mondom, mert sok esély nincs rá, meg nem akarok nekik rosszat mert szimpatikus csapat, de ha a Billsnél esetleg csúnyán elszaródnak a dolgok egy Allen trade is benne lehet.
Szóval az egyetlen esélyünk, h a történelem ismétli önmagát, és Phil Simmshez hasonlóan, az első 5 év sérülésekkel teletűzdelt, közepesen szar játéka után nyer két sb-t.
A fő problémám csak az, h ha öt év alatt nem tanult meg a zsebben mozogni, akkor most a rehab alatt hogyan fog. Vagy jön a Drew Lock csoda 🙂
Haba
Addig meg bízzunk abban hogy sikerül kihozni valami pozitívat ebből a QB roomból. Tavalyinál rosszabb nem nagyon lehet.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Vlsz Nem lesz gond azzal hogy rossz helyen draftoljunk jövőre. Elbohóckodunk a Washingtonnal.Csak hát erre írtam, h akkor minden kezdődhet elölről. Az meg már marha unalmas
ozibozi
több mint 1 éve
Nem rossz pickek, viszont összességében nem igazán reménykedem túl jó szezonban. Értem a logikát, hiszen miután sokat találkoztak McCarthyval, nyilván nem győzte meg őket, h több van benne, mint Jonesban, de nem igazán látom, hova tud kifutni az egész stratégia, ha Jones marad az aki és ami. Közepes teljesítmény mellett (10-en kívüli Pick), a jövő évi, amúgy is szarnak mondott classból, megint nincs esély értelmes qb-ra. FA qb Prescott. Könyörgöm a sorshoz Neeee. Szar teljesítménnyel szerintem Mara bepöccen és elhajt mindenkit, tehát kezdődik minden elölről.Szóval az egyetlen esélyünk, h a történelem ismétli önmagát, és Phil Simmshez hasonlóan, az első 5 év sérülésekkel teletűzdelt, közepesen szar játéka után nyer két sb-t.
A fő problémám csak az, h ha öt év alatt nem tanult meg a zsebben mozogni, akkor most a rehab alatt hogyan fog. Vagy jön a Drew Lock csoda 🙂
több mint 1 éve
Tyrone Tracy Jr. RB az 5. körben
több mint 1 éve
Szerintem az, hogy még mindig nem döntötte el, az is egy döntés, szóval Schoen részéről érthető, ha ő is úgy veszi, Waller nem tér vissza. Nem mellesleg Theo Johnson hasonló fizikai adottságokkal bír, mint Waller. Rendkívül jó pick.Theo Johnson TE a 4. körbenAkkor Waller nyugdíj
Zet
vanek úr
több mint 1 éve
Theo Johnson TE a 4. körben
több mint 1 éve
A Vikings és a Giants is komoly ajánlatot tett a Patriotsnak Drake Maye-ért
Szerkesztette: GJohnny74
több mint 1 éve
Prayed for these moments🙏🏾....
— Tyler Nubin (@T_Nubin27) April 8, 2024
🎥: @mrsegobiano pic.twitter.com/55E4od5Bus
több mint 1 éve
kellett(ek) ember(ek) a DB-sorba, sajnos idén nem ismerem annyira a prospecteket, hogy véleményt tudjak mondani a játékosokról, de bízom benne, hogy a Bowen–Henderson páros a legtöbbet tudja kihozni belőlük. az első évben biztosan többet fognak hibázni, rendkívül fiatal az egység, szinte mindenki még az újonc szerződését tölti a secondaryben - ez azért elég vad/bátor... 😊Érdekes. A két játékos nagyjából totál ellentéte egymásnak a poszthasonlóság ellenére. Nubin egy intelligens safety, aki olvassa a játékot, sok labdát szerez, és passzjátéknál nem kapott büntetést az utolsó 2 évében. Viszont nem elég dinamikus, és volt súlyos sérülése. Az új CB viszont igazi zászlómágnes, pusztít mindent, de gyakran a saját csapatát jobban. Atletikus, de állítólag nem túl ügyes, és enyhén szólva nem túl okos futballista. Reméljük, még fejleszthető. Azért is meglepő a pick, mert pl még Tampa is elérhető. Talán Adore'e visszahozatala is szóba jöhetne.
törölt kristof
több mint 1 éve
A poszt teljesen logikus és egyértelmű volt, itt vagyunk/voltunk messze a leggyengébbek. Hogy beválnak-e az majd kiderül.
több mint 1 éve
kellett(ek) ember(ek) a DB-sorba, sajnos idén nem ismerem annyira a prospecteket, hogy véleményt tudjak mondani a játékosokról, de bízom benne, hogy a Bowen–Henderson páros a legtöbbet tudja kihozni belőlük. az első évben biztosan többet fognak hibázni, rendkívül fiatal az egység, szinte mindenki még az újonc szerződését tölti a secondaryben - ez azért elég vad/bátor... 😊Ezert is nehezen elfogadhato ez a McKinney story....
törölt kristof
De nyilvan ez mar keso banat